420
The Incredible Adventures of Van Helsing
-
#340 ÉÉÉSSSSSSS Megvan a letöltés gomb! Már csorog lefelé... -
#339 Steam -en vettem meg. De még sehol egy letöltés vagy valami hasonló.
-
foxxi #338 Online jobban jártál volna ( főleg hogy 2.5k-ért már kapsz kulcsot ) -
#337 Megvettem. Itt van a megjelenés napja és a játék még sehol... -
#336 VH II stream -
#335 ejnye!!!! -
#334 Nope.
Pont most írták, hogy csúszik... május 22-re. Úgy látszik ebben az évben ez lesz a sláger. -
#333 április 17-én jön a 2. rész! -
ego73 #332 Sziasztok!
Némi segitséget szeretnék kérni!
Steames játékom van, nem Complete version, de külön-külön megvannak a DLC-k.
Op. rendszer újratelepités után (WIN 7, 64 bit) visszatelepitettem a játékot és nem indul el sehogysem..
Inditás után leáll ezzel a hibaüzenettel:
"Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: VanHelsing_x64.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.1
Alkalmazás időbélyegzője: 52b0391a
Hiba – modul neve: VanHelsing_x64.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.0.1
Hiba – modul időbélyegzője: 52b0391a
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00000000003ff742
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 8e54
További információk 2: 8e54537a1ac489bf276dd495abd3709b
További információk 3: 8e14
További információk 4: 8e1491804b7bbe57705b30fbe87d3223"
Valaki esetleg valami segitséget tudna adni!
Válaszokat elöre is Köszi
-
#331 Üdv, egy kis segitséget szeretnék kérni. Beértem a rejtekhely nevű pályára, ahol a vámpir van. Ott egy feladat van kiirva, hogy keressem meg a mérnököt, és javitsam meg a genertátort. Már vagy 20x végig koslattam a pályát ott is ahol a generátor van de sehol sem találom. ez most egy bug vagy mi? És ha igen mit tudok tenni? -
csoszi87 #330 Üdv!
Valaki tud megoldást a következő problémára:
Van 1 30as karakterem.
2. rejtekhely védő küldetésnél az utolsó ellenfél amikor meghal kidob a játék.
Hiába töltöm be újra a játékot, rögtön meghal az ellenfél és kidob.
Megnéztem már a hivatalos ajánlott beállításokat, de nem segített.
Újraraktam a játékot, újraindítottam a gépet, átraktam a játékot c meghajtóra... hátha, de semmi.
Kukázhatom a karaktert? -
#329 The Incredible Adventures of Van Helsing Bonus Kit-hez mailban jott egy kod a neocore-tol -
#328 Brutál lesz az új kaszt.
-
ricsa008 #327 az ujj kasztról azért ne feletkezzünk meg :) -
#326 Meg is érkezett az első letölthető tartalom. link Nekem a leírás alapján nem tűnik soknak. Egy új skill fa, 3 küldetés sorozat, 2 új térkép.
Majd aki próbálta, írja már meg, hogy megéri-e. -
foxxi #325 Saját topicja? -
reeeeed #324 Titan Quest-et végigvittem minden szintem, minden moddal, minden lila cucc megvolt, már abban sem láttam fantáziát, pedig azzal tényleg el lehetett lenni... Többször kezdtem újra, mindig adtam neki esélyt de meguntam sajnos, már a modok sem segítettek.. Egyedül ebben bízok már, ha végigvittem ezt is minden szintem és már maxos a karakterem akkor írok ide és érdeklődök majd a Synergy mod iránt.. Még annyi kérdésem van, hogy Engineer-el vagyok, mikre érdemes tenni és odafigyelni ennél a kasztnál??? :) -
#323 Jogos, sorry. -
#322 Miután végigjátszottad az alapjátékot, kezdj egy újat a Synergy mod-al. De először mindenképpen az alapot ajánlom.
Egyébként van benne NG+, A szintlimit 100 felett van (már, ha van, nem tudom), lényeg, hogy van benne pár száz óra. Ha T2-vel is végeztél és még nem játszottál vele, melegen ajánlom a Titan Quest-et, ami szerintem napjainkig a legjobb ebben a kategóriában a D2 óta. -
ratgab #321 Szerintem első körben elég ha az alapjátékkal játszol már ha a Torchlight 2-ről van szó. -
reeeeed #320 14es update-et szedtem le hozzá, ez a legújabb, felülírtam amit kellett, még annyi nem tiszta, hogy olvastam modokról, érdemes e őket feltenni, melyik mire jó, és honnan lehet letölteni őket?!?! Előre is köszi. :) -
reeeeed #319 Álmomban sem gondoltam volna, hogy tök véletlen fogok egy ilyen volumenü játékra bukkanni a te jóvoltodból, eszméletlen , hogy milyen jó, sokáig fogok vele játszani mert nagyon tetszik, remélem jó hosszú lesz, bár az 1,5 giga nem sejtet sok jót és szerintem ennek is hamar vége lesz.... :) -
#318 Megszoktam, jarlaxxe mindig csak az utolsó hsz-t olvassa el...:) -
#317 A legfrissebb update-et amit találsz. Én megvettem, steam frissíti, nem tudom mennyi javítás jött hozzá. -
#316 Olvasd el megegyszer.
"- játssz Torchlight 2-vel:)"
- hasonló ez a játék amit írtál, ki is próbálom, neked mennyire jött be, gondolom nem egy Diablo2?!?!
- Miután a exBlizzard-osok készítették, meg leszel vele elégedve:)" -
#315 Kevered a torchlight-al ezt magyarok csinálták max nedves álmaikban exblizzardosok... -
reeeeed #314 1.5 giga a játék, és találtam hozzá az oldalon egy reloaded update 13-at... miket szedjek le még hozzá? :) -
#313 Miután a exBlizzard-osok készítették, meg leszel vele elégedve:) -
reeeeed #312 Köszönöm a segítséget, hasonló ez a játék amit írtál, ki is próbálom, neked mennyire jött be, gondolom nem egy Diablo2?!?! -
#311 Nincs DLC és a multi is csak co-op. Ennyi volt a játék. Kezd elölről, vagy játssz Torchlight 2-vel:) -
reeeeed #310 Sziasztok. Van egy 30as karim, gondolom már mindenkinek ekkora, és állandóan megcsinálom a scenarioban levő 4 pályát, kapok epic cuccokat de már kezd unalmas lenni, nem tudtok javasolni valami dlc-t vagy multi-t, hogy lássam értelmét továbbra is a játéknak!?!?!?!:) -
#309 nincs, uninstall, aztán majd visszateszed ha jön a második rész -
Tibbbor #308 Na, befejeztem.A level cap miatt már nem tudok 30 fölé lépni, megcsináltam az első scenario-t is de a beígért jobb loot-ból nem éreztem semmit.Van még értelme folytatnom, vagy uninstall?Például szívesen játszanám még tovább a tower defense mini gémet, de már senki nem ad ilyen küldetést.Van rá valamilyen mód? -
Tibbbor #307 A játék viszont nekem nagyon bejött! -
Tibbbor #306 Lassan én is a végén járok, most szenvedtem át magam a Tetőbirodalom-ba.Már azt hittem, egy bug miatt feladom, ui. beragadt az Oromtetők-nél az a miniboss, aki teleportálgatni tud és az ő megölése után ereszkedik csak le a függőhíd.
Amúgy Ti hogyan fejlesztgettétek a felszereléseteket?Én a loot-ban csak elvétve találtam használhatót, mert egy-két előny mellett sokszor olyan tulajdonságomból vont le, hogy nem érte meg cserélni.Az esszenciák csak fejlesztés után érnek valamit, akkor viszont már nem találtam olyan cuccot, amibe a magas esszenciaköltség miatt befértek volna.Az Ereklyekohót pedig jórészt csak azért használtam, mert 5 használat kellett a Kohó fejlesztéséhez. -
Thomas2121 #305 jaja,:( és az act2-ben nem is lehet 3 követ találni,ami kell a Boris-szoborba? -
#304 ha elérted az ACT2-t, akkor már nem, de azok a kövek amiket ACT1-ben találsz (szintén 3) habár jók az ACT2-ben lévő szobrokba is, nem oda valók. Amibe valók azt ACT1 faluban találod észak-nyugatra/nyugatra. Kapsz tőle egy kulcsot, ami nem való sehova (még), úgyhogy jobb ha azokat tényleg megtartod az ACT2-es szoborhoz, talán hasznos lehet
(U.I.: legközelebb tényleg olvass vissza, vagy ne csodálkozz, hogy ki leszünk akadva, ha már 80X kérdezed meg ugyanazt. Továbbá vannak oldalak ahol ezek le vannak írva. ha meg nem tudsz angolul, akkor legrosszabb esetben, ott van a google fordító) -
Thomas2121 #303 A cigány-táborba vissza tudok menni? -
Thomas2121 #302 Ne legyél mérges:)
Megvan a lift,nem ilyet kerestem....:) -
#301 na jó, ne haragudj, de itt nálam vége szakad a tudománynak, meg a türelmemnek. Leírtam, más is leírta, és sok helyen meg is lehet találni a nyamvadt köveknek a pontos heléyt, és ne haragudj, de most tartunk a 300. kommentnél, kb kemény 4 oldalas még az egész topik, mondtam, hogy olvass vissza, de úgy látom nem voltál rá képes.
"Úgy tudsz visszamenni, hogy a földalatti bázisnál északnyugatra van egy világító felvonó"
hagy segítsek akkor még pontosabban, rá állsz arra a nyamvadt portál kapura/ waypointra/ inkgate-re vagy tököm tudja mi a nevére, és attól balra fel! nem hiszem el, hogy kb egy 40 négyzetméteres kis pályán nem találtad meg a kb egyetlen utat, ami ki tud vezetni a bázisról!
és még1X ACT2 (második naaaagy pálya rendszer, még pontosabban, amikor megölöd azt a kurva nagy kukacot, az azutáni animációval átvezetett istenverte pályarendszer!)