sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Gondold ezt. Ha játszottál tes játékkal akkor tudod milyen lesz ez. Ezt elmondták a legelején TES rendszer lesz.
    mutatok egy példát hogy értsd miről beszélek. http://www.youtube.com/watch?v=ErwUbS-N9ko
    Ez egy assa a jellemzője az hogy átlag játékosnak még nem is a legbénábbak mint én szinte az is lehetetlen hogy szembe tudjak fordulni vele. És ezzel sem vagyok egyedül időnként bele is szédülők rpgkel startégiákkal játszottam a fejemet használva nyertem és nem tökéletes billentyűkiosztással maximális sebességen pörögve. Ez még nem is nagy szám ennél sokkal "rosszabbak" vannak. Ami még biztos indulásnál ezek el fogják lepni a pvp szervert. Pláne azt is figyelembe vehetjük ez az a pvp amire vártak.
    Egy biztos max a pve szervert probálom majd ki ha lesz külön ahol csak raidelni lehet az imperial területet:) Az swtor az én világom max a conan :) De tényleg szuper kis pvp lesz :)