11758
  • Newfronter
    Igen, ez lehet a baj, nekem nem szaggat, semmi baj az FPS-el. Majd jön biztos valami SimCity driver a játék megjelenésekor.
  • HyperMonkey
    nem trollkodok, nekem tényleg szaggat. Valszeg az ATI kártyákat ez se szereti ahogy a legtöbb program.
  • Joschka
    Azt már én is kerestem, de eddig sehol sincsen olyan...
  • Falabu #2076
    Nekem egy 2.4 Core 2 Duo-m, van 4 Giga RAM és Nvidia 320m, bár 2x erősebb a videókártya mint a minimum ami megvan adva, de ígyis csak minimumon megy. Ilyen beállításon alig lehet élvezni a játékot. Nem lehet látni semmit, minden összemosódik. Így sajnos nem veszem meg pedig, nagyon jó játék....
  • Joschka
    Nekem meg egy core2duo 2800-as, 8 giga ram, Nvidia GT 610-es van a gépemben azt fullon simán süvítve megy!

Azért a felbontás választék kicsikét szűk, nem?

• Carlos
    Melyik gombbal lehet screenshotot csinálni?
    (amelyik autómatikusan kimenti... nincs kedvem paint-be beilleszteni stb.)
  • drmilo
    Achievementek és ranglisták:

http://www.youtube.com/watch?v=Qp8Ew1tuQKI&feature=youtu.be
  • capa07
    Nemrég volt itt szó arról, hogy ide is lehetett volna csinálni a fejlesztőknek egy olyan térkitöltő dolgot, mint amilyen a CXL-nél volt. Kicsit elgondolkodtam rajta és tényleg tök jól nézne ki. Nem vagyok programozó, de szerintem semennyi ideig nem tartana nekik megoldani. Valamit tényleg kezdhetnének vele.
  • Austin Bailey
    ez meg úgy néz ki, mintha valami épületszerkesztő lenne. Szerintem amúgy jó lesz ez a játék, ha lehet majd moddolni. Tutira kelleni fog egy reskin, egy lot egy tree mod, meg egy útjavítás. És valószínűleg egy no maxis bulilding is De azért a zónarendszert köszönjük
  • Austin Bailey
    nekem ebből úgy tűnik, hogy hiába jó a zónarendszer, nem tudod kihasználni, mert nincsenek lotok (vagy akárhogyan is kéne hívni) Őszintén szólva elég igénytelenül néz ki, hogy az üvegház a susnya közepén áll, amivel nyilván nem tudsz mit csinálni.
  • capa07
    Két kép a legutolsó városomból:

• Ironman2

mekkora troll!

Az én gépemen simán futott a béta,bár majd meglátjuk a teljest!
  • HyperMonkey
    Nekem 6 magos Phenom II-vel, 8GB rammal és HD6950-el maxon szaggat.
  • Evogordon
    Milyen gep kell egy magas grafikai beallitashoz kb?
  • Joschka
  • Coolfire
    Valóban elég kopár.Reménykedjünk,hogy ez még valami nagyon régi verzió.:)
    Majd kiderül a jövő hónapban.:)
  • Ironman2
    Megjavult! Engem is beengedett most épitkezni!
  • Joschka
    Na, most megint be engedett a játékba...úgyhogy egy szép és új várossal fogok gyakorlatozni!
  • capa07
    Nem értem, hogy ezeknél a gazdak telkeknél miért nincs egy fa, bokor vagy egy valami más díszítőelem? Ennyire félkész lenne a játék?
  • Ironman2
    Ilyen nekem is volt egyszer,de kiléptem a főmenübe,és új játék kezdésekor már látszott minden lerakható objektum
  • HyperMonkey
    Megoldódott a grafikai anomália, a catalyst vezérlőpanelen alapra állítottam mindent. Szeretlen ATI (soha többet). Viszont szaggat nagyon.
  • drmilo
    Feldobtam egy magyar tutorial végigjátszást:

http://www.youtube.com/watch?v=2-eHr2ikUCI&feature=youtu.be

Van egy normál játékról is, lehet felteszem majd azt is, vagy ha holnap már lesz normális szerver akkor többet is.

• J R Oppenheimer
    Nagyon rendes vagy, de holnaptól már nem vagyok otthon és csak az itthoni gépem vinné el. Valaki biztos jobb hasznát venné :)
  • Laci82
    Hát nekem így a beta alapján gagyi érzést keltett.
    Nem sok játékkal játszom már ,ezt nagyon vártam,de ha ez ilyen Sims érzést fog kiváltani belőlem....hát nagyon csalódott leszek.
  • Joschka
    Később, mikor a 2-es szerveren próbáltam...ott sem voltak meg már az építési cuccok.
  • Coolfire
    Szerintem igen,hacsak valami nehézségi fok állítgatást nem kap a végleges retail.Vagy majd ingyenes DLC-ben,ha nagyon belázadnak a gamerek-lsd. ME3 befejezés.:))
  • Coolfire
    Persze hogy amiatt,hiába tagadják Lucy-ék.:)
  • Newfronter
    Probléma tuti lesz, de megoldják előbb vagy utóbb ,engem ez nem is annyira zavarna, mert ezek ideiglenes problémák. Inkább az, hogy tényleg ilyen könnyű lesz-e?
  • Coolfire
    Elkezdtem az 1-es szerveren a tutorialt,csinálgatom,viszont az építési cuccok közül semmi sem látszik.Út,zóna,víz,villany,pöcegödör etc.,minden eltűnt.Gondolom ezek jönnének a szerverről.
    Mi lesz itt ha megjelenik a játék,és elkezdik majd aktiválni?Gondolom nem százan rendelték elő.:))
    Ma hanyagolom,holnap 15.00-ig hátha tudok még vele játszani.
  • nyirog
    nekem se megy amúgy már, vagy meghalt a szerver túlterhelés miatt, vagy lelőtték az egészet a picsába
  • nyirog
    nekem is van még egy béta kulcs ha kell valakinek
  • nyirog
    Független mindentől én is örülnék neki, mert nem veszem be azt h az agent rendszert nem lehetett volna központi szerver nélkül megoldani :))) csak a hülye nem látja h a védelem miatt van a szerver
  • capa07
    Akkor se vagyok képes felfogni, hogy azok a szar kereszteződések amik már minimum 2-3 hónapja is szarul néztek ki, nem voltak képesek megcsinálni. Vagy akkor legalább ne tették volna közzé! De lehet, hogy csak hozzá akartak szoktatni a látványhoz!
  • Coolfire
    Az lehetséges.Nekem nagyon trotty gépem van,XP-n középgrafikán mendegél,és van árnyékom.
  • Coolfire
    Ha a Simset követik,vagyis az EA mindenszarbólpénzt politikáját,akkor nem fogunk dlc-k,patchek,storek meg mit tudom én mi nélkül maradni,az biztos.
    Fognak rajta javítani,-legalábbis úgy tesznek,mintha érdekelné őket.De ahogy Carlos kolléga mondta nemrég,lehet,már 0day patch hegyekben kapunk javításokat.:)

• HyperMonkey
    Hogy kell erről a szarról print screent csinálni? Megporóbálok betenni ide egy képet hogy nálam hogy néz ki. Undorító, 10 évvel ezelőtti grafikának néz ki. Minden maxon de árnyék sincs, és egy fos az egész. nem tudom miért van ez. Lehet hogy az a kurva ATI miatt megint?
  • capa07
    Gondolkodtam, hogy mikor vegyem meg az új részt, de valahogy nem tudom magam túltenni azon, hogy a játék néhány helyzetben egyszerűen nem képes helyesen megcsinálni az útkereszteződéseket. Ez valahogy nagyon idegesít. És nem hinném, hogy a megjelenésig ezt kijavítanák. De ki tudja...
  • LeWyTy
    Ez nem az hogy már egyszer lenyomtad az 1 órát?
  • akyyy
    help, kiléptem a letöltésből, rámegyek az ikonjára, és kiirja hogy hiba 1004
  • Coolfire
    Ha ez a 2 szerver lesz már az élesben is,az nem lesz jó..Azért a steam profibb.