6314
banner
  • hykao #6033
  • extra sensory
    Szépen kiszúrtad, gratula. Mondjuk tényleg vicces lenne, ha Keanu-t ma letartóztatnák valami bűncselekményért.

• Bokafix2
    A Johnny fiú ma este fogja felrobbantani az Arasaka tornyot, szóval majd figyeljétek a híradót. :D

• hykao #6030
    Hogy állunk? Nem lesz csúszás?
  • MerlinW
  • Orbancapitan
    igen de azt egyik mód megoldja mert sajna gyárilag szarul lőték be a fényeket
  • RJoco
    Igen, pont ilyen. Be van kapcsolva mind a kettő.
    Igaz, hogy eddig fel sem tűnt, csak mióta láttam a felvételed.
    De nem mindig ilyen. Napfénynél nem látni. Mármint, ha a játékban van világos.

"Napfelkelténél" nálatok is baromi fehér lesz minden?
    Nálam van egy ilyen effekt. Ha épp a szabadban ér a napfelkelte, jellemzően vezetés közben, akkor van egy vakító fehérség egy vagy két másodpercig, amikor nem látok szinte semmit.
  • Akra

Másnak is ilyen ha be van kapcsolva a DLSS vagy Ray Tracing?
  • Synchronous
    Vedd le a felbontást és az összes grafikai beállítást a legalacsonyabbra. Úgy menni fog. Ha kiléptél a liftből, nyomj egy mentést, és utána állíts vissza mindent.
  • Bokafix2
    Minden alkalommal kifagy itt. Alighogy Hanako kilép a liftből és mennék utána: kidob az asztalra. Nem értem mi van. Eddig semmi baj nem volt a játékkal, ennél a pontnál viszont nem lehet továbbjutni, szóval úgy néz ki, itt ragadtam.

• Orbancapitan
    igen azt igérik
  • 6600GT
    Sziasztok! ugye jön a Phantom Liberty, most akkor az alap is teljese meg fog változni vele? vagy csak a dlc lesz más? csak azért kérdem mert addig nem pörgetném ki megint:)
  • Carlos
    nekem ez túlmelegedés vagy memory leak miatti elszállás lehet.
  • RJoco
    Igen, először figyeltem ezeket is, hogy beállítsam a grafikát.
    Nincs velük gond. És nem az egész gép crash-el.
    A játék nálam is stabilan fut, nincs akadás, mikrolag, meg hasonlók.
  • RJoco
    .
  • lwb
    Nem tudom akkor. Méred a proci/gpu hőmérsékletét? A legközelebbi crashnél nézd meg, hogy mennyin voltak. Nagyon más ötletem nincs, nálam stabilan fut i7 7600k, 2080 ti, 16 gb ram,
  • RJoco
    Nem játszom más "high-end" játékokkal mostanában.
    Snowrunner-ezni szoktam. Van olyan szombat, hogy 10-12 órát is megy a játék egyhuzamban.
    Nincs húzva semmi és úgy emlékszem, hogy virtuális memóriával sem spóroltam, mert van egy-két játék, ami a 48 GB mellett is igényli a legalább 4 GB-ot, még, ha nem is használja, képes crash-elni, ha kevés. Szerintem 16 vagy 24 GB-ra van állítva.
    Nincs tuning sem.
    Tegnap futott 3 órát hiba nélkül.
  • lwb
    Monitor biztos, hogy nem a hiba oka. Ha a monitorod elszáll, legfeljebb a kép megy el, de nem lesz CTD.

A hardver alatt nem azt értettem, hogy gyenge a vas, az sem okozhatna CTD-t, hanem hogy valami nem oké. Pl. lehet egy hibás ram modul vagy valami gond a merevlemezzel. Van elég hely a virtuális memóriának pl? Más játéknál nem tapasztalsz ilyet? Főleg high-end játékoknál, nem LoL vagy minesweeper vagy ilyesmi.
    Szintén okozhat ilyesmit, ha húzod a procit vagy a gpu-t.
  • RJoco
    Azt sem tudtam eddig, hogy lehet mod-olni :)
    Szóval egy darab nincs.

A hardver erős, az nvidia driver sem régi, de az is lehet, hogy a legfrissebb.
    5 órát biztos, hogy nem megy egyfolytában a játék. Annál előbb jön a crash.
    Ettől függetlenül lehet valami a rendszerben. Amivel mostanság játszom, annál nincs ilyen gond. Viszont egyes monitorok nem viselkednek megfelelően, ami akármitől is lehet. Lehet, hogy összefügg a játék crash-el is.
    Be kéne izzítanom egy friss W11-et csak nagyon nincs hozzá kedvem.
  • lwb
    Tuti nem a régi warez vezió az oka. Modok lehetnek vagy esetleg a hardvered, nem megfelelő driverek, ilyesmi.
    Amiket mondasz, hogy levegőben ülő ember stb, olyanok nálam is vannak ritkán, ezek az open world jellegből adódnak és már maradnak is szerintem. Ez nem a te oldaladon hiba.
    A rendszeres CTD viszont nem oké, mert nálam ilyen ezer éve nincs. 5-10 órát megy a játék rendszeresen nulla crash-sel.
  • Orbancapitan
    a túlzott moddolás is kiválthat ilyet
  • RJoco
    Igen, azt. Jön a kis ablak, hogy küldjek hibajelentést. Küldöm is.
    Pont azon gondolkodtam, hogy vajon mit is csinálhattak a fejlesztők, mert még mindig tele van buggal. Egy-kettő vicces, mint a sarkon ülő ember, de pad vagy szék nélkül.
    Más már kevésbé, mint hackelésnél hiányzik a hackelést jelző szimbólum. Az életerő sem jelenik meg mindig az ellenfélnél.
    És a rosszullét is képes beakadni. Ilyenkor ki kell lépni legalább a főmenübe és újratölteni.
    Azt gondoltam volna, hogy ezek mind javítva lettek már. Mikor első alkalommal végigjátszottam, akkor virágbolti volt, így a törés miatt bármelyik hiba előjöhetett volna, ami az eredetiben nem. De csak a rosszul lét beakadás volt talán kétszer. Most a steam akció keretében megvettem, vagyis az eredeti játék csinálja ezt. A virágbolti nem kavarhat be, mert teljesen le lett gyalulva. Sehol nem maradt semmi nyoma, hogy bármikor fenn lett volna.
  • Carlos
    Nálam ugyanez!
  • lwb
    Nem volt nálam sem ilyen. Bezárás alatt azt érted, hogy crash to desktop?
    Még a release kiadás, első patch nélkül csinált ilyet nekem, de általában harc közben és kb kétszer, de az már legalább 2 éve volt, azóta ezer patch jött ki és egyszer sem tapasztaltam ilyet.
  • RJoco
    Volt olyan, hogy nem volt jelölve a tárgy, hogy az kell nekem. Viszont 0 volt az ára.
  • Bokafix2
    Ilyet nem tapasztaltam, mást viszont igen. Pl. nem lehet felvenni egy ajándékot az egyik techsebész (nem Viktor) boltjában. Pedig ott a sárga felkiáltójel is. Ki kéne választani a tárgylistájából az item-et, de nem lehet. Sehol nem látom a tárgyat a cuccai között, pedig mindent végignéztem többször is. A többi ajándékot viszont fel tudtam venni. Pl. amiket a lakásomon hagytak, vagy amiket egyéb helyszíneken lehet felvenni. Ezt azt egyet viszont nem lehet. Arra gondoltam, hogy talán egy maradvány bugról van szó, amit még nem sikerült kijavítani.
  • RJoco
    Mást is szívat a játék, hogy időnként egyszerűen bezárja magát?
    Jellemzően akkor, ha egy területet sikerül szép csendben, lövöldözés nélkül megoldani. Ami elég ritka.
    De Evelyn melóhelyét sikerült így felderítenem és beszélnem a Favágóval. Persze volt egy ilyen bezáródás, mikor már hátul jártam.
    Aztán meg csináltam egy Regina feladatot, ahol lenyomtam az utolsó őrt kamerán keresztül, nem kellett egyet sem lőni. Bementem a telepre és kikerültem az asztalra. Szerencsére itt is csak ez az utolsó őr maradt visszatöltés után.
  • lwb
    Nemcsak a fősztori, mellékküldetések is. Plusz van egy autó, az egyik legjobb, amit simán megtalálhatsz - ehhez egy picikét haladni kell a történetben viszont. Nem sokat.
  • mégvadabbdisznó
    Én még messze nem járok a végén. A fő sztoriba szinte még bele se kezdtem.
  • lwb
    A legjobb kocsikat ingyen megkapod: vagy találod, vagy küldetés végén adják oda. Én autót csak a játék végén vettem, mert már nem tudtam mire költeni a pénzt.
  • mégvadabbdisznó
    Kimondottan sokszor próbáltam lopakodni, meg észrevétlen maradni: egyszer sem sikerült. Mindig mortal kombat lett a vége. Aláírom, hogy ez a saját tehetségtelenségem okán történt, de a szándék megvolt. Na meg a monoszál már annyit sebez, hogy nincs szívem egy darabban hagyni őket. A gond inkább a kapzsiságommal van, hogy minden is kell. Van már nem tudom hányféle verdám, de eddig csak kettőt használtam belőle, azokat is csak próbaképp, mielőtt végleg átálltam a motorra. Könnyebb vele megközelíteni bizonyos helyeket. Na meg a police szkenneres melóknál azzal szoktam kivasalni a bandatagokat.
  • hykao #6002
    Ha kevesebb vér, több pénz, kevesebb lebaszás.
  • mégvadabbdisznó
    Jön, ha csinálod a melókat ezerrel, meg lútolsz. Mondjuk nekem állandóan elfogyott a zsé, mert mindig felkínáltak valami ritka autócsodát, amit azonmód meg is vettem. Újabban meg a mocikra álltam rá. A lényeg, hogy megint gyűjtenem kell.
    Utoljára szerkesztette: mégvadabbdisznó, 2023.07.02. 20:29:02
  • hykao #6000
    Viktornak? Egy fő vonal, utána van vele elég sok dolog. Illetve amúgy is, ígéret szép szó, még ha ez egy játék is. :)
  • Orbancapitan
    nem valószínű mert az alapjáték fájljaiban rengeteg tartalmat találtak a dataminerek és a modderek ami vagy fél kész v nincs aktiválva de persze az új helyszín miatt mehet 100gb fölé
  • caps lock
    Szerintem lesz az a DLC önmagában 70 giga. Csak az alapjáték 67, és ha igaz hogy annyi tartalom lesz benne, a végén simán 100 fölött lehet.
  • MarkBlade
    Ugyanmár a cpben jön a pénz dögivel..
  • mégvadabbdisznó
    Minek fizetted ki? Vannak más techsebészek is, azokhoz is lehet menni.
  • Bokafix2
    Ez a játék utál engem. Végre összeharácsolok egy kis lét, elmegyek a sebészhez új implantokért, (már előre örülök, mert meg tudom venni amit kinéztem) erre kiderül, hogy tartozok neki 21 ezer dollárral az előző beültetésekért, amik ingyen voltak. :D

Már nem is volt észben, hogy azokat még ki kell fizetni. Maradt 10 dollárom, majd elverem egy utcai automatánál. :D
  • PiszkosFred
    Par aprosag, amit bar tippelek, mert nincs konkret infom rola, de szerintem nem lovok nagyon melle:
    - Az SSD, mint kovetelmeny az elmeny miatt van, de siman el fog indulni HDD-rol is.
    - A min. req. 70gb szerintem a teljes jatekra vonatkozik, nem ennyit fog kerni a PL. Maga az alapjatek is 60gb korul van, igaz telepites kozben tobbet ker az ideiglenes fajlok kicsomagolasa miatt, de a vege 60-65gb.
    - Telepites elott a telepitesi mappa athelyezesevel rakd at HDD-re az egesz CP-t (ott lesz boven helyed), telepitsd a jatekot, majd a vegleges, velhetoen 70-75gb teljes klienst visszamozgatod a steammel az SSD-re. A kesobbi nagyobb patcheknel ugyanez, vagy ha addig szerzel nagyobb SSD-t, akkor targytalan. A gogos verzioval sima copy-paste, vagy ha galaxyval csinalod, ott is van szerintem erre opcio.

Vagyis nem lesz akadalya nalad sem, hogy jatssz vele. Meg kell varni az 0day-t, es ha tenyleg 70 gb korul lesz a vege, ahogy gondolom (igerem, ha nem felejtem el, beirom ide aznap a teljes meretet a jateknak), akkor gyorsan meg tudod venni meg, hogy esetleg a preorder cuccokat is megkaphasd (ha az szempont esetleg)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.22. 11:40:05