24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#117 elnézést , nem írtam hogy lopás. szerintem a grafikai design és minőség azokra hasonlít.
mondjuk kérdés még hogy milyen crafot tesznek a játékba. -
#116 Tőlem az egész lehet full lopás:))) csak kalapáljanak már össze valamit:))) -
EnxTheOne #115 Nem nagyon csigázott fel eddig, majd talán ha lesz sokkal több info.
Eddig marad a planetside 2. :D -
#114 ez tiszta Rift/Vanguard keverék. nem rossz de azért láttunk már jobbat is. de úgyis majd mozgás közben derül ki igazán hogy milyen is. -
#113 Nem lesz valami nagy
-
Although #112 Egyébként amennyire én tudom el fogják venni az Obsidiantól. Így én már nem is várom annyira. -
Although #111 Kicsit mintha a Dragon Age képvilágával ötvözték volna... -
Although #110 Nem tudom kinek mi jut eszébe ezek alapján a képek alapján de elég kevés van köztük ami a TES világához kötődik.
http://rpgames.hu/cikk/the-elder-scrolls-online-az-elso-kepek
Ennek alapján még lehet érdekes de nem véletlen magyarázkodik már most a Bethesda szerintem a rajongók felé. -
#109 Nem a Bethesda fejleszi, hanem a direkt erre a celra alapitott Zenimax Online Studios, a Bethesda segitsegevel es felugyelete alatt. Kb mint a Fallout New Vegas eseteben az Obisidian es a Bethesda viszonya volt. A singleplayer csapat tovabbra is fejleszi a kovetkezo AAA jatekot, amig a ZOS hegeszti a The Elder Scrolls Online-t, lassan 5 eve mar, tobbek kozott a Skyrimmal parhuzamosan (onnan is latszik, hogy siman mukodik a parhuzamos fejlesztes, nem ment a Skyrim karara)
Fallout is erkezik hamarosan, valoszinuleg az E3-on mar lesz rola info. Hogy single vagy mmo, kiderul. -
#108 Most jött ki a skyrim ne csinálják már. Elöbb egy új fallout aztán jöhet ez. De ha istencsászár a Bethesda és mindkettőn egyszerre fog dolgozni nekem úgy is megfelel :D -
Tomy Lee #107 Ez a kis rövid cikk van még erre a hétre.Több infót jövőhéten kapunk állítólag:
First Screen And Details On Elders Scrolls Online
-
Although #106 Én se rajongók értük de ha ráklikelsz a nevére az nem a semmi kategóriába tartozik. -
#105 Elég nehéz úgy be írni hogy bannolva van!!
Egyébként nincs olyan hogy most:) mert még soha nem volt... hanem van itt egy mélyen szeretett népi cserépedény moderátor aki azt hiszi azt csinál amit akar... és lényegében csak címszóval 1 hónapra bannolta... no comment SG!!!! -
#104 Hat koszonom, de ket okbol sem. Kb egy evig nincs meg szukseg HG-ra szerintem, illetve se energiam se idom arra, hogy - latva a tobbi mmo topikot, es latva, hogy mi lesz itt majd egy ev mulva -, ezt a munkat bevallaljam. Eleg a sajat fenntartasu forumok. :) -
Tomy Lee #103 Jah,megnyit egy ilyen múltal rendelkező sorozatnak online megvalósításáról szóló topikot aztán rá kis időre kirúgatja magát fórumról-.- -
Although #102 Kicsit érdekes topic gazda szó se róla... -
Although #101 Meglátjuk :) -
Tomy Lee #100 *elvállalja -
Tomy Lee #99 Hát ha már most megadnák neki a jogot az szuper lenne!
Kérdés,hogy bevállalja? -
#98 lekéstem róla. :( szerintem Fred-nek át kellene vennie a házigazda szerepet aztán rendbe rakja. :) -
Tomy Lee #97 Nem tudom de megnyithattad volna te is igazán egy értelmes első HSZ-al:/ -
Tomy Lee #96 Én intézkedtem nem bírtam ki,hogy úgy maradjon ahogy volt:) -
Although #95 Egész jó... -
Although #94 Klikk a nevére. -
#93 hopp és tényleg :D mivel érdemelte most ki ? -
#92 De legalabb elotte meg atnevezte a topikot, vagy ha nem o, akkor valamelyik mod. -
#91 ok szerinted lehetetlen jelenleg megoldani , szerintem meg csak akarat kérdése mert már eddig is sikerült. :) egyezzünk ki döntetlenben :D -
Although #90 Oké!! Na talán az EVE online. De az se széles tömegek részére készült. Nyilván nekem a Conan de az detto. De mindegyiknek éveken keresztül lag és egyébb problémáik voltak. Mondhatom a Conanba nekem sokáig megmagyarázhatatlan ctd-im voltak amit a funcom se tudott magyarázni. És szerintem ez nem csak a conanra igaz. Szerintem minden mmora igaz lehet. Ha így nézzük akkor ez engem a pc-s játékok 90-es évek végének időszakára emlékeztet. -
Tomy Lee #89 Na topik nyitónkat banolták lol -
Although #88 *Nem tera rift -
Although #87 WOW? Tera meg Mortal free time persze csak rövid ideig. De van igazad. Mindössze azon alapul a véleményem hogy eddig még csak agyonfikázott mmoról hallottam. Olyanról amire azt mondták volna hogy jó még nem. Talán majd a GW2 lesz az első. a Wow-t nem akarom ide sorolni. -
#86 most őszintén . milyen mmo-t láttál Te AoCon kívül ? -
Although #85 Szóval még egy évtized szerintem mire igazán solo szinten jól működő mmok lesznek. Ez az egész még gyerekcipő de nagyon. -
Although #84 Az is félév volt mire rendesen ment. nem olyan egyszerű egy mmot jól megcsinálni még nem láttam olyat amit ne fikáztak volna. És ha emlékszel amikor unchained lett és 100.000-es tömegek jöttek vissza, és akkor már nagyon jól futott a motor és mégis 2 hétre lehalt minden szerver. Te is ott hagytad a Conant akkor. Szóval ez az előnye a wow szintű grafikának ugyanannal a kapcsolatnál sokkal tovább bírják a szerverek szerintem. tehát nem csak felhasználói oldalon érdekes. Legalábbis szerintem. -
Although #83 De ez a jövő zenéje még. Magam részéről inkább egy morrowind remarknak örülnék :D -
Tomy Lee #82 Ja most már jók de 3 évig lag feszt volt ott durván.Úgy sikerült úgy is hagyták.Aztán összekapták magukat(3 év!)javították kapott újabb grafikus motort is.
Nem nyilatkozhatok TESO:) ügyben mi lesz hisz semmi infónk szinte nincs azt se lehet tudni milyen engine lesz biztosra. -
Although #81 A gond az hogy jelenleg nem létezik olyan szerver szerintem ami ki fogja bírni ezt a felbontást meg a terhelést együtt. Mégha úgy veszem hogy 2013-ba már jobb lesz az átlag felhasználók gép configja. -
#80 egyébként meg ha feltételezzük hogy az eddig látott képek valósak akkor minőségben a Rift-hez áll a legközelebb. az a lentebb írt gépen nálam max beállításokkal sem akadt még rift eventeknél sem. csak egy jól optimalizált engine kell . ennyi a titok nyitja. -
Although #79 Igazad van ebben nem is vitatkozom. kicsit félreérthető voltam talán. A Gond akkor van amikor komoly pvp event van nagy létszámmal ott nagyon nem mindegy a grafika. Tehát Tomy az jól érzi a problémát. Merto tt már nagyon számít a vas meg a kapcsolat. Nem az a kérdés hogy egyedül jól megy e. De persze én csak a Magyarországi viszonyokat ismerem és gondolom kelet európa is hasonló nekünk ez nem egy átlag gép egy pcs eladó is mondta bizony még a Core 2 duo elött tartunk. -
Tomy Lee #78 Külföldön meg bemész a boltba pc-t venni akkor olyat dobnak az orrod elé,hogy itt megirigyelné bárki is..