Adventures of Van Helsing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(és mi a szar értelme van katarina poti felvevõjének, ha be lehet kapcsolni, hogy automatikusan felvegyük a közelünkben lévõ potit?)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Parasite Eve 2, best game EVER!
A pók barlangon keresztül verekedtem magamat..és egy terembe vagyok..ott egy fúrót kell elpusztítani..
van ennek valami titka...? mert nagyon nem sikerül..!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Érdekes, hogy a statisztikánál nem mutatja a bash-os ütéseket. Pedig rage-bõl simán ütöttem a fõellenségre meg a gép gyáraira 3-5ezreket. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fõellenség sem tudott igazán mit csinálni velem, azon kívül, hogy mindig arrébb tolt. A bash-nak a kettes módosítója meg igen érdekes(10 vagy 15%át sebzi az ellenfél max hp-jának az alap ütésen felül, ráadott rage-enként(ez ugye nem kell ecsetelnem mennyit sebez egy 35000 hp-s ellenfeleken) 😊 plusz a szörny gyárak is néhány ütésesek voltak csak fel kellett tankolnom rage-bõl a szörnyeken. Durva resist gear+életlopással meg nem tudott rajtam sebezni semmi. Egyedül a lézer sugara a nagy robotnak, de akkor toltam egy életlopós rage ütést, vagy egy italt.
A köves titkos résznél meg én is azt hittem, hogy bugos, de csak 3 kõ kell, hogy lejusson az ember, utána a többi már ott van lent, ha jól emlékszem. Unique monsztáknál 1-1, plusz észak-keleten egy goblin hullánál 3 darab. A keleten lévõ szobrokba csak 1-1 követ rak be.
Amúgy teljesen jó játék, csak sikerült kiraknom egy olyan buildet, amivel a végére unalmas lett a halhatatlanság kicsit. 😊
Ilyen lett a vége:
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
nálatok nem vacakol a játék? Old Townban gyakorlatilag beakadok egy jó 6-7 másodpercre! de kb 5 másodpercenként. Szóval nem akadozok, hanem beakadok teljesen, hallom ahogy gyilkolnak, de nem tudok semmit se csinálni, mintha kifagyott ovlna, aztán elindul ismét a játék, persze ekkor már meghaltam, mint valami durva lag (pedig nem is vagyok online). Tudom, hogy senki nincs itt, de másnál van ilyen?
Vegyeset szerintem nem érdemes, mert elég kevés skill pontot kap az ember ahhoz hogy vegyeset csináljon, ráadásul harc közben váltogatni a fegyvereket, power-upokat nyomogatni, aztán életet és néha még manát is. Ez még egy nõnek is megterhelõ ennyi felé figyelni.
A kulcsot meg senki semelyik fórumon nem tudja, hogy hova való
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
de amúgy csak azért mert esztelenül lövöldözik mindenki. Írták, hogy kicsit azért ügyeskedni kell itt már ha túl akarod élni. A legrosszabb a végén azok a szálló cseszések amik áramot lõnek. De a legvégén egyébként:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy most engem is felidegesített a játék. a 2. pályán megvan a 3 kõ, átmentem a kapun, és van kettõ szobor, az egyikbe belement 1 és azonnal el is tûnt, mondom mi a fene ez, a másikba meg kettõ, és innentõl kezdve nem tudtam megszerezni a kincseket. Szaros bugok miatt romlik el a játék, és nem bírsz megcsinálni egy küldetést miattuk...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
C:\Users\NEVED\Documents\NeocoreGames\Van Helsing\SaveGame\blababla\backup - mappába van a legutolsó mentés. Azt visszamásolva nekem tökéletesen ment és csak 7 percet buktam <#alien>#alien>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
szerintem amúgy én is így leszek ezzel,tetszik de azért sok lenne az a 20óra xd dungeon siege1-2vel toltam amúgy én is utoljára.meg valamennyit a dio3-al de az csak üzlet volt,mondjuk úgy hogy én se nagyon vagyok oda hosszútávon ezekért a játékokért😄
a dlc-t próbáltad már?mit ad végülis a játékhoz?itt irtak róla valamit,de lényegében nemtudom merrt sehol nem találtam róla komolyabb leírást
bár a béka szájába amibe lehetett dobni csontereklyét még mindig nemtudom mire volt jó.semmi nem történt 2-t dobtam bele😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
lesz még folytatás?