Adventures of Van Helsing

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Nekem egyre jobban tetszik...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
drop
mégis ez a kisgyerek skin marad? ne már szerintem gáz a hõs kinézete

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber

grebber
The Incredible Adventures of Van Helsing - a vadon szörnyei

"Új elõzetest kaptunk a Neocore Games akció-RPG kalandjából, amin még a régi karaktert láthatjuk, de új környezetben."

grebber
Prince23
grebber
sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Shep
Hát ez teljesen komolytalan VH-nek. Élien Súternek mondjuk elmenne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Az elsõ pre-alpha gameplay.

Azt gondoltam valami mangás gagyi lesz de így már elég korrekt dió koppintásnak tünik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Prince23
armageddon666
Ezt. De az anime címét már kettõvel. És Cat 02 azt hitte az animérõl készül a cím alapján, pedig a cím más. Erre hívta fel RelakS a figyelmet.

@

Panzeradler
A készítõk is egy L-el írták.
RelakS
Az Hellsing és nem Helsing

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza
Cím alapján hittem az anime alapján készül :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

grebber
Van Helsing legendájából készít játékot a Neocore!

A magyar illetõségû Neocore bejelentette, hogy vadi új játékon dolgoznak The Incredible Adventures of Van Helsing címen. A King Arthur fejlesztõi ezúttal az akció-RPG-k mûfaját szeretnék meghódítani a gótikus Európában játszódó címükkel, mely az év végén érkezik PC-re és XBLA-re.
Mindenki ismeri Van Helsing nevét - ha másból nem is, a népszerû mozifilmbõl, vagy az anime sorozatból biztosan. A magyar illetõségû Neocore fantáziáját megmozgatta a Bram Stoker-féle Drakula, így a The Incredible Adventures of Van Helsingben pont ezt a legendát járják körbe a srácok - hamisítatlan akció-RPG keretein belül. A játék az év végén érkezik PC-n és Xbox Live-on.
A 19. századi "gótikus-noir" Európa tele van szörnyekkel, mágiával és emlékezetes karakterekkel. A játékban magát Van Helsinget irányítjuk, akinek apját szintén Van Helsingnek hívták - de ez most mellékes. A mesét áthatja némi fanyar humor, ami elsõsorban a szellemes párbeszédekben bontakozik ki. Borgovia komor földjét járhatjuk be, s le kell gyõznünk a természetfeletti ellenségeket, akik folyamatosan terrorizálják ezt a kelet-európai várost.
Juhász Viktor, a játék vezetõ írója elmondta, Van Helsing remekül illeszkedik a repertoárjukba, elvégre a kelet-európai színhely adott, az RPG-rajongók számára pedig valami újat szeretnének mutatni. Megnyerõ feladat legendás mesékbõl játékot készíteni.
Az elsõ artworkök befutottak - sejteni lehet, hogy némi steampunk utóíz is áthatja majd a The Incredible Adventures of Van Helsinget.

info: Gamekapocs

← ElőzőOldal 9 / 9