C.O.D: Black Ops 2

Oldal 1 / 43Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
hozom fel példának
a battelfiled 2 angol szövegét látni benne hogy próbálnak egy kicsit is katonai humorral szolgálni a játékban meg viccesek lenni benne de ha valaki lefordítja tényleg magyarra lehet hogy jobban hangzana benne a humoros szövegfekvés.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Kényszerből senki se szeret nyelvet tanulni főleg egy olyan nyelet aminek szinte semmilyen kifejező nyelvkészlete nincs pl max 2 szóban tud káromkodni a magyarhoz képest.
Azért mert valaki kitalálta hogy az angol legyen a világnyelv azé mégse fogom lebutítani magam a színtükre.
én viszont csak az olyan fordításokat díjazom amiken tényleg az látszik hogy a fordító nem azon görcsölt órákig hogy az angol szöveget szószerint fordítsa mert annak aztán tényleg semmi értelme.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.07.01. 11:22:04

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Az a baj ezzel, hogy a mai világba már illene megtanulni angolul. Főleg egy ilyen alap nyelvi készséget igénylő játék esetében.
És jól írtad, a pár száz ember ( ha nem pár 10 ) is csak azért teszi mert lustább bárminél is a földön.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Én arra írtam, hogy nekem sem volt meg a rendszerkövetelmény és néha én is diafilm-effektussal találtam szemben magam, de végigtoltam a játékot, mert nem jelentett akadályt.
Mondanám, hogy nincs igazad, de nem akarok beleugrani a mókuskerékbe. Jó munkát a fordításhoz.

RoboKutya78
na jó a két játék grafikája ég és föld.irreális az összehasonlítás:)

Pedig én anno úgy teszteltem le a MoHPA magyarítását. <#vigyor>
RoboKutya78
Én jelenleg géphiány miatt nem nyúlok a játékhoz mert nem akarok 20fpssel se multiban se single módban játszani rajta.

Nem, egyáltalán nem része a végkifejletnek, sőt, messze van attól. Ettől függetlenül azért, mert ti ezek után nem fogjátok végigtolni a Black Ops 2-t magyar nyelven sem, én még attól lefordítom annak a pár száz embernek, akiket érdekelni fog. <#violent>
Adom a srácok meglátását. Mocsok undorító egy dolog, mert akkor is része a végkifejletnek.

A Mass Effect trilógiát csak azért nem fogom most már végigjátszani, mert annak idején ismerősöm ellőtte a 3. rész végét. Pedig úgy kerültem a felháborodásról szóló híreket, mint a tűzt.

Te meg olvass eggyel lentebb.
RoboKutya78
<#worship>

Ezeket a poén lelövő "kérdéseidet" tedd fel az oldaladon. És a kollégának nagyon is igaza van.

Tisztában vagyok a fórumozás szabályaival. A kérdésemmel nem rántottam le a leplet a játékról, ugyanis nem a két befejezés végkifejletét írtam le, hanem két olyan opciót, melyet a játék felajánl a vége felé és megint csak egy egyszerű kérdést tettem fel, mégpedig azt, hogy ki melyiket választotta. Nem azt kértem, hogy mindenki írja le "spoilerbe" a hozzá tartozó végjátékot. A koncertes rész nem a végkifejlet része, hanem a készítők névsora közben látható. Szóval a stilisztikával semmi gond nincs. <#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2016.06.16. 18:12:18

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

RoboKutya78
Még én se pörgettem ki a játékot de most egy kicsit eltántorítasz tőle
te se szeretnéd megtudni a futballmérkőzés végét ha nem láttad a mecset vagy tévedek?

RoboKutya78
Egy fórumban sose lőjük le a játék poénját vagy végkifejletét még ha 10 éves a játék akkor se de legalábbis nem ilyen formában az ilyen postokat illik jelezni hogy ha nem láttad a végét ne olvasd el azaz spoilert használunk mellé ha már nem bírjuk visszatartani az érdeklődésünket.
Nincs gond azzal hogy megkérded csak a stilisztikával van baj:)

Miért is? Most ezt nem vágom. Megindokolnád?

RoboKutya78
Tudod te aztán egy igazi bunkó poster vagy aki nincs tisztában a fórumozás szabályaival!
Az ilyen <#banplz> érdemelne!!

Apropó, ti melyik végkifejletet választottátok? Életben hagytátok Menendezt vagy lelőttétek? <#eplus2>

A játék végén láttátok a koncertet? Menendezzel és a többiekkel? :D Nagyon nagy poén! :D

Szóval akkor nem ajánljátok. :( Pedig jó kis pörgős még mindig ez a cod, csak sajnos a csalók....

https://www.twitch.tv/sp1gu

RoboKutya78
Ezért örülök hogy beszerváltam a csgot igaz nem vetekszik a játék képi minősége a codéval, de mindig vannak rajta játékosok és még értelme "steam $" is van annak ha felmész pár kört ökörködni rá.

RoboKutya78
Sajnos a cod a minden évben új epizódot dobunk a felhasználó lába el jellegű hozzáállásával szerintem rákényszerít mindenkit arra hogy a legújabb verziókat vásárold össze.Sajnos azzal hogy központosította a szerver működtetéseket a régi verziók szinte használhatatlanok ha nincs egy olyan csapatod steamen akikkel mindig össze tudsz jönni hogy játszhass.
Én is azt tapasztaltam mire sikerült megvennem pár dlct ehhez a játékhoz kenhettem a hajamra mert szinte lehetetlennek tűnt hogy játékosokat keressek a játék szerver kereső listájából.
Sajnálom azt a lépését amikor elvette a szerverszolgáltatóktól azt a lehetőséget ami a cod 4 nél megvolt hogy saját szeród lehessen és mindig találtál játékosokat rá.
Én már rühellem ezt a játékot pedig annó elvonási tüneteim voltak ha nem tudtam felmenni a megszokott szerveremre.

Látom eléggé sok a csaló itt is (bár hol nem). Pedig mostanság terveztem megvenni, mert g2a-ról elég olcsón be lehetne szerezni és a cod4 után ez volt az ami még tetszett multi terén. Érdemes még megvenni? Steamen azért még mindig az összes cod előtt van. :D

https://www.twitch.tv/sp1gu

RoboKutya78
srácok nincs valami jó megoldás stabil fps megoldásra iszonyat amit kreáll ez a nyavalya
most váltottam 6850 es karira van egy e8400 es procim 6 giga memó szerintem nem a gépem a probléma.

BRAT
A Black Ops 2-ben a Vietnami misszióban, ahol a vaksötétben kell navigálni... na ott van valami rutinmódszer, hogy hogy kell kitalálni? Idegbajt kapok...

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

DarkSector
Ezt a Demolition játékmódot de elbaszarintották, valahogy a MW2-ben sokkal jobb volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Srácok ez valami vicc, hogy nekem 1.8-1.9 MB/s a feltöltésem, és mégsem enged youtube-ra stream-elni???????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

De már cod1-ben is voltak bõven csalók ezzel számolni kell, viszont egy játék sikeres akkor, ha megoldják ezeket.
Nem tudom milyen lesz a ghosts legújabb cod kreálmány. Mennyire lesz játékos közösség összefogó alkotás.
Mostaniak azért sem annyira jók mert lecsökkentették a fordulók számát. Az az igazi mikor tömeg van (24++) és 8-ik gyõztes körnél van vége pl. sd-nél.

ozimak
<#eljen> Egyetértek! Kurvul el az egész FPS mûfaj úgy ahogy van, MW2 óta!
Frank99
soha meg nem vesz...

tetves gyökér csalók miatt soha nem fogok megvenni egyetlen multit sem.

korábban 2 db-ot vettünk a fiammal. Azt mondta, majd a single miatt húzzuk le. Oszt így is lesz..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

soo277
Kérdezhettél volna valakit<#nezze><#nezze><#nezze>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Hát ezt kár volt megvennem .no comment
Üdv! Eladó egy (csak) Black Ops-t tartalmazó steam account. A legutolsó map pack kivélével (Moon,illetve a Waw zombis pályák) az összes dlc-t tartalmazza. Ár megegyezés alapján, a [email protected] címen lehet érdeklõdni. üdv!
Szerintem ott lett elkurva hogy senki nem szeret játszani vele. Azelõtt cod buzi voltam folyamatosan. Warokról nem is beszélve.
Most havonta egyszer eljutok oda hogy nyomok 1-3 ctf-et.
NINCS BENNE meg az KÖZÖSSÉGÉPÍTÕ elem mint a többi cod-okban benne volt.

Nem.

Más: kezd a tököm tele lenni a sok cheater majommal....

Az csöcs
Üdv!

Sikeresen reseteltem a statomat, pr 10 lvl 55-nél, saját balf...ságomnak köszönhetõen.
Vissza lehet valahogy állítatni?

soo277
Nem
(csak steam on)anyjukat!<#levele><#conf>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

dlc-t csak steam-en lehet venni,boltokban már nem kapható?
stcal
Sziasztok!
Ha vannak itt olyan játékosok akik gamepaddal játszanak és nem boldogulnak még a billentyû + egér kombósokkal, esetleg csak gyakorolnának vele, próbálgatnák, csatlakozzanak hozzánk.
Call Of Duty Black Ops 2 /PC-Gamepad Only/
Természetesen csak eredeti játékkal oldható meg!

Megalol! Nyomjuk nagyban a Farm mapon a Cia VS Cdc teamben a zombiirtást.
Többit a videóban, várom a véleményt mitõl van ez: :D
farm map bug

Kijött az új patch!
DarkSector
Az nem mindig a kevés ember miatt van.

Fpocok
Ok. Értem. Csak találgattam...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jaka923
Reklám, reklám, reklám. Ezek a bejelentések is kikerülnek a hírportálokra és ezzel megint csináltak maguknak egy újabb nagy reklámot, minimális munkával.

Fpocok
Cask azért kérdem, hogy ennyire tolják orrba szájba az akciós hétvégeket.

Jaka923
Hülyéskedsz? CoD-dal? Csak boxon nincs olyan perc, hogy legalább 1 millióan ne tolnák.

Fpocok
Ismét dupla xp hétvége. Most csak fegyverekre. Ennyire nem játszanak már vele?

Oldal 1 / 43Következő →