C.O.D: Black Ops 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem teljesen ide tartozik, de azért megkérdem:
Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni, melyik szerverein lehet még nagyobb mozgás?
Modern Warfare 2. 4990+posta, a Black Ops (elsõ rész) 5990+posta most a CD Galaxysban.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Csak úgy véletlenszerûen:
Ha így marad akkor ez a játék is ott marad a fiókban az tuti! Már pedig elég kevés az esélye,hogy patchelni fogják ezeket a képkéséseket... alapvetõ játékhiba. Akinek jó a nete az szopik az esetek(meccsek) kb. 70-80%-ában. Játszhatatlan.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mármint arányokban nézve, mert a 42 éves haverom ha 20 akkor te 2x-helyett 12? :D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

az elsõ gondolom MINDENT nulláz
a 2. megmarad minden elért cuccod a fegyverekre+választhatsz egy fegyvert amit megkapsz(ezt is elért cuccokkal(4.szinttõl)) EZ BIZTOS
a 3.-ban talán kapsz egyebek mellett +"fegyver helyet"
Nem nagyon értem...:D az elsõ talán hogy mindent lenulláz? Most ennek van értelme? vagy én vagyok hülye?
Ha tehetnem az össze ilyen rohangálok bannolnám a francba.. Van külön Sticky And Stones.. Mehetnek oda rohangálni..
Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
(ne nekem ugorjatok,hanem a sok idióta rohangálónak)
én sem csípem õket,csak megkérdeztem
ti bezzeg mindent tudtok,azért áll az oldal jó pár napja
azért az én káromra ne jó pofizz!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Aztán jött a patch és azóta rendesen egy fél kör lemegy SD-ben mire belépek...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
help please
engem pl. még most is kidobál a hosszú töltés miatt...
@pcdev Hey, any news on AMD related problems with very long loading screens?
@pcdev
@SovietJezus We are working with AMD on this.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A steam fõablak, könyvtárba megkeresed a játékot. Aztán azon nyomsz egy jobb klikket, majd tulajdonságok. Arra katt, utána helyi fájlok, és ott megtalálod.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Parasite Eve 2, best game EVER!
Köszi hogy foglalkozol velem de a helyi fájlok épségénak ellenörzését hogy kell csinálni?
minden marad elért szinten,de csak a fegyvereknél+lv4 után választhatsz egy
bármilyen fegyvert(azt is úgy ahogy abbahagytad ,váltás elõtt)
Az Indiai küldetés betöltésekor Error:maps/mp/mp_drone.d3dbap
kérem szíves segítségetek: Barbara