C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Az "érdekes", az nagyon találó kifejezés 😄

Már nekünk sincs. Ez azért érdekes marketing volt.

LocalPatriot
Ezt nem tudtam.
Akkor ez egy + pont. thx!
robotnyk
prestigenként kapsz egy permanens unlock tokent
LocalPatriot
Nekem az nem tetszik, hogy alig van benne fegyver. lvl 27-es vagyok, és nem tudok szinte mivel menni. SMG-k nem jönnek be, AR-bõl meg van kettõ, ami nem jön be, a másik kettõ meg nem full automata, ami megint zavar... Magasabb szinten mikor lesz már jó fegyver, akkor meg az lesz a baj, hogy pretige-t kezdek, és megint nem lesz semmi.
ez a jatek egy vicc 😄

olyan mintha evrol evre kevesebb penzt koltenenek a fejlesztesre a marketingre meg annal tobbet 😄

rohej h kaphatott ez 80-90 pontokat... nalam ez kb 3/10-bol.... low budget kategoriaban esetleg indulhatna 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

ozimak
"Du jú dõ törti kill ziró detsz?"
Hát ha ez a hülyegyerek a valódi arcát mutatja akkor... <#levele> Tudás a köbön! Kíváncsi lennék mit csinálna még 4-5 hozzá hasonlóval a pályán? Várnának egymásra a "hajóskapitányok" a különbözõ camper helyeken? <#idiota>
Fpocok
Hülye faszparaszt.

Fpocok
GTFO!

ozimak
Elõrendelõknek sincs... legalábbis nem úgy ahogy gondoltuk...
TaRka0107
Ezt a nuketownt nem is adják ki? Csak elõrendelõknek van?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Köszi az infót!
Tetûláda banda az ami jó azt elveszik basszák meg az anyjukat!!!!
ozimak
Nem lehet már külön választani a Nuketown pályát! Elvették azt a módot. Helyette (mint mondtad) van a Bonus résznél egy "Chaos Moshpit" amiben beadja többek között a nuketown-t is. Ha eddig nem volt szerencséd akkor sajnos próbálkozni kell többször 😞
Skacok ti sem tudjátok választani a Nuketown 2025 pályát?
Helyette az van irva,hogy Bonusz de mindig más map jön be.
csoda lenne, BO1 3 hónap után lett jó 😄

Köszi már nekem is letöltötte, csak keresgettem, hogy mi volt a frissítésben. Remélem én is hogy most már jó lesz.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

ozimak
Kint az új patch!
November 21, 2012 Update for Singleplayer, Multiplayer, and Zombies
Max FOV increased to 90
Fix: Horse falling through the world in Afghanistan when playing on some CPUs with 4 or more cores
Fix: RC-XD and the AGR sinking into the map in MP when playing on some CPUs with 4 or more cores
General performance improvements in SP, MP, and ZM for CPUs with 4 or more cores
Fix: crash when a 7th player tries to join a 6 player league lobby
Improved dedicated server matchmaking
Fix: some cases of "Connection Interrupted" in MP while loading into a match
DarkSector
Én a saját rekordomra írtam, hogy nem tartanék szünetet
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Milyen messze volt az a WC, hogy nem fért bele 10 percbe? 😄

DarkSector
aha.
se pisi sem kaki

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

5 napig nincs alvás???
DarkSector
Ja de én igen. 😄

Fpocok
Csak nem ezzel a ratyi játékkal, ratyi konzolon.

DarkSector
Ha lenne akkor is megcsinálnám. 😊

Fpocok
Igen, pont ezt akartam írni... hát ezt így bárki megcsinálja, ha nem lenne dolga.

DarkSector
Minden órában 10 perc szünet, ez így könnyû...:S

Na végre! Remélem gyorsan meglesz!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Debil állat.
135 órán át CoD-ozott

Azért ez nem semmi.

LocalPatriot
Értem. Mondjuk nem is igen van az elején jó ar fegyó. Most mp7-el játszok.
robotnyk
mert a pályák nagy része kicsi, illetve nem jobbak annyival közép, közép-hosszú távon, közelre pedig egyenesen szarok.
LocalPatriot
Köszi szépen.
Ám miért vagyok eleve hátrányban assault fegyókkal smg-vel szemben?
robotnyk
van egy select fire attachment, de elég sokat kell használni egy AR-t mire elérhetõ lesz, és AR-ekkel eleve hátrányban vagy az SMG-kel szemben. a fegyver fölé viszed az egeret, alul megjelenik, hogy C-vel lehet módosítani a színt.
LocalPatriot
A fegyverek tüzelési típusát meg lehet változtatni, mint BF3-ban?
Az m8ai pl, amit a legjobban várnék, pont burst-os... vagy a FAL meg golyóként lõ....:S
Ja meg, a fegyverek színezését, hogy tudom változtatni?
Fpocok

hali! Mi a teendõ olyankor, mikor a pályakedés elött a vieóból ilyen üzenettel lép ki: Error Couldn't find tag_flash on turrent (entity669, clssname 'misc_turret') ?
Frank99
tudod mindenki okoskodott warez ügyben....

ugyanazon gépen fel lett téve az eredeti, érdekes módon megy...

elõtte az összes szájbakúrt crack-el (vagy 5-öt falraktam...)mindig megállt a 3. pályán...
ez egy ilyen meccs... :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ozimak
N vééégre:
"pcdev: Good morning PC players! We have applied a matchmaking fix. Working on connection interrupted issue. Testing various compatibility fixes +"
ozimak
Más: Végre sikerült nekem is kapcsolatba lépni a treyarch-os sráccal:
https://twitter.com/pcdev_assist/status/270978503070064640
ozimak
<#eljen><#worship> Nincs itt culpája senkinek 😊 Beszélgetünk 😊 Én sem vagyok biztos egyik dologban sem,csak próbálom megközelíteni a dolgot több nézõpontból! 😉
"Par, quod in omnes aequabile est."
Frank99
igazad van....
mea culpa..

ozimak
Arról csak hírben tudok nyilatkozni,mert gyakorlatilag 20 órát bírtam ki azokon a pályákon. Haver azt mondta sok volt a cheater,de gondolom ugyanaz a közönség. De miért akartok ti állandóan bizonyítékot? 😄 Itt mindenki ügyész, bíró vagy ügyvéd? 😄 Nincs közvetlen bizonyítékom egyik vádpontban sem tisztelt bíróság! 😊) Javaslom bizonyíték hiányában,ejtsük a vádakat kólofgyúti ellen, az összes felhozott vádpontban! 😉
Frank99
ez nem bizonyíték...
viszont sokat játszottam MV3 multit, amikor német csírákkal volt tele...sajnos valóban ált. iskola felsõ -néha alsó része- akik tolták, és gyakran csíttel..

ozimak
Ez a lényeg 😊 Az egyik felnõtt(ebb) baromkodik egyfolytában,a másik meg van vagy 7-8 éves. Volt ám ennek elõzménye is,csak hát ha tudom,hogy elesek akkor elõtte leülök. Az állítólagos "felnõtt" így próbálta meg "lecsendesíteni" a folyamatosan cheaterezõ meg beszólogató ki srácot. Színvonal.
"Meg tegyükfel van 2-3 fiatal, ez mire bizonyíték?"
Te sem gondoltad komolyan a "2-3" kifejezést ugye? 😄 Vagy egy bizonyos lobbyra gondoltál? Mert az már közelebb állhat a valósághoz,de szerintem még az is lightos 😊) Nem akarok én bizonyítani semmit,csak azt nem bírom amikor teljesen letagadtok valamit ami ennyire egyértelmû. Már az MW2 óta tele van gyerekekkel ez a játék,ezt tudja mindenki. Én is egy 33 és egy 36 éves haverommal játszogatom a játékokat. De már MW2-ben is minden napra jutott legalább egy, ilyen közjáték 😊
DarkSector
Ezek nem kisgyerekek, csak baromkodnak legalábbis az egyik direkt beszél így érzõdik a hangján.
Meg tegyükfel van 2-3 fiatal, ez mire bizonyíték?

ozimak
Na valamelyik nap beszélgettünk itt arról,hogy kik játsszák a COD-ot...
Gabe18
"Azt te sem gondolod komolyan hogy ennek a játéknak a 8-14 éves korosztály csinál rekordeladásokat..."
Nnna... akkor tessék... friss,mai termés!
ozimak
Az "üvöltés" tárgya az új szabály. Most már ha tegyük fel beregelsz a te accountodon egy orosz kulcsot,a jelenlegi szabályozás szerint (elképzelhetõ,de nem biztos) lebannolhatják a fiad accountját is. Mivel TE megszegted a végfelhasználói szerzõdést. Valószinûleg vérszemet kap a steam és lebannolja a hozzád erõsen kapcsolható accokat is. De ez csak egy feltevés... nem kell ennyire komolyan venni,csak beszélgetünk 😊 Tudod sg.hu fórum 😊 Nem "üvöltünk" 😊