C.O.D: Black Ops 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg lassulás-akadozásra gondolsz, arra sok ok lehet, a gépedet lefogja valami, bár a 9600-as selég réégi kari...driverek sem támogatják már.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Intel(R) core(TM)2 Duo CPU E7200@ 2.53GHz 2.53 GHz
RAM: 2GB
32 bites win 7
Videókari: Nvidia Geforce 9600 gt 310.70
Hangkari: Realtek
A legújabb verzió van meg mindegyik kártyából.
De akkor mi a gondd?
Talán az,hogy 2 éve (lassan 3) nem volt újra telepitve a windows?
Na ne, én meg pár haveron a 4. szinten vagyunk, de egyikünk 5. szintû, bár neki a gyerek is besegít.
1.55-ös k/d aránnyal általában mindig én vagyok a "legjobb"arányú
tiszta 2,5 nap játék idõ
a gyakori verzió váltás ,sem segíti a csalásokat
ez a csapat csalás is elég homályos nekem(ehhez személyes ismeretség kell+...)
Te ne tedd!!Higgy nekem!!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
ha nincs semmi,akkor mindenki játszik,most hétvégén sokan nem játszottak ezek szerint(dupla xp)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Nekem inkább az az érdekes,hogy pont te voltál egyik nap aki látta elvis-t mert annyira üresnek érezted a topikot. 😊) Most meg az a baj ha van vélemény? 😄
Egyébként nem tudom mit vagytok meglepõdve,mindenki tudta,hogy tele lesz csalóval,vagy nem?!
persze nem a BO, mert nem indul el, de régebbi részekkel.
de nincs csalás..
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
amikor nincs csiter,a gyerek az elsõk között van, amikor megjön a csítbuzi, akkor sokkal lejjebb. UE volt MW3-ban...
sokkal lejjebb a saját videót csatoltam be a WH-s kis buziról. Azóta ahogy nézem csak a játék neve változott, a csalás megmaradt....
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
annak ellenére megvetted,hogy ha jól emlékszem azt írtad,hogy cod-ot soha többet.
Azért hál Istennek,nálad van az összes "Prtg hacker napi szinten.... meg volt már aimboter is...."
Úgyis minden játékot meg kell tanulni, gyakorolni!
BF3-at veszem!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Prtg hacker napi szinten.... meg volt már aimboter is....
mit agitálsz itt az mw3 mellett,az ittenik 90%-nak megvan.
egy pici bökkenõ van vele:" Az tele van kib*szott hackerekkel!!!"
és ha jó a black ops II,ha nem ez legalább még tiszta.
bár ha téged feszültségmentesít a 0,3-as k/d arány,az való neked
Ha inkább nagyobb pályákon akarsz harcolni, ahol vannak jármûvek akkor BF3, ha kisebb pályákon csak emberek ellen akkor CoD.
BF3 mivel régebbi sokkal olcsóbb.
Ezért kell döntenem BO2 vagy a BF3 mellett!!!
Az hogy melyik a jobb nem tudom eldönteni!!
A BF3 inkább taktikai FPS, és nem tudom hogy menyire jó lesz -e nekem. (mennyire lehet begyakorolni ezt a játékot, Mennyire fog különbözni a COD-tól a taktikaiság miatt!)
Eddig 2 nagy FPS játékkal játszottam. 1. Counter Strike: Scource fél/3/4 évi gyakorlás után majdnem félprofi lettem. Aztán a COD: MW3 jóval nehezebb volt, fél év után egy nagy béna senkibõl kezdõhalandó lettem...
Parasite Eve 2, best game EVER!