420
The Incredible Adventures of Van Helsing
  • Frank99
    TV-n kell játszani.

sajnos engem is zavar, lehet a készítők ilyen nagy moncsira gondoltak...
  • Dragonman
    Hi!
    Nem tudtok valami megoldást a játékban lévő szövegek nagyítására? iszonyat picik.. aprók.. szinte elolvashatatlanok! mekkora monitor kell ehhez?? ha tud valaki légyszi segítsen.
  • JethroHUN
    ...jah én nem tudok játszani... persze. Azonnal a másikat kell oltani? Ugye, az a menő. AZ meg nem az én hibám, hogy a játékmechanika alapjaiban van elcseszve, és csak a body-luck build az életképes) Mivel csak két variáció van, semmit nem sebeződsz vagy instant meghalsz. Nincs hagyományos armor érték, ami a sebzést csökkentené, csak a resistance amit azért elég nehéz feltornázni. (esik olyan item amin van, vagy nem) Első részt én is hardon vittem végig az elejétől. (Mystical Hunter-rel) Most viszont arcane mechanic-kal vagyok.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.08.14. 18:11:32
  • foxxi
    Nem értelek... 23 óra laza menetek alatt veteránon végigtoltam, és tolom is. Az hogy nem tudsz vele játszani, nem a játék hibája.
  • JethroHUN
    Ilyen nuku balansz, élvezhetetlenül frusztráló szar játékot mint a második rész... Nevetséges... casualon nem lehet boldogulni ebben a játékban. Mindegyik ellenfél szuper gyors, csak aoe stun, root, slow, hp, mana drain... és a többi instant kill képességük. Az summonerekről meg ne is beszéljünk, mert úgy látszik korlátlan számban spammolhatja a szörnyeket, 0 mp CD-vel természetesen. A Gasmask Man nevű boss, lerakott vagy egy tucat rakétás lövegtornyot + 2-3 tucat baszott pókrobotot, és ezt casualon(mert már odáig le kellett vennem a nehézséget)... Meg a folyamatosan aoe tűz, mert a szörny spam nem elég op önmagában. Azt hittem a rohadt boss chimerákat volt nehéz megölni.. erre harcoljak KÉT BOSS lépegető übertank ellen, amik megállás nélkül spammolják az atom csapást és a kurva célkövető rakéta áradatot... Természetesen instant kill, Katharinát is, pedig elég sok resist-je van... Persze ha meghalok akkor lehet kezdeni előröl, vagy újra éledés 20K goldért.... nyádat.
  • Béluska74
    És ha az ikont áthúzod egy másik slotba? Ínnye de szép mondat vót ez! Szóval itt egy kép lent amit én lőttem ott van a kiméra a jobb szélén,de ott van a gyorsmenüben (nekem a 3-as billentyűre esett,de hát ki hogy szereti.)
  • NiGhTM4R3
    Srácok valaki tudna segíteni?
    Nem tudom megidézni a chimérát.

Ott van az ikonja, rákattintok 100x (jobbal, ballal csak kiválaszthatom a slotot) akkor sem történik semmi pedig nincs vadászaton, meg is van etetve. Pedig harc közben jól jönne..
  • Béluska74
    Nekem rövidebbnek tűnt az első résznél,de a hangulat az maradt a régi. Én nem találkoztam semmi hibával (eredeti játékról van szó) és a játék végéig ez semmit sem változott.

• tutituti
    nagyon nevettem amikor megláttam.imádom hogy tele van poénokkal.Angry birds utalás is volt az elején.(de ez a sok kifagyás kicsit zavaró,hál istennek a mentés korrekt,de a tárgyak néha duplikálódnak emiatt)
  • Béluska74
  • Béluska74
  • MerlinW
    Magyar fejlesztésű játék...:)
  • foxxi
    Van.
  • Lokker
    Nemtom, talán van. Sasold meg az oldalukon.
  • Tatyla
    magyar nyelv van ebben is mint az elsőben?
  • Frank99
    valahogy úgy veszem észre, hogy nehezebb.
    Igaz veterán embert hoztam át, bizton azért...
  • Fpocok
    15 dollár. 10 euró.
  • Serpa
    Nem 15€-ról kezdett?
  • Shep
    Nem esett az, alapból így indult.
  • Serpa
    Elég hamar esett az ára.
  • foxxi
    Egyénfüggő. Én 5 óra után meguntam. Marad a Diablo. Ezt meg majd előveszem ha "borzasztóan" unatkozom.

Amugy jó teszt! Grat hozzá!
  • Fpocok
    A játékról készült tesztem.
    Jobb, mint az első.
  • foxxi
    Ettől még a szokásos bugtenger...
  • Fpocok
    Raktak bele csapatmanegmentet is. Jópofa :)

• Frank99
    vazze, veteránba legalább 30-as karaktert lehet áthozni, én meg 29 vok'....

kalapálhatok még egy kicsit az 1-ben

:-)
  • foxxi
  • Fpocok
    Update May 23: Import should work properly, and the game won't save during cutscenes.
  • foxxi
    Komoly eredmény ez tőlük...
  • Fpocok
    KIJAVÍTOTTÁK A BERAGADÓ IRÁNYÍTÁST, AMIRE PANASZKODTAM! Pedig még a béta is ilyen volt, de a végleges már nem.
  • furgelab
    pedig lehet
    karakterváltás-létrehozás-veterán-importálás és ott lehetne kiválasztani az első rész mentését,
    nekem is az átvezető angol, a többi magyar.
  • Béluska74
    Megvallom őszintén nem is filóztam ezen a kérdésen. Kezdtem egy új játékot és belevágtam a sztoriba.
  • Fpocok
    Azt mondták, lehet folytatni a régit.
  • Béluska74
    Ez fasza lehet! Nekem nem is ajánlotta fel ezt a lehetőséget. Csak új karit lehetett indítani (1 szintről vagy 30 szintről) oszt csókolom.
  • furgelab
    Nekem olyan gondom van vele, hogy az első rész mentését nem akarja elfogadni,
    ezt írja ki: ez a fájl túl régi, nem lehet betölteni,
    valakinek valami ötlete?
  • Béluska74
    Nekem a játék Magyar,de az átvezetők Angolul vannak feliratozva.
  • Lokker
    tartalom
  • Shep
    20 giga???????? Hát mi van ebben ,hogy ekkora?
  • MerlinW
    Magyar játék, illik hogy legyen benne:) Mondhatni nem kerül semmibe:)
  • TBTPumpa
    Igen, van ebben is.
  • jarlaxxe
    Van benne magyar felirat?