Adventures of Van Helsing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
lehet hogy nem egy hiper szuper megvalósítás meg vannak búgok igaz én még eddig nem találkoztam vele de full HD-ban egész jól néz ki a grafika is
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A vinnyogók meg, ha már annyira nem tetszik, adják el, dobják ki, csak fejezzék be a mély megvetéssel vértezett fikázásukat.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
The Incredible Adventures of Van Helsing v1.0.02
Known issues:
The multiplayer game still has some issues. Please play it with a character created for the multiplayer only because data loss may occur sometimes.
Balance changes:
The damage of the Explosive Round PowerUp has been adjusted.
Fixed bugs:
Multiplayer
- Fixed a lot of crash/disconnects.
- Should no longer put you out off the map (the black screen problem)
- The matchmaking window no longer lists lobbies where you can't join (You do not meet the requirements to enter the server). You can still see these servers if you press the "Show full rooms" button.
- Researching the Thunderthr-O-Wer™ properly removes the Trap Plan item from the inventory.
- Music changes properly after the Siege of the Lair.
- Fixed some issues that potentially caused FPS drop and stuttering when the game launched from Steam.
- Different types of Vermin have their own race.
- If Lady Katarina is sent to do shopping, then you also start shopping she concludes her transactions right away. (With her usual reduction in the selling price of course!)
- Some localization issues fixed in German, Spanish, French, Italian and Portuguese language versions.
- The music plays correctly in the Old Town.
- The icon and the text of the Ice Bolt spell appear properly.
- Fixed effects (e.g. shooting effect)
- Katarina does not change form during Circle of Timelessness.
- Fixed ambient sounds on the Rooftop and Old Town maps.
- Repeating starting cutscenes (on certain maps) fixed.
- Icons added to Achievements.
New features:
- 1824x1026 resolution is added
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elkezdtem én is a helsinget eddig kellemes kis játék a lényeg, hogy 3k-ért ne várjon senki dio3 mélységet és összetettséget és akkor nem fog csalódni.
Viszont egy óra alatt kétszer omlott össze a játék ezen azért volna mit javitani...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A Grim Dawn-t már le lehet szedni? Az is olyan ingyenes cucc lesz mint a Path of Exile? Nem is tudtam. Már rég vártam. Jó régóta tologatják a Titan Quest készítõi.
Itt szerinted mi a baj a harccal? Azonkívül, van benne egy iszonyat elcseszett dolog ami játszhatatlanná tesz a melee (mystic warrior) karaktert. (A hagyományos armor érték hiányára gondolok. Mind az 5 ruha csak defense-t ad ami nem más mint egy dodge érték... kb semmit nem ér. Emiatt sosem fog többet kibírni egy karakter, hiába full HP minden szinten annyi ütéstõl fog kifeküdni) Vagy a nem fegyver alapú skillek (a spellek) szarok? Na ez is igaz. Sok mannába kerül és gyenge. Alapjaiban véve a harc mechanizmusa nem lenen rossz, a rage-t használó powerup dolog is jó ötlet, de mivel rage-t csak kinyírt ellenfelek után kapsz így szintén használhatatlan, mert pont egy összes csapás után gyûlik össze, addigra viszont már nem kell. Boss harc közbe pláne semmit nem ér, vagy 1-3 lövéses és annyi. Okozott sebzés alapján kellene töltõdnie.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A szövegek a poénok, utalások az rendben van de egy ilyen játéknak a harc a lényege és az elég gyenge lett, szvsz, hiányzik az addiktivitás, hogy ne akarjam abbahagyni.
Vagy csak tényleg lehet az a baj, hogy Grim Dawn után minden gyengének tünik...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"kinézete elég tré" Mert mit vártál frostbite és cryengine alapú képi világot, egy izometrikus nézetû játékhoz... Dibalo 3 se szebb semmivel. Amúgy biztos, h nem max beállítások mellet van nálad a játék, akkor nem is értem miért mondasz véleményt a grafikáról. (ha meg igen, akkor azért akad...)
Nem megy a coop? Egyetlen egy játékot mondj aminek mûködött a multija startkor? Diablo 3? Jah nem...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Coop tényleg nem tökéletes.
Beragadás meg akkor van, ha nyomogatod a shiftet meg a controlt... legalább is nekem akkor van.
Coop--> Jelenleg játszhatatlan .Kidobál, magától megy az emberem beragad mindenhol stb.
Ezzel el is mondtam a legfontosabbakat elég volt erre kb 10 perc és hagytam a francba! Majd ha valaki írja hogy játszható állapotba van elkezdem!
Next PC upgrade: 2022
A menü bal alsó sarkában van egy ilyen nyomás mérõ szerûség aminek a mutatóját zöldtõl a pirosig lehet állítani. Van annak bármi funkciója vagy csak lehet kattingatni? 😄
Don Kartács :)
Türelmesen várni kell csak ennyit tehetünk!
Aki laptopon játszik leírná hogyan fut neki a játék?
Intel Core i3-370M (2.4GHz)
4GB (1x4G😎 DDR3, 1333MHz
Nvidia GeForce GT 540M, 1024MB DDR3 VRAM
Tudom nem erõs gép, de ezen very lowon is akad.... Nem érdekelne, hogy legrosszabb grafon megy, de még így is szaggat. Normális ez? Mit csináljak, hogy jobban fusson? Elõre is köszi!
Hi there!
You cannot reset the map. You can create a new character and play through the game on a higher difficulty or you'll be able to play coop and multiplayer games (after we fix some of the issues), where monsters will respawn with every new gameplay session.
Ravenspike, NeocoreGames Moderator
Ez most a fizetõs béta stádium úgy néz ki!De legalább olcsó volt!
Folyt köv olyan 3 hónap múlva!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
eleve amilyen poénokat szór,volt hogy direkt elküldtem párszor vissza a faluba.
hát hatalmas játék lett.(excalibur az elején nagyon vadállat.ÉS a templom melletti posztereket is nézzétek meg.ott is rakat easter egg szerû utalások)
Sacred érzésem volt ezektõl a poénoktól!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Meg amiket olvasok róla hát nem hiába ennyibe kerül!
foxxi : engem felvehetsz, de manapsag kva keves idom van jatekra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Viszont mivel magyarul van egyszer biztos végigtolom.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Tatyla : feliratokat at lehet allitani magyarra igen.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA