24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
morzsi555 #237 -
#236 nájsznájsz kinézettel nem lesz gond. -
#235 Felkerult az a video is a hir elejebe, ami az interju alatt ment a hatterben, "vegigrepulve" par "zonan" demonstraciokent. -
Wlanseraf #234 -
Tomy Lee #233 2:35-nél mikor felhozza Guild Wars 2-t akkor mit válaszol rá Paul Sage röviden?
Kár,hogy nincs feliratozva így nem igazán értem:/ -
#232 Kijött pár új nagyfelbontású screenshot is akit érdekel. -
gosumofo #231 -
-
Tomy Lee #229 -
#228 huhh plusz pont hogy letettek HE-ről :D -
#227 Oh my
Szóval a Hero enginet használták ugródeszkának a kezdetek kezdetén, de azóta összedobtak egy saját fejlesztésű motort. Érdekes fordulat. Örülök, hogy a devek reagálnak a fanok különféle aggodalmaira :).
A tab targeting még mindig fájó pont. De egyre inkább érdekel, hogy mit mutatnak be az E3-on. -
darkling #226 Frakciók -
Although #225 Gyűjtöm a mínuszokat. :) Komolyan személy szerint nem szoktam használni csak nagyon nagyon ritkán. És nem is veszem komolyan. :) sajna probálok gyorsan írni és nem megy fejben már sokkal előrébb szoktam járni mint amit a kezem bír. És át is kellene olvasni.Ez így van. Majd igyekszem :) -
Although #224 Odáig még nem jutottam el, vagy nem jut eszembe, amit láttam eddig rejtvényeket és emlékszem a helyiségbe el volt rejtve a megoldás. Ami spec nekem szomorú de persze érthető. Egyszerűbb lett volna ha adnak ki külön egy pdf-et. Mert sajnos könnyen meg lehetett találni őket. Persze én is példaként ezért írtam remélem ilyesmi lesz. De majd jövőre megtudjuk. :) A többi persze ok nem ebből kell álljon ez csak egy rész sok ilyen apróságból épül fel szerintem. De egy mondatban tényleg az a véleményem főleg, jó játékot csinálnak de nagyrészt a látványról szól minden. Igazi mélység nincs a dungeonokba mindenhova betettek rejtvényre működő ajtókat meg egyebeket de nem érzem azt hogy sokat gondolkodtak volna rajta vagy szívvel lélekkel csinálták volna mint a DA:o-ban az a rész ott van és kész. De ez már persze nagyon szubjektív. Én nem várok egy eget-rengető mmo-t. Lásd a példát amit te is szoktál emlegetni a radiant story motor. Jó jó de azért nem forradalmi nem erre mentek rá. Csak az hogy szép legyen jól fusson legyen egy jó sztori. Úgyhogy azt mondom nem lesz rossz de nem is lesz egy nagy durranás. Ahhoz Obsidian szerű cég kellene :)) -
#223 kérdés az hogy kinek mi a fontos TESből. :)
kaptál pluszt :D esetleg próbálj meg kicsit értelmezhetőbben fogalmazni meg 1 hsz-be belegyúrni a mondanivalód. ja meg nem kell annyit példálózni AoC-al :P -
#222 Jo, de meg mindig egy mmo-rol van szo, es az ellen tuntet a jatekosok egy resze, nem singplayer rpgrol, mint a TES sorozat, vagy DA:O.
Az altalad linkelt DA:O videoban (ha jol emlekszem ezutan talalkoztal talan a sarkannyal a hegyteton, es nyultad le a hamvakat) lathato dolog volt a Skyrimban is, eleg ha csak a fosztorira gondolsz, es azon belul is a Windcaller Horn kuldetesre. Ott sem volt egyszeru atjutni a totemekkel nyithato harmas ajton, ha nem jottel ra, hogy hasznald es mikor az aktualis sprint "uvoltest".
Egy mmo-ban is lehetne trukkok, es szoktak is lenni, de azt is figyelembe kell venned, hogy a nagyon cseles megoldasok miatti kudarcok egy ido utan frusztraljak a jatekost, es elveszi a kedvet a tovabbiaktol. Egyszer-egyszer belefer, sot, kell is, de folyamatosan ilyen ugyessegi vagy ravasz feladvanyokkal talalkozni nem a legjobb megoldas, foleg nem egy mmo-ban. -
Although #221 OFF Még egy kicsit igyekezzenek a jelölök mert még öt kell a -120-hoz aztán még pár a -200-hoz :) Épp most néztem meg. :) -
Although #220 Pont vele. :) Mert alapvetően egyszerűbb ez igaz de ennek ellenére minden fontos elemét megtartotta. Nem csak egy látványos akciójáték. :) Hozza amit egy hcrpg-nek hoznia kell. Az utóbbi évek egyik legjobban sikerült alkotása. :) De most nem ezért hozta példának. Arról szól milyen jól beépítették a storyba ezt a kérdez felelek játékot. :) -
#219 Pont a DAO-al példálózol ami sokak szerint is jóval egyszerűbb mint a korábbi rpg-k ? :D -
Although #218 http://www.youtube.com/watch?v=JyOr5V2GOfA
Nos inkább az ilyet szeretem, történetbe ágyazva, és üt rendesen. :)
Ezt nevezem storytellingnek és true rpgnek :) -
Although #217 Köszi :) -
Tababo #216 http://www.fejtoro.info/
nagyon klassz dolgok vannak itt -
Although #215 Ok talán egy volt mikor egy könyv találós kérdései alapján kellett kitalálni a nyitó kombinációt. A többi az nos vagy egyszerű volt vagy amelyik nem az, egy vagy kettő ott volt a helyiségben a megoldás is. -
Although #214 Szóval talán nem unnod még :) Mondok egy példát sokan csodálkoztak hogy miért ilyen a dark brotherhood a skyrimbe aki tudod egy kicsit angolul az megértette a beszédekből hogy miért. :) De ha belegondolsz ez nagyon jó volt az oblivonos dark brotherhoodos részekbe hogy egy kicsit kellett gondolkodni hogy oldod eg a feladatot. El lehet fogadni a jó szöveget a skyrimnál de pontosan tudjuk azért csinálták hogy gondolkodni se kelljen hozzá. :)Ez csak egy példa volt. Persze lehet az a gond nekem az rpg azt jelenti amit régen hogy vannak benne fejtörők is mint a DA:O-ban. És persze az mmorpg-nél is. Ezért szeretem a Funcomot. Mert ők még ilyenek. tettek be a conanba egy hidas részt ahol 6 órát gondolkodtam rajta hogy juttok át túloldalra mikor kijött a dungeon :) És csak remélni merem nem fognak megváltozni mint a Bethesda. Ők sose voltak ilyenek ennyire. De a skyrim előtt reméltem most jobb lesz nem így történt. :) Szóval nem hiszem hogy nagyon mellé lövök ha nem várok csodát az mmojuktól :) -
Although #213 Tehát a kulcs a viselkedésük alapján nem az a gond hogy nem a TES-re fog hasonlítani hanem az hogy első helyen már 100%-ig csak az van hogy mennyi pénzt keresünk vele. Lehetőleg minél egyszerűbb, minél kevesebb agymunka kelljen hozzá és főleg látványos legyen ezek lettek a cég alappillérei. És gondolom az mmo-t is ennek szellemében fogják csinálni. Nem hiszem hogy a filozófiájuk változni fog. Anno az oblivion idején mikor sokan fikázták őket hogy butítottak, akkor személy szerint védtem őket, mert még ok volt. Nekem már nem az a cég amit szeretem. De ez izlések pofonok. Tehát osztom a fickó aggodlamait egy kicsit nem azért mert zavarna hogy nem a TES-re hasonlit teljesen egy mmo :) -
Although #212 Ez így van. Amitől én inkább agódok az az hogy bár a Skyrim nem rossz játék, de nagyon sekély mértéken volt a fejlesztés a rétegjátékosok, a régi rajongók részére az egész inkább a látványról az eladhatóságról szól. Ez az amiért írtam hogy zavar hogy a wow-t írták be példaként mert az egy példa erre szintén. Tehát ezért nem zárom ki teljesen a fickó aggodalmait. Mert kicsit ez is benne van a cikkben. Bár tényleg főleg azért aggódik amit írsz. Ezzel meg nincs mit kezdeni. :) Főleg láttam egy introt a Fallout 4 -ről is és hát a 3 egyenes foytatása lesz gondolom az is megy a skyrim fémjelezte irányba. És ez a cég már lassan az EA-t is überelni fogja. Csak még jó játékokat csinálnak :) -
#211 Az a baj ezekkel a haterekkel, mint anno nalunk Debrecenben. Hulyere nyertuk es nyerjuk magunkat fociban, majd par evvel ezelott ugy dont valaki, hogy indit egy vizilabda szakosztalyt is Debrecenben, mert olyan meg nem volt. A helyi okos focidrukkerek vegiganyazzak az otletet, miszerint faszert kell ide vizilabda, inkabb adjak a penzt a Lokinak. Hiaba is probalod beleverni az idiota es szuklatokoru fejebe, hogy attol, hogy indul egy ujabb szakosztaly, a focicsapatnak se nem rosszabb se nem jobb sorsa nem lesz, koze annyi hozz, ahogy egy varosban lesznek a hazai meccsek, mas semmi. (Najo, meg Lajos tamogatja oket minimalis onkormanyzati penzzel). Nem, szerinte ez a Loki karara tortenik, mert a penzt nem a focistakra koltik, azt a penzt, ami amugy sem lett volna az ovek.
Na most a TES fanok sem birjak felfogni, hogy a TESO nem folytatas lesz, nem a Skyrim baberjaira tor, nem a TES VI helyett lesz, hanem egy extra kis szorakozas, egy mmo, amelyet vagy kiprobal az ember, vagy nem. Akar szereti az mmo-t, akar nem, a TES sorozat folytatodik tovabb, 2 ev mulva bejelentik a kovetkezo reszt, Black Marsh neven, amely csodaszep lesz, es folytatja a TES singleplayer hagyomanyait. De nem, ehelyett par idiota, nulla info birtokaban mar uvolt, mar cikket ir, mar lazong egy olyan projekt ellen, amelynek NEM O A CELKOZONSEGE, hanem azok az mmo es tes jatekosok, akik szerettek volna megnezni a jatekot mmo-kent is. A tobbiek megkapjak a TES VI-t par ev mulva.
De mindez hiaba, mindenki csak csapkodja az asztal, irja a serto cikkeket, sajat kedvenc kiadojat es korabbi istennek nevezett fejlesztoit kopkodni. Ez a szep :) Es mindehhez el is varjak, hogy gratulaljunk. Hat lof*szt. -
Although #210 Massively
Személy szerint kedvelem őket de talán túlságosan is szívükre vették a dolgot, ami csak egy info még.:) Amiért nem zárom ki száz százalékig amiről beszél az az hogy biza a Skyrim előtt is össze vissza hazudoztak. Tehát mondjuk nem lehet készpénznek venni amit a Bethesda mostanában mond vagy állít. :) -
#209 Neztem tegnap, olyan "nesze semmi fogd meg jol" cikk, altalanos es koztudott informaciokat ismetelve. Az elozo irasok erdekesebbek voltak. -
Tomy Lee #208 Elder Scrolls Online Faction Profile: Daggerfall Covenant -
Although #207 Jó ok a 15k az borzasztó sok akármilyen játékért is. -
Although #206 Sajnálom őket egyébként mert ebbe megint benne van a tudásuk, mégha a harcrendszer nem is top, a világ, stroy questek ütnek megint vannak fejtörős dolgok.Mostanra végigkérdeztem a conanba az összes ismerőst aki letöltötte de jó vélemények vannak az sg topicba is. Hozzák amit kell. Nincs kész hát istenem. És néztem az official forumot és hát igen fikázás anélkül hogy írná hogy mi a problémája. A moderátor be is zárt egy topicot és még elnézést is kért szegény de hozzá tette szívesen fogadják a kritikát de legyen leírva mi a gond. Szóval sajnálom őket tényleg. Kilógnak a tömegtermék gyártó cégek közül. -
Although #205 Oké volt egy adventure pack a film kapcsán...azt ennyi. de ezzel a mikrotranzakcióval meg az unchainednél újra megjelent időleges 600.000 playerrel behozták amit kell. Most már a TSW-n a sor. -
Although #204 Nem csoda két éve nem raknak bele pénzt gyakorlatilag. Ezt egyetlen mmo se bírná ki még eddig se. Most már a TSW-től fognak függni. Nagyon sokat kerestek vele. De nyilván most az lesz a kérdés mennyire üt vissza rájuk ha megint félkészen adnak ki valamit de ez majd 2 hónap múlva. -
Tababo #203 "TSW-re csak előteremtették a pénzt"
de minek????
folytatták volna a The Longest Journey-t, de még a pocahontas2 is jobb választás lett volna -
Tababo #202 soha nem wowoztam. 1szer láttam amikor cimborám játszott vele.
Eve és swtor megy nálam. swtor is csak azért mert gyerekkorom óta sw fan vagyok.
-
#201 azt is nézted hogy mikor ment fel ? és előtte hol volt ? főleg aoc megjelenéskor ?
egyébként most megint esik...
-
Although #200 A mikrotranzakciós forma bejött nekik. De tényleg 3x-ra felment a részvényeik ára kb. A bukott játék meg a rétegjáték között különbség van. De ez off itt nagyon. Meg nem is érdemes folytatni. 2010-ben megjelent expansionból két éve hajtják be a pénzt. Okosan csinálják. -
#199 "Végül a bukott szartól nagyon messze van. :) Te szeretnéd így gondolni"
Nem , a játékosok többsége gondolja így.
Persze a cég szempontjából a pénz a lényeg .Szóval ha nyereséges lett akkor nekik jó , meg a befektetőknek is. Gondolom hogy az lett mert a TSW-re csak előteremtették a pénz valamiből. -
Although #198 Nos nekem egy class volt, és akkor még elég sok időt öltem bele, kb 2 hónap nagyon nyugisan kb 4 hónap most.
Aztán meg ne magadból indulj ki lehet rossz eredményre jutsz :)
Nem tudom hogy hoztad össze ezt a postot nem is izgat, de annyit hozzátennék a funcom elég jól kereset az AOCal az előző évbe.
És igen Két külön stílus az EVE meg a Conan de szerintem mindkettő jó.
Végül a bukott szartól nagyon messze van. :) Te szeretnéd így gondolni de szerintem menj vissza a wowodhoz mert várnak a haverok :)