420
The Incredible Adventures of Van Helsing
  • Jakuza1
    Volt valami kiszivargott beta is nem ?
  • Fpocok
    dafuq? Ilyen is lesz? Fasza!
  • foxxi
    Tower Defence baromi jó 5let szerintem, és még jól is néz ki
  • wedge31
    Hunter's Lair Trailer.

• BoneDragon
    Én már félreraktam rá a pénzt, várom szeretettel. :)
  • Fpocok
    Az fasza! Nagyon jó játék! És magyar :D
  • grebber
    11 euró lesz nem is vészes. Gamersgate-en ebből lejön még -20% majd akkor kb 2600fr-ra jön majd ki.
  • foxxi
    Imádom. megyek és lazításnak nyomom kicsit a bétát
  • wedge31
    Character Development Trailer.

Megjelenés: május 22.
  • Since
    Én is kipróbáltam, és kellemes csalódásként ért ez a játék.
  • Maak
    Azt vagom, hogy tarskent veled van, mivel megvan a beta, es mar jatszottam is vele, csak ezt a trelert nem ertettem, hogy mirefol.Az hogy csinibb lenne azert azzal vitatkoznek, mmint harc kozben nemtom megfigyelted-e a csajt. :D
  • Fpocok
    Ő lesz a társ. NPC. Mint a dioban, csak sokkal csinibb és teljesen fejleszteni kell majd őt is.
  • Maak
    Ez most miez? O is jatszhato lesz? (Meloban vagyok nem tudom most vegignezni a trelert, hang sincs a gepemen mellesleg.)
  • foxxi
    Nyami
  • wedge31
    The Incredible Adventures of Van Helsing - Katarina Trailer.

• Since
    Gondolom nem lesz központi server hanem sima peer to peer kapcsolat. Vagy tévedek?
  • Fpocok
    Nem tudok. Nincs benne multi még, de a véglegesben lesz coop azt hiszem 4 főig. Mind diablo pl. Ennyit tudok sry.
  • BoneDragon
    Több benne a fantázia, mint az egész d3-ba együttvéve..
  • Since
    Nem rossz, nem rossz... Multiról tudnál írni valamit?
  • Fpocok
    Összedobtam egy kis videót az egyik mellék küldi bossról.
  • Fpocok
    2 fegyver, 2 két képesség... ezeknek 3 módozata meg két aktív skill az már elég. Mana meg a képességekre kell duh.
  • Fpocok
    Ez egy nagyon jó hír.
  • Maak
    Azert na...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nemtom veglegesben hogy lesz de az egy indithato karakter eleg sovanyka.
    Arra pl meg nem jottem ra, hogy mana minek van.
    Nem tudom kesobb hogy lesz de nekem ez a 3 fele skill hasznalata ragebol ez annyira meg nem tetszik, raadasul ha felpumpaltad egy lovesbol viszlat, szal billgombgyilkos lesz ha igy marad.
    Raadasul en nem vettem eszre, hogy a karakter kinezeten barmit is valtoztatna a gonc amit rateszel, kiveve a fegyver, es ez azert lenyeges lenne.
  • wedge31
    A játék faq-ból

Q: What languages will the game be localized to?

A: Keep your eyes on the News for the localization info. Now we plan to add the following languages besides English: Czech, French, German, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish.

A live chaten is megerösiteték, hogy lesz benne magyar felirat.
  • Fpocok
    Nincs. Csak angol. De a véglegesben elképzelhető hogy lesz... ha már magyarok csinálják.
  • wedge31
    Betában nincs magyar felirat?
  • Fpocok
    Fél óra a játékból. Főmenü, beállítási lehetőségek (megjegyzem, lehet állítani a repkedő számok méretét), a teljes tutorial... képességek leírása, teljes testreszabhatóság, perkek, skillpontok... na meg persze az interface. Talán ez segít a döntésben.

• BoneDragon
    Ja most nézem aki előrendeli kap béta kulcsot. Hmm, lehet el fogok csábulni. :)
  • Fpocok
    Persze... és nagyon jó! Ki sem nézi az ember belőle, hogy csak 15dolláros játék!
  • BoneDragon
    Tudod tesztelni? Amúgy a dio3-nál már lassan minden jobb, de inkább nem mondok semmit, mert ha belegondolok mit csináltak a diablo címmel, ideges leszek. :) Ráadásul ez a játék fele annyiba se kerül...
    Videóból elsőre nekem a titan quest ugrik be ami + pont. Várom szeretettel.
  • Fpocok
    Annyit én is beleraktam :D
    Dio3ban max a skilljeidet tudod választani, meg a kisérőt. Itt pontokat lehet rakni, skilleket, azon beül több változat, perkeket lehet tanulni mint fallout. Kisérőn is pontokar kell rakni, meg skilleket (ja ezt dioban is lehet). Harc közben meg simán be tudod gyorsan lőni, hogy az adott skill melyik változatát lőjje le. Sokkal változatosabb.
  • wedge31
    Ez jó hir mert a dio3-t a mai napig tolom és 300+ órám van benne.
  • Fpocok
    Egy óra után azt mondom, hogy ide oda veri a dio3at... sokkal jobb, sokkal komplexebb.
  • pcgammer
    Gameplay

• Maak
    Elsore nem rossz, bar az nem jon be, hogy a karakterre pakolhatsz barmilyen felszerelest , megis ugyanugy nez ki. (Fegyverek valtoznak talan de a ruha nem, vagy csak nem latvanyosan mint pl dio3-ban) Meg meg van par dolog ami nem tiszta, de nekem tetszik. Van kozuletek valaki aki elorendelte?

Link
  • wedge31
    Köszi, akkor ezek szerint téged olvastalak a chaten.
    Jó lesz a játék nagyon ugy tünik.
  • pikman
    Rákérdeztem neked, ez volt a válasz: " ha végeztél a játékkal, ugyanazzal a a karakterrel már nem tudod újrakezdeni, de lesznek extra tartalmak ahol tovább lehet fejlődni "
  • wedge31
    Lesz benne magyar nyelv. A játék idö meg kb 7-10 óra lesz, ami elsőre nekem kevésnek tünik. Remélem lesz benne new game+ vagy valami hasonló.

Gépigény:

Minimum System Requirements

CPU: Dual Core CPU 2.0 GHz
    VGA: Nvidia 8800 GT, Intel HD4000 or AMD HD3850
    RAM: 1 Gbyte
    Disc Space: 20 Gbyte
    DirectX: DirectX 9.0c
    Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
    Additional: Initial installation requires one-time internet connection for Steam authentication.

Recommended System Requirements

CPU: Quad Core CPU 2.0 GHz
    VGA: Nvidia 275 GTX or AMD HD5770
    RAM: 1,5 Gbyte
    Disk Space: 20 Gbyte
    DirectX: DirectX 9.0c
    Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
    Additional: Initial installation requires one-time internet connection for Steam authentication.
  • pikman
    Magyar nyelv lesz benne?
  • wedge31
    The Incredible Adventures of Van Helsing (Pre-Order and Play the Beta)

Ma este nyolctól élő prezentáció.