420
The Incredible Adventures of Van Helsing
  • Thomas2121
    nekem a 3 sincs meg:( pedig mindenkit megöltem,mindenhova bementem,ahova tudtam!
    Act2 hogy tudok visszamenni, a csatornákban van az a felvonó? hol találom meg? ebben tudnál segíteni?
    Hátha az a kövem hiányzik,cigány tábor és kikötő megvan, asszem:)
  • Jakuza1
    Csakhogy nekem az a 3 kavics megovlt ellenben magaban a portalban nem dobta a 2x3 kavicsot a jatek csak 4-et, igy a maradek ket szobolbol csak egybe tudtam 3 kovet beletenni a masikba csak egyet , es igy nem szunt meg a varazslat a 3. szobor korul.
  • Thomas2121
    jaja, a piros 3 kő,amit a borislav szoborba kell tenni a nagy téren.
    nekem sem volt meg a 3 sem, így nem tudtam bemenni a lila portálba:(
    meg azt a világító felvonót sem találom..
    olvastam kicsit utána,a cigány táborban,a kikötőben és a act2 vérfarkartetemben van a 3 kövecske..:(

lent a csatornából tudok visszamenni act2-be azon a felvonón,vagy merre van a lift?
  • Broafka
    tudom, szerintem ott valami bug van vagy nem tudom, mert volt hogy beraktam egy követ a 3 szobor egyikébe, és eltűnt, szóval ott már valahogy éreztem, hogy itt valami gond lesz
  • Jakuza1
    A ket szoborra gondolsz amibe 3-3 piros kovet kellene tenni, ami elerhetove tesz a 3. szobrot a palyan ? Mert amig nem teszed belejuk a koveket, addig a 3. szobor sebez es ellok magatol ?
    Na ezt nekem se sikerult megcsinalni mert a 6 kavics helyett csak 4-et talaltam a palyan es mar minden enemy-t megoltem es ladat kinyitottam, amibol joehtene a maradek +2 piros ko.
  • Thomas2121
    Végeztem,de gondoltam mászkálok kicsit még....
    Act 2: visszalépés a csatornákban van, vagy rémművekben keressem a liftet?
    Nekem a csatornákban mindenhol kapuk vannak,azokat,h lehet kinyitni?ott láda és a csapdafejlesztő között én nemtudok "észak" felé menni, mert a kapu....
  • Thomas2121
    Okés!megvagyok,végigjátszottam,megöltem a gépszerkezetet:)
    köszönöm segítséget...
    folytatás mikor lesz a játéknak, olvastam,h 2013végén,jöhetne:P
  • Broafka
    figy, az mellék küldetés, nem kell a palotába menéshez. Ahhoz, hogy elmenj a palotába egy másik pályarészhez kell menned (meg kell találnod Teslát), beszélsz vele, ő megnyit egy portált, és a másik végén kijössz az energia falaknak. Amit te keresel az 3 piros kő, ami egy olyan kaput nyit meg, ahol megint köveket kell pakolászni (nekem csak egyszer sikerült, szerintem kicsit bugos ott a dolog) és kapsz pár kincset, de mivel elég kevés fegyver van, így én nem szarakodnék vele a helyedben.
    Az első kő, az rögtön ACT2 elején van. Úgy tudsz visszamenni, hogy a földalatti bázisnál északnyugatra van egy világító felvonó, és ott lesz majd egy vérfarkas tetem. Ha az meg van, akkor valszeg a 3. kő hiányzik neked, de arra nem emlékszem már hogy hol van
  • Thomas2121
    "menj a gépek palotájába" küldetéshez kellene, az ősi városban vagyok,ott a king szobor, abba kellene beletenni a 3 követ,és akkor egy lila portál nyílik a téren,ott van gépek palotája! merre vannak a kövek? leírnád nekem kicsit pontosabban??
    egyik a kikötőben okés, másik:vérfarkas tetem,az merre kb,melyik pálya?
    köszi...

• Broafka
    hát én már nem nagyon emlékszem hol vannak a kövek a 2. pályán, de nézz vissza, egyébként az mellék küldetés, nincs itt vége a játéknak. Az egyik a rakparton van, valami port a pálya neve azt hiszem, az egyik dobozban a pálya felső részén. Van egy az egész 2. szint legelején egy vérfarkas tetemnél. A harmadikra már nem emlékszem
  • Thomas2121
    sziasztok!

Most értem oda a játékban king borislav szoborhoz.kellene a továbblépéshez a 3 kő,de nekem csak kettő van,vége itt a játéknak???
    Visszamenni nem tudok,és nem tudom,h melyik nincs meg!
    köszi a segítséget....:(
  • Broafka
    nah jah, de így viszont a játék végénél tényleg vége van a játéknak...
  • Shep
    Én is pont ennek örültem ebben a játékban ,hogy nem termelődtek újra a dögök, nem kellett 6x ugyanott végigmenni. Így volt ez jó.
  • alma2
    Jelek szerint en vagyok a kisebbseg, nem vagyok a jelek szerint eleg kocka, megszallott.
    Nekem eszem agaban sincs elkezdeni megegyszer egy jatekot, hogy gyakorlatilag ugyanazt vegigtoljam, hogy mas szamokat irkaljon a fegyverek, szornyek melle kovetkezo alkalommal.
    Illetve, nincs is kedvem visszajarni a szornyekhez amelyek ujratermelodnek, ha mar egyszer kinyirtam oket, amelyek jo esellyel nem kek, hanem hupilila fegyert dobnanak el.

Nekem pont ennyi van egy ilyen jatekban, nem tobb mint barmelyikben, ha elvezem vegig megyek rajtauk egyszer, vegkifejlet, orom az arcomon, aztan reszemrol mehet a kukaba. A blizzard, jol beinjekciozta az emberekbe sok-sok evvel ezelott, rohanj 10x vegig ugyanazon, csinald meg 100x ugyanazt, mert ettol jo lesz neked. Hat nekem nem, es orulok neki :)
  • Andrews2007
    Azt én is remélem. Meg egy két igazi vámpír ellenfél (egy főbb ellenfél az lesz egy képen láttam múltkor mutatták) is azért lehetne csak túlzásba ne vigyék. :) Jövőre már ki is jöhet szerintetek?
  • Broafka
    importálható lesz a karakter igen. Remélem a 2. résszel együtt több fegyver arzenál is jön a játékba, mert ez nevetségesen kevés
  • Andrews2007
    Ja ok. Azóta megtaláltam külföldi fórumon azért köszi! S ez a Scenarios karaktert is átvihető lesz? A még jobb cuccokkal vajon a 2. részbe?
  • Broafka
    elindítod a játékot, nem continoue-ra mész, hanem a karakterekre, ott kiválasztod a karaktert és play, és meg fogja kérdezni, hogy story vagy scenario
  • Andrews2007
    Hát nálam sajnos nem jön ki 2új lehetőség. Nem tudom mi lehet mert legfrissebb verzió.
  • Fpocok
    Rejtekhely közepén van a portál. Ráállsz és kidob két területet elvileg.
  • Andrews2007
    Magyar Van Helsing bemutató

Angol Van Hesling bemutató
  • Andrews2007
    Én most toltam ki szuper játék lett!

87%-ot adtam neki egy videótesztben.

Viszont lenne egy kérdésem. Nem találom a helyet, kaput portált akármit ahol jelezve lenne hogy továbbmehetek a Rejtekhelyről az ingyenes DLC-be. Hol van ez a hely? Elvileg a Rejtekhelynél valahol. Köszönöm a választ.

A főellenség jó volt hogy pufogtatta a Star Warsok, a régi Tim Burtonos Batman, az új Sötét Lovag és Bane-es folytatásának nagy szövegeit! :D
  • Broafka
    ezt igazából eddig is tudtuk, mert relatíve régi hír, de azért már várjuk.
    Nagyon hiányzik ebből a játékból a new game+ vagy legalább a diablószerű újrateremtődő szörnyek
  • Fpocok
    The Incredible Adventures of Van Helsing 2 bejelentés

Úgy hogy toljátok végig hamar :D
  • Broafka
    igen, ennyi. Sajnos elég hülyén lett megcsinálva. Éppen ezért gyakorlatilag ha végeztél a bossal teljesen vége van a játéknak
  • bendáj17
    az a vége csak stáblista semmi egyébb, ott tudsz körbe körbe menni, meg vissza a rejtekhelyre.
  • JethroHUN
    ...remek utolsó boss után beakadt. Gondolom jönne vmi cutsence, nem csak az a cége, hogy rohangálhatok a boss területen körbe-körbe.
  • Broafka
    de amit ő felvesz potit azt te kapod! Ha ő kapná, akkor nem lenne gond, de sajnos nem az ő inventoryjába teszi, hanem a tiédbe
  • Vincentcloud
    Például az hogy én ranged vagy ő meg tankol és nekem nem kell poti neki meg igen.
  • Broafka
    működik valakinél a multi amúgy? tudja valaki hogy mi a port ha egyáltalán van? elég nehézkesen lehet játszani online
  • Broafka
    mi a különbség az online karakter, és a sima karakter között amivel ugyanúgy tudok online menni?
    (és mi a szar értelme van katarina poti felvevőjének, ha be lehet kapcsolni, hogy automatikusan felvegyük a közelünkben lévő potit?)
  • deicide
    köszönöm...:)
  • Fpocok
    szélen van 4 bekapcsolható szar, ami után középen kell bekapcsolni és akkor jobban sebzed bosst.
  • deicide
    Sziasztok..

A pók barlangon keresztül verekedtem magamat..és egy terembe vagyok..ott egy fúrót kell elpusztítani..
    van ennek valami titka...? mert nagyon nem sikerül..!
  • Avenger
    Én Cleave-el ütöttem főleg, szóval mindig örültem a nagy tömegeknek mert 10-20 life steallel is gyorsabban gyógyultam, mint ahogy sérültem. Egyedül a vége felé a poison permetező, meg aknadobó manóknál kellett odafigyelni, mert azok elég nagyokat robbantottak. A 6 halálból 3 ott jött össze, aztán átálltam arra, hogyha ötnél többen vannak, akkor váltok puskára és ha lassan is, de lepuffogtatom őket. :)

Érdekes, hogy a statisztikánál nem mutatja a bash-os ütéseket. Pedig rage-ből simán ütöttem a főellenségre meg a gép gyáraira 3-5ezreket. :)
  • Broafka
    én most a varázsló kasztommal a lila sugárral 2000 DPS-t hoztam ki :D Én is egész halhatatlan lettem. Jobban mondva könnyen meghalok ha nem figyelek, mert életem meg védelmem meg dodge-om isalig van, de egy kattintásra leszedek mindenkit kb :)
  • Avenger
    Na most cégeztem vele én is. Kb 11 óra alatt. Az utolsó negyedében a játéknak kicsit túltápoltam magam, igaz csak normálon nyomtam, de durván halhatatlan lettem, pedig 8-10 skillpontot tuti elbarmoltam felesleges skillekre. Főellenségre:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A főellenség sem tudott igazán mit csinálni velem, azon kívül, hogy mindig arrébb tolt. A bash-nak a kettes módosítója meg igen érdekes(10 vagy 15%át sebzi az ellenfél max hp-jának az alap ütésen felül, ráadott rage-enként(ez ugye nem kell ecsetelnem mennyit sebez egy 35000 hp-s ellenfeleken) :) plusz a szörny gyárak is néhány ütésesek voltak csak fel kellett tankolnom rage-ből a szörnyeken. Durva resist gear+életlopással meg nem tudott rajtam sebezni semmi. Egyedül a lézer sugara a nagy robotnak, de akkor toltam egy életlopós rage ütést, vagy egy italt.

A köves titkos résznél meg én is azt hittem, hogy bugos, de csak 3 kő kell, hogy lejusson az ember, utána a többi már ott van lent, ha jól emlékszem. Unique monsztáknál 1-1, plusz észak-keleten egy goblin hullánál 3 darab. A keleten lévő szobrokba csak 1-1 követ rak be.

Amúgy teljesen jó játék, csak sikerült kiraknom egy olyan buildet, amivel a végére unalmas lett a halhatatlanság kicsit. :)

Ilyen lett a vége:

• Broafka
    piszkosul eltűnt innen mindenki...
    nálatok nem vacakol a játék? Old Townban gyakorlatilag beakadok egy jó 6-7 másodpercre! de kb 5 másodpercenként. Szóval nem akadozok, hanem beakadok teljesen, hallom ahogy gyilkolnak, de nem tudok semmit se csinálni, mintha kifagyott ovlna, aztán elindul ismét a játék, persze ekkor már meghaltam, mint valami durva lag (pedig nem is vagyok online). Tudom, hogy senki nincs itt, de másnál van ilyen?
  • Broafka
    de nagy a pangás. Én most varázslót csináltam, eddig nagyon tutin írtja a jó népet :P. A pisztolyos jó lenne, csak sajnos nagyon critical chance alapú lett, így csak akkor hatásos ha critical van, különben keveset sebez. A kardos jó erős volt (még warez alapon) eredetiben még nem csináltam. Az lesz a 3. és akkor teljes.
    Vegyeset szerintem nem érdemes, mert elég kevés skill pontot kap az ember ahhoz hogy vegyeset csináljon, ráadásul harc közben váltogatni a fegyvereket, power-upokat nyomogatni, aztán életet és néha még manát is. Ez még egy nőnek is megterhelő ennyi felé figyelni.
  • Broafka
    elmondom neked, hogy az a rész ott totál bugos... először is az old townos szoborhoz kell 3 kő, hogy kinyíljon a kapu. Utána az ink pályán találsz még 3 (HÁROM) követ, amit belekéne rakni a szoborba, és akkor ki tudod nyitni a ládákat... tudom, mert már egyszer megcsináltam, és akkor működött. A gond az, hogy először én 3 szobrot találtam, és mind a 3-ba 1-1 kő került. Most meg csak 2 szobrot találok, ahová úgy tettem ahogyan lejjebb leírtam.
    A kulcsot meg senki semelyik fórumon nem tudja, hogy hova való