C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Hali!
Nem teljesen ide tartozik, de azért megkérdem:
Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni, melyik szerverein lehet még nagyobb mozgás?
Modern Warfare 2. 4990+posta, a Black Ops (elsõ rész) 5990+posta most a CD Galaxysban.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Fpocok
Ez nem lesz jobb. Ez ilyen marad.

Parasite Eve 2, best game EVER!

robotnyk
Nálam is ez van. Ráadásul minden eltelt javítás nélküli nap öli a játékot. Még egy hónap sem telt el a megjelenés óta, és jó ha van 40-45 ezer játékos csúcsidõben.
ozimak
Fiatalítószer ide vagy oda,most ez a játék megy a fiókba szépen az MW3 mellé! Ezt a laggot,lag kompenzációt,képkésést,szar netcode-ot,meg hit detection-t már nem lehet bírni.
Csak úgy véletlenszerûen:
http://www.youtube.com/v/5cw30eODtZ8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Ha így marad akkor ez a játék is ott marad a fiókban az tuti! Már pedig elég kevés az esélye,hogy patchelni fogják ezeket a képkéséseket... alapvetõ játékhiba. Akinek jó a nete az szopik az esetek(meccsek) kb. 70-80%-ában. Játszhatatlan.
DarkSector
COD BO2 a fiatalítószer! :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
te mennyi van akkor? 12? :)
Mármint arányokban nézve, mert a 42 éves haverom ha 20 akkor te 2x-helyett 12? :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Áááá szerintem max. 20 :D
DarkSector
Ja sok gyerek fõleg a sok 40 éves csecsemõ....:D

Gyerekpiac :)
DarkSector
„A Call of Duty részek megjelenései voltak a legmeghatározóbb pillanatok a szakmában, az elmúlt hat évben.” – mondta Bobby Kotick. A vitatható kijelentésnek egy adat áll a hátterében, miszerint a Black Ops II megjelenését követõ 15 nap alatt 1 milliárd dollárnyi bevételt hozott a játék. Többen mondták, hogy már nem tudják elképzelni, hogy a CoD eladások növekedhetnek, mégis többet hozott a legutóbbi epizód, mint a Moderne Warfare 3, ami 16 nap után hozta össze az 1 milliárdos összeget.

mindenkinek?
Nem mondok újjat azzal, hogy 15 nap alatt 1 milliárd dollár eladása volt...mondjuk egy ilyen buta társadalomban, ha a pláza WC-ben is COD reklám megy, megveszik. De szerintem, ha egy Legendary-t reklámozták volna, azt is megvették volna. Várjuk a következõ részt is...

Elképzelhetõ a méret miatt mapjavítások születtek, vagy készítik elõ dolgokat az újabb modok elõtt.

Ma nekem spontán 291mb-ot töltött le Bo2 multi.

Akkor miért tölt le mindenkinek 3.1 GB-ot?

ezt már én is kérdeztem

az elsõ gondolom MINDENT nulláz

a 2. megmarad minden elért cuccod a fegyverekre+választhatsz egy fegyvert amit megkapsz(ezt is elért cuccokkal(4.szinttõl)) EZ BIZTOS

a 3.-ban talán kapsz egyebek mellett +"fegyver helyet"
21.4.6.8 nem frissít semmit
robotnyk
nekem tegnap frissített, de nem változott a verziószám, szóval jó kérdés
Mi történhetett? 3.1 GB-ot frissít a multi.

LocalPatriot
Valaki leírná, hogy a prestige váltásnál, mi az a 3 választható opció?
Nem nagyon értem...:D az elsõ talán hogy mindent lenulláz? Most ennek van értelme? vagy én vagyok hülye?
Azért szeretném azt a játékost nem rohangálni látni ctf-ben, nem is értem mi a baj a dobókéssel? Másik meg eddig 1 rohangálóst láttam késelni meg baltákat dobálgatni. Viszont az a csapat ki is kapott. Komoly tûzerõ kell meg fifika kell ctf-ben, sd-ben talán több értelme van.

Köszönöm
BigBlue
Avenged Sevenfold!<#pias>

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

Sziasztok megtudná valaki mondani az eredeti eggyüttesnek a nevét ami a játék végén zenél????
aha
BigBlue
Azért áll az oldal mert játszunk nem forumozunk..

Ha tehetnem az össze ilyen rohangálok bannolnám a francba.. Van külön Sticky And Stones.. Mehetnek oda rohangálni..

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

á,értem én olyan módon kell harcolni,hogy letudjátok lõni!!!

(ne nekem ugorjatok,hanem a sok idióta rohangálónak)

én sem csípem õket,csak megkérdeztem

ti bezzeg mindent tudtok,azért áll az oldal jó pár napja
na a bantu beszólt
pedig igaza van

ez tényleg vicces volt,de mintha én lennék(leszek)az idióta!?
azért az én káromra ne jó pofizz!
Az nincs, de viszont borzasztó idegesítõ tud lenni <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Jól néz ki pedig :D. Amúgy nem sok gyakorlati haszna van ebben a pörgõsben.

Pont az hiányzik ebbõl a játékból hogy mégegy idióta rohangáljon duplakéssel.....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Az a vicc, hogy a legutóbbi patch megjelenése elött 1-2 kívétellel mindig bent voltam a pályákon gyorsan,és el tudtam kezdeni az SD elsõ körét,számtalanszor még visszaszámlálást is nézhettem rajtig...
Aztán jött a patch és azóta rendesen egy fél kör lemegy SD-ben mire belépek...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

köszi
LocalPatriot
Asszem lvl 49-tõl.
mikortól (lv)lehet olyan kétkezes kés?
help please
LocalPatriot
Na ez remek hír, de én inkább annak örülnék, ha visszaraknák nuketown-t 24/7-ben.
Systore
akinek sokáig tart a betöltés, annak jó hír
engem pl. még most is kidobál a hosszú töltés miatt...

@pcdev Hey, any news on AMD related problems with very long loading screens?

‏@pcdev
@SovietJezus We are working with AMD on this.
Nincs mit.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Köszi a segítséget így meg tudtam oldani.
Szia!
A steam fõablak, könyvtárba megkeresed a játékot. Aztán azon nyomsz egy jobb klikket, majd tulajdonságok. Arra katt, utána helyi fájlok, és ott megtalálod.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

LocalPatriot
Megmondom õszintén, nem csak nuketown-on játszanék, de azért néha jó lenne ott lenyomni 10 kört, egymás után. Nincs valami hír arról, hogy a nuketown map választható lesz? Tehát ahogy volt az elején? Csak az a map megy, egy játéktípusnál?
Fpocok
Jobb alul steam ikon, jobb klikk, library, cod black ops2 jobb klikk, properties, local files fül, verify ingegrity of game cache.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szia!
Köszi hogy foglalkozol velem de a helyi fájlok épségénak ellenörzését hogy kell csinálni?
ozimak
"Helyi fájlok épségének ellenõrzése" gondolom már meg volt? <#whatever>
középsõ választás esetén(prestige)

minden marad elért szinten,de csak a fegyvereknél+lv4 után választhatsz egy
bármilyen fegyvert(azt is úgy ahogy abbahagytad ,váltás elõtt)
Ja tényleg. Ezt nem vettem észre. Köszi

robotnyk
igen, de mikor nézed az unlockolható cuccokat akkor ott van alul, hogy x darab unlock token, és x darab permanent unlock, ezt nem kell választani prestigenél, csak simán megkapod
Help!
Az Indiai küldetés betöltésekor Error:maps/mp/mp_drone.d3dbap

kérem szíves segítségetek: Barbara