11758
  • nyirog
    meg ezt az egész banner dolgot jó lenne már lerendezni és akkor berakni coolfire virágpalántás topikját is.

Annak én is örülnék ha a store-ból warezosan beszerzett cuccok működni tudnának az eredeti játékkal majd
  • nyirog
    Lehet csinálni kéne egy F.A.Q-t az újonan idetévedőknek az olyan kérdésekkel mint pl a terraformálás
  • botyika
    Akik részt vettek a bétával és nem a legjobb géppel nyomták, azoknak mennyire volt élvezhető a játék?
  • mrmilan
    Baszki, pont most akartam írni, hogy úgy durván 1:56 körül mi a pecs van. Igen, a tűzoltók lába vs. vízsugár. Amúgy fasza kis videó.
  • Dzsini
    Egy utcában 5 pizzéria, 3 fagyizó, 3 hamburgeres és 2 tacos, a tűzoltók lábából jön a vízsugár....
  • godand
    Basszus! Van egy hangulata. Kedvenc zeném így meg pláne.
  • Coolfire
    Ehh..nekem sosem fog így futni,és kinézni.Érdekes módon ultrán sem nézett nálam így ki a béta..
  • Ironman2
    Király!!!
  • capa07
  • Joschka
  • Coolfire
    Én is kételkedem,de a remény hal meg utoljára.Igazából nem az alapjáték feltörése izgat-hiszen 0day veszem meg.Inkább az,hogy a lewarezolt fizetős tartalmakat össze lehessen hozni az eredetivel(lsd. Sims 3),banán nélkül lehetőleg.:)
    Ezért nyitottam.:)
  • Carlos
    Ne reménykedj... Nagyon sok minden a szerverről jön majd.
    Bár lehet, hogy az "alapértelemzett" árak be vannak égetve és utána csak az "update-ek" jönnek a szerverről. Ezesetben lehet, hogy lesz értelmes warez.
  • Coolfire
    Azért,biztos,ami biztos alapon;megcsináltam a csúnya topikját.:)
  • Joschka
    Viszont a béta teszt nálam a simcity javára döntött el mindent, főleg a kamera mozgatásnál sokkal könnyebb volt kelezelni a játékot, mint a cities xl-ben, mert abban kissé nehézkes. De meg sok másban is messze jobb volt ez a béta, mint annál az egész játék.
  • Joschka
    Igen, meg tettek hozzá még néhány újabb mappát, azt ennyike!
  • Dzsini
    A Platinum viszont továbbra is tök ugyanaz, csak több épület van benne.
  • elite
  • Joschka
    A cities xl-ben nagyon szánalmasan néznek ki a járókelők, olyanok mint valami lassított felvételen mászkáló beteg törpök, ha rájuk közelítesz.

A 2011-es verzió van meg nekem, a 2012-es szinte pont ugyanaz!
  • elite
    Mondjuk nekem mindig is tetszett a sim city picit rajzfilmes/meseszerű világa. A Cities XL ezt biztos nem hozza...
  • mrmilan
    Nagyon szeretném (szeretnénk), hogy ezeket a megjelenésig azért orvosolják. Kíváncsi leszek az első éles tapasztalatokra.
  • Dzsini
    Az egyik videón (a múlt héten a vonatosok között volt) egy szakadék fölött a levegőben is volt gyep :)
  • mrmilan
    Elnézve ezeket a videókat, azért már várós a stuff. De tényleg, az a szép zöld (bozótos) fű :)
  • Ironman2
    Én pont most játszom az új Platinum változattal
  • elite
    Valaki játszott a Cities XL 2012-vel?
    Az nem jó? Mert olvastam mind pozitív mind negatív kritikát.
    Ez ahhoz képest jobb lesz?
  • Ironman2
    tessék:

http://www.mysims.hu/webaruhaz/sims-3/the-sims-3-adatlap
  • Ironman2
    Az érdekes.Akkor nézd meg a mysimseseket,náluk is van webshop.mysims.hu
  • Austin Bailey
    egyébként meg múlt héten néztem a westendben az 576-ban meg a Media Marktban is.
  • Austin Bailey
    nem, nincs. "nincs raktáron"
  • Ironman2
    Lehet kapni,pl az 576-ban is van
  • Austin Bailey
    már rég megvettem volna a sims alapot, hogy beregizhessek a sims oldalára, de sehol nem lehet kapni. A legrégebbi dolog, amit ataláltam az adventures volt. (bocs az offért, de a sims topikban már elsírtam ugyanezt a bánatomat)
  • Dzsini
    Itt a topicban, most a kedvedért hadd ne lapozgassak vissza, tedd meg te.
  • Austin Bailey
    amúgy valaki odaadhatná nekem a 1.48-as patchez tartozót.
  • Austin Bailey
    tisztában vagyok vele, hogy mi ez.
  • botyika
    Egy EA játékot vettem eddig, a FIFA 12-őt. Nem mondom, hogy szar, de amiért vettem - online játék - arra tökéletesen alkalmatlan. Így kb. játszottam vele 3 órát, bosszankodtam, azóta se kapcsoltam be.
  • Armi555
    Erre gondoltam: http://hu.thesims3.com/game/tools/world
    Külön program, hogy a Sims 3-ba városokat csinálj..
    hátha ilyen lesz Simcityhez is, régiókészítő :)
  • Austin Bailey
    EA játék, akkor is a seggét nyalnák, ha egy fekete képernyő lenne
  • Coolfire
    Semmi köze nincs a lakosságnak ehhez,ez baromság,az EA ilyet soha nem mondott.
    2004-től volt M.o-i képviselet(már nincs,csak a szlovákoknál) és akkor jött be,hogy szinte kivétel nélkül minden magyarul jelent meg,ami EA-s volt.Aztán beleuntak a górék,mert így sem fogyott jobban,viszont a Sims sorozatot meghagyták-bár a Medievalt nem.
    Amire az előzetes felmérés szerint van igény:Sims 3,Fifa etc..most a SC azt honosítják.Pedig lett volna a Mass effect 3-ra is..
  • Austin Bailey
    ha nincs benne terraformálás, akkor biztos nem lesz olyan kieg, ami majd belerakja. A Simsnek tematikus kiegészítései vannak, amik alapvetően új ruhákat, bútorokat és tevékenységeket raknak a játékba. De egyik sem gyakorolt kritikát a játék működésével kapcsolatban. Egyik kieg sem oldotta meg, hogy ne várjon a sim a lépcsőnél, mielőtt lemegy, egyik kieg sem oldotta meg, hogy ne csak 5 emeletet lehessen építeni, hogy gyorsabban menjen a lift, vagy hogy reálisabb legyen az időszámítás. Ebből a megközelítésből a sim cityhez is olyan kiegészítők várhatók, amik új házakat, új autókat, új embereket, és új szolgáltatásokat fognak tartalmazni. Olyan mint pl "fagyigyár kiegészítő", ahol minden régióhoz hozzárendelnek egy fagyigyártási alapanyagot, így a szoc-networkön beszerezheted a fagyi kellékeit, a gyár legyártja a fagyit, aztán fagyisautókkal le kell fedni a várost. Ehhez mondjuk kapsz 1-2 dugóelhárító eszközt, amiből az egyik "az ismeretlen fekete lyuk" nevet fogja viselni és teleportként fog működni.
  • Newfronter
    Tudja valaki, hogy miért lett magyar nyelvű a játék? Nem úgy volt, hogy 20 milliós lakosság kell, hogy magyar nyelvű EA játékokat kapjunk?
    Ahogy látom nem mindegyik játék magyar, ami EA, de van ami igen.
  • botyika
    Én mindenesetre kivárom szépen míg megjelenik és mit írnak róla / mi lesz benne, és milyen konfigokon megy normálisan, és csak utána veszem meg. Túl nagy a hype, az gyanús :)