2118
-
#1838 Aha, értem. Köszi. -
#1837 FC3...
-
KaBuTo666 #1836 Kapsz hozzá + játékbeli tartalmat mint pl DLC-t vagy plakátot, pólót. Ezt fel kell tüntetniük az oldalon. -
#1835 #1826-re valaki?
-
#1834 Én barom,ha nem tettem volna a többi mellé... Már adnám is oda FC2-ért! De hát ha tudom,hogy elesek, akkor előtte leülök... -
#1833 Én elcserélném, de a régiózárassal nem érek semmit itthon....
De mondom ha valakit érdekel (steam)FarCry3 vagy 1-2 óra van benne max, egy BO2 kell nekem érte, az írjon!
-
#1832 Előrendelés volt. Juliusban. :) -
sasafr #1831 Hát olyan nagyon régen nem vehetted a BO2-t, mert szűk másfél hónapos a játék! :) -
#1830 Vettem régen csak nekem azt mondták nem tudom használni...mert régiózááras, el kéne adnom olyannak aki orosz régióban tudna nyomulni vele.
3-4k közt. -
#1829 Orosz??Azt meg honnan szerezted?
-
#1828 Van csak orosz, ha az neked jo akkor mehet a csere... -
#1827 Én erősen gondolkodom hogy steamen vásárolt FarCry3-at elcsrélném egy BO2-re....
Esetleg PÜ!
-
#1826 Nézegettem webshopokban a játékot. Az mit takar, h Day 1 Edition? -
sasafr #1825 Boldog Karácsonyt! Valaki találkozott-e már olyan problémával, hogy a feloldott fegyver camo-kat és optika szálkereszteket nem tudta használni? Mi lehet ennek az oka? Nálam fel vannak oldva és hiába venném használatba nem történik semmi, marad az alapértelmezett. -
#1824 Békés Karácsonyt -
#1823 Mindenkinek Boldog Karácsonyt! -
will hurt #1822 Boldog Békés Karácsonyt -
#1821 Lag az csak online lehetséges a sávszéleség csökkenésekor jön létre.
Ha meg sinmán csak kevés a géped a játékhoz, az az FPS csökkenés vagyis belassulás, akadozás.
A LAG, az csak online van, mint amikor multizol pl, csúszik a kép a valós történésekhez képest.
Single-ben tehát nem létezik laggolás, max úgynevezett egér lagg, de az nem a LAG rövidítést jelenti, csak egy kifejezés, mikor az egér nehezen mozog.
De szó szerint idézek egy szép mondatot:
"[Sokan rosszul tudják a LAG jelentését. A lag kapcsolati (internetkapcsolat) késés miatt jön létre, és nem egyezik meg a "szaggatással, akadással", ami a számítógép hardverei (esetleg szoftverei, vírusai) miatt van. A lagot (ennél a játéknál) csak másokat figyelve érzékelhetjük (teleportálgatva látjuk), illetve firefight módba később lő, stb.]" -
will hurt #1820 szerintem kevés a géped
(a törtel a multit nem tudtad kipróbálni) -
38tibi38 #1819 Még singleplayerben sincs semmi köze a géphez? -
#1818 Lag az internet miatt van semmi köze a gépedhez.
Ha meg lassulás-akadozásra gondolsz, arra sok ok lehet, a gépedet lefogja valami, bár a 9600-as selég réégi kari...driverek sem támogatják már. -
38tibi38 #1817 Az az érdekes,hogy amikor még tört verzióval játszottam,akkor nem kaptam ekkora laggot a képembe... De most... 4-5 fps.
Intel(R) core(TM)2 Duo CPU E7200@ 2.53GHz 2.53 GHz
RAM: 2GB
32 bites win 7
Videókari: Nvidia Geforce 9600 gt 310.70
Hangkari: Realtek
A legújabb verzió van meg mindegyik kártyából.
De akkor mi a gondd?
Talán az,hogy 2 éve (lassan 3) nem volt újra telepitve a windows?
-
will hurt #1816 géped? -
38tibi38 #1815 Hali. A mai nap megvettem a játékot, de a menüben egyserűen akkora lag van,hogy a single-t se merem kipróbálni... Felraktam az új Nvidiát de semmi változás. -
busman1 #1814 Bocs nem prtg hacker. De hacker azért van. -
busman1 #1813 Ettől függetlenül igen. -
will hurt #1812 és ebből te is arra következtetsz,hogy:"Prtg hacker napi szinten"van a játékban? -
busman1 #1811 "még annyit a csalásról,hogy 3.prestige szintnél nagyobb rangot még nem láttam a játékban"
Na ne, én meg pár haveron a 4. szinten vagyunk, de egyikünk 5. szintű, bár neki a gyerek is besegít. -
will hurt #1810 még annyit a csalásról,hogy 3.prestige szintnél nagyobb rangot még nem láttam a játékban
1.55-ös k/d aránnyal általában mindig én vagyok a "legjobb"arányú
tiszta 2,5 nap játék idő
a gyakori verzió váltás ,sem segíti a csalásokat
ez a csapat csalás is elég homályos nekem(ehhez személyes ismeretség kell+...) -
will hurt #1809 én meg tök jókat játszom vele -
#1808 Azt hiszem csatlakoznék ehhez a véleményhez :))) -
#1807 Én barom már megvettem!!
Te ne tedd!!Higgy nekem!! -
#1806 -
#1805 Ehh! Megvesznem mind2-őt karácsonyra! :DDD -
#1804 Látom csak kivették a 24/7-es Nuke-ot... -
KaBuTo666 #1803 Nem, mert ismerem az ilyet csak hát halálcsillag.
-
kanduhr #1802 Pontosítok, egy üres, piros képernyőre fagyott le az egész. Utánanéztem, elvileg memóriakezelési hiba, ami a 32 bites rendszereknél fordulhat elő - nos, nekem meg 64 bites van:) Lehet, hogy a Windows 8 miatt. Mindenesetre az op rendszer elmentette a hiba adatait. -
#1801 Röhögni fogsz... vagy nem... -
KaBuTo666 #1800 Ez szerintem nem blue screen, hanem red screen. -
kanduhr #1799 Hát ilyet se láttam még. Black Ops 2 közben hirtelen piros lett a képernyő, és pár mp múlva újraindult a gép. ötlet?