Adventures of Van Helsing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
"- játssz Torchlight 2-vel😊"
- hasonló ez a játék amit írtál, ki is próbálom, neked mennyire jött be, gondolom nem egy Diablo2?!?!
- Miután a exBlizzard-osok készítették, meg leszel vele elégedve😊"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[merlinw.org]
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Amúgy Ti hogyan fejlesztgettétek a felszereléseteket?Én a loot-ban csak elvétve találtam használhatót, mert egy-két elõny mellett sokszor olyan tulajdonságomból vont le, hogy nem érte meg cserélni.Az esszenciák csak fejlesztés után érnek valamit, akkor viszont már nem találtam olyan cuccot, amibe a magas esszenciaköltség miatt befértek volna.Az Ereklyekohót pedig jórészt csak azért használtam, mert 5 használat kellett a Kohó fejlesztéséhez.
(U.I.: legközelebb tényleg olvass vissza, vagy ne csodálkozz, hogy ki leszünk akadva, ha már 80X kérdezed meg ugyanazt. Továbbá vannak oldalak ahol ezek le vannak írva. ha meg nem tudsz angolul, akkor legrosszabb esetben, ott van a google fordító)
Megvan a lift,nem ilyet kerestem....😊
"Úgy tudsz visszamenni, hogy a földalatti bázisnál északnyugatra van egy világító felvonó"
hagy segítsek akkor még pontosabban, rá állsz arra a nyamvadt portál kapura/ waypointra/ inkgate-re vagy tököm tudja mi a nevére, és attól balra fel! nem hiszem el, hogy kb egy 40 négyzetméteres kis pályán nem találtad meg a kb egyetlen utat, ami ki tud vezetni a bázisról!
és még1X ACT2 (második naaaagy pálya rendszer, még pontosabban, amikor megölöd azt a kurva nagy kukacot, az azutáni animációval átvezetett istenverte pályarendszer!)
Act2 hogy tudok visszamenni, a csatornákban van az a felvonó? hol találom meg? ebben tudnál segíteni?
Hátha az a kövem hiányzik,cigány tábor és kikötõ megvan, asszem😊
nekem sem volt meg a 3 sem, így nem tudtam bemenni a lila portálba😞
meg azt a világító felvonót sem találom..
olvastam kicsit utána,a cigány táborban,a kikötõben és a act2 vérfarkartetemben van a 3 kövecske..😞
lent a csatornából tudok visszamenni act2-be azon a felvonón,vagy merre van a lift?
Na ezt nekem se sikerult megcsinalni mert a 6 kavics helyett csak 4-et talaltam a palyan es mar minden enemy-t megoltem es ladat kinyitottam, amibol joehtene a maradek +2 piros ko.
Act 2: visszalépés a csatornákban van, vagy rémmûvekben keressem a liftet?
Nekem a csatornákban mindenhol kapuk vannak,azokat,h lehet kinyitni?ott láda és a csapdafejlesztõ között én nemtudok "észak" felé menni, mert a kapu....
köszönöm segítséget...
folytatás mikor lesz a játéknak, olvastam,h 2013végén,jöhetne😛
Az elsõ kõ, az rögtön ACT2 elején van. Úgy tudsz visszamenni, hogy a földalatti bázisnál északnyugatra van egy világító felvonó, és ott lesz majd egy vérfarkas tetem. Ha az meg van, akkor valszeg a 3. kõ hiányzik neked, de arra nem emlékszem már hogy hol van
egyik a kikötõben okés, másik:vérfarkas tetem,az merre kb,melyik pálya?
köszi...
Most értem oda a játékban king borislav szoborhoz.kellene a továbblépéshez a 3 kõ,de nekem csak kettõ van,vége itt a játéknak???
Visszamenni nem tudok,és nem tudom,h melyik nincs meg!
köszi a segítséget....😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem eszem agaban sincs elkezdeni megegyszer egy jatekot, hogy gyakorlatilag ugyanazt vegigtoljam, hogy mas szamokat irkaljon a fegyverek, szornyek melle kovetkezo alkalommal.
Illetve, nincs is kedvem visszajarni a szornyekhez amelyek ujratermelodnek, ha mar egyszer kinyirtam oket, amelyek jo esellyel nem kek, hanem hupilila fegyert dobnanak el.
Nekem pont ennyi van egy ilyen jatekban, nem tobb mint barmelyikben, ha elvezem vegig megyek rajtauk egyszer, vegkifejlet, orom az arcomon, aztan reszemrol mehet a kukaba. A blizzard, jol beinjekciozta az emberekbe sok-sok evvel ezelott, rohanj 10x vegig ugyanazon, csinald meg 100x ugyanazt, mert ettol jo lesz neked. Hat nekem nem, es orulok neki 😊
szerintem
Parasite Eve 2, best game EVER!
87%-ot adtam neki egy videótesztben.
Viszont lenne egy kérdésem. Nem találom a helyet, kaput portált akármit ahol jelezve lenne hogy továbbmehetek a Rejtekhelyrõl az ingyenes DLC-be. Hol van ez a hely? Elvileg a Rejtekhelynél valahol. Köszönöm a választ.
A fõellenség jó volt hogy pufogtatta a Star Warsok, a régi Tim Burtonos Batman, az új Sötét Lovag és Bane-es folytatásának nagy szövegeit! 😄
Nagyon hiányzik ebbõl a játékból a new game+ vagy legalább a diablószerû újrateremtõdõ szörnyek
Parasite Eve 2, best game EVER!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!