Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Synchronous, 2023.06.21. 20:06:29
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A sebészek pofátlanul drágán kínálják a portékáikat, kvázi minden dollárom erre ment el. Még normális ruhát sem sikerült szerezni. Már most annyira frusztrál az egzisztenciális helyzet, hogy szerintem hamarosan kiberpszichó leszek... aztán elvállalok egy megbízást, hogy levadásszam magam. Sürgősen fel kell pumpálni a testem, mert ha még egy random utcai banda is megfutamít, akkor hogy fogok odaállni Adam Smasher elé, és beszólni, hogy "lóg a cipőfűződ"? Pedig ez régi álmom... na mindegy, visszatérek NC-be és kezdem valami egyszerűvel: felrobbantom az Arasaka tornyot... dőljön az a tapasztalati pont.
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2023.06.19. 19:03:43
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Viszont lehet venni is ammot: a fegyverboltokban mindig kell lennie, a lakásunk mellettiben pl. 100%, hogy van.
De a legegyszerűbb a craftolás. A hulladék tárgyakat felaprítod és lesz bőven elég alap crafting cuccod, amiből tudsz ammot csinálni. Ezek a tárgyak úgyis olcsók, ezért eladni nem éri meg annyira őket. Max a játék legelején.
Igen vizuális bugok voltak benne de semmi blockert nem tapasztaltam pedig 2 hét alatt vagy 100 órát beletoltam...
Þór vígi þessi rúnar
Tárgykészítés menü, Minden tárgy és legalul az átlagos (fehér) fegyverek alatt, ott lesznek a különféle lőszerek is.
Mindez képekben:
Remek! A fórummotor megint...
Bokafix2-nek ment volna az üzenet a második #5979 -re. :Đ
MrAndree üzenetét nekem nem is mutatta. De, ráduplázott...
Utoljára szerkesztette: Gary, 2023.06.18. 20:55:13
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Why so serious?
Elmentem a fegyverboltba, de ott csak fegyvert lehet kapni, semmi ammót nem árult, csak legfeljebb ilyen craftolni való összetevőket. Most úgy néz ki a szitu, hogy ammó nélkül rohangálok, illetve alig van. Spórolnom kell vele, a nyeszletteket inkább arcba rúgom, és tartalékolok, mert néha elég sok ellenfél van egy-egy megbízatási helyszínen. Pedig fejlesztem a fegyvereket ezerrel, csak nincs belevaló. A játékot még nem ismertem ki annyira, szóval bocs, ha esetleg a szemem előtt van a megoldás, csak nem vettem észre.
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2023.06.18. 17:58:33
Ne legyen igazunk...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De ettől még én is úgy tudom, hogy egyszerre jön a kettő. Bár az igazság az, hogy erről nem nagyon beszéltek még.
Szoval az alapjatekban is lesz par "aprocska" valtozas. Az alapsztorit nyilvan csak annyiban erinti, hogy +1 ending (PL sztorija miatt) lesz, a tobbi marad ugyanaz, vagy max kap 1-2 soros utalast a PL sztorijahoz kapcsolodoan.
Na most ez alapjan nem tudom, melyik megkozelites a jobb, szerintem a varas a kiegre, en ezt tennem/teszem (bar nem akartam alapbol a kiegig hozzanyulni).
De, ha a mai rohano vilagban van az embernek arra ideje, hogy vegigjatszon egy mukodo, de valahol megis felkesz jatekot 100-200 ora alatt a nyaron, majd a vegzes utan ujra nekimenjen az egesznek a kieggel upgradelve, akkor hajra. Nyilvan, akit erdekel az ilyen volt es ilyen lett verziok kozotti kulonbseg, annak biztos, hogy ez a jo megoldas.
Aki csak szorakozni akar egy jot az amugy nagyon jo kis jatekkal es elmerulni ebben a csodalatos vilagban, az varjon inkabb, mert ez a maradek par het hamar eltelik, plusz akkor mar a teljesen felujitott vilagba lep majd be. Valamint nem biztos, hogy az elso vegigjatszas utan a masodik upgradelt verziora mar marad lelkiero, energia, ido, stb., bar a jatek a dontesek es a karakter buildek miatt ad lehetoseget sokszori vegigjatszasra is.
A Starfieldnek ugyis kell par honap, mire megjonnek a fixek, barmit is mond a MS, hogy nem lesz annyi bug... persze, jo lesz a koztes idoben a PL :)
A rendőrség meg az ellenség AI-jának átvariálása miatt szerintem nem éri meg várni.
Én is megjelenéskor játszottam végig. a Fantom Liberty közeledtével érdemes végigvinni megint és úgy várni a kieget, vagy akkor már várjam meg azt, mert az alapjátékon is sokat módosít?
Köszi
Még 2020-ban jártam itt utoljára, mikor megjelent a játék, és tolni is akkor toltam, azóta elő se vettem. Sikerült azóta javítani valamennyit azon az optimalizálatlan bughalmazon, ami akkor volt a játék? Ma már fut pöpecül?
Utoljára szerkesztette: hykao, 2023.06.12. 22:52:32
Kár, hogy ezekről nem szólt a trailer, úgy kell megtudni újságíróktól, akiknek demózták.
Starfield meg 09.06... bátrak hogy ilyen közel ki merik adni.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy a 386-os procit 1985-től lehetett kapni. Itthoni körülmények között talán drágábban lehetett beszerezni, mint egy lakást.
Még floppy lemeznek hívtuk ha jól emlékszem
(jó, gondolom typo volt ;) )
Path Tracing: Technology Preview
Added a Ray Tracing: Overdrive preset which includes the Path Tracing technology. You can enable the Ray Tracing: Overdrive preset in Settings > Graphics > Quick Preset, or just Path Tracing separately in Settings > Graphics in the Ray Tracing section. To make sure Ray Tracing: Overdrive Mode works correctly on your PC, update your NVIDIA Game Ready Driver to version 531.41 at minimum.
Additionally, we included an option to render path-traced screenshots in Photo Mode for other Ray-Tracing-capable graphics cards with at least 8GB VRAM. If your graphics card has more than 8GB VRAM and this option is still greyed out, it means you need to lower your in-game resolution. Note that the higher the resolution and the less powerful the GPU is, the longer it will take to take a screenshot (between a few seconds to several minutes). You can enable Path Tracing for Photo Mode in Settings > Graphics in the Ray Tracing section.
DLAA
Added NVIDIA DLAA, an AI-based anti-aliasing mode designed to improve image quality. DLAA requires a NVIDIA RTX graphics card. It can be enabled in Settings > Graphics in the NVIDIA DLSS section.
Intel XeSS
Added support for Intel Xe Super Sampling 1.1, an upscaling technology using machine learning to provide improved performance with high image quality. It can be enabled in Settings > Graphics in the Resolution Scaling section.
Benchmark improvements
Improved the Benchmark to display more information in the results screen, including PC specs, GPU driver version and selected settings.
Cyberpunk 2077 is available now for PC, PS4, PS5, Xbox One, and Xbox Series X/S.
Sok értelme nem volt ennek a peccsnek, a CP-ért nem veszek 4090-et, főleg hogy akkor már új proci és akkor már új alaplap meg új ram is kellene. Jelenleg a milliókat a házamra költöm (mármint rendes ház, nem gépház) és nem a gépemre, hogy egy 3 éves játékkal játsszak, amit nyolcszor már amúgy is végigvittem.
Ezzel csak kedveznek az új kártya tulajoknak..
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.04.12. 18:05:35
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.04.12. 15:58:01
[merlinw.org]