420
The Incredible Adventures of Van Helsing
-
#180 amm már mindenki végigjátszotta?:) kicsit kihalt a topik,pedig nagyon jó játék -
#179 jah értelek,gondolom egy bizonyos szintől lesznek majd olyan fegyverek,mert eddig nem igen jött össze:) -
#178 Nem kell harmadik, csak valószínű hogy abba a fegyverbe nem lehet eszenciát rakni, vagy éppen nem fér bele. -
#177 srácok enchantolni hogyan kell?oké berakom a fegyver és az essenciát,kell még harmadik cucc is,az micsoda? -
#176 Trilógia lesz stand-alone részekkel. Fél éves intervallumokkal várhatjuk a folytatásokat köztük DLC-kel. Az első a következő héten jön. -
#175 hülye kérdés volt options,oké megvan xd -
#174 sziasztok most kezdtem el játszani a játékkal.nem eredeti sajnos,magyar hogyan lesz a játék?nekem sajnos nem az.amúgy nagyon tetszik :) -
#173 Hát ok de nekem egyet sem dob -
#172 A patkanytetemekbol. :P -
#171 Patkánycsontokat hol lehet találni a Rituáléhoz Szaffinak? -
#170 Elvileg különálló játék lesz. Tehát nem kell hozzá az alap. -
#169 Szerintem ezek inkább kiegek lesznek, bár ki tudja.. -
ricsa008 #168 wááá naggyon jó! előre neocore Gratula! ennyit pénzt a hülyének is megér... -
#167 Úton a folytatás -
KingPunisher #166 Jött megint patch most szöszölt vele steam ez már 6. :D így kell ezt. -
#165 az majd a bánya után van,de előtte össze kell rakni a generátort.meg minden érdekes dolog.nem lövöm le a poént :) -
#164 Kösz a választ mindenkinek -
062020 #163 nekem 20 óra volt normalon -
#162 10-11 óra normalon. -
#161 Aki már végigvitte, kb mennyi a max játék idő? -
Andrews2007 #160 Mert 12-esen se találom még. -
Andrews2007 #159 Ja laboratóriumba mikor mehetünk be? Ami volt a videóban is, hogy be kell védeni csapdákkal stb. -
Andrews2007 #158 Na ezt akkor jó lecsesztem. :D Mert a varangy professzornak adtam oda őket pénzért azt hittem csak neki lehet. :D Erre nem. :D -
Andrews2007 #157 Elején kell berakni kapsz értük egy kulcsot. De hogy hol van az amit nyit még nem tudom. Bányában vagyok most.
Nem én másik gyűrűre gondoltam. Az az EGY gyűrű én másikra gondoltam aminek most nem jut eszembe a neve, említik is a Gyűrű szövetségében Galadriel, hogy az az övé. -
#156 azt a három piros drágakövet én azt hittem az elején kellett berakni.meg is felejtkeztem róla :)
-
#155 Nézd meg a spoilert ami az előző kommented alatt van, szerintem az konkrétan az egy gyűrűre utal. Amúgy a béka szájába nem tudsz bemenni, kisebb bossok dobnak csontokat és azokat tudod bedobni tapasztalat pontokért, meg pár képesség pontért / darab. -
Andrews2007 #154 A titkos kulcs meg van amihez kellett a 3 drágakő. Na de hol van titkos ajtó tudja valaki? :) Egyelőre szinte mindent megtaláltam kivétel az a nagy béka szájas barlang félébe nem tudtam bemenni. Artúr kardja vicces volt meg az egyik hatalom Gyűrű (asszem tündés vagy Gandalfos tehát nem az EGY gyűrűre gondolok) a Gyűrűk Uraból. :) Hardon elég nehéz. Már 3-szor meghaltam kb eddig.
Köszi lehet megnézem másik driverrel akkor. Bár lehet hogy patchben javítják majd. Elég sok patchet adnak ki, gyorsan dolgoznak ebben is jók a Neocore-nál. -
#153 egyet találtam,de nem kard volt.Asszem egy kalap.de meg nem mondom mi a neve.Asszem a kolduskirály mellékküldi adja. -
#152 Érdekes én még nem találkoztam beakadásokkal, töltési időt se mondanám soknak. Valószínűleg tényleg driver hiba lesz, ha zavar tegyél vissza régebbit. -
Andrews2007 #151 Lejjebb vettem a grafikai beállytásokat és még mindig beakad néha. Ha sok lény támad. Ez május 24.-én még nem volt akkor maxon nyomtam simán akadás nélkül 6 magos AMD-vel és 8 giga rammal és gyárilag 5%-al húzott HD 6870-el. Azóta tegnapelőtt felraktam ugya az ATi 13.4 -es friss driverjét lehet arra még nem voltak felkészülve? Lehet attól lassult le csak ez a játék. Minden a legfrissebb audió, c++, videó driver, Directx stb. Az L. A Noire amire azt mondták hogy akadós fajta meg simán megy maxon. Mindkettő eredeti Steam-es játék.
S nálatok is elég sokat tölt a játék a pályák közt általában és amikor elindítjátok is? 8 giga DDR3 rammal nem kéne. Sok a bug is. Beakadás, egy helyben pörög a karakter stb. 5 db patch után is.
No de ennek ellenére nagyon jó kis játék lesz majd róla videóteszt magyarul és angolul is a Hahakocka Gamebar Youtube oldalon akit majd érdekel.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Vincentcloud #149 Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy lesznek a későbbiekben olyan tárgyak mint az Excalibur?
Értem ezalatt hogy vannak feloldható képességei. -
#148 metacritic 84!!!! nemtom valtozik-e ez az ertek, de ezekszerint annyira azert nem szar. -
#147 hooooooooooly shit!
Dear players,
I’d like to share some info about the close future content of Van Helsing. You can expect Scenario mod by a FREE DLC pretty soon. It will be playable in single player and in co-op mode as well. It kicks off with two levels featuring 30+ level monsters and you will have a Lair (with merchants, laboratory, etc.) Monsters respawn in the Scenario (if you leave the game to the main menu and go back). Later we will add new levels, interesting end game scripts, boss fights and unique items. Although we will not increase the level cap instead you can collect “heroic deeds” which boost your character.
Also, thank you for being part of our community.
Elyse -
#146 Nehézség váltás játék megkezdése után még mindig jó volna... nincs kedvem elöröl kezdeni megint. -
#145 Kíváncsi vagyok mennyire lesz sikeres és hány részt él majd meg a sorozat! -
#144 Update notes:
The Incredible Adventures of Van Helsing v1.0.05
Known issues:
The multiplayer game still has some issues. Please play it with a character created for the multiplayer only because data loss may occur sometimes.
The cutscene after the Lair Siege might trigger once again even if you have done that quest before patch 1.0.05.
Options are reset in 1.0.05. Sorry for the inconvenience – we had to do it for “greater good”.
Performance:
Sync CPU to GPU is enabled (default).
Affect GUI Resolution (Fullscreen) is enabled (default).
Balance changes:
Second siege slightly weakened
Fixed bugs:
Multiplayer:
It should no longer try to join to a friend, when double clicked on them, and they are not in a game.
There are some quest rewards what you no longer receive, if you have already received once (like ability points, skill points, and skills)
Some performance fixes
You can now use the Enchanter again.
Lagging in Lair Sieges fixed
Fixed "Lair Protected" message at second Lair Siege.
Fixed a random bug at Borislav's Statue
Fixed an issue where the active Objective list disappeared after a Lair Siege.
Fixed the XP requirement of Lady Katarina's 20th level.
Fixed exploit- Lady Katarina does not return automatically if teleport cancelled.
You can no longer split stackable quest items.
Splitting quest item stacks is not possible anymore
New Features
Polish language available (subtitles only, no audio support) -
#143 Sziasztok!
Felbontást miért nem tudok állítani? -
#142 HEROICot nyom melee karakterrel. -
#141 Én is hardon kezdtem, eddig nem volt vele sok gondom. Igazából nekem csak 1 gondom van a játékkal. Rengeteg sok kék, sárga tárgyat dob amik semmire sem jók, inkább akkor már dobnának több szürkét, ráadásul ha narancssárgát dob az se jobb mint a 7 szinttel kisebb kékem. Remélem azért javítani fognak ezen.