C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
A holnapi peccsel jön, a 90-es fov is!
LocalPatriot
Ja...
megmondom õszintén engem nem érdekel annyira, lényeg, hogy már tudok egyáltalán játszani...
Lesz majd.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

LocalPatriot
Most akkor mi történt? Mindenki számára elérhetõ a nuketown, vagy mi történt?
Fpocok
Közben úgy látom nyert a (jogos) sírás.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Nem végelegesen... azt írták, hogy majd ha lesz megint dupla xp hétvége, akkor visszajön. Amúgy custom gameben lehet játszani rajta, csak rankeden nem... és a sok xpfarmoló 10 éves emiatt sír... hogy nem tud gyorsan xpzni.

Chaos Moshpit is a new playlist in the Bonus category. It includes Nuketown 2025. Coming to PC tomorrow.

LocalPatriot
Van valami leírás, miket javítottak a tegnapi peccsel?
Nem hinném hogy véglegesen vették ki, hogy DLC-vel pakolják vissza. Inkább valamit elbaszarinthattak a patchel vagy vmit javítani akarnak.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

LocalPatriot
De azon kívül, hogy nincs már a interrupted hiba, mintha jobban is futna. Decemberben lett volna 2 éves a gép, lehet référt egy format c...
ozimak
Meg az sem rossz,hogy gyakorlatilag nem tudok vele multit játszani... szánalom...12.000 mi?
DarkSector
van még sok sok más nevetséges dolog is, pl hogy full záras a bo2-õm...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Amikor az ember már azt hiszi, hogy mindent látott... Preorder bónuszt pár nap után kivették... ráadásul sehol sem volt írva elõtte... Agyam eldobom. Ilyet még nem basztam... sry srácok, de ez nagyon nevetséges 😄

Fpocok
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Fpocok
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
A BO2-es preorderes nukdetown2025 egy nagy kamu volt. CSAK MOST VOLT BENN A RAJTNÁL, MÁR KIVETTÉK ÉS MAJD VALAMIKOR MEGINT VISSZARAKJÁK TROLOLO
lol

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

LocalPatriot
Na várjunk..😄 közben volt egy patch is😊 De persze lehet az is. Lényeg h most megy.
Én mondtam hogy formázd :-P

LocalPatriot
Nekem úgy néz ki, most jó.
Formáztam a gépet, lehet azért? De a szokásos interrupted hiba nem jött elõ. A játék verziószáma is változott: 20.149.7
Nuketownt is kivették a játékból... Ezek öngyilkosok akarnak lenni eee???

ozimak
Áh... még mindig nem jó... ugyanúgy bejön a "Connection interrupted"... Fasz kivan már velük komolyan mondom.
ozimak
Kijött egy patch! És úgy néz ki kijavították a "Connection interrupted" hibát!
Sziasztok!

Tud valaki segiteni?Megakadtam ott amikor csapdákat kell lerakni a földre.
Ryder62
Azt én is benéztem. Ma mi a divat? Fölvillan egy gomb szimbólum és azt kell püfölni 1000 leütés/másodperc.

Én sem értettem , aztán megpróbáltam csak azt hogy nyomva tartom és láss csodát <#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Köszi
Shep
Igen, te is úgy jártál mint én. Nem kell nyomogatni semmit csak mindkét gombot nyomva kell tartani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok segitene valaki??Vagy egy olyan rész hogy lovagolok a tankokkal szemben lelövik a lovamat rámesik van egy mutatás hogy nyomogassam az egér jobb és bal gombját én meg is teszem de mégse tudom a lovat lenyomni magamrol.Mi lehet a gond mindig meghalok .Elöre is köszi a segitséget.
HeadHunter86
Sziasztok,

Tud valaki nekem adni egy mentést a 4. pálya elejétõl? Mert a 3. pályán lévõ lovas bugtól a falra mászok, egyszer már majdnem túljutotta rajta, de utána meg a detonátornál akadt meg a script. Egy mentésem van már ahol az összes pálya megvan, de így mindig figyelnem kell hol tartottam és nem tudok Continue Story-t nyomni. Thx.

Shep
Nem írt senki konkrét lopást DS próbálta arra terelni a gondolatmenetet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezt a lopás témát nyugodtan kilehetne már felejteni mert manapság már szinte nincs olyan játék aminek egyes jeleneteit nem lehet régebbi játék jeleneteihez hasonlítani...

DarkSector
Akkor nem is lopás...te....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Témához én csak ennyit fûznék hozzá:

-Miért nem hintázik Pistike?
-Mert nincs keze...
Kop-kop
-Ki az?
-Hát nem Pistike...
Shep
Nem szó szerint értendõ a lopás te ...

DarkSector
Biztos lopott, csak nem ezt.

DarkSector
Hát mert ha ebbõl indulok ki hogy koppintás, akkor hol az a nagy hajó amirõl elindulsz a bf3-ban?
Sehol.
És nem könnyû nem koppintani, mivel ha beülsz a repcsibe már kimeritik a koppintás fogalmát, mert kb ennyi a bf3 repcsis része, beülsz 1-2 perc sétarepülés és utána csak bombáznod kell.
Szépen néz ki, de annyira hamar vége is.

Nekem a cod-ban lévõ repcsis rész inkább svárcinéger jeleneére emlékeztet Ace stílusban, ott is svárci ugyanígy van kijön a kommandós osztag de épp elmenekül a rosszfiú, mit tegyek, elkötöm a szolgálati herrier-t. 😊
Mind1 én nem látok összefüggést a 2 cucc között, annyira függ össze, minthogy ebben is vannak fegyverek meg abban is.

Itt is van ak47 meg ott is, tuti a cod lopta a bf3-bol az ak47-et ezt lefogadom.

Shep
Mondjuk igaz a COD sosem lopott sehonnan, mindenki a COD-tól lop. Elfelejtettem ezt a szabály, elnézést.

Shep
Jól van biztos így van.

DarkSector
Jaja, inkább Ace Combat feeling volt.
Részemrõl.

DarkSector
1.
Nem volt koppintás.
2.
Már pár napja játszottam vgig a játékot...azért tudom mirõl van szó. 😊
Nem volt a repcsi alatt hajó, hanem a városban kellett menni kicsit a nagy felhõkarcolók közt..ennyi, ez olyan mintha azt mondanád hogy vannak fegyverek a cod-ba biztos koppintotta a bf-bõl.

Ryder62
Szerintem a vadászgépes tök jó volt 😄

Mert mindenre számítottam de erre nem. Az oké hogy út felett kell repülni, ott még semmi extra de mikor mondja hogy nesze menjé pislogtam egy nagyot 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Shep
Nem, mert Wright fivéres volt. Csak az nem látja aki nem akarja, hogy azt próbálták lekoppintani kevés sikerrel. Egyébként meg jó lenne ha befejeznéd a kötekedés, mivel szerintem te még nem is játszottá la játékkal, úgy meg mi alapján köpködsz le másokat?

DarkSector
Mindenben keresed az összefüggéseket?
Miért minden repülõs játék azért van mert másolni akarják a bf3-at ugye?

Amúgy inkább True Lies-os volt, de mind1. 😊

Shep
Na a végére értem a játék második felében már voltak igen hangulatos részek és az elsõ felében tapasztalt gagyi érzés is javult, úgyhogy az összkép annyira nem rossz de pl. az a repülõs rész, te jószagú, én elhiszem, hogy megtetszett nekik a BF3 vadászgépes része de ez mi volt? Na mindegy Mivel a végére egészen feljavult, meg van pár választási lehetõség ami némileg befolyásolja a játékot, meg a végkifejletet így hozza az eddigi COD szintet, de a játék elsõ fele szerintem csak egy rossz vicc.

Shep
Ha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Harpert lelõjük, mikor Menendez kéri akkor a késõbbiekben Farid vagy m i neve lesz Masonnal, vagy valami más is megváltozik?

nagyon köszönöm neked
ez lehet a probléma,elõször 11-es szinten néztem azért nem engedett be,és azóta se,ha jól értelek
köszi
Ray Z
Sziasztok!
Crossbowhoz a skull camot valaki el tudná magyarázni hogy mit kell hozzá csinálni?😄

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

Fpocok
Alap dolognak kéne lennie! BO-t is ezért imádtam!
Tré>Inf

Nem tudom nézte-e valaki a filmezési opciókat a multiban, nagyon korrekt.
Az ÖSSZES eddigi meccsemet automatán tárolták,visszanézhetõ akármelyik játékos szemszögébõl, ki lehet vágni a jó jeleneteket, videót csinálni belõlük stbstb.... Nem tudom mennyit tárolnak, de rengeteg meccset vissza tudtam nézni..
Ez már csak azért is jó mert így bármikor bizonyítható ha valaki AIM-ozik (esetleg még mást is),elég csak bejelentést tenni és a videóban bemutatni.

ozimak
Na megnéztem neked,"Custom games"-be bemész és ott mindent be lehet állítani! Botok számát,pályát,módot,stb.,stb.
"Setup bots" résznél van a botok beállítása,de bootcamp-ben csak 10-es szintig tudsz játszani!!! Onnantól már van elég tapasztalatod,hogy csak emberek ellen játssz! Ez a mód a kezdeteknél segít. A 10-es szintig eljuthatsz igy könnyebben,innentõl már tudsz csinálni class-t magadnak és mehetsz az élesbe. De ezt csak 10-es szintig engedi. 3 AI és 3 élõ ember van egy csapatban a könnyítés miatt. Szóval ha botok ellen akarsz játszani marad az elsõnek említett verzió...