Adventures of Van Helsing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

14es update-et szedtem le hozzá, ez a legújabb, felülírtam amit kellett, még annyi nem tiszta, hogy olvastam modokról, érdemes e õket feltenni, melyik mire jó, és honnan lehet letölteni õket?!?! Elõre is köszi. 😊
Álmomban sem gondoltam volna, hogy tök véletlen fogok egy ilyen volumenü játékra bukkanni a te jóvoltodból, eszméletlen , hogy milyen jó, sokáig fogok vele játszani mert nagyon tetszik, remélem jó hosszú lesz, bár az 1,5 giga nem sejtet sok jót és szerintem ennek is hamar vége lesz.... 😊
MerlinW
Megszoktam, jarlaxxe mindig csak az utolsó hsz-t olvassa el...😊

[merlinw.org]

MerlinW
A legfrissebb update-et amit találsz. Én megvettem, steam frissíti, nem tudom mennyi javítás jött hozzá.

[merlinw.org]

Maak
Olvasd el megegyszer.

"- játssz Torchlight 2-vel😊"
- hasonló ez a játék amit írtál, ki is próbálom, neked mennyire jött be, gondolom nem egy Diablo2?!?!
- Miután a exBlizzard-osok készítették, meg leszel vele elégedve😊"

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

jarlaxxe
Kevered a torchlight-al ezt magyarok csinálták max nedves álmaikban exblizzardosok...<#hehe>

1.5 giga a játék, és találtam hozzá az oldalon egy reloaded update 13-at... miket szedjek le még hozzá? 😊
MerlinW
Miután a exBlizzard-osok készítették, meg leszel vele elégedve😊

[merlinw.org]

Köszönöm a segítséget, hasonló ez a játék amit írtál, ki is próbálom, neked mennyire jött be, gondolom nem egy Diablo2?!?!
MerlinW
Nincs DLC és a multi is csak co-op. Ennyi volt a játék. Kezd elölrõl, vagy játssz Torchlight 2-vel😊

[merlinw.org]

Sziasztok. Van egy 30as karim, gondolom már mindenkinek ekkora, és állandóan megcsinálom a scenarioban levõ 4 pályát, kapok epic cuccokat de már kezd unalmas lenni, nem tudtok javasolni valami dlc-t vagy multi-t, hogy lássam értelmét továbbra is a játéknak!?!?!?!😊
Broafka
nincs, uninstall, aztán majd visszateszed ha jön a második rész

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Na, befejeztem.A level cap miatt már nem tudok 30 fölé lépni, megcsináltam az elsõ scenario-t is de a beígért jobb loot-ból nem éreztem semmit.Van még értelme folytatnom, vagy uninstall?Például szívesen játszanám még tovább a tower defense mini gémet, de már senki nem ad ilyen küldetést.Van rá valamilyen mód?
A játék viszont nekem nagyon bejött!
Lassan én is a végén járok, most szenvedtem át magam a Tetõbirodalom-ba.Már azt hittem, egy bug miatt feladom, ui. beragadt az Oromtetõk-nél az a miniboss, aki teleportálgatni tud és az õ megölése után ereszkedik csak le a függõhíd.
Amúgy Ti hogyan fejlesztgettétek a felszereléseteket?Én a loot-ban csak elvétve találtam használhatót, mert egy-két elõny mellett sokszor olyan tulajdonságomból vont le, hogy nem érte meg cserélni.Az esszenciák csak fejlesztés után érnek valamit, akkor viszont már nem találtam olyan cuccot, amibe a magas esszenciaköltség miatt befértek volna.Az Ereklyekohót pedig jórészt csak azért használtam, mert 5 használat kellett a Kohó fejlesztéséhez.
jaja,😞 és az act2-ben nem is lehet 3 követ találni,ami kell a Boris-szoborba?

Broafka
ha elérted az ACT2-t, akkor már nem, de azok a kövek amiket ACT1-ben találsz (szintén 3) habár jók az ACT2-ben lévõ szobrokba is, nem oda valók. Amibe valók azt ACT1 faluban találod észak-nyugatra/nyugatra. Kapsz tõle egy kulcsot, ami nem való sehova (még), úgyhogy jobb ha azokat tényleg megtartod az ACT2-es szoborhoz, talán hasznos lehet

(U.I.: legközelebb tényleg olvass vissza, vagy ne csodálkozz, hogy ki leszünk akadva, ha már 80X kérdezed meg ugyanazt. Továbbá vannak oldalak ahol ezek le vannak írva. ha meg nem tudsz angolul, akkor legrosszabb esetben, ott van a google fordító)

A cigány-táborba vissza tudok menni?

Ne legyél mérges😊
Megvan a lift,nem ilyet kerestem....😊

Broafka
na jó, ne haragudj, de itt nálam vége szakad a tudománynak, meg a türelmemnek. Leírtam, más is leírta, és sok helyen meg is lehet találni a nyamvadt köveknek a pontos heléyt, és ne haragudj, de most tartunk a 300. kommentnél, kb kemény 4 oldalas még az egész topik, mondtam, hogy olvass vissza, de úgy látom nem voltál rá képes.
"Úgy tudsz visszamenni, hogy a földalatti bázisnál északnyugatra van egy világító felvonó"
hagy segítsek akkor még pontosabban, rá állsz arra a nyamvadt portál kapura/ waypointra/ inkgate-re vagy tököm tudja mi a nevére, és attól balra fel! nem hiszem el, hogy kb egy 40 négyzetméteres kis pályán nem találtad meg a kb egyetlen utat, ami ki tud vezetni a bázisról!
és még1X ACT2 (második naaaagy pálya rendszer, még pontosabban, amikor megölöd azt a kurva nagy kukacot, az azutáni animációval átvezetett istenverte pályarendszer!)

nekem a 3 sincs meg😞 pedig mindenkit megöltem,mindenhova bementem,ahova tudtam!
Act2 hogy tudok visszamenni, a csatornákban van az a felvonó? hol találom meg? ebben tudnál segíteni?
Hátha az a kövem hiányzik,cigány tábor és kikötõ megvan, asszem😊

Jakuza1
Csakhogy nekem az a 3 kavics megovlt ellenben magaban a portalban nem dobta a 2x3 kavicsot a jatek csak 4-et, igy a maradek ket szobolbol csak egybe tudtam 3 kovet beletenni a masikba csak egyet , es igy nem szunt meg a varazslat a 3. szobor korul.

jaja, a piros 3 kõ,amit a borislav szoborba kell tenni a nagy téren.
nekem sem volt meg a 3 sem, így nem tudtam bemenni a lila portálba😞
meg azt a világító felvonót sem találom..
olvastam kicsit utána,a cigány táborban,a kikötõben és a act2 vérfarkartetemben van a 3 kövecske..😞

lent a csatornából tudok visszamenni act2-be azon a felvonón,vagy merre van a lift?

Broafka
tudom, szerintem ott valami bug van vagy nem tudom, mert volt hogy beraktam egy követ a 3 szobor egyikébe, és eltûnt, szóval ott már valahogy éreztem, hogy itt valami gond lesz

Jakuza1
A ket szoborra gondolsz amibe 3-3 piros kovet kellene tenni, ami elerhetove tesz a 3. szobrot a palyan ? Mert amig nem teszed belejuk a koveket, addig a 3. szobor sebez es ellok magatol ?
Na ezt nekem se sikerult megcsinalni mert a 6 kavics helyett csak 4-et talaltam a palyan es mar minden enemy-t megoltem es ladat kinyitottam, amibol joehtene a maradek +2 piros ko.

Végeztem,de gondoltam mászkálok kicsit még....
Act 2: visszalépés a csatornákban van, vagy rémmûvekben keressem a liftet?
Nekem a csatornákban mindenhol kapuk vannak,azokat,h lehet kinyitni?ott láda és a csapdafejlesztõ között én nemtudok "észak" felé menni, mert a kapu....

Okés!megvagyok,végigjátszottam,megöltem a gépszerkezetet😊
köszönöm segítséget...
folytatás mikor lesz a játéknak, olvastam,h 2013végén,jöhetne😛

Broafka
figy, az mellék küldetés, nem kell a palotába menéshez. Ahhoz, hogy elmenj a palotába egy másik pályarészhez kell menned (meg kell találnod Teslát), beszélsz vele, õ megnyit egy portált, és a másik végén kijössz az energia falaknak. Amit te keresel az 3 piros kõ, ami egy olyan kaput nyit meg, ahol megint köveket kell pakolászni (nekem csak egyszer sikerült, szerintem kicsit bugos ott a dolog) és kapsz pár kincset, de mivel elég kevés fegyver van, így én nem szarakodnék vele a helyedben.
Az elsõ kõ, az rögtön ACT2 elején van. Úgy tudsz visszamenni, hogy a földalatti bázisnál északnyugatra van egy világító felvonó, és ott lesz majd egy vérfarkas tetem. Ha az meg van, akkor valszeg a 3. kõ hiányzik neked, de arra nem emlékszem már hogy hol van

"menj a gépek palotájába" küldetéshez kellene, az õsi városban vagyok,ott a king szobor, abba kellene beletenni a 3 követ,és akkor egy lila portál nyílik a téren,ott van gépek palotája! merre vannak a kövek? leírnád nekem kicsit pontosabban??
egyik a kikötõben okés, másik:vérfarkas tetem,az merre kb,melyik pálya?
köszi...

Broafka
hát én már nem nagyon emlékszem hol vannak a kövek a 2. pályán, de nézz vissza, egyébként az mellék küldetés, nincs itt vége a játéknak. Az egyik a rakparton van, valami port a pálya neve azt hiszem, az egyik dobozban a pálya felsõ részén. Van egy az egész 2. szint legelején egy vérfarkas tetemnél. A harmadikra már nem emlékszem

sziasztok!

Most értem oda a játékban king borislav szoborhoz.kellene a továbblépéshez a 3 kõ,de nekem csak kettõ van,vége itt a játéknak???
Visszamenni nem tudok,és nem tudom,h melyik nincs meg!
köszi a segítséget....😞

Broafka
nah jah, de így viszont a játék végénél tényleg vége van a játéknak...

Shep
Én is pont ennek örültem ebben a játékban ,hogy nem termelõdtek újra a dögök, nem kellett 6x ugyanott végigmenni. Így volt ez jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

alma2
Jelek szerint en vagyok a kisebbseg, nem vagyok a jelek szerint eleg kocka, megszallott.
Nekem eszem agaban sincs elkezdeni megegyszer egy jatekot, hogy gyakorlatilag ugyanazt vegigtoljam, hogy mas szamokat irkaljon a fegyverek, szornyek melle kovetkezo alkalommal.
Illetve, nincs is kedvem visszajarni a szornyekhez amelyek ujratermelodnek, ha mar egyszer kinyirtam oket, amelyek jo esellyel nem kek, hanem hupilila fegyert dobnanak el.

Nekem pont ennyi van egy ilyen jatekban, nem tobb mint barmelyikben, ha elvezem vegig megyek rajtauk egyszer, vegkifejlet, orom az arcomon, aztan reszemrol mehet a kukaba. A blizzard, jol beinjekciozta az emberekbe sok-sok evvel ezelott, rohanj 10x vegig ugyanazon, csinald meg 100x ugyanazt, mert ettol jo lesz neked. Hat nekem nem, es orulok neki 😊

szerintem

Azt én is remélem. Meg egy két igazi vámpír ellenfél (egy fõbb ellenfél az lesz egy képen láttam múltkor mutatták) is azért lehetne csak túlzásba ne vigyék. 😊 Jövõre már ki is jöhet szerintetek?
Broafka
importálható lesz a karakter igen. Remélem a 2. résszel együtt több fegyver arzenál is jön a játékba, mert ez nevetségesen kevés

Ja ok. Azóta megtaláltam külföldi fórumon azért köszi! S ez a Scenarios karaktert is átvihetõ lesz? A még jobb cuccokkal vajon a 2. részbe?
Broafka
elindítod a játékot, nem continoue-ra mész, hanem a karakterekre, ott kiválasztod a karaktert és play, és meg fogja kérdezni, hogy story vagy scenario

Hát nálam sajnos nem jön ki 2új lehetõség. Nem tudom mi lehet mert legfrissebb verzió.
Fpocok
Rejtekhely közepén van a portál. Ráállsz és kidob két területet elvileg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én most toltam ki szuper játék lett!

87%-ot adtam neki egy videótesztben.

Viszont lenne egy kérdésem. Nem találom a helyet, kaput portált akármit ahol jelezve lenne hogy továbbmehetek a Rejtekhelyrõl az ingyenes DLC-be. Hol van ez a hely? Elvileg a Rejtekhelynél valahol. Köszönöm a választ.

A fõellenség jó volt hogy pufogtatta a Star Warsok, a régi Tim Burtonos Batman, az új Sötét Lovag és Bane-es folytatásának nagy szövegeit! 😄
Broafka
ezt igazából eddig is tudtuk, mert relatíve régi hír, de azért már várjuk.
Nagyon hiányzik ebbõl a játékból a new game+ vagy legalább a diablószerû újrateremtõdõ szörnyek

Fpocok
The Incredible Adventures of Van Helsing 2 bejelentés<#wave>

Úgy hogy toljátok végig hamar 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Broafka
igen, ennyi. Sajnos elég hülyén lett megcsinálva. Éppen ezért gyakorlatilag ha végeztél a bossal teljesen vége van a játéknak

az a vége csak stáblista semmi egyébb, ott tudsz körbe körbe menni, meg vissza a rejtekhelyre.

JethroHUN
...remek utolsó boss után beakadt. Gondolom jönne vmi cutsence, nem csak az a cége, hogy rohangálhatok a boss területen körbe-körbe.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Broafka
de amit õ felvesz potit azt te kapod! Ha õ kapná, akkor nem lenne gond, de sajnos nem az õ inventoryjába teszi, hanem a tiédbe

Például az hogy én ranged vagy õ meg tankol és nekem nem kell poti neki meg igen.
Broafka
mûködik valakinél a multi amúgy? tudja valaki hogy mi a port ha egyáltalán van? elég nehézkesen lehet játszani online