2118
-
#1637 Mikor? Hol?
Én oroszt nyomtam 1-2 hétig míg el nem vették sima keresős téma volt csak meg a szokásos create match -
#1636 BO-ban voltak szerverek, szóval nem tudom miről beszélsz. -
#1635 p2p.
csak annyi hogy nem a gép választ host-ot, hanem te lesz aki admin.
Dedicated szerónál a játék szervergépen csinál host-ot...az más tészta. Olyan játék nem létezik tudtommal ahol kiépítették volna mind2 rendszert. -
Puhos #1634 Nem tudom, mert egy accra tettem a többivel. -
foxxi #1633 Add el még most. Akkor visszakapod az ára 2/3át és még a bögréd is megmarad. -
Puhos #1632 én újra nem venném meg
Egy hétig tartott nekik kijavítani a connected interrupted/lost connection to host hibát. Az ellen nagyon nehezen hal. Az assault fegyverek egy kalap sz@rt érnek. Mindenki mp7-el vagy valami hasonló fegyóval rohangál. Az én véleményem szerint a tréarc nem tud normális fps (cod) játékot csinálni. Így az van, hogy van egy bögrém és egy poszterem 9900 ft-ért. A single az elmegy. De azért meg kár megvenni. -
Puhos #1631 tokennel -
koandras #1630 érdemes ezt megvenni a multi miatt? -
Sforzan #1629 Csak én érzem úgy, hogy a Treyarch valamiért célnak tűzte ki az aktuális BO-t megelőző MW-ben levő '3 round burst' fegyverek meggyalázását? :)
Az MW2-ben imádtam a FAMAS-t. A BO-ban gagyi golyóköpködő lett belőle. Az MW3-ban a Type95 volt a kedvenc, és lám most BO2-ben ezt is elérte a végzete... -
zenya #1628 Hali!
Remélem tud valaki segíteni.Kezdő vagyok ebben a multi témában.Van egy olyan gondom,hogy a perkeknél és fegyvereknél a bal alsó sarokban egy fehér 8 szögben egy T betű van.Aminél ez a szar van azt nem tudom használni.Hogy lehet ezeket megszerezni? -
#1627 mw3-ban és a Bo-ban volt. (tapasztalat) -
will hurt #1626 köszönöm -
kanduhr #1625 Az upgraded ammo, hogyan működik zombi módban? (amikor fegyvert lehet venni a falról, kiírja, hogy 4500 dollár, de nem csinál semmit) -
#1624 Black Ops 2 Fegyver Statisztika -
#1623 Minden új cod-ban ez van mert nincsenek ded szerók. -
#1622 akkor ezt sem megvesz, soha többé.... -
#1621 Szerverek vannak... viszont nincs szerverkereső... csak playlist. Berak valahova azt csá... vagy jó, vagy nem. -
#1620 vazzeg, jól látom, hogy nincsenek serverek????? a BO-ban voltak.... orosz csírák esetenként úgy csalnak, hogy öröm nézni.... van valami lista, egyáltalán, ahol lehet serveren játszani???? -
#1619 Mert a fejlesztők nem cryengine 3-at pakoltak a játék alá? :D -
38tibi38 #1618 Sziasztok!
Az miért van,hogy max felbontásra állitom a játékot és a talaj még igy is pixeles? De ilyen a láda is, meg kb minden.
-
will hurt #1617 nem az a probléma,hanem,hogy SEMMILYEN információ nincs a régebbi cod-os fórumokhoz képest -
#1616 Segítenék,ha eljutottam volna már prestige váltásig... -
will hurt #1615 pedig lehet írni,akkor nem értem -
will hurt #1614 csak nézem,hogy működik-e? -
will hurt #1613 prestige váltásnál,mi a 3 lehetőség,valaki leírná?
megköszönném -
#1612 Akkor mi a fantáziadús, ha ez nem az ? :))) -
foxxi #1611 Azért annyira ez sem fantáziadús. Inkább az utóbbi idők kodjának egyik "leg"jobb példánya. -
#1610 végig toltuk fiammal oda-vissza, és nekem nagyon tetszett.
Ismét olyan érzésem van, hogy az összes többi FPS készítő cégnek nulla fantáziája van .... -
rcsaby #1609 gtx 260 -
#1608 @MrEcaz
@pcdev Public Service Announcement, fix the lag compensation.
@pcdev
@MrEcaz I see what you did there.
nem tudom, kijavítják-e vagy sem. ezt a választ nem igazán értem... -
#1607 ...lenne lag kompenzáció nélkül.
Ilyenkor nem örülök a jó netnek... olyan hátrányban vagyok mint a picsa. Ez a rám fordulnak és össze is esek,COD betegség MW3 óta. Visszajátszásban meg már totál máshogy mutatja.
-
#1606 évek óta első cod, ami élvezhető. hihetetlen :) -
gosumofo #1605 nincs -
#1604 "11 millió Black Ops II egyetlen hét alatt"
My God. -
#1603 Köszi szépen:) -
killerkocka #1602 Nincs, de a fast mag több is, mint elég. -
#1601 A gyors újratöltést kivették a játékból?
Nincs perk...:S Igaz van a fegyver+ vmi forgatható tárral, de azon kívül nincs más? -
#1600 Milyen vga-d van pontosan? -
rcsaby #1599 Directx encountered an unrecoverable error.Check the readme for possible solutions.Azt olvastam valahol hogy videokártya driver fissités vagy directx frissités. Mind kettő meg volt de semmi váltoás. -
will hurt #1598 bírom az ilyen magvas indoklásokat,bravó