11758
  • Fenrir
    Azt hogyan?
  • pcgammer
    40$ már van Origin kulcs én is annyiért vettem :)
  • Fenrir
    LE 60, DD meg 80 euró? Nájsz...
  • pcgammer
    A BETA kapásból magyarra tette :D A Teljesben gondolom azért lehet lesz választani :D
  • Fenrir
    Az kapásból magyar vagy ki lehet választani mint nyelvet?
  • nyirog
    origin, én is ott vettem
  • capa07
    Pár mondat az új SimCity-ről
  • Fenrir
    Digitálisan meg lehet venni/rendelni valahol magyar verzióban?
  • godand
    Az én stratégíám a következő volt! Építeni,építeni,építeni! Ha elfogyott a gempa: nem szégyelltem kötvényt kibocsátani! A 2111-es kommentben a kép, nem álltam rosszul!
  • capa07
    A rohadékok már a buszmegállót is viszik! :D
  • pcgammer
    Csináltam egy gameplayt igaz itt a népességre mentem rá :D De még így is kevesen voltunk :D Engem megvetek kilóra :D Előrendeltem várom a teljeset :)

• BYpsilon
    Lehetet jelenkezni feb 11-ig a hivatalos oldalon is a betara. Valamint szombat délután még a facebookon is egy post likekal.
  • Mikeee89
    Ma én is játszottam az 1-es szerveren. Nem rossz, de kicsit kevés ez az 1 óra. Meg vmit nem jól csinálok, mert mindig elfogy a pénzem. Pedig mindig építek ipari épületeket, házakat, üzleteket, és állandóan elfogy a pénzem. Ha meg adót emelek, sok lakos továbbáll. Van vmi stratégia?
  • Joschka
    Persze, hisz vagyunk itt már jó néhányan, akik előrendeltük a játékot.

Lehet, hogy ez a béta tényleg egy jóval korábbi állapotú verzió volt mint amilyen a végleges, megjelenő változat lesz. Nekem bejön!
    Várom már, hogy megkaparintsam a teljes verzióját a játéknak és tényleg neki állhassak városok létrehozásának.
  • capa07
    Olyankor jól jöhetettt volna a szomszéd segítsége.
  • oneal1
    és hogy volt a teszt. az előrendelők kaptak kis lehetőséget?
  • godand
    Összességében nekem is pozítívak az élményeim... Folytattam volna még nem untam egy percig se
  • nyirog
    Tömeg közlekedés az amúgy ideális 21 percről megugortt 66 percre amit viszont nem értettem, ekkor népesség robbanás nem volt, szerintem az a 34 000+ lakosság egyenletesen fejlődött ki.
  • nyirog
    A fűt én se értem miért ekkora bozótos, talán h ki zoomolva jobban lássuk? faszság. Amúgy nekem pont most volt először h nehezebbnek éreztem a játékot, jött a pénz havi 6-7 ezerrel, de nem győztem fejlszteni a dolgoakt meg kielégíteni az igényeket, mindig volt valami akadályozó tényező ami lejjebb vitte a profitom, jól esett kicsit végre harcolni a dolgokért (szeretem a sandbox játékmenetet is mikor csak alkotok, de ez most kimondottan üdítő volt) mikor 34-ezres lakosság felett el kezdtek megjelnni a tehetősebb rétegek a városomban akkor kezdtek el jelentkezni tömegével a nehézségek, több igény, több bla-bla, magyarán mindenből több. Már 2 full busz állomásom volt, 2 full klinikám, tűzoltóság, rendőrségből érdekes módon elég volt egy, ami nem volt full - 3 szennyvíz kiömlő, 5 víz pumpa és szemét teled plusz 4 kukás garázssal, pedig nem sietve építettem és nem is foglaltam el még a térképemnek a felét se, igyekeztem maximalizálni a helyet. Szóval mostani tapasztalatom alapján fenn tartom azt a lehetőséget h ha nem is SC4 nehézségű lesz (eleve mert nem engedi h mínuszba menj, játék egyből figyelmeztet, ezért könnyű amúgy főként, az a -100 000-es határhoz hasonló dolgo itt is jó lett volna alsó határnak), de ahogy fejlődik a város eléggé bedurvulhat, stagnálhat majd a dolog. Nálam kurva sok tűz volt, főleg meteor eső után, 2 tűzoltóság 3 -3 garázzsal elég kevés volt. Második iskolát építeni már nem maradt időm.
  • Aragorn831109
    Nekem most is sikerült elindítanom egy játékot. Most kezdem a haramadik 1 órámat.
  • Mighty
    bakker, ez komoly? Hát sokat nem engedtek :(
  • godand
    Itt inkább a népességre mentem rá, kíváncsi voltam mit tudok 1 óra alatt összehozni!
    [IMG]http://kepkezelo.com/images/tmxvvm3mijyv4pse1br.png[/IMG][/URL]]http://kepkezelo.com/images/tmxvvm3mijyv4pse1br.png
  • BYpsilon
    Mivel 3-kor vége volt tesztnek.
  • Mighty
    A stress test sikeres. Egyik server sem elérhető....
  • WinStar
    úgy lehetett hogy ha előrendelted a játékot,akkor kaptál 24 órára egy béta kulcsot :)
  • BYpsilon
    Kképfeltöltés nem müküdik, ill nem jelenik meg a feltöltött.
    Akkor talán beszúrással.
  • BYpsilon
  • BYpsilon
    UFO látogatás
    IMG]/forumkepek/2013_02/Spark_2013-02-17_14-55-59.png[/IMG]
  • akyyy
  • Ironman2
    tényleg máshogyan néz ki a kép:

• Ironman2
    már sehogyan se
  • akyyy
    baszdki, pár órája sikerült végre elinditani, tutorialt megcsináltam, csak bündonra, ha feljebb veszem, szaggat. valamiért nem használja a noti ati kártyáját, csak az intetgráltat. mire rendbe hozom majd hogy müködjön, lejár a beta. de ha tegnap bejött volna most nem lenne szopás.... hát ez kész :)
  • oneal1
    nem néztem ide egy hete, mi ez a teszt és hogy lehet hozzájutni?:D:D
  • Ironman2
    na ezt nem is néztem,gyorsan meglesem azt még
  • WinStar
    ja,15:00-ig van csak teszt sajnos :(
    Már letöltöttem,a frissítést most telepíti,reméelm addigra meglesz :)
  • HyperMonkey
    A grafikai beállításoknál érdemes próbálgatni a szűrőt. A "melegebb" opcióval pl iszonyat élethű lesz a game. Biztos vétel részemről.
  • Ironman2
    Telepitsd ujra az Origint.Amúgy már nem sok idő van hátra,lehet már nem engedik letölteni
  • Ironman2
    Csak ennyit tudtam összehozni egy óra alatt:

• WinStar
    #2116 PLS
  • Ironman2
    Szép az élet: