6309
banner
  • caps lock
    "A CD Projekt Red megerősítette, hogy a The Witcher 3-hoz hasonlóan a Cyberpunk 2077-ben is lesznek szexjelenetek, és ezek mindegyikét FPS-nézetből élhetjük majd át, ahogy az összes átvezetőt, a készítők ugyanis nem akarják megbontani a beleélést. Kiderült, hogy szexjelenetekhez egy csomó motion capture felvételt is csináltak, úgyhogy mindenképpen érdekes lesz a dolog, főleg, hogy milyen korhatár besorolást kap majd a játék."
  • soundsonic
    Köszi! Akkor még megálmodom, hogy megvárjam e az új konzolokat, vagy egy új vga-t szerváljak e be.
  • Gary
    Miért beszéled le?
    Ösztönzés lesz egy jobb kártya vásárlására! :Đ
    (én is így cseréltem: Gothic3, GTA IV, Watch Dogs)
  • Palinko
    Az határeset, szóval szerintem előrendelni nem kéne. Ki tudja lehet az első 2 óra kis sceneken lesz, aztán lejár a refund és mégsem tudsz játszani mert a 3. órában bedob a városba.
  • soundsonic
    Van valaki akinek r9 290 -as vga-ja van vagy rosszabb és elő merte rendelni?
  • wedge31
    Cyberpunk 2077 - több idő jut Keanu Reevesre.
  • Stockbauer33 #1039
  • gregoryan
    inkább olvasd a cikekket.. ezt már úgyis elvesztetted.. mielőtt elkezdted volna...
  • fluency
    Pár új cikk jelent meg a játékról (angol):
    Eurogamer
    IGN.com

Még csak felületesen futottam át őket, de lesznek érdekes dolgok, pl. lehet respecelni. :)
  • lonvard
    Az 1013-as hozzászólásom volt vicc, amibe olyan szépen sikerült belefantáziálnod az agymenéseidet. :)
  • lonvard
    Ne kísérts! :-D
  • gregoryan
    Ja hogy, mostmár csak Vicc volt.... így 2 nappal később.. ok... Biztos én értettem félre valamit... Valamiket.. Több hosszú kommentet másokkal egyetemben......

Ne sértődj meg de te hány éves vagy? 15? TOPS? kb akkor van ez, hogy ha koppanok, más kibúvót keresek....
  • gregoryan
    Húúú ez az élmény de megVAAAN.. lemezezni, Dark Forces... 70 mega, 48 Floppy :D:D:D persze a fele beszart mire oda ért hozzám, szal azt ujra copy.. DEE honnan lesz 70 megám a HDD-n, ++++ kicsomagolni is kell! Na ez volt a fogas kérdés...
  • Zegi Norbi HUN
    FLING már összedobott egy jó kis trainer-t hozzá. :)
  • lonvard
    FPS-ekben is volt olyan, hogy kulcsot kellett szerezni egy ajtóhoz, ami egy mellékjáratban volt található. De itt egy liftrendszer volt, és odáig 10 esetből 10-szer ha már egyszer lelifteztem valahova, akkor nem kellett visszaszállnom a liftbe, mert az adott szinten vezetett tovább az út. Teljes anomália volt, hogy lejöttem valaminek a legalsó szintjére, és nincs kijárat. Angolul nem tudtunk nagyon, nem is emlékszem, hogy valami szöveggel utalt volna bármire, nem jelölte kis bizbasszal, hogy merre kellene mennem, segítség nem volt, még talán internet se volt. És akkor bámultam magam előtt a folyosó végén a falat, és teljes tanácstalanság. Egyébként ezt egyszer lépi meg a játék, szóval szerintem nem tudatos trükközés volt ez, hanem inkább pályaszerkesztési hiba volt, mert odáig csőlineálisan vezetett a játék, és onnantól is. Nem voltunk felkészítve erre a lehetőségre.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.09.11. 22:03:33
  • TokraFan
    Hátöööö, ez csak azért lehetett számodra új, mert nem játszottál pl. korabeli kalandjátékokkal. Azokban alap volt, hogy adott esetben vissza kell menni a megoldásért. Maga az ötlet tehát nem volt innovatív, maximum az, hogy FPS-ekben más még nem alkalmazta a HL előtt.
  • lonvard
    Jah, simán el lehetett akadni. Akkoriban egy továbbjutáshoz szükséges rejtvény az valóban a továbbjutáshoz szükséges rejtvény volt, mert segítség nem volt. Egyszer valami fontos játéknál felhívtam a PC Guru szerkesztőségét, a főszerkesztő srác vette fel, elmondtam a problémát, ő pedig visszahívott 20 perc múlva a megoldással. :D De még a Half Life is meg tudott lepni. Odáig csak olyan fps-ek voltak, hogy teljesen lineális, egy út van, előre. Half Life-ban meg ide-oda liftezni lehetett, lementem valami generátor aljára, összeszedtem valamit, és nem volt tovább út. Az hogy vissza kell menni 1-2 szintet és majd onnan lehet tovább menni - ilyen tapasztalatom egyszerűen nem volt. Csak álltam a véget ért folyosó falánál, és méláztam, hogy ez mi. De hát erre kell menni, nem? Nincs tovább. Emlékszem egy nálam értelmesebb haverommal vitattuk meg a kérdést, arra jutottunk, hogy vissza kell menni valameddig. Na de ez egy olyan szokatlan dolog volt, hogy egyszerűen nem tudtuk befogadni. Ha egyszer lejöttünk idáig a lifttel, akkor erre kell tovább menni. Aztán végül csak visszamentem, és felkutattam az összes lehetőséget, és álmélkodva vettem észre a kijáratot, és akkor tátott szájjal meséltem, hogy bazmeg micsoda kreativitás, nem az alsó szinten van a kijárat, hanem feljebb, ááá nem hiszem el, micsoda játék, ezek a fejlesztők istenek!! :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.09.11. 18:04:33
  • lonvard
    Francba. Add skillpoints 5. Kell majd egy ilyen lehetőség. :D Még néhány patch-t megvárok, aztán meglátom mit sütöttek ki a trainergyártók. :)
  • Palinko
    Jó hát az nagyon más kor volt, kezdjük ott hogy angolul sem tudtunk és meg voltunk lőve hiába mondta a játék merre menjünk ha nem értettük, ha véletlenül elakadtunk nem az volt, hogy felütöttük a youtubeot max valami végigjátszást olvashattunk már ha volt magyarul az adott játékhoz és pont részletesen leírta az adott részt, persze így nem is volt akkora élmény játszani és egy újabb cím könnyen elvitt máshová. Szerintem akkor a megkezdett játékok több mint felét nem vittük végig, ez mára már úgy néz ki hogy csak akkor nem visszük végig ha nem tetszik.
  • Quintall
    Anno kisgyerekként nekünk is alap volt, hogy a Doom-nál egyből mindenki nyomta az "iddqd, idkfa" kombót, mivel azt sem tudtuk, hogy amire entert ütöttünk a kezdő képernyő után, az a nehézségi szint volt. Azt sem tudtuk pl, hogy van valami sztorija. Floppyn cserélgettük a .arj fájlokat, és sokszor többet kellett fordulni bicajjal a haverhoz, mert csak 1-2 lemezünk volt :-)
    Viszont szerintem egyikünk se vitte így végig sosem, mert elveszett az élményfaktor. Játszottunk vele, jött valami más, letöröltük, bicajoztunk, pár hónapra rá visszatettük, és iddqd... azt hittük azt csak vérprofik játszák enélkül.
  • PiszkosFred
    Nincs konzol benne, csak trainert tudnal hasznalni. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.09.11. 15:57:56
  • lonvard
    Az a hab a tortán, hogy te ezt komolyan vetted. :)

Lapozzunk szerintem, kijött a Greedfall. Megnézem, hogy konzolparancsos vagy traineres a csalás benne. A trainereket utálom, megjegyzem. Jó kis konzolparancslistáért imádkozom! (vicc volt, mielőtt ebbe is belelélnéd magad)

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.09.11. 15:57:31
  • gregoryan
    Azon kívül evvel semmi gond nincs az ég világon amíg valaki nem áll neki fennhangon hirdetni, és kb mekkora balfék aki nem így tesz (hisz 9.000 ember szintén leszedte a modot - ok, hogy több millió játszott ezekkel a játékokkal moddolás nélkül), illetve ahogy MOLNI barátunk is kifejtette, ez egy átgondolt, kitalált struktóra mentén haladó fejlődési rendszer. Ezt nullára redukálni kb csak el B-szás.
    Teljesen más pl valamihez HD grafikai MODOT adni, vagy az egész kaszt/fegyver/fejlődés rendszert kiiktatni, ami az egyik alapköve pl Dying-nak.

Továbbá az már csak hab a tortán, hogy " hozom a 9000 embert és majd jól elintéz titeket" módon reagálok valamire... Itt lehetne elkezdeni közéleti példákat vagy politikai példákat felhozni, de SZERENCSÉRE ez a fórum nagyon messze elkerüli ezeket a területeket!!!!
    Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.09.11. 14:51:06
  • molnibalage83
    A nagy különbség az, hogy az általad emlíett WIII modok nehezítenek a játékon és értelmet adnak a dolgoknak. Ahogy már leírtam, a W III összes játékmeneti eleme csak dísz. Legyél kb. azonos szintű, mint az ellenfél. Ennyi. Onnantól fogva lecsapod az ellent és kész.

I. barátunk ellenben egy faszán működő és amúgy sem végletesen nehéz rendszert állna neki moddolni, aminek racionális háttere és sokkal jobb kimenete van, mint a W3-ban. Mert pl számít azért, hogy milyen fegyvered van...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.09.11. 14:17:09
  • Madi92
    Srácok, komolyan abba álltok bele hogy valaki a singleplay játékában beállítgat ezt-azt? :O
    Azért ez elég meredek szerintem.
    Witcher 3at én is modoltam. Nem tetszett az új rendszer. Preparationnal megint meditálni kell és kellenek hozzávalók is mindenhez nem csak automata az egész.
    Meg Ghost mod is fentvan ami egy complett overhaul. Hozzányúl mindenhez kb.
    Ha neki így tetszik, hát játsza így
    Nem is értem. Még ha MP lenne...
  • gregoryan
    Én inkább meghekkelem a Steam (vagy akárhol fog kijönni) profilomat,. hogy azt lássa mindenki, Megvettem a játékot, beletoltam az első napon 638 órát, ésminden Achivment kilockolva. És egy fillérembe sem kerül és nem bajlódtam az " elcseszett" skillezéssel, amit csak "javítással" lehetne orvosolni..

Játékról:

Én mint már régebbe kifejtettem, csak azt remélem hogy ennek az alulírott SZAR Witcher3 nak a mintáját követik, és legalább ennyire igényes lesz, és tele nyakig tartalommal, és legalább 2 Kieggel ami darabja 15-20 órás.... akkor már
    1, nagyon hosszú időre meglesz a BEZZEG példa ismét
    2, A CD projekt egy másik ligába kerül legalábbis a reputációt illetően, mert bebizonyítja, hogy nem csak a Witcher seria-val tudtak remekelni.

Komolyan ezt kívánom nekik...
    Hallgassátok a Podcastet amit belinkelt lejjebb egy kolléga.. marhajó és tanulságos a lengyel srácokról..
  • gregoryan
    Hihetetlen.. és megint OTT a pont.. pedig nem is te szerváltál....
  • gregoryan
    Nem.. ezalatt a 150+ óra alatt MÉÉÉÉG nem vettem észre.. szerintem az ön készülékében van a hiba.. nekem semmi ilyen problém nem volt.. épp ellenkezőleg. Maximum az volt a"probléma" mivel én maximalista voltam hogy minden küldit meg akartam csinálni az adott szinten, de gyorsabban fejlődtem mint a küldetéseket lenyomtam volna így a végén 4-5 szinttel kissebb küldetéseket nyomtam már mint a szintem önhibámon kívül. AZTÁN jött a megváltás, a szintezés egy patchel, hogy felhúzta az ellenfeleket mégha kissebb küldi is volt. Ismét küzdeni kellett, nem pedig csak agyatlanul legyakni midenkit.
    Nekem a Witcher 3 óriás kaland volt/van még mindig mrt még mindig van benne rengeteg kb 50 órányi tartalom amit le szeretnék játszani.

Nem hiszem, hogy így lassan 30 évnyi játszás után lesz olyan amit egy kis Hekkeléssel tudsz nekem bizonyítani, hogy jobb volt. Elnézést
  • TokraFan
    Az is egy lehetőség, hogy letöltesz majd egy mentést ahol már vége a játéknak...Jó gyors megoldás, nem kell bajlódni a játékkal sem.
  • lonvard
    Alapvetően igazad van, csak mivel épp nincs új tartalom a játékhoz, senki nem maradt le semmiről, illetve nem is feltétlen a fórumon tudjuk meg az új tartalmakat, itt már inkább csak beszélünk róla. Lényegében most is ez történt, a lehetőségeken agyaltunk egy picikét. :)
  • TokraFan
    +1
    Lapozzunk...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.09.10. 21:05:49
  • fluency
    Szerintem engedd el ezt a dolgot Ion. Rajtad kívül senkit nem érdekel, hogy hogyan fogsz szétmoddolni egy még meg sem jelent játékot.
    Sokkal érdekesebb az, hogy mit fognak még bejelenteni és mik kerülnek még be a játékba, mint az, hogy milyen überfasza karaktereket lehet/tudsz összemoddolni más játékokban.
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.09.10. 18:19:37
  • lonvard
    Jaj má, ez a fórum túl kis minta, vagytok kábé hárman, akik berzenkedtek. A nexuson a Dying Light "no weapon degradation" modot letöltötték több mint 9000-ren. Idehívom mindjárt ezt a bandát! :D A sok kis koreai telecsapja a topikot az ákombákomaival, de hívok ide Kínából, sőt biztos forrásból tudom, hogy 3 eszkimó is letöltötte. Sajna azok csak bálnákat tudnak rajzolni mer analfabéták, de úgy szét bálnázzák a topikot, hogy megéri a moderátor bannolni őket! :-D Ezt akarjátok?? :D
  • PiszkosFred
    Mondjuk azt a szabadsagot hagyjuk meg (legalabb itt) a forumon, hogy mindenki donthesse el maga, hogyan szorakozik egy singleplayer jatekkal :) Meg ha (NAGYON) nem is ertunk egyet a modszereivel, de szive joga igy jatszani.
  • CrashBoostZoom
    Igen, mindenki hülye csak te vagy helikopter :D
  • lonvard
    Te meg úgy látom nem érted a játék fogalmát. :)
  • molnibalage83
    Ezt hívják RPG-nek öregem. Ha nem tetszik, akkor reload. Ha meg vérbeli RPG-s vagy, akkor kiszenveded magad. Én a Nehrim elején tudtam alig kijönni az egyik Dungenöből, de mai napig élmény ezért.

Szerinted a Skyrim 65. dungeonjéből mire emlékszem?
  • molnibalage83
    Te, nekem a jött le, hogy te simán nem érted a játékok. De rohadtul....

1. A DY-ban bőven elég mindenre a fegyver, minimális agytornára késztet a játék.

2. Tökéletesen elfogadod a fegyver degradációt célhardvereknél (a kard az), de DIYS összefércelt fegyver élettartama, amit szigszllag meg ilyesmi tart össze az nem jó.

3. A Witcher 3-ban az a főzet a kritikus helyzetekre van, a harcra. Másra meg ott a fáklya.

Bocs, de ez LOL. Nem tudsz játszani, inkább moddolsz szénné mindent ész nélkül.
  • lonvard
    Nincs választási lehetőség, a 3. macskafőzet csak a játék egy későbbi szakaszában jön, ráadásul az adott küldetés agyon van csapva, főleg ha nem vittél be fáklyát, és a kijárat visszafelé lezárult. Én konkrétan jártam így, besétáltam a barlangba a macskáimmal, mert volt egy olyan tapasztalatom a korábbi Witcherekből, hogy elég szokott lenni, fáklyával mint tárggyal meg még odáig nem találkoztam, ezért eszembe se jutott hogy lehet olyat használni. És magamra maradtam a sötétben. Fáklya egyébként harc közben nem használható, szóval nem tudja pótolni, főleg ha fél percenként valami barlangi szellem előbukkan és zaklatni kezd. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.09.10. 16:15:49
  • CrashBoostZoom
    Normális tanulság: legközelebb több/jobb macska főzetet készítek/viszek
    Ionvard verzió: konzolparancsokkal felturbózunk mindent nehogy véletlen valami apróság zavarjon később

Való igaz a W3 skillrendszere inkább csak mutatóban volt, hogy indulhassanak az év RPG-je címért de azért van egy határ ahol vagy azért modolsz, hogy nehezebb legyen vagy azért, hogy 0 befektetett munkával érezd magad a faszagyereknek a játékban.

Ezt már a Pillars topikban is elmondtam, hogy semmi gond nincs azzal, hogy kicsit változgatsz itt-ott de amikor már olyan dolgokon változtatsz amikből amúgy nincs semmilyen valós hátrányod az már rém ciki de legalábbis aggódásra ad okot.