420
The Incredible Adventures of Van Helsing
  • Broafka
    felajánlja, csak annyira be akarta alapból rakni a steam könyvtárába (meg ha másik helyet választottam, akkor steam libraryt hozott volna létre, de én oda is van helsinget írtam), hogy azt hittem csak azért ajánlja fel, mert ő nem látja, hogy hova van téve eredetileg a steam mappa. Azért nem mertem, de nem tudom amúgy hogy ilyenkor mi van :S (nagyon remélem, hogy nem kell újra megvennem vagy valami ilyesmi)
  • Fpocok
    Elvileg felajánlja, hogy rakhatod máshova. STEAM BÉTA biztos, de szerintem már a sima STEAM is.
  • Broafka
    türelmetlen voltam, az E-re raktam, csak látni fogja
  • Broafka
    srácok, egy kis helpet. Megvettem a játékot, mondja, hogy install the game, ilyenkor mindenképpen a steam könyvtárába kell telepíteni? vagy ő látja a C meghajtón amúgy is a steamet, de én tehetem ettől függetlenül a játékot, mondjuk az E meghajtóra?
  • Myselor
    jah értem,köszi :)
  • Fpocok
    Mar megvan mindenkinek. New game+ itt nem azt jelenti, hogy vegigmenni a torteneten megegyszer, mint pl diablo, hanem ha vegigtoltad sztorit es meg akarsz fejlodni, akkor visszamehetsz elozo palyakra farmolni. Most meg csak 2 terulet van, egyik lvl31 masik lvl32. Ev folyakan folyamatosan adagoljal a terkepeket es majd lessnek uj bossok is.
  • Myselor
    am valakinek megvan már az ingyenes dlc?és mikor lesz a newgame+os patch vagy valami?
  • Broafka
    hali. A 3 piros követ amit beletettem a szoborba, és kaptam érte egy kulcsot... az a kulcs az hova való?
  • neonx
    ok köszi
  • Vincentcloud
    Ha a legelején vagy, akkor úgyis megtalálod, de bent a vérfarkasok barlangjában
  • neonx
    Van egy quest "Találd meg a bírót" Hol találom?
  • Shep
    Na úgy látom ,hogy ott jönnie kellene a videonak, na mindegy. Egyébként utána még vissza lehet menni a világba bóklászni?
  • Shep
    A végén megöltem a főgonoszt és utána nem tudok semmit csinálni, csak mászkálni abban a szobában körbe, körbe. Ennyi, kész vége? Se stáblista se semmi?
  • Fpocok
    MEGJÖTT AZ INGYENES DLC!!!
  • Myselor
    tiszta szar,amúgy ezekszerint hogy most update után sem lenne jó a mentésem:)
  • Myselor
    nem a steam írja ki,hanem a játékon belül.és sajnos a backup sem segít ezen :S
  • ratgab
    Ha a steam írja ki, akkor ne foglalkozz vele. Menni fog tovább, csak nem tudta szinkronizálni.
  • Myselor
    imádom az ilyen játékokat,amikor ha mondjuk lefagy a gépem,és elveszik a mentésem baszhatom mert tök jó hogy minden pillanatban ment kb,de ezzel most lehet valamit kezdeni?azt írja hogy korábbi verziójú a mentésem így nemtudja betölteni,most ez mi:)
  • Tatyla
  • Shep
    Hát attól igen :)
  • Myselor
    elpárolgott épp
    kevés a jó kép.jobb mint a semmi nem?
  • Shep
    Na de hol van Katerina?
  • Myselor
  • Myselor
    bátorkodtam csinálni egy bannert,mivel hogy még nincs.
    mitszolnátok ehhez?:)
    http://www.sg.hu/galeria/1346098077/13460980771370000935.jpg
  • shaba23 #196
    Ha lement a végén a boss, történik még valami? Mert megkaptam a questrewardot, és még a teremből sem tudtam kimenni. (se teleport, se ajtó)
  • Myselor
    na,ez viszont egy jó hír:)
  • Myselor
    hát ez szomorú.pedig jó lett volna
  • Fpocok
    Elvileg az ingyenes dlcben lesz.
  • wedge31
    Itt nincs.
  • Myselor
    ugye itt is van newgame+ vagy valami?miután végigvittem:)
  • Arnold12
    A 4 elektromos generátor questnél a 4. generátort, amit a mappa jobb felső sarkában mutat nem találom.Ott villog ahol vagyok, de ott nincs semmi. Ez valami bug? A másik 3 megvan, a terepet már kisezerszer átjártam, mégsincs meg.
  • Hecker007
    Stílussal semmi bajom, csak azt nem szeretem hogy lépni se lehet sokszor a creepektől.
  • Myselor
    gondolom sok más játékkal játszol épp:)
  • ratgab
    Én még a telepítésig se jutottam pedig megvettem...
  • Myselor
    hát az mondjuk lehet,pedig megérdemelné hogy sokan ismerjék,nagyon igényes cucc lett szerintem:)
  • Vincentcloud
    Második végigjátszás után hanyagolom, de majd jó még később.
  • BoneDragon
    "millió creep hentelés" - Most ez vicc? Akkor te a stílust unod nem a millió creep hentelést..

Grid 2 meg f*s. Nyomába se ér ennek a remekműnek, de ízlések és ficamok. :)
  • Shep
    Szerintem egyszerűen csak nem túl népszerű a cucc. Én jelenleg a kikötőben bóklászok.
  • Myselor
    jah,hihi.az nekem is megvan,csak nemraktam még fel.de láttam hogy jó lett:D
  • Hecker007
    Én még nem értem a végére, kicsit meguntam, jó a játék tetszik is, de ez a millió creep hentelés számomra kicsit unalmas egy idő után.
    Meg hát kijött a GRID2 most sokan azon függnek :D