C.O.D: Black Ops 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megköszönném
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ismét olyan érzésem van, hogy az összes többi FPS készítõ cégnek nulla fantáziája van ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
@pcdev Public Service Announcement, fix the lag compensation.
@pcdev
@MrEcaz I see what you did there.
nem tudom, kijavítják-e vagy sem. ezt a választ nem igazán értem...
Ilyenkor nem örülök a jó netnek... olyan hátrányban vagyok mint a picsa. Ez a rám fordulnak és össze is esek,COD betegség MW3 óta. Visszajátszásban meg már totál máshogy mutatja.
My God.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nincs perk...:S Igaz van a fegyver+ vmi forgatható tárral, de azon kívül nincs más?
Meg aztán mirõl kéne már írkálni?
Most is az off-al megy el a nagy része a dolgoknak.
Valamint a 2007-es cod4, az 5 évvel ezelõtti, és akkor más réteg volt jelen sg-n.
Kevesebb multis játk, kevesebb jó multis játék volt.
Mostanra eloszlottak az emberek.... többfelé, ezért is van hogy 1 játékra kevesebb ember jut, online, nem azért mert szarabb a játék, hanem mert nagyon sok játék van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a legnagyobb nézettség,viszont senki nem nézi
szegény cod minden évben megpróbálja, és minden évben elbukik.
Mikor fog elérni ennyi hozzászólást ez a topik(SOHA)<#eplus2>#eplus2>
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Gyors kérdés. Replay menüben összesen hány misszió van, ha már véggvitte az ember?
Havernak kéne, én meg már uninstaláltam...S
THX
Õ a 16.-nál tart.
Nagyon profi módon el lehet dönteni.
Ha ezelõtti részek tetszettek, akkor ez is fog, mert Ugyanaz mint eddig.
Ha viszont eddig sem tetszettek, az Mw2 óta a cod-ok, akkor ezt is kerüld messze el.
Megvárom, mert többet nem veszek zsákbamacskát.
"komolyan szólva, elõtte pár nappal maga a steam oldalán, a fõ oldalon lesz reklámozva...."
Honnan lehet tudni, hogy mikor lesz ingyen hétvége?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Mivel nincs külön "Virágbolti" topik ide írom: leszedtem a Skidrow verziót, annak a crackjével nem mûködött. Kipróbáltam a másik Skidrow-s crackfixet ill. még egy 3. cracket is, de egyikkel sem tudtam elindítani. Mi lehet a gond?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
kérnék 1 kis segítséget a lovas résznél sehogyan sem tudom magamról leszednia lovat.hiába nyomom az egeret.1 darabig elemelkedik aztán visszaesik.valakisegítsen
köszi
^^1 piros
^^2 zöld
és így tovább(szerintem 9nél nincs vége)
Black Ops 2 utcsó pályáján van Minigun és egyéb unlock-olható gépágyú
csak teljesíteni kell bizonyos mellékküldetéseket 5 db-ot
- na most én tegnap vittem végig Veteranon (is)
- minden RPG elemet megjátszottam
- ahogy térképen jelezte "access" én rohantam és kinyitottam
és még mindig az össze "Locked"
mit kell csinálni, milyen mellékküldetésre gondol a game, hogy Unlock legyen az összes cucc?
Just do it :)
mert a videóban felvették vele!