11758
  • Ironman2
    Mentő,és tüzoltóállomás:

• Ironman2
    Tele van sztahanovistákkal a város:

• Ironman2
    Na eltelt mégegy óra,nagyon bosszús lettem már a végén,mert akkor hagyta abba mikor a legjobban belejöttem.Nagyon könnyű meggazdagodni,és ha az ember be tudja állítani az arányokat,lakó,bevásárló,és ipari körzeteket,akkor szinte dől a lóvé.Parkokkal,és szórakoztató épületekkel elég jól lehet növelni a népességet.Nekem bejön,a játék végén igérik hogy csak töredékét láttuk a teljes programnak,erre kiváncsi leszek.Megjelenés elött már úgyis lesznek tesztek róla
  • WinStar
    Sziasztok.Nekem oylan gondom lenne hogy van béta kulcsom.De az origin ugye frissití a játékot,aztán simcity_9 erroral kilép a frissités,és nem tudom elindítani a játékot. Mi lehet a gond? :S :(
  • malter
    kicsit érdekes megoldások vannak benne,de bejövös,csak a kis területtel nem vagyok kibékülve
  • Hay #2114
    Fiam gépén kipróbáltuk (ma említette, hogy ya, lehet, hogy van kódja, csak még nem nézte meg... és kapott :-), és nekünk tetszett.
    Sajna nem csináltunk screent...
    Kb. 20k-s lakosságig tolta fel, és 4-es szintű volt a városháza.
    Közepes jóléti szintet ért el.
  • Joschka
    Új városházám lett és kisvárossá lépett elő a városkám.

• godand
    Tudtam volna még miből költekezni:)
  • godand
    Az időt végig pörgetve eddig sikerült jutnom Valóban dől a lóvé és ez meglehetősen könnyűvé teszi. Ettől függetlenül van benne potenciál a multi élmények is még hátra vannak:)
    [IMG]http://kepkezelo.com/images/k2ewdvaaqw0xzzlxe9po.png[/IMG][/URL]]http://kepkezelo.com/images/k2ewdvaaqw0xzzlxe9po.png
  • Joschka
    Hát lenne mit beépítenem...csak hát kevés a játékhoz az idő.

• Joschka
    A fű meg tényleg aránytalanul olyan nagy, hogy a bozótvágó is kevés lenne neki.
  • Joschka
    DDD...mekkora hodály...a gyerkőcök meg visítoznak a gyönyörtől, mert kaptak egy játszóteret.

• Joschka
    Nálam meg megy cihelődés ezerrel...

• Ironman2
    Bár még mindig nem értem,minek ekkora füvek a játékba? Talán fünyírószimulátort is raknak bele?
  • capa07
    Lehet, hogy csak bámészkodók, akik nézik, hogy ég le a városuk!
  • Ironman2
    De nálad legalább vannak emberek a buszmegállóban.
  • capa07
    Földrengés után a városomat tűzvész pusztította. A gond csak az volt, hogy a földrengésben megsemmisült a maxra kiépített tűzoltóság is és pénzem se volt újat építeni, csak később, úgyhogy a fél város leégett. Alig bírtam a romokat eltakarítani.
    A képen jobb oldalt már ott a tűzoltóság, de csak egy tűzoltókocsival, azzal meg nem mentem sokra!
  • Newfronter
    Nekem is sikerült 13000/óra körülire, vagy még többre emelnem a bevételt. A parkok hatására jönnek a gazdagabb emberek a városodba, én pl. mellőzöm az ipart, és így is elég szépen haladt a városom. Több focipályám/baseballpályám volt már. Később viszont sokat panaszkodtak az adóra, csökkentettem de már elköltöztek páran. :D
    Viszont továbbra is nagy igény volt lakóövezetre, de kifutottam az 1 órából sajnos. :S

Nem vagyok pro ebben a játékban, eddig bejön, de tényleg szívesen venném a nagyobb nehézséget.
  • capa07
    Gondolom már mindenki melózik. Nézd meg akkor, amikor az emberek munkába mennek, reggel. Akkor biztos fognak ott várakozni.
  • Ironman2
    http://kepkezelo.com/index.php

ezt használjátok!
  • Armi555

• Ironman2
    Amúgy kaptam egy gyönyörű plázát,magától felépítette,csak addigra letelt az 1 óra.Sajnálom:

• Ironman2
    Miért nem lehet látni az utasokat várakozni a buszmegállóban?

• Ironman2
    Kedvenc képem:

• Ironman2
    Buszvonalat nem lehet kijelölni,vagy csak a megállókat lehet lerakni?

• Győri Devi
    Ez a srác éppen azt csinálja hogy minél népesebb várost hozzon össze: stream
  • Carlos
    Szerintem gagyi vagyok a prókhoz képest.
    Pl azt sem tudom, hogyan tudom a "népsűrűséget" növelni, hogy megjelenjenek a tömbházak. 1-2 megjelent az alacsony értékű területeken, de pl hogy a magason hogy lehet sűrűséget növelni azt nem tudom.
  • Coolfire
    Szép kis profitod van.:)
  • Carlos
    Köszi.
    Épp most fejeződött be az újabb egy órám... Hmmm... de szivesen molyoltam volna még a kis városomban:
  • capa07
    C - képkészítés
    V - videó készítés
  • Joschka
    "De mi a bréért nem raktak bele egy visszaállító gombot."

Majd biztos valamelyik kiegnél pótolják, mert szerintem is tuti, hogy lesz folytatása ennek a játéknak.:)
  • Coolfire
    A legegyszerűbb,ha kipróbálod.:)Nem nagyon lehet hinni a sys.req-nak.Nekem nem éri el a minimumot sem a gép,mégis nyüstölöm.:D
  • Joschka
    Okés!
  • Sharx
    már megnéztem de azért megkérdeztem
    Úgy látszik sokat hagyok ki :(
  • oneal1
    necces szerintem
  • Sharx
    Hello!Szerintetek nekem low-on elfutna valamenynire élvezhetően?
    a Gépem:
    AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor
    GeForce 7025 / nForce 630a Videókártya
    2 GB ram
    Előre is köszönöm!
  • Armi555
    Nekem is van hogy 9 FPS-re csökken mikor buszmegállót rakok le, és maxon 20-25 fps között van... 8GB RAM, procim Q6600 és ATI 6850-em van..
    Világítás és az Árnyék beállításra érzékeny... más játék is néha idegesítően alacsony FPS-el fut holott gond nélkül kellene... játékban van a hiba?
  • Ironman2
    bocsánat!
  • BYpsilon
    Nekem is ATI és gond nélkül megy kimaxolva. i3-3220,8gb,hd5750 1GB, 1920*1080
  • Coolfire
    Belőtte a hardvereid,és ennyit tud a moncsi.Hasznos azt a beállítást,v. ahhoz közelit használni amit a progi ad meg,mert elég csúnyán terheli ha épül-szépül a városka.
    De mi a bréért nem raktak bele egy visszaállító gombot..