• nyirog
    A fűt én se értem miért ekkora bozótos, talán h ki zoomolva jobban lássuk? faszság. Amúgy nekem pont most volt először h nehezebbnek éreztem a játékot, jött a pénz havi 6-7 ezerrel, de nem győztem fejlszteni a dolgoakt meg kielégíteni az igényeket, mindig volt valami akadályozó tényező ami lejjebb vitte a profitom, jól esett kicsit végre harcolni a dolgokért (szeretem a sandbox játékmenetet is mikor csak alkotok, de ez most kimondottan üdítő volt) mikor 34-ezres lakosság felett el kezdtek megjelnni a tehetősebb rétegek a városomban akkor kezdtek el jelentkezni tömegével a nehézségek, több igény, több bla-bla, magyarán mindenből több. Már 2 full busz állomásom volt, 2 full klinikám, tűzoltóság, rendőrségből érdekes módon elég volt egy, ami nem volt full - 3 szennyvíz kiömlő, 5 víz pumpa és szemét teled plusz 4 kukás garázssal, pedig nem sietve építettem és nem is foglaltam el még a térképemnek a felét se, igyekeztem maximalizálni a helyet. Szóval mostani tapasztalatom alapján fenn tartom azt a lehetőséget h ha nem is SC4 nehézségű lesz (eleve mert nem engedi h mínuszba menj, játék egyből figyelmeztet, ezért könnyű amúgy főként, az a -100 000-es határhoz hasonló dolgo itt is jó lett volna alsó határnak), de ahogy fejlődik a város eléggé bedurvulhat, stagnálhat majd a dolog. Nálam kurva sok tűz volt, főleg meteor eső után, 2 tűzoltóság 3 -3 garázzsal elég kevés volt. Második iskolát építeni már nem maradt időm.