11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#2199 Bétában volt egy map amiben félig volt egy domb.
És terraformálás terén én csak fa lerakást láttam. Nem nagyon lesz igazán terraform, de talán majd kijön hozzá régiókészítő mint a The Sims játékhoz.. -
#2198 muti már. én sehol se találtam még. -
#2197 Volt már sok kép és videó hegyre menő és onnan lejövő utakkal, hegyoldalba vágott szerpentinekkel. -
#2196 naigen, ez számomra is az egyik legfogósabb kérdés. minden screenshot csak full sík terepet mutat. -
#2195 Most akkor lehet terraformálni vagy nem? Játék közben pénzért? -
#2194 -
#2193 értemén, persze én csak saját tapasztalataimból tudok kiindulni sose volt gond az árral most is tőlük veszem ha veszem -
#2192 Mondom azt a editiont csak ök árulták igy részben kényszer volt de igazad van nem volt kötelezö. -
#2191 jólvan na mellé ment:D -
Ironman2 #2190 nem engem vágtak át! -
#2189 átvágtak? azért ez így egy kicsit erős, nem voltál köteles megvásárolni az új áron de még a régin sem, ezen kívül minden boltnál legalábbis a jobbaknál ki van írva hogy az ár becsült ár és megjelenésig változhat -
Ironman2 #2188 kösz az infót,váltottam én is! -
#2187 Másodszor mikor ök megkapták a játékot...érdekes szitú volt mert máshonnan nem lehetett itthon beszerezni azt a editiont igy elégé biztosra mentek.
Nem volt vészes csak 1500-al emeltek az áron... -
Ironman2 #2186 Mikor kaptad meg az árváltoztatás értesítést? -
#2185 Én csak annyit mondtam, hogy ott már vágtak át a konzoloknál még nem de a döntés a tied. -
Ironman2 #2184 fasza! akkor most váltsak én is? -
Coolfire #2183 A Sims PGG-ket sem fordították le magyarra,de-talán-itthon lehet(ett) kapni. -
Coolfire #2182 Akkor kell nézni egy másikat nekem is a biztonság kedvéért.Köszi,hogy megemlítetted.:) -
#2181 nem tudja valaki h a simcity prima guide idehaza is megjelenik e? esetleg magyar nyelven -
drmilo #2180 én ma rendeltem elő a konzoloknál, eddig még nem volt gond velük. -
#2179 akkor marad az ipom 9700-ért -
drmilo #2178 Néhány saját készítésű videóm, a mostani hétvégéről:
És egy gameplay (kapkodós lett, de próbáltam minél többet kihozni az 1 órából):
-
#2177 Gameshopnál már kétszer jártam ugy, hogy az utolsó pillanatban emelték az árat. A konzoloknál ilyen még nem volt. -
#2176 Simcity limited 8500 -
#2175 Köszi a válaszokat! Az első boltban (alább) észrevettem az nem a Limited Edition volt, vagy csak nem tüntették fel eléggé -
#2174 Itt. -
#2173 Most látom, volt a bétában is fa lerakás, "fásítás" :) -
Newfronter #2172 Az oldalon valami reklám szétcseszi a spoiler tag-et. Adblock használata javasolt, úgy nincs semmi gond. -
#2171 Csak én nem tudom lenyitni a spoilert? -
Ironman2 #2170 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Gameshop.hu 8500 ft -
#2169 Melyik boltban kerül dobozosan 9 ezerbe? Mindenhol csak 11 ezerért látom :S -
pcgammer #2168 Akkor esetleg még ez van ez hátha nem kéri el az önéletrajzodat még :D
Link2 -
#2167 Sajnos igen :) -
#2166 A holdon laksz, hogy ebböl egy se esik útba hazafelé menet... -
#2165 Jó ez az oldal, regisztrációnál már csak a születési anyakönyvi kivonatot nem kérik, lol. -
#2164 Hallottam, de hétfőtől péntekig este 6-ig dolgozom és meló után már nem az az egyetlen vágyam, hogy körbeautózzam még Budapestet is. -
#2163 Pick Pack Pontról hallottál már? a dobozt meg ki is dobhatod...de nem akarlak rábeszélni semmire se a te pénzed. -
#2162 Mert nincs szükségem dobozra és nehéz megszervezni azt is, hogy a futár kihozza és én átvegyem. -
#2161 Mi a gond a dobozosal? 9k-ba kerül, kevesebb mint bármelyik digitális. -
pcgammer #2160 Pl itt is van már annyiért :)
Link