6314
banner
  • Palinko
    Persze mert az külsőnézetben nézne ki jól, 1 FPS-t mondj ahol hú de jó a verekedés
  • grebber
    A verekedős animáció kb valami vicc..oda már nem jutott pénz
  • PiszkosFred
  • PiszkosFred
    Detto, ott ereztem picit, hogy erdekes meg minden, mas jatekban is mukodott az ilyen holo/rewind megoldas, de itt remelem csak opcionalis lesz, igy kedv/hangulat szerint hasznalhato. De, azt mondtak, hogy szerves resze lesz a jatekmenetnek, igy muszaj lesz hangulatot csinalni hozza :)
  • lwb
    A braindance nem nyűgözött le, de minden más nagyon rendben van. Nyilván első napos vásárlás lesz, nem is kérdés.
  • Malakai
    És ami korábbi bejelentés alapján nem volt egyértelmű, de több ilyen stream is lesz, de csak annyit mondtak, hogy a következő pár héten belül jön.

Brain dance nyomozós tutorial gameplay részlet.

Utoljára szerkesztette: Malakai, 2020.06.25. 19:22:54
  • Malakai
    Sok streamer/youtuber/etc 4 órát játszhatta a játékot, szóval onnan is fognak még szivárogni infók, meg a fő stream után volt egy interjú is.
  • TBTPumpa
    Az új trailer:

Cyberpunk anime bejelentés:
  • AntiHero
  • PiszkosFred
    Twitch link
    -20 perc
  • grebber
    Holnap 18:00-tól 25perces Cyberpunk stream; friss trailer,új gameplay és beszélgetés a fejlesztőkkel

LINK
  • PiszkosFred
    Ezert kaptak ok kulon eventet es nem ugy, mint a tobbiek a vilagban :)
  • Malakai
    Csütörtökön lesz a korábban elhalasztott Night City Wire, bár konkrét időpont nincs, csak hogy 6/25.
  • nordan
    Kínában hogyan akarják eladni azzal,hogy nem lesz benne férfi+nő hagyományos értelemben és az a rengeteg genitália testreszabás meg LMBTQXYZ? Az kurvaélet,hogy a kínai komcsi párt nem fogja engedni
  • PiszkosFred
    Kínában megvolt a 4 órás press event, pénteken kiderül mit szóltak hozzá, akkor jönnek az első beszámolók világszerte.
  • PiszkosFred
    X szeria
  • molnibalage83
    X3?
    X4?
  • lonvard
    X4-et ki kell próbálnom, úgy érzem. :)
  • TokraFan
    Hehe, X3-ban 3000+ órám volt, most X4-ben eddig olyan 250-nél járok, és kb. sehol se tartok
  • lonvard
    A full lineális azt is jelenti, hogy erősen történetközpontú fps, amitől meg olyan, mintha egy film főszereplője lennél. A történet vonalvezetése emeli az fps-ek fölé, konkrétan ennyire jó sztorija szerintem nincs másik fps-nek.

Újszerű dolgok meg például a kütyüzés, hogy volt órád, hogy volt kézi áramtermelőd a lámpához meg éjjellátóhoz. Az ahogy a külső területen maszkban kellett rohangálni, és ha nem siettél, nem élted túl. Vagy ahogy oda kellett figyelni mire költöd a pénzedet (töltényedet), mert ha elszórtad, később nem vehetted meg a jobb páncélt. Végig koncentrálni kellett, mert nem lehetett ellövöldöznöd a töltényeket, tervezni kellett, voksolni kellett fegyverek mellett, és aztán nem volt visszaút, mivel elköltötted a pénzedet, amid volt, az maradt meg. Kicsit olyan hardcore rétegjáték feelingje is volt, hogy az garantált volt, hogy az első végigjátszást azt csak úgy átbukdácsolja az ember. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.20. 12:53:01
  • molnibalage83
    Atomszférán és szép grafikán kívül nekem semmit nem adott.

*Full lineáris és kb. varázslónak kell lenni a jó befejezéshez.
    *A játékmenet annyira primitív volt, hogy kb. a Doom 1 szintjén éreztem magam.

Megnéztem a 2. részt is, hátha. Sajnos nem. Csak azért vettem meg, mert ajnározták és asszem -50% vagy 66% sale volt. Annyit meg is ért kb. Nekem nagyon nem jött be. Ez kevés.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.06.20. 12:36:44
  • lonvard
    A Metro 2033 számomra zseniális játék volt (a maga idejében). Nem időt álló játék, de akkoriban nagyot ütött, szerintem mert abba nagyon sokat beleraktak a fejlesztők, kicsit olyan feelingje volt, mint a Witcher 1-nek, hogy ami izgalmas, újszerű, kísérletezős dolog volt, azt elsütötték ezekben az első epizódokban, és működött is, viszont a későbbi játékokban már ennek egy vizezett formáját látjuk.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.20. 12:36:00
  • molnibalage83
    Az első két Metro annyira átvágott engem, hogy a ME-ről is lemondtam.
  • lonvard
    Szerintem ki kell próbálni ezeket a játékokat. Ami érdekel, azt nincs az az isten, hogy előbb-utóbb ki ne próbáljam. Sok csalódásom van nekem is, pl. Metro Exodus volt egy komolyabb, mikor ráéreztem a szürke koncepcióra valahol a sivatagos epizód elején, és egyszer csak abbahagytam. Nálam nem a játékidő túlhazudása a válóok, mert az csak marketingfogás, attól még bőven lehet érdekes a játék, hogy a Pistike nem azt az infót kapja, hogy 20 órás a játék, hanem azt, hogy 100.:D Mostanában az egyedi játékmenetek izgatnak, mikor valaki mer kilépni a trendekből, tesz egy kísérletet, és szeretem megnézni hogyan sikerül. Kojima kísérlete is ilyesmi, és szeretném megnézni, hogy működik vagy sem a számomra. Lehet hogy nem fog, és igazat adok neked. De ki kell próbáljam.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.20. 11:50:14
  • molnibalage83
    Igen, kinek mi jön be. Csak a DOS 150 órás szivatása után bennem most ért meg. Ha valaki azt adja selling pointként ezentúl, hogy 60-100 óra játék, akkor ignore.

A Witcher III-at leszámítva eddig semminél nem jelentette a tartós élményt. A FO: NV-t egy ponton hirtelen nagyon meguntam és gyorsan letudtam a végét, de az még úgy hozta a 100 órát.
  • lonvard
    Ennél a kritikánál halomnyi ellenvélemény fogalmazódott meg, ami teljes egészében ignorálja nálam a kritikát. Egy posztapok világbeli utazás váratlan eseményekkel, kihívásokkal, útakadájokkal tarkítva engem érdekel. Az utazás része nem alibizés, hanem az maga a játék. Nincsenek benne alibi tevékenységek tudtommal (mint az Assassin és számos játékban a bizbaszok gyűjtögetése). Ha erre a koncepcióra vevő vagy, akkor tetszeni fog, ha nem vagy, akkor meg nem. Számos olyan játék van, amiben maga az utazás a játék, pl. flight szimulátor, kamionszimuláor (most jött ki a Snowrunner például), hajószimulátor, hegymászós játék, és ilyesmik. Ezeknek mind megvan a rajongótábora, szóval nem mondhatjuk, hogy kizárólag az intenzív játékélmény lehet szórakoztató.
  • Daermon
    Nekem F1 után tényleg semmi új. Azt se terveztem megvenni egyből, de a TW Troy kiesett a játékból, így az F1-t veszem meg. Death Strandolás viccnek is rossz, BG3 engem elvesztett, hogy inkább DOS és még Early Acces is (gondolom anyagi okok), Mafia remaster meg egyelőre nem érint. Így nekem pont jó lett volna a szeptemberi CP2077. De ez van :D
  • molnibalage83
    OFF
    Metascore 72 a userek által = középszerű felett egy picivel és ezt kb. Kojima fanok húzták fel.

Neki pl. nem jött be. A leírás és érvelés alapján én lemondtam róla.

A RDR2 is így járt, túl sok embertől hallottam azt, hogy szép lovaglás szmulátor és a játékidő, a VALÓDI játékidő túl kevés.

Én úgy vagyok vele, hogy nekem nem 150 órás játékot adjanak el, amit mesterséges marhaságokkal nyújtanak el. Legyen 30 óra, de ne alibizés legyen. Erre számomra ütős példa volt a Dying Light. Nem elnyújtott, kellően open world, de nem bassza el ez időmet.

Nincs erőm arra, hogy 3-4 hónap alatt toljak ki egy címet 100-150 óra játékkal, majd csalódjak egy hatalmasat. Rajtad a szemem DOS 2...

ON
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.06.19. 15:50:04
  • oneal1
    ez azért kicsit erős :D

Nagyon jókat írnak róla mindenhol és az értékelések is jók, nem láttam, hogy túlfújták volna.
  • Palinko
    Hah, ha rakományt akarok szállítani ott az euro truck simulator a death stranding az utóbbi évek egyik legjobban túlfújt címe
  • oneal1
    azért az, hogy semmi nem jön erős túlzás, death stranding-et azért csak érdemes lesz megnézni!

F1 ben most talán több lehet a manager mód miatt
  • Palinko
    Én is ezen gondolkodtam hogy kb 3/4-ed év elmúlik valami normális pc megjelenés nélkül. Az F1 engem is érdekel, de mi van abban is max 2-3 szezon aztán számomra unalmas lesz valszeg, jön még project cars, de utána tényleg augusztusig semmi mikor a Horizon meg a Mafia érdekes lesz, de akkor azzal kb ki kell húzni megint 3 hónapot a Cyberpunkig és év végén meg belefulladunk a nagyobb címekbe. Jobban örülnék én is ha szépen el lenne osztva.
  • Daermon
    Én azért nem örülök, mert így egy kupacban jön - elvileg - a CP2077, AC Valhalla, WoW SL, és nem tudok szabira menni ott :D Addig meg a júliusi F1-et leszámítva uborka szezon nekem.
  • wedge31
    "Amikor ezeket a sorokat írjuk, a Cyberpunk 2077 mind tartalom, mind játékmenet tekintetében kész, így a küldetések, az átvezetők, a skillek és a felszerelések; az összes kaland, amit Night City ígér, ott van már. De amikor ennyi kontent és komplex rendszer szövődik egymásba, módszeresen végig kell mennünk mindenen, ki kell egyensúlyoznunk a mechanikákat és kijavítanunk a hibákat. Egy hatalmas világ rengeteg polírozást igényel, és pontosan ezzel töltjük majd ezt az extra időt."

Ha emlékeztek a W3-ra? dettó ugyanez volt a szitú...és igy utólag megérte várni.

• molnibalage83
    Hú, jó rég nem néztem meg a DONTNOD-ot. Sajnos amit a Lis2 és a Vampry-ról hallottam eddig...
    ...kihagytam őket.
  • caps lock
    PC játékosként nekem az kimarad, de legalább jön a Horizon Zero Dawn valamikor nyár vége előtt. Death Stranding is egy hónap múlva. Aztán még érdekelnek a Life is Stranget jegyző Dontnod új játékai is, a Twin Mirror és a Tell Me Why.
  • lwb
    Tuti köze van a genváltáshoz. De engem nem zavar, lesz más, amivel játszhatunk. Pl. ghost of tsushima.
  • caps lock
    Egy jó játékért megéri várni, rohadt közhelyes az igaz, de nem is ezzel van a baj hanem azzal hogy állandóan elhúzzák az orrunk előtt a mézesmadzagot aztán túrót kapunk a fülünkbe. Inkább ne mondjanak semmit, csak ha már TÉNYLEG biztosra tudják mi merre hány méter. Az új dátumnak nagyon remélem hogy nincs köze a genváltáshoz, mert ha nekiállnak egy ismeretlen hardver ismeretlen buktatóira portolni, akkor nem fognak év végére se elvégezni.
  • PiszkosFred
    En tisztaban vagyok vele, es valahol ezert is rohogok magamban mindig akkor, amikor a fohosno cserejerol van szo, hiszen egy, ugyis krealsz egy ujat, ketto, fps gameplay mod miatt ritkan fogod latni :)

En arra celoztam, hogy egy het mulva itt a NCW, utana vege az NDA-nak es jonnek az early previewk, igy aztan kiderul, hogy a homo- es transzfoboknak lesz e igazuk, vagy esetleg a "masik" oldalnak. Vagy igy, vagy ugy, meglatjuk.

Az biztos, hogy a holiday season elott nov19 talan az utolso idopontok egyike, amikor meg lehet jelenni, mert lesz par het utana az elso hetek patch es fixeire, utana mar nehezebben menne januarig.
  • lwb
    Ez a lassan egy éves video bemutatja a karakteralkotó képernyőt, ahol látszik, hogy tudod variálni a kinézetet: