6314
-
#890 Hmm nem tudom így fél évvel a megjelenés előtt mennyire jó hír hogy új irányt kell vegyen az a pár dolog :D Ebből a szempontból a tavalyi vieó meg igazán elavultá válhatott akkor. -
#889 Ha gamescon helyett idei e3-at akartál írni, akkor arra gondolt imo a költő, csak van aki még le van maradva.
De mivel sok kritika is érte őket utána, biztos új irányt vett ez a pár dolog, és mivel obsolete, nem akarják mutogatni. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.08.25. 11:46:01 -
#888 Azt hittem a mostani gamescon-osra gondolt a költő.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.08.25. 11:11:07 -
#887 30-án okosabbak leszünk, én azért remélem lesz új dolog is abban a 15 percben. -
#886 De az idei új nem? -
#885 Csodálom, hogy még nem láttad.
#308 -
#884 Hát ez szomorú. Miért kell vágogatni? :( ide nekünk az 50 percet! -
#883 Nem adhatják olcsóbban mert akkor a többi partner sírna, hogy elveszik a vásárlókat és ha meg mindenhol olcsóbb lenne akkor ugyanúgy megmaradna az érv hogy de náluk lehetne még olcsóbb és ez egy végtelen spirál ahol már ingyen kéne osztani nem?
Azért jobb a GOG-on venni mert több marad a fejlesztőknél akik leginkább megérdemlik és nem kereskedők kézen közén folyik el sok % -
Ironman2 #882 Tökmindegy,mert ott is jó drága lesz induláskor.Pedig a saját kölykük.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.08.24. 02:29:57 -
Daermon #881 + Nem tudják még, hogy egyáltalán lesz-e valamikor New Game+ vagy Muliplayer opció. -
Evoluti0N #880 Infók az új gameplay videóról
TLDR: Nem mennek PAX Westre nem részletezett okok miatt és nem is fogják bemutatni az 50 perces videót, ami az E3-n volt látható. Helyette egy 15 perces videót fognak streamelni augusztus 30-án este 8-kor. A videó tulajdonképpen az 50 perces videóból lesz összevágva. -
#879 Cyberpunk 2077 – Jön Stadiára is -
caps lock #878 Ajánlom az Observer játékot, kőkemény cyberpunk atmoszféra. Van magyarítás is hozzá. -
#877 Így működnek majd a játékban a rendfenntartó szervek -
#876 Ezeket a nulla infokat rohadtul rühellem.
Hova és mennyi fogyott,ezt olyan nehéz kinyögni? Ezek szerint igen. -
#875 Jó sok új kép érkezett a Cyberpunk 2077 cosplayversenyhez -
Evoluti0N #874 Jó látni, h nem mindenkinek csak a Steam létezik.
"#DidYouKnow — every third copy of the digital version of Cyberpunk 2077 for PC so far has been pre-ordered on GOG.com! Thank you for your support — it’s breathtaking!" -
Gary #873 Nem túl népesek az utcák! Biztosan mindenki a Cyber-térben van és prank-ol! :) -
Daermon #872 Hivatalos, hogy csak 1db Cyberpunk játék készül, nem 3. Google fordító lol :D -
#871 sajnos.... még jó hogy a refundot legalább még nem vezették ki. -
Evoluti0N #870 A vicces az, h mindkettőnek ugyanakkor lett megváltoztatva a neve és mindkettő Cyberprank lett Cyberpunk helyett. Lehet, h ugyanaz a fejlesztő próbál két különböző fejlesztőnéven kiadni játékokat a Cyberpunk 2077 népszerűségét meglovagolva. A Girls egy sima puzzle játéknak tűnik összelopkodott rajzokkal, a 69 meg mint ha valami tech demóból lopkodtak volna össze képeket. Mindenesetre Steamre mostanság már korlátlanul ömlik a szenny, nulla moderálással.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.07.02. 16:29:50 -
yossarianHUN #869 A cím és a "THIS GAME WILL BE BREATHTAKING" a leírásban számomra eléggé egyértelművé teszi, hogy csak egy poénról van szó, nem hinném, hogy ezzel a "fejlesztők" ténylegesen keresni akarnának rajta. Aki meg képes véletlenül ezt megvenni, mert nem veszi a fáradságot a cím elolvasására, az meg is érdemli. -
#868 pontosan ez jutott nekem is eszembe :D
Am amit linkeltem, szintén valami ordenáré nagy kamu lesz. Itt a megjelenés, és még 1 árva vid sincs róla fent steamen? Ugyan.. Ez valami 4 állóképből álló pont & click szarság lesz :D -
#867 Megint ugy erzem magam, mint a regi debreceni kgst piacon, amikor "olcsoert" lehetett venni a rebak, rebuuk, rebbok cipoket, vagy adios, adadis, stb polokat :D -
#866 katt
Nem tudom volt e már említve. -
#865 Sztem street kid lesz a részemről bár a nomad is izgalmasnak hangzik. -
Daermon #864 Lesz eredettörténet, 3db! -
#863 ismerősöm kommentje a dologra :
"hmm..nem tudtam, hogy a dlc-t előbb szokás kiadni, mint az alap gamet.." -
TokraFan #862 Ez igen erősen egy masszív szerzői jogsértésnek tűnik! Remélem a gatyájukat is leperelik. -
Evoluti0N #861 Ez meg már a pofátlanság netovábbja. Steamre minden fos tényleg felkerül már. Cyberpunk Girls 2077... A CDP a sarkukra léphetne ezeknek. -
jocika #860 +1 -
Evoluti0N #859 A Shadowrun trilógia is most jó áron van. Izometrikus nézetű, fantasyval megspékelt, körökre osztott RPG. -
#858 Fanaticalon (leanykori neven BundleStars) meg eppen ez a napi deal, ott meg olcsobb. -
BladeW #857 Aki esetleg kiperpunkoskodna egy kicsit, és eddig kihagyta: Deus Ex Mankind Divided 4.5€ Steamen. -
#856 Szerintem a W3-ban nem volt gond az irányítással, a W2 viszont nagyon szar volt, egy ajtó kinyitása, meg tárgyak felvétele néha gondot okozott.
A harc szerintem csak akkor volt nehéz, ha sok ellenfél volt, és azok se emberek, amúgy nehéz szinten is egészen könnyű volt, pedig én különösen balfasz vagyok ezekhez.
Azzal én is egyetértek, hogy kontrolerrel jobbak az ilyen játékok, RDR2, Tomb raiderek után. Single player szinten mondjuk én z az fps-t is inkább játszom azzal... -
Evoluti0N #855
Mondjuk ha csak nem dobnak fel valami fontos hírt, akkor a szeptemberi új gameplay videóig nem nagyon van miről beszélgetni. :D -
yossarianHUN #854 Az embereknek eltérő véleményük van dolgokról? Megdöbbentő -
#853 -
#852 Az elozo reszek tartalmabol:
- homofob vs.lbgt
- arabok vs. Europa
A mai reszben:
- kontroller vs. eger+bill
A szezon hatralevo reszeiben:
- fradi vs ujpest
- metrikus rendszer vs. angolszasz rendszer
- balkezesek vs jobbkezesek
- WASD vs. kurzorbillentyuk vs. numpad
- telen szulettek vs nyaron szulettek (felkeszul az oszi vs. tavaszi gyermek)
-
#851 Joystick. Van rajta egy rakás gomb is.