420
The Incredible Adventures of Van Helsing
-
#20 Nekem egyre jobban tetszik... -
#19 Képek és trailer a Van Helsing-játékról -
#18 mégis ez a kisgyerek skin marad? ne már szerintem gáz a hős kinézete -
#17 Gamestar beszámoló -
#16 Bétateszt beszámoló -
#15 The Incredible Adventures of Van Helsing - a vadon szörnyei
"Új előzetest kaptunk a Neocore Games akció-RPG kalandjából, amin még a régi karaktert láthatjuk, de új környezetben." -
Íme a Van Helsing-játék új főhőse -
#13 Interjú, 4 fős online coop -
#12 Mészárlás a várfalakon az új Van Helsing-játékban -
-
#10 Hát ez teljesen komolytalan VH-nek. Élien Súternek mondjuk elmenne :) -
#9 Az első pre-alpha gameplay.
Azt gondoltam valami mangás gagyi lesz de így már elég korrekt dió koppintásnak tünik. -
#8 Van Helsing testközelből - a Neocore Games stúdiójában jártunk -
#7 Az első képek!
Ingame! -
#6 E3 2012 Debut teaser trailer! -
#5 Ezt. De az anime címét már kettővel. És Cat 02 azt hitte az animéről készül a cím alapján, pedig a cím más. Erre hívta fel RelakS a figyelmet. -
#4 A készítők is egy L-el írták. -
#3 Az Hellsing és nem Helsing -
#2 Cím alapján hittem az anime alapján készül :c -
#1 Van Helsing legendájából készít játékot a Neocore!
A magyar illetőségű Neocore bejelentette, hogy vadi új játékon dolgoznak The Incredible Adventures of Van Helsing címen. A King Arthur fejlesztői ezúttal az akció-RPG-k műfaját szeretnék meghódítani a gótikus Európában játszódó címükkel, mely az év végén érkezik PC-re és XBLA-re.
Mindenki ismeri Van Helsing nevét - ha másból nem is, a népszerű mozifilmből, vagy az anime sorozatból biztosan. A magyar illetőségű Neocore fantáziáját megmozgatta a Bram Stoker-féle Drakula, így a The Incredible Adventures of Van Helsingben pont ezt a legendát járják körbe a srácok - hamisítatlan akció-RPG keretein belül. A játék az év végén érkezik PC-n és Xbox Live-on.
A 19. századi "gótikus-noir" Európa tele van szörnyekkel, mágiával és emlékezetes karakterekkel. A játékban magát Van Helsinget irányítjuk, akinek apját szintén Van Helsingnek hívták - de ez most mellékes. A mesét áthatja némi fanyar humor, ami elsősorban a szellemes párbeszédekben bontakozik ki. Borgovia komor földjét járhatjuk be, s le kell győznünk a természetfeletti ellenségeket, akik folyamatosan terrorizálják ezt a kelet-európai várost.
Juhász Viktor, a játék vezető írója elmondta, Van Helsing remekül illeszkedik a repertoárjukba, elvégre a kelet-európai színhely adott, az RPG-rajongók számára pedig valami újat szeretnének mutatni. Megnyerő feladat legendás mesékből játékot készíteni.
Az első artworkök befutottak - sejteni lehet, hogy némi steampunk utóíz is áthatja majd a The Incredible Adventures of Van Helsinget.
info: Gamekapocs