C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nem szebb
ugyan olyan
Node akkor nem értem mi ez a felhajtás, meg nagy ajnározás, meg legjobb, meg ilyen jó olyan jó, ilyen lista olyan lista, s közben a tavalyi (azaz bocs mostmár tavalyelõtti) MW3 sokkal, de sokkal szebb...
Fpocok
Azért mert kibaszott 7 éves konzolra van írva, és ÉVEK ÓTA UGYANAZ A JÁTÉK. Azért olyan.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem értem. Ez eléggé új game. Újabb, ugyebár kb egy évvel mint az MW3. Továbbá az MW3, ha igaz dx9-el megy, legalábbis az AB azt jelzi ki. A BO2-nél dx11-et jelez ki. Tehát ebben is ugyebár fejlettebb úgymond.
Mégis azt látom hogy gyalázatos a textúra. Az animációk szépek, az arcok, mimika stb generációnak megfelelõ, de játék közben a látvány gyenge, 5-10 évvel ezelõtti szintûnek tûnik számomra. Minden maxra van vége, fullhd.
Azt még érteném hogy egy multizásra kitalált, pl CS ilyen, mert ott nem cél a szépség kidolgozottság, de hát amirõl beszélek ugyebár sztori mód.... Miért van ez? Tudja valaki? Vagy csak én nézek be valamit?
Lacee86
Majdcsak lejjebb megy kicsivel. Akkor lehet, h adok neki egy esélyt. :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Pedig karácsony volt és újév lesz. :-(
Ennyire mohó játékot. :-o
Lacee86
Én se, azért kérdeztem. :)

Fpocok
Azt a kurva... így elsõre most tényleg nem találtam ennyiért se :D

Lacee86
Hol lehet venni 9-ért BO2-t? :)

scomcomputers
Ment PÜ!

* Scomcomputers the future of computing!*

soo277
Az a baj az enyém be van regelve!pedig elcserélném!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

scomcomputers
Igen de az enyém bóti....és az nem 3.7K!
<#hehe>

Fpocok
FC3=3,7k
BO2=olyan 9k körül van.

Sziasztok! Megvettem a gammát ps3-ra nuketown 2025 bónusz kóddal. Letöltöttem psn-rõl ahogy kell... A multiplayerben tudok is rajta játszani de zombi módban nem engedi... láttam videókban h a világtérképen ki kell választani de nekem nem engedi! Tudnátok segíteni?
Bocs, ha visszább volt róla már szó: single-ben tapasztalt már valaki olyat, hogy egyszer gondol egyet a program, és a fegyver "lefagy", balra magam elé a földre mutat, se lõni, se váltani, se megemelni nem lehet. Menni és minden mást tudok, és a pálya bizonyos pontján késõbb visszaáll, de ha közben lõni kellene, akkor vége a dalnak. Csak nálam fordul elõ?

scomcomputers
Nos senkinek nemm kell a BO2-ért cserébe egy FarCry3??
<#rinya>

ozimak
Nálad(meg nálam is) repülne,náluk meg fizetésemelést kap... újabb jó húzás... "kamulimited edition" vagy "kamuelõrendelõi változat"
Azért nehéz úgy a tisztességet keresni, ha már az elején egy kicsit átkúrják a polgár fejét. Ez olyan adtam is meg nem is dlc. Kicsit ront a megítélésen és nem biztos, hogy arra gerjeszt, hogy vegyek további dlc-ket. Szóval nálam a marketinges egy ilyen buli után repülne.

én is így vagyok,de a többivel se akkor játszol amikor akarsz. attól még ez jó nagy átverés volt,azt a kódot sem kellett beírni sehova.a dlc-knél is így gondolják,megveszed,azt majd ingyen hétvégén?
ozimak
Ez így van,ahogy azt tetszik mondani! <#nyes>
Aha. Tehát akkor csak néha lehet vele játszani? Nem akkor amikor akarok?

A bónuszban adja be néha a Nuketown-t is.
Nekem Nuketown 2025 dlc kódot tartalmazó kiadásom van. De a dupla xp hétvégén tudtam csak kipróbálni. Azóta a bónusz link alatt csak a hagyományos pályákat adja. Ez mitõl van? Vagy ez a kód csak arra jó, hogy a dupla xp-k alatt játszhatok vele?

Srácok, mostmár megy a játék egy nagyon pici laggal!
Felgyorsitottam a CPU-t ennek a videónak a segitségével.

A lényeg,hogy ott is majd az ilyen felesleges szolgáltatásokat kell megállitani és a végén két dolgot kipipálni. Majd látni fogjátok!

http://www.youtube.com/watch?v=WUyD5b-wmDU
ozimak
Ja 3, elírtam... :)
privát ment
DarkSector
Van olyan játék ami érdekelne cserébe?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nekem mindhárom külön accounton van,de én nem adom oda<#gun>
(viszont az mw2 és mw3-tól megválnék)
scomcomputers
Nekem az 1 is tetszett.....megpróbálom,vagy más ötlet!
<#fejvakaras>

Miért pont BO2? :-)
Lacee86
Aha, értem. Köszi.

scomcomputers
FC3...
<#zavart1>

Kapsz hozzá + játékbeli tartalmat mint pl DLC-t vagy plakátot, pólót. Ezt fel kell tüntetniük az oldalon.
Lacee86
#1826-re valaki?

ozimak
Én barom,ha nem tettem volna a többi mellé... <#falbav> Már adnám is oda FC2-ért! De hát ha tudom,hogy elesek, akkor elõtte leülök...
scomcomputers
Én elcserélném, de a régiózárassal nem érek semmit itthon....
De mondom ha valakit érdekel (steam)FarCry3 vagy 1-2 óra van benne max, egy BO2 kell nekem érte, az írjon!
<#worship>

DarkSector
Elõrendelés volt. Juliusban. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát olyan nagyon régen nem vehetted a BO2-t, mert szûk másfél hónapos a játék! :)

DarkSector
Vettem régen csak nekem azt mondták nem tudom használni...mert régiózááras, el kéne adnom olyannak aki orosz régióban tudna nyomulni vele.
3-4k közt.

scomcomputers
Orosz??Azt meg honnan szerezted?
<#ijedt>

DarkSector
Van csak orosz, ha az neked jo akkor mehet a csere...

scomcomputers
Én erõsen gondolkodom hogy steamen vásárolt FarCry3-at elcsrélném egy BO2-re....
Esetleg PÜ!
<#worship>

Lacee86
Nézegettem webshopokban a játékot. Az mit takar, h Day 1 Edition?

Boldog Karácsonyt! Valaki találkozott-e már olyan problémával, hogy a feloldott fegyver camo-kat és optika szálkereszteket nem tudta használni? Mi lehet ennek az oka? Nálam fel vannak oldva és hiába venném használatba nem történik semmi, marad az alapértelmezett.

soo277
Békés Karácsonyt

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

ozimak
<#integet2> Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Boldog Békés Karácsonyt
DarkSector
Lag az csak online lehetséges a sávszéleség csökkenésekor jön létre.
Ha meg sinmán csak kevés a géped a játékhoz, az az FPS csökkenés vagyis belassulás, akadozás.
A LAG, az csak online van, mint amikor multizol pl, csúszik a kép a valós történésekhez képest.

Single-ben tehát nem létezik laggolás, max úgynevezett egér lagg, de az nem a LAG rövidítést jelenti, csak egy kifejezés, mikor az egér nehezen mozog.

De szó szerint idézek egy szép mondatot:

""

szerintem kevés a géped
(a törtel a multit nem tudtad kipróbálni)
Még singleplayerben sincs semmi köze a géphez?