C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
akkor olvasson már....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
Ozmiak a VPN-re gondol, amikor VPN kapcsolatot csinálsz és más régióból regisztrálod a játékodat steam-en.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
és ezen mit nem értesz?

a gyerek és én is játszom ua.a játékkal, két külön gépen. ÉS?

semmi nem tiltja. vagy nem is tudom mi az üvöltés tárgya????

ozimak
Nem értem mit nem értesz? Nem azon volt a hangsúly hogy kérik,hanem azon,hogy miért. Leellenõrzi a steam a gépedet,ebbõl kifolyólag be is tudja azonosítani azt. Ebbõl következik,hogy honnan tudják ki használja azt a bizonyos "másodlagos" accountot. Ha látják,hogy soha más géprõl nem jelentkeztek be vele csak mindigy ugyanarról a géprõl mint az "elsõdleges",akkor gondolom nem nehéz kikövetkeztetni a 2 acc tulajdonosát...
Frank99
azt mindig kérik, és akkor mi van????

Diabló is kéri, megadod, kész....

Valaki találkozott olyan gonddal, hogy mentett állásból indul a játék és a fegyvert nem emeli fel, hanem balra lent tartja? Menni tudsz, fegyvert cserélni is, de célozni és lõni nem. Valaki?

ozimak
Természetesen nem. De ezt az elméletet alkalmaztuk annak idején VPN-es aktiválásnál is :) "Miért? Nem vehettem meg indiában vagy oroszországban??? Azt akkó mivan? Ott beregeltem,aztán hazajöttem repcsivel!" Azt látod mi lett belõle :) Megunták... Bármit megtehetnek,látod BO2 se megy sokaknak,de ha tegyük fel beperelnéd õket azonnal az orrod alá nyomnák a végfelhasználói szerzõdést,hogy amikor feltetted a steam-et,elfogadtad azt,hogy gyakorlatilag bármikor akár ok nélkül is, lebannolhatnak ha õk úgy érzik megszegtél valamit.
De persze értem én amit mondasz és igazad is van,csak hát nehogy már a kisember járjon jól és megspóroljon pár ezrest a játék megvásárlásán :) Tudod milyenek ezek...

Szerk.: Kicsit összekavartam :) Úgy értem BO2-nél is hiába sírunk,meg kell várni a patch-et és gyakorlatilag örülhetek ha egyáltalán tudok majd vele játszani. Tenni úgy sem tudnék ellenük semmit, "connection interrupted" 12.000-ért ide vagy oda...
DarkSector
Hát nem lenne életszerû, mert rizikó van benne hogy ok nélkül szenvedhetne olyan aki nem ártott éppen semmit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
De akkor sem teheti meg. Két különbözõ account. Ezt nem hiszem el...

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Oks de életszerû?
Ha egy géprõl több profillal lépnek be, az feltétlen egy adott személy?

ozimak
Kérték a kódokat akkor is amikor újratettem a gépet,2 accnál is egymás után. Gondolom valahogy meg tudják állapítani hogy a két acc ugyanarról a géprõl megyen :) Ha azt is azonnal észreveszik amikor egy másik géprõl jelentkezel be. De én csak hangosan gondolkodtam :)
DarkSector
"új gép,új böngészõ és egyebek hitelesítése miatt. "

ez nem jelenti hogy elsõdleges kapcsolatban lenne a másodlagossal.

ozimak
"500 rubel" De komoly :D Az aztán a tõsgyökeres orosz cd-kulcs :))
ozimak
Akkor az nem orosz.
Amúgy így néz ki a szerzõdésben:
"You agree that you will not use IP proxying or other methods to disguise the place of your residence, whether to circumvent geographical restrictions on game content, to purchase at pricing not applicable to your geography, or for any other purpose. If you do this, we may terminate your access to your Account."
Szóval a "másodlagos" account-ot én sem értem... max azt el tudom képzelni,hogy valamilyen módon megtalálják a még hozzád köthetõ accokat,és azt is lebannolják. Csak abból indulok ki,hogy az utóbbi 2 hétben vagy 4 kódot kellett megadnom új gép,új böngészõ és egyebek hitelesítése miatt. Szóval figyelnek rendesen.
DarkSector
"Nem tudom te hol vetted 3 ezerért,"

YuPlay, junius 1 asszem...500 rubel volt a pre-order, elõzetes akcióban.

Fpocok
Linket adsz, melyiket vetted inten?

DarkSector
Értem akkor az lehet nem orosz kulacs... :P

Frank99
semmilyen VPN-t nem használtam eddig, mindig csont nékül mûködött a náluk vett kulcs.

DarkSector
Pontosan, elég nagy shit ez hogy letilthatják az elsõdlegest...:D

Fpocok
Ez az elsõdleges account dádá egy nagy bullshit. Ilyet nem csinálhatnak. Csak azt tilthatják le, amelyiken csinálta. Ezt csak azért írták, hogy megfélemlítsék az embereket.

Frank99
az intkeys nem olcsó.

57,5 dolcsi volt, a steamen ue. ajró. EDDIG semmi gond nem volt az intkeys-el, ahogy nézem most sem lesz, csak érdekesen indult a dolog....

ha simán át tudom másolni a könyvtárat, akkor lexarom.....

Fpocok
VPNes okoskodás nem lenne gond, ha csak a regisztrációnál kellene. De csak saját felelõsségre, mert elvileg nem szabad.

DarkSector
Eddig ez oké, miaz hogy elsõdleges profilod sincs biztonságban?
honnan deritik ki, hogy mi és ha van hogy melyik az elsõdleges? :)

ozimak
Én intkeys-re gondoltam. Azt hittem te is ott vetted. Ott 46 euro. Nem tudom te hol vetted 3 ezerért,de már jóval a kiadás elõtt kiírta pl. a cdkulcsok.info-s srác is,hogy megszûnt a régiózáras okoskodás,mert a steam bekeményített(azonnali bann jár érte áll.). Innentõl kezdve gondolni se akartam orosz kulcsos megoldásra.
"Miért nincs már Modern Warfare 3, F1 2012 vagy egyéb, VPN-es játék?
A VPN aktiválás már sérti a Steam Végfelhasználói Szerzõdését, tiltva lett (3/A pont). Használata erõsen ellenjavallott, mert az accountodat kockáztatod! Ettõl az elsõdleges accountod sincs biztonságban, ha egy másodlagoson VPN-eztél.
Mi a helyzet a korábban aktivált játékokkal? Semmi, minden rendben, és így is marad, hiszen akkor még nem volt érvényben ez a tiltás."
DarkSector
3xxxft-ért vettem oroszt, hol ugyanannyi mint a 10 ezres GStop?

DarkSector
Igen és ezért csekkolgat.
Legalábbis én eddig mikor Intkeys-en vásároltam mindig orosz kulcsokat árult.
Meglepne ha nem. :D

ozimak
Miért onnan veszitek? Ugyanennyiért már itthon is kapsz,poszterrel,DVD-vel,minden kutyafa*zával...
Sõt,van olyan ahol egészen jó áron van.
Fpocok
Csak ez most más milyen. Szigorú zár van rajta... ha orosz kulcsot regelsz be, akkor csak VPN-el játszhatsz vele.

DarkSector
"mûködni fog-e újraletöltés nélkül?"

Igen.

Frank99
nem. most elindult a játék, van mentés is végre....

viszont nem tudok backupolni a steam alatt, mert nem csinál exe-filet..

aki csinált már ilyet, szerintetek ha átmásolom a gyerek gépére -azért vettem meg, hogy ketten játszunk felváltva- komplett common/bo2 könyvtárat, mûködni fog-e újraletöltés nélkül? 1 nap a letöltés, megspórolnám, ha lehet...

az intkeys-es dolgok eddig MINDIG korrektül mûködtek. Az MW3 is ilyen volt....

DarkSector
hát eddig sem voltam...:)
Majd eladom a g..ibe

Fpocok
Legalább nem vagy egyedül már :D

DarkSector
Tuti az, mert Intkeys is ruszki kulcsokat árul. :S

scomcomputers
Nem szabad kulcsot venni, csak giftet!
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

Fpocok
Hát ha orosz kulcsot vettél, akkor beszoptad :S

Frank99
ráadásul ami alapban nem steames, nem engedi backupolni, nem csinál neki exe-filet......a kurva anyjukat!

DarkSector
Full régiózáras. :S

a hírbõl az derül ki,hogy benne van,valamikor sorra kerül(én is többet nyomnám)
Frank99
A KURVA ÉLETBE!!!!

megveszem a gamet intkeys-en, felrakom, egy kicsit játszom, mikor újra el akarom indítani, nem indul egy steam-en... azt mondja, hogy update....
file-ellenõrzés, utána újra valami install, és elindul, majd utána újra nem!!!!

mi van ezzel?

ugyanezt csinálta a Borderlands 2 is....!!!!!!!!!!!

Én is igy vagyok vele. Elején semmi, pár napja meg sorban jön.

De állítólag ajándékba kaptuk az elõrendeléshez. Akkor most mi van?

ozimak
Üdv a klubban <#eljen>
mcwolf
Nekem De ja vu-m van.
BF3-nál is az elsõ patch után kezdett el baxakodni a játék, most is ...Eddig semmi baja nem volt, a mai patch után meg átlag 4-5 játékonként jön a "Connection interrupted"... Eddig jó <#conf>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Magyar Call Of Duty: Black Ops 2 Közösség
Infó a twitterrõl: a Nuketown 2025 24/7 már nem elérhetõ, legközelebb valamely speckó esemény miatt lesz, viszont elérhetõ a Chaos Moshpit, amiben az alábbi pályák pörögnek: Carrier, Cargo, Express, Hijacked, Slums, Standoff, és Nuketown 2025!
a dlc-ben benne van a nuketown map
ozimak
Tudom,hogy unalmas vagyok :D De nekem is még mindig megvan a "connection interrupted" hiba! :) :(
Reggel meló elõtt mondom játszok egyet (friss indítás,friss játék,ekkor még szokott lenni rá esély),hát már az elsõ game-nél kiírta... nem kicsit kezd idegesítõ lenni...
mcwolf
Ennyi késsel rohangászó nyomoroncot<#fejvakaras>
Cseppet idegesítõek tudnak lenni.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Hát nem tudom, de kezdem elveszteni a türelmem. Az egy dolog, hogy single playert nem tudom végigtolni, mert bugos. De hogy multy se megy értelmesen, az már túlzás. Egyedül nuketown only-n nem jelentkezett ez a connection interrupted hiba és most kivették ugye.
LocalPatriot
Nekem tegnap óta új verziószám van a menüben, ezért gondolom, hogy volt valami patch. Most vagy ennek, vagy a format c-nek köszönhetõ, hogy nekem most mûködik a multi is.
Most akkor tényleg volt patch tegnap? Valahogy lemaradtam róla. Ha volt, akkor tényleg megcsinálták, mert single-ben ugyanúgy megmaradt a föld alá esõ lovas rész, meg a végén, mikor robbantani kéne c4-gyel, vagy mivel, akkor csak nyomkodja a gombot, mint egy bolond, de nem történik semmi. Holott ígérték, hogy ez is benne lesz, ami állítólag processzorral kapcsolatos kódolási hiba. Gondolom ezért is rossz még mindig a multy... Ráköltöttem a gépemre majd 200k-t és megvan az eredménye. Fix 200 fps, de connection interrupted ftw.

Ezért vesz az ember drága gépet meg eredeti játékot. Tiszta vicc...