C.O.D: Black Ops 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Lag az internet miatt van semmi köze a gépedhez.

Ha meg lassulás-akadozásra gondolsz, arra sok ok lehet, a gépedet lefogja valami, bár a 9600-as selég réégi kari...driverek sem támogatják már.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az az érdekes,hogy amikor még tört verzióval játszottam,akkor nem kaptam ekkora laggot a képembe... De most... 4-5 fps.

Intel(R) core(TM)2 Duo CPU E7200@ 2.53GHz 2.53 GHz
RAM: 2GB
32 bites win 7
Videókari: Nvidia Geforce 9600 gt 310.70
Hangkari: Realtek

A legújabb verzió van meg mindegyik kártyából.
De akkor mi a gondd?
Talán az,hogy 2 éve (lassan 3) nem volt újra telepitve a windows?
géped?
Hali. A mai nap megvettem a játékot, de a menüben egyserûen akkora lag van,hogy a single-t se merem kipróbálni... Felraktam az új Nvidiát de semmi változás.
Bocs nem prtg hacker. De hacker azért van.

Ettõl függetlenül igen.

és ebbõl te is arra következtetsz,hogy:"Prtg hacker napi szinten"van a játékban?
"még annyit a csalásról,hogy 3.prestige szintnél nagyobb rangot még nem láttam a játékban"

Na ne, én meg pár haveron a 4. szinten vagyunk, de egyikünk 5. szintû, bár neki a gyerek is besegít.

még annyit a csalásról,hogy 3.prestige szintnél nagyobb rangot még nem láttam a játékban
1.55-ös k/d aránnyal általában mindig én vagyok a "legjobb"arányú

tiszta 2,5 nap játék idõ

a gyakori verzió váltás ,sem segíti a csalásokat

ez a csapat csalás is elég homályos nekem(ehhez személyes ismeretség kell+...)
én meg tök jókat játszom vele
ozimak
<#eljen> Azt hiszem csatlakoznék ehhez a véleményhez 😊))
soo277
Én barom már megvettem!!<#falbav><#falbav><#falbav>
Te ne tedd!!Higgy nekem!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

ozimak
<#vigyor>
wollnerd
Ehh! Megvesznem mind2-õt karácsonyra! 😄DD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

LocalPatriot
Látom csak kivették a 24/7-es Nuke-ot...
Nem, mert ismerem az ilyet csak hát halálcsillag.
Pontosítok, egy üres, piros képernyõre fagyott le az egész. Utánanéztem, elvileg memóriakezelési hiba, ami a 32 bites rendszereknél fordulhat elõ - nos, nekem meg 64 bites van😊 Lehet, hogy a Windows 8 miatt. Mindenesetre az op rendszer elmentette a hiba adatait.
ozimak
Röhögni fogsz... vagy nem...
Ez szerintem nem blue screen, hanem red screen. <#fejvakaras>
Hát ilyet se láttam még. Black Ops 2 közben hirtelen piros lett a képernyõ, és pár mp múlva újraindult a gép. ötlet?
hát ezért nem értem

ha nincs semmi,akkor mindenki játszik,most hétvégén sokan nem játszottak ezek szerint(dupla xp)
DarkSector
Viszont ebben az irányítás is fontos és a cod-nak jobb az irányítása, ilyen gyors menetekhez.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csak egy kapcsoló és a CQ kieg kell ha darálni akarsz BF-ben ( Infantry only + CQ )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

ozimak
Mi ebben az érdekes? Játszanak,élik az életüket,stb.,stb.,... Nem fog mindenki mindennap azonnal beírogatni a fórumba ha kialakul egy vélemény a fejükben 😊 Ha van rá igény vagy kialakul egy vita akkor ne félj jönnek többen is <#alien2>
Nekem inkább az az érdekes,hogy pont te voltál egyik nap aki látta elvis-t mert annyira üresnek érezted a topikot. 😊) Most meg az a baj ha van vélemény? 😄
az azért érdekes,hogy napokig nincs egy hozzászólás sem aztán minden átmenet nélkül,mindenkinek hirtelen mennyi véleménye van.

Egyébként nem tudom mit vagytok meglepõdve,mindenki tudta,hogy tele lesz csalóval,vagy nem?!
DarkSector
Valóban elsõre minden játékot meg kell szokni, én azért nem használom sürün a bf-et, annak ellenére hogy megvan mert nekem uncsi egy idõ után hogy megyek elõre és 2 km-rõl lelõnek sniper puskával vagy egy heli vagy tang végigmegy rajtam...ritkán találkozom közelebbrõl emberrel, sniperkedni meg megintcsak unom, ezért maradt a cod.

persze nem a BO, mert nem indul el, de régebbi részekkel.

Frank99
amúgy 20 dolcsi a havi cheat a BO-hoz....

de nincs csalás..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ozimak
MW3 nekem is meg van,csak én nem játszottam vele túl sokat mert nem bírtam a pályákat. Haver tolta még sokáig,és õ is azt mondta a vége felé(3 hónapja kb.),hogy tele van csalóval :/ Szóval nem egy légbõl kapott dolog. Sajnos a COD névbõl kiindulva csak idõ kérdése mikor lesz ez is tele csalókkal. Így kezdõdik mindig,elõször csak õ lát csalókat aztán majd sajnos mi is :/ Csak van aki struccpolitikát folytat... haver is ugyanez a kategória,nehezen adta fel. De amikor már olyanokat mesélt,hogy nem volt olyan nap,hogy ne lett volna legalább egy gátlástalan aimbotter,aki szarokbele módszerrel egymás után lõtte le falon keresztül az embereket,akkor már õ is befejezte.
Frank99
megvettem 1 példányban, az elõzõekkel szemben, amikor 2 példányban. A multiban a gyerek nyomul, tegnap fél órát megnéztem, idõnként pofátlan módon játszanak -fõleg disznóképû német kis csírák- akik közül 1 db csiter, nem hiszitek el, mert mi -kivéve a magyar csalókat mert MW3-ba is volt már 10 óra játékkal prtg 10-es..- nem igy játszunk.... Egy ember megveszi a csítet, és úgy nyomja a TEAM.. ha véletlenül -bár szinte soha- kiemeli a VAC- akkor a TEAM kifizeti az új kulcsot... ENNYI... de csak álmodjatok, hogy nincsenek csalók..

amikor nincs csiter,a gyerek az elsõk között van, amikor megjön a csítbuzi, akkor sokkal lejjebb. UE volt MW3-ban...

sokkal lejjebb a saját videót csatoltam be a WH-s kis buziról. Azóta ahogy nézem csak a játék neve változott, a csalás megmaradt....

Lacee86
Nem kéne ilyen lekezelõdnek lenned. Amúgy meg mindenkinek más-más a tapasztalata. Valaki alig találkozott csalókkal a MW3-ban is, és látod, vki már a tisztának hitt BO2-ben is látott. :/ Amúgy meg a MW3-ban csomó ember max szinten van, de legalább is mindenki magasabb szinten, mint én, aki most kezdtem, és 20-as levellel bohóckodok. Nincs még meg egy csomó fegyver meg képesség, az eszedbe se jutott...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

azért te egy "kissé" elfogult vagy,már az mw3-at is megbántad,hogy megvetted,akkor ezt most miért?
annak ellenére megvetted,hogy ha jól emlékszem azt írtad,hogy cod-ot soha többet.
Azért hál Istennek,nálad van az összes "Prtg hacker napi szinten.... meg volt már aimboter is...."
wollnerd
Hmmm....
Úgyis minden játékot meg kell tanulni, gyakorolni!
BF3-at veszem!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Én 3 hete tolom pc-n, kb. 53 óra játékidõ alatt egy konkrét csíterrel találkoztam jelentettem bannolták is. Nem tartom fertõzöttnek a játékot egyáltalán. A BF3 után ez a játék csalók tekintetében egyelõre felüdülés!

üdv. Melyiknek jobb a multi része? Black Ops II-nek vagy a MW3-nak?

ozimak
Pffff... <#rolleyes> Az fasza <#zavart2>
Frank99
tiszta?????

Prtg hacker napi szinten.... meg volt már aimboter is....

"Az tele van kib*szott hackerekkel!!!"
mit agitálsz itt az mw3 mellett,az ittenik 90%-nak megvan.
egy pici bökkenõ van vele:" Az tele van kib*szott hackerekkel!!!"

és ha jó a black ops II,ha nem ez legalább még tiszta.

bár ha téged feszültségmentesít a 0,3-as k/d arány,az való neked
soo277
#1774?
senki?

Lacee86
Hát én is próbálkozom, de sajnos nagyon ingatag a teljesítményem. 😄 Átlag 0,3 a kill/death rátám, úgyh elég röhejes. De hát ez van... Feszültséglevezetésnek jó.

DarkSector
2 eltérõ stílus.
Ha inkább nagyobb pályákon akarsz harcolni, ahol vannak jármûvek akkor BF3, ha kisebb pályákon csak emberek ellen akkor CoD.

BF3 mivel régebbi sokkal olcsóbb.

wollnerd
Az van nekem már mióta! Az tele van kib*szott hackerekkel!!!
Ezért kell döntenem BO2 vagy a BF3 mellett!!!
Az hogy melyik a jobb nem tudom eldönteni!!
A BF3 inkább taktikai FPS, és nem tudom hogy menyire jó lesz -e nekem. (mennyire lehet begyakorolni ezt a játékot, Mennyire fog különbözni a COD-tól a taktikaiság miatt!)
Eddig 2 nagy FPS játékkal játszottam. 1. Counter Strike: Scource fél/3/4 évi gyakorlás után majdnem félprofi lettem. Aztán a COD: MW3 jóval nehezebb volt, fél év után egy nagy béna senkibõl kezdõhalandó lettem...

Lacee86
Háát, ahogy elnézem, inkább MW3-at vegyél. 😊

wollnerd
Sziasztok! Mennyire érdemes megvenni a BO2-õt a multi miatt? Elõre is köszi a válaszokat!

soo277

soo277
Sziasztok!
Ezzel a hibábal lép ki a peccs ota!

ötlet?

látom valakinek van egy eladó black ops II-je
ozimak
Nem kell lenézni az embert! Már az elejétõl fogva tudtam,hogy a matchmaking-et dedi szerókon csinálják. Az elõbb is írtam!!! Milyen hülyeséget nyomok he??? Talán nem szar az egész úgy ahogy van? Talán van értelme,hogy állítólag dedikált szervereken megy a matchmaking? Mi értelme van? Akkor már miért nincsenek rendes dedi szerók??? Nekem áll meg az eszem... nem tanítást kértem tõletek! Ettõl a nagy okosítástól,egyáltalán nem lettünk okosabbak... csak ketten megállapítottátok,hogy dedikált szerveren megy a BO2 ennyi... ezt eddig is tudtuk gugli meg beszólás nélkül is. Attól még ugyanolyan betegségei vannak mint a sima P2P-s matchmaking-nek szóval kurvára ki vagyunk segítve a dedi szerókkal... de utálom az okoskodást...
robotnyk
lehet van akinek csak az dedikált szerver, ami szerver keresõben van 😊
Fpocok
Csak nyomják itt a hülyeséget már sokadjára, ahelyett, hogy 1 perc alatt utána gugliznának. Eszem megáll...

Parasite Eve 2, best game EVER!

robotnyk
Azok, akár elhiszed akár nem.