Adventures of Van Helsing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
felajánlja, csak annyira be akarta alapból rakni a steam könyvtárába (meg ha másik helyet választottam, akkor steam libraryt hozott volna létre, de én oda is van helsinget írtam), hogy azt hittem csak azért ajánlja fel, mert õ nem látja, hogy hova van téve eredetileg a steam mappa. Azért nem mertem, de nem tudom amúgy hogy ilyenkor mi van :S (nagyon remélem, hogy nem kell újra megvennem vagy valami ilyesmi)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Fpocok
Elvileg felajánlja, hogy rakhatod máshova. STEAM BÉTA biztos, de szerintem már a sima STEAM is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Broafka
türelmetlen voltam, az E-re raktam, csak látni fogja

Broafka
srácok, egy kis helpet. Megvettem a játékot, mondja, hogy install the game, ilyenkor mindenképpen a steam könyvtárába kell telepíteni? vagy õ látja a C meghajtón amúgy is a steamet, de én tehetem ettõl függetlenül a játékot, mondjuk az E meghajtóra?

Myselor
jah értem,köszi 😊
Fpocok
Mar megvan mindenkinek. New game+ itt nem azt jelenti, hogy vegigmenni a torteneten megegyszer, mint pl diablo, hanem ha vegigtoltad sztorit es meg akarsz fejlodni, akkor visszamehetsz elozo palyakra farmolni. Most meg csak 2 terulet van, egyik lvl31 masik lvl32. Ev folyakan folyamatosan adagoljal a terkepeket es majd lessnek uj bossok is.

Myselor
am valakinek megvan már az ingyenes dlc?és mikor lesz a newgame+os patch vagy valami?
Broafka
hali. A 3 piros követ amit beletettem a szoborba, és kaptam érte egy kulcsot... az a kulcs az hova való?

ok köszi

Ha a legelején vagy, akkor úgyis megtalálod, de bent a vérfarkasok barlangjában
Van egy quest "Találd meg a bírót" Hol találom?

Shep
Na úgy látom ,hogy ott jönnie kellene a videonak, na mindegy. Egyébként utána még vissza lehet menni a világba bóklászni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A végén megöltem a fõgonoszt és utána nem tudok semmit csinálni, csak mászkálni abban a szobában körbe, körbe. Ennyi, kész vége? Se stáblista se semmi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok

Myselor
tiszta szar,amúgy ezekszerint hogy most update után sem lenne jó a mentésem😊
Myselor
nem a steam írja ki,hanem a játékon belül.és sajnos a backup sem segít ezen :S
Ha a steam írja ki, akkor ne foglalkozz vele. Menni fog tovább, csak nem tudta szinkronizálni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
imádom az ilyen játékokat,amikor ha mondjuk lefagy a gépem,és elveszik a mentésem baszhatom mert tök jó hogy minden pillanatban ment kb,de ezzel most lehet valamit kezdeni?azt írja hogy korábbi verziójú a mentésem így nemtudja betölteni,most ez mi😊
Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Shep
Hát attól igen 😊

Myselor
elpárolgott épp<#gonosz1>
kevés a jó kép.jobb mint a semmi nem?
Shep
Na de hol van Katerina?

Myselor
Myselor
bátorkodtam csinálni egy bannert,mivel hogy még nincs.
mitszolnátok ehhez?😊
http://www.sg.hu/galeria/1346098077/13460980771370000935.jpg
shaba23
Ha lement a végén a boss, történik még valami? Mert megkaptam a questrewardot, és még a terembõl sem tudtam kimenni. (se teleport, se ajtó)
Myselor
na,ez viszont egy jó hír😊
Myselor
hát ez szomorú.pedig jó lett volna
Fpocok
Elvileg az ingyenes dlcben lesz.

wedge31
Itt nincs.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
ugye itt is van newgame+ vagy valami?miután végigvittem😊
Arnold12
A 4 elektromos generátor questnél a 4. generátort, amit a mappa jobb felsõ sarkában mutat nem találom.Ott villog ahol vagyok, de ott nincs semmi. Ez valami bug? A másik 3 megvan, a terepet már kisezerszer átjártam, mégsincs meg.

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

Hecker007
Stílussal semmi bajom, csak azt nem szeretem hogy lépni se lehet sokszor a creepektõl.

Myselor
gondolom sok más játékkal játszol épp😊
Én még a telepítésig se jutottam pedig megvettem...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
hát az mondjuk lehet,pedig megérdemelné hogy sokan ismerjék,nagyon igényes cucc lett szerintem😊
Második végigjátszás után hanyagolom, de majd jó még késõbb.
BoneDragon
"millió creep hentelés" - Most ez vicc? Akkor te a stílust unod nem a millió creep hentelést..

Grid 2 meg f*s. Nyomába se ér ennek a remekmûnek, de ízlések és ficamok. 😊

Shep
Szerintem egyszerûen csak nem túl népszerû a cucc. Én jelenleg a kikötõben bóklászok.

Myselor
jah,hihi.az nekem is megvan,csak nemraktam még fel.de láttam hogy jó lett😄
Hecker007
Én még nem értem a végére, kicsit meguntam, jó a játék tetszik is, de ez a millió creep hentelés számomra kicsit unalmas egy idõ után.
Meg hát kijött a GRID2 most sokan azon függnek 😄

Myselor
amm már mindenki végigjátszotta?😊 kicsit kihalt a topik,pedig nagyon jó játék
Myselor
jah értelek,gondolom egy bizonyos szintõl lesznek majd olyan fegyverek,mert eddig nem igen jött össze😊
Hecker007
Nem kell harmadik, csak valószínû hogy abba a fegyverbe nem lehet eszenciát rakni, vagy éppen nem fér bele.

Myselor
srácok enchantolni hogyan kell?oké berakom a fegyver és az essenciát,kell még harmadik cucc is,az micsoda?
Blacksheep333
Trilógia lesz stand-alone részekkel. Fél éves intervallumokkal várhatjuk a folytatásokat köztük DLC-kel. Az elsõ a következõ héten jön.

Az operációs rendszeren is túl...

Myselor
hülye kérdés volt options,oké megvan xd
Myselor
sziasztok most kezdtem el játszani a játékkal.nem eredeti sajnos,magyar hogyan lesz a játék?nekem sajnos nem az.amúgy nagyon tetszik 😊
Shep
Hát ok de nekem egyet sem dob

Jakuza1
A patkanytetemekbol. 😛

Shep
Patkánycsontokat hol lehet találni a Rituáléhoz Szaffinak?