420
The Incredible Adventures of Van Helsing
-
TomStorm #140 Végre Magyarul egy Rpg és még jó is a játék:) -
#139 Hardon próbáltam először, melee karival. Kb bármit csinálsz tölti a HP-t. Nem is bossok voltak nehezek, a sok puskás ellenfél, amit megláttak instant halál ill. amikor lerohantak sokan. Pedig lv5ös mistcy shiled is be volt kapcsolva. 20-30% resis mindenre, -
#138 Lentebbi tesztben azt írta a gyerek, hogy normalon a második fele már elég húzós a játéknak. -
#137 frist world Van Helsing probléma. A normál az nevetségesen könnyű, a hard viszont baromi nehéz. (egyedül játszok, sajnos nem eredeti) -
#136 Köszi! -
twi452 #135 Vissza kell vonnom az előző állításom.
Játszottam pár órát pisztoly/puska iránnyal aztán kezdtem egy új karaktert főleg kardokra specializálódva nem annyira kapkodva mint első próbálkozásra.
Azt kell mondanom teljesen jól használható ez is pár szinte után eddig azt mondom, h nem nagyon kell aggódni a hp miatt.
Ha meg gáz van még ott a gyógyító skill meg poti is de rage-ből szépen lehet gyógyulni, rage meg jön mert darálsz mint az állat szóval win-win :D -
#134 HunGamer teszt -
#133 ilyen fajta játékoknál mint lásd a diablo is,nem lehet... -
#132 Kamerat nem lehet valahogy forgatni ? -
#131 Ez neked ment természetesen. -
#130 [spoiler] 4 szobor van. Ha jól forgatod őket, történni fog valami. -
#129 Most kezdtem játszani a játékkal és lenne egy kérdésem, ami lehet hogy spoiler veszélyes is egyben, úgyhogy spoilerben írom. Persze lehet hogy hülyeség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mocsárban mire jók a forgatható béka szobrok? Gondolom csak van valami értelme. -
#128 Major changes include:
The Incredible Adventures of Van Helsing v1.0.03
Known issues:
- The multiplayer game still has some issues. Please play it with a character created for the multiplayer only because data loss may occur sometimes.
Balance changes:
- HP of some champion creatures adjusted in Chapter3
- Some of the random encounters changed
Fixed bugs:
Multiplayer:
- Fixed a bug: the client player could teleport inside of the wall making him unable to move.
- Added a new line to the tooltip of other player which indicates where the other player is.
- Active quests window fixed (the current progression appears there after joining)
- Version check inserted before joining an online game (configuration files and game version)
- Pressing the “Go online” option in Single no longer shows "Empty name!" but "<yourcharactersname>'s game" instead.
- "Resurrect" appears when you point at a dead character.
- Fixed pathfinding problems
- "Show Allied HP Bar" option displays the name of the other players above the HP bar.
- Blackthorn item name fixed
- Baskerville Antiques set bonuses fixed -
Sunrider924 #127 Zold fejes -
neonx #126 ja nem volt nála semmi. :-(
-
#125 Hát én simán áthúztam és átrakta. Persze előtte szétosztottam. -
neonx #124 A társamnak hogy adok át heal potit? próbáltam a shiftXjobb egér de nem reagál? -
#123 Nem tudom. Szerintem később lesz valami oylan közelharci képesség, amivel többet tudsz darálni.
Hasonló okból válaszottam elsőre a távolságit. -
twi452 #122 Karddal menni egyáltalán van értelme?
Nekem úgy tűnik ennek a lövök-elfutok-lövök taktikának van egyedül szerepe.
Mindig ráront az emberre kb 8 dög aztán azok leszednek ha csak csapkodok a karddal :) Vagy valamit rosszul csinálok. -
#121 ugyehogy ugye :) -
#120 Hát gyerekek én nem vagyok oda az ilyesmi játékokért, utoljára a dio3 freejét próbáltam de ez sokkal de sokkal jobb attól. Nem igazán értem a fanyalgókat, teljesen rendben van ez a játék. Csak úgy osztom a népeket távolról puskával :) -
#119 2 óra játék után simán kijelenthetem hogy megérte ezt a 10 ojrót simán,főleg hogy magyar és egyáltalán nem google fordítóval készült,kellemes kis játék mondom ezt úgy hogy 400+ óra Dio3 van mögöttem.
lehet hogy nem egy hiper szuper megvalósítás meg vannak búgok igaz én még eddig nem találkoztam vele de full HD-ban egész jól néz ki a grafika is -
#118 Valaki megölte már a főbosst? -
#117 -
foxxi #116 Ezt szeretem.
A vinnyogók meg, ha már annyira nem tetszik, adják el, dobják ki, csak fejezzék be a mély megvetéssel vértezett fikázásukat. -
#115 Major changes include:
The Incredible Adventures of Van Helsing v1.0.02
Known issues:
The multiplayer game still has some issues. Please play it with a character created for the multiplayer only because data loss may occur sometimes.
Balance changes:
The damage of the Explosive Round PowerUp has been adjusted.
Fixed bugs:
Multiplayer
- Fixed a lot of crash/disconnects.
- Should no longer put you out off the map (the black screen problem)
- The matchmaking window no longer lists lobbies where you can't join (You do not meet the requirements to enter the server). You can still see these servers if you press the "Show full rooms" button.
- Researching the Thunderthr-O-Wer™ properly removes the Trap Plan item from the inventory.
- Music changes properly after the Siege of the Lair.
- Fixed some issues that potentially caused FPS drop and stuttering when the game launched from Steam.
- Different types of Vermin have their own race.
- If Lady Katarina is sent to do shopping, then you also start shopping she concludes her transactions right away. (With her usual reduction in the selling price of course!)
- Some localization issues fixed in German, Spanish, French, Italian and Portuguese language versions.
- The music plays correctly in the Old Town.
- The icon and the text of the Ice Bolt spell appear properly.
- Fixed effects (e.g. shooting effect)
- Katarina does not change form during Circle of Timelessness.
- Fixed ambient sounds on the Rooftop and Old Town maps.
- Repeating starting cutscenes (on certain maps) fixed.
- Icons added to Achievements.
New features:
- 1824x1026 resolution is added -
#114 Kérlek, akkor mesélj erről a mélységről. Mire érted? -
#113 Kár, hogy ezt csak te látod igy. -
#112 Wat? Diablo3 meg a mélység? Ember, az a játék egyszerű mint egy faék. Nincs abban semmi mélység. Ebben ezerszer több féle dolgot tudsz állítani. -
#111 Akkor addig csukd be a "pofád". Eleget böfögtél ide. Köszönöm. -
#110 Minek...Mert várom a csodát,ha már volt pofám fizetni érte! -
#109 Ember, minek vagy még itt akkor ha ennyire szar? Tépem a hajam a kommentjeiden... -
#108 Ja a grafika, meg szerintem teljesen jó, sőt a városon kívül kifejezetten szép. -
#107 Na belenéztem én is, bár nem vagyok a műfaj nagy rajongója de úgy jópofa. Szidták itt páran a magyar feliratot, hogy google fordító, meg ilyenek. Hát marhára nincs a felirattal semmi gond, egy két bent maradt angol szót kivéve. -
#106 A Grim Dawnból csak az alpha verzió jött még ki, a full nem lesz ingyenes.
Elkezdtem én is a helsinget eddig kellemes kis játék a lényeg, hogy 3k-ért ne várjon senki dio3 mélységet és összetettséget és akkor nem fog csalódni.
Viszont egy óra alatt kétszer omlott össze a játék ezen azért volna mit javitani... -
Andrews2007 #105 Nálam még nem volt gond igaz még cksa a 2. szinten vagyok hardon. Egész kellemes kis játék lett olcsó áron adták 2880 ft ért. Hajrá s sok sikert magyarok! (de nem narancs értelemben :D ) !
A Grim Dawn-t már le lehet szedni? Az is olyan ingyenes cucc lesz mint a Path of Exile? Nem is tudtam. Már rég vártam. Jó régóta tologatják a Titan Quest készítői.
-
#104 Ne videóz töltsd le és játsz vele, össze se lehet hasonlitani a két játék kiforrottságát, pedig az még alpha fázisban van. -
#103 Nem ismerem a Grim Down-t, de videók alapján nagyon nem tűnik egy etalonnak.
Itt szerinted mi a baj a harccal? Azonkívül, van benne egy iszonyat elcseszett dolog ami játszhatatlanná tesz a melee (mystic warrior) karaktert. (A hagyományos armor érték hiányára gondolok. Mind az 5 ruha csak defense-t ad ami nem más mint egy dodge érték... kb semmit nem ér. Emiatt sosem fog többet kibírni egy karakter, hiába full HP minden szinten annyi ütéstől fog kifeküdni) Vagy a nem fegyver alapú skillek (a spellek) szarok? Na ez is igaz. Sok mannába kerül és gyenge. Alapjaiban véve a harc mechanizmusa nem lenen rossz, a rage-t használó powerup dolog is jó ötlet, de mivel rage-t csak kinyírt ellenfelek után kapsz így szintén használhatatlan, mert pont egy összes csapás után gyűlik össze, addigra viszont már nem kell. Boss harc közbe pláne semmit nem ér, vagy 1-3 lövéses és annyi. Okozott sebzés alapján kellene töltődnie. -
#102 Én nagyon akartam szeretni ezt a játékot de valami nagyon hiányzik belöle.
A szövegek a poénok, utalások az rendben van de egy ilyen játéknak a harc a lényege és az elég gyenge lett, szvsz, hiányzik az addiktivitás, hogy ne akarjam abbahagyni.
Vagy csak tényleg lehet az a baj, hogy Grim Dawn után minden gyengének tünik... -
Ironman2 #101 2 magos proci mióta elavult????? még mindig alapnak számít mindenhol.co-op nem müködik? akkor miért adták ki ilyen állapotban? ja,majd megoldják itt is a patchek