11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#2319 Köszi! -
Coolfire #2318 Ez sem rossz.. -
#2317 Én majd péntek nyitásra beslattyogok egy boltba, aztán este meló után hazamegyek és elkezdek játszani. Énis beszoptam a hajnali diablózást, úgyhogy nekem majd csak péntek este lesz simcity, valszeg vasárnap estig... -
laca95 #2316 http://www.konzolvilag.hu/pc/simcity-limited-edition/10152
Előrendelőinknek ingyenes házhozszállítás!
-
#2315 A hotel még a kisebbik ügy, nekem inkább az utazás közben laptopról játék jutott eszembe, de mostanában már (főleg nyugatabbra) vonaton, távolsági buszon van nyílt wifi, és a mobilnet se olyan arcátlanul drága, mint nálunk - tehát megoldható a dolog.
Nyivákolni lehet rajta, de az elsődleges célcsoportnál valószínűleg nem fog problémát okozni, ha a szerverek zökkenőmentesen működnek. -
TokraFan #2314 Látom sok eszed van suttyókám... -
#2313 Jobban belegondolva ez valóban inkább annak akadály aki mondjuk tényleg gyakran héderel hotelben egyedül, szóval lehet abban valami amit mondasz. Másik oldal mellett szól hogy sok társammal együtt végigszopkodtam a Dio 3 launchot és nem volt kellemes. A sima launch viszont valahol a cég felelőssége, feltételezem hogy nem utópia az hogy egy always online cím bökkenő nélkül elinduljon. Főleg egy ilyen cím mint a sim city, amelynek nem eszement őrült rajongótábora van, hanem mondjuk inkább úgy hogy stabil bázisa. Tehát nem úgy kezdenek neki a játéknak hogy éjfélkor tauren jelmezbe öltözve 20 raklap snickerssel és red bull-al ülnek le a gép elé hogy egyhuzamban letoljanak szarás nélkül 50 órát. -
#2312 Megy a hiszti, mert nem tudsz majd warezolni?
LoL. -
TokraFan #2311 Nem a szálloda (vagy a WiFi) a lényeg, ez egy tisztán elvi kérdés. Ha megvettem és kifizettem jogom kéne legyen ahhoz, hogy használjam. Akkor is, ha nincs internetem! Valójában az emberek a hülyék most is, akiknek mindent le lehet tolni a torkán. Ez ment a DLC-kkel is. 10éve még elképzelhetetlen lett volna, hogy értéktelen vackokért külön fizetni kelljen. Ma meg gyakorlatilag félkész játékokat adnak ki, amit aztán DLC-k formájában tesznek teljessé, így végül sokszorosába kerül ugyanaz a játék, mint egy hasonló, pár évvel korábbi kiadás.
SC5-nél is gondolom ez lesz, kihagynak belőle mindent ami a 4-ben alap volt, aztán majd megvehetjük külön a buszközlekedést, hajókat, metrót, épületeket, egyéb hülyeségeket... -
Austin Bailey #2310 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1330608820&no=2205]#2205[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1330608820&no=2208]#2208[/URL]
-
Ironman2 #2309 eh,neked valami más hullámhosszon járnak az agytekervényeid,összehordod a szezont a fazonnal.Én arra a kérésedre válaszoltam hogy hol lehet megvenni a Sims3-at.Ajánlottam először az 576-ot,erre azt mondtad hogy ott nincs raktáron,utána vettem a fáradságot,és kerestem neked egy másik üzletet,ekkor találtam a mysims oldalát,erre nekemjössz itten a világkészítővel.a kutya nem beszélt a világkészítőről.Az meg hogy nem segítenek neked,az nem az én hibám,nyilván azért nem,mert nem tudtak linket adni.Kicsit ébredjél fel,és nem azt kell csesztetni aki segitett neked.téma over -
Austin Bailey #2308 arról van szó drágám, hogy a múltkor kérdeztem, hogy nem tudtok-e adni egy világteremtőt az 1.48-as patchhez, és nagy elzárkózás lett a vége. Most pedig kattanj már le róla. Mivel meg fogom venni az alapot, ezért a probléma meg fog oldódni, csak azért kellett volna, mert ki akartam próbálni, hogy mekkora maximális meredekségű területre lehet még telket építeni. Ugyanis éppen felhőkarcoló-építéssel kísérletezem, és azokat a technikákat keresem, amivel ki lehet játszani az 5 emeletes limitet. Ebből az egyik az, hogy lehet 4 szint pincét csinálni. -
#2307 nanáhogy. -
#2306 Reklámozzák is a saját digital deluxe változatukat ahányszor elindítom az Origin klienst :) -
Ironman2 #2305 mint a ubisoftnál,amúgy most rinyálnak hogy a crysis3 is origin védelmet használ -
Ironman2 #2304 Azt irtad hogy meg akarod venni a Sims3-at,ezért kerestem neked egy boltot,és ezért ajánlottam a mysimset,warezról szó se volt,vagy arra érteted talán a "vételt"? -
#2303 Ha egy hónapja megveszed 80 euroért, akkor kapsz hozzá két DLC-t és 5x10 euro levásárolható kupont - ha van mire elhasználni, akkor bőven megéri.
Mostanra már kevesebb ajándék jár, és jóval olcsóbban is megveheted máshol (itt a topicban is beszéltek 9000 forint körüli összegről).
...attól pedig nem félek, hogy nagyon hamar készül szerveremuláció. -
Ironman2 #2302 milyen üzenetet?? még mindig nem értem,nem irtam én semmilyen üzenetet -
Austin Bailey #2301 a lényeg az, hogy felfogtam az üzenetet, csak szerintem elég nevetséges. -
#2300 Ne onnan vedd meg. -
Ironman2 #2299 DDD.ott van felül a bannerban a linkje -
Austin Bailey #2298 Bébijáték. Ilyen giccses izékre szükség van benne. -
Ironman2 #2297 te hoztad fel a témát,nem én -
Zero 7th #2296 Tyűgecc, 80EUR lesz a játék? Merre is van az a technikai részleg? :P :D Mi a tökömnek néznek ezek engem az EA-nél, echte igazi polgármesternek, aki leírhatja tanácsadói költségként, vagy mifasz? -
Austin Bailey #2295 pontosabban azoknak akik beregisztráltak és egy alap vagy egy world adventures termékkódot is beírtak a regisztrációjukba. Nem tudom mit kell ezt tárgyalni, amikor nagyon jól tudjuk mindketten. -
#2294 A lakóházaknál lehet látni valamennyi változatosságot (ott lehet, hogy működik valami véletlengenerátor-szerű eszköz), a pizzériák tetején viszont a nagy tábla ugyanolyan, és az nagyon feltűnő volt az előző videóban. -
Austin Bailey #2293 ahhoz képest, hogy a moduláris épületeket hogy reklámozták igaziból csak annyit jelent az egész, hogy építhetsz tornyot a tűzoltóságra -
Austin Bailey #2292 Nem tudom, hogy megoldja-e. Az SC4-nek az volt a legnagyobb hibája, hogy 4-5 épülettel volt tele a város. mivel úgy működött az építés, hogy egyrészt az igény kielégítése szempontjából mindig a legmagasabb kapacitású épületet építette, másrészt meg pl egy évben nem épített minden épületet, ami be volt állítva stílus szerint, hanem csak 2-3 fajtát. Hiába raktál be új épületet, vagy az történt, hogy nem épült, vagy dömpigszerűen elkezdett épülni. Ezért lettek egyre inkább plop verziók az épületekből. Máshogy nem lehetett megoldani, hogy az épüljön, amit szeretnél. Ha rendes várost akartál, akkor rengeteg plop épületet kellett lerakni, főleg a w2w-ból, amivel meg az volt a probléma, hogy nem volt alatta zóna, így igaziból plopolni csak CO-t meg R-t lehetett. -
Ironman2 #2291 Hát azért itt más a helyzet,de szerintem menjünk át az offba,mert p.csánrúg minket a frissen kinevezett HG -
#2290 Hát, ha megoldja, hogy egy képernyőképen ne legyen 5+ egyforma pizzéria... -
Ironman2 #2289 Eh,én nem is beszéltem sose ilyenről,szerintem elnéztél valamit.amúgy a világteremtő tényleg ingyenes,de csak azoknak akik beregisztrálnak a sims3.comra -
Austin Bailey #2288 mivel a store cuccok 90%-a gusztustalan. És pontosan ezt várhatjuk a si city esetében is -
Austin Bailey #2287 egyébként a simcity sorozat történetében a metró végig visszafelé fejlődött. A 2000-ben volt a legjobb, mert ott városi vasút volt, ami a föld alá tudtál dugni, aztán a 3000-ben jött a cső, ami az állomás előtt egy vágányúra keskenyedett, a 4-ben meg ugyanez a cső volt, plusz az RH-ban csináltak hozzá magasvasutat, de a kettő nem igazán illett egymáshoz például a megállók filozófiája szerint, az el-track inkább a GLR-hálózathoz passzolt, aztán most meg már meg is szüntették az egészet. -
Austin Bailey #2286 nem tudom, úgy érzem mintha hirtelen valamilyen szelektív morális tartás támadt volna fel benned. Mintha úgy éreznéd, hogy az amúgy ingyenes világteremtő eszköz azok kiváltsága, akik beszereztek egy eredeti alapot, miközben ugyanezt a tartást nem érzed akkor, amikor lewarezkedsz 15 kieget meg többszáz store cuccot. -
Ironman2 #2285 Már régen voltak jó store cuccok,a mostaniak eléggé ocsmányak voltak vége az offnak! -
Austin Bailey #2284 Én akkor utáltam meg az EA-t, amikor a Sim City 4 kijött, és az látszódott rajta, hogy a 3000-hez képest gyakorlatilag semmit nem javítottak rajta (még a metrómegállót sem). -
Ironman2 #2283 Örülök hogy segíthettem.Mondatod első részével viszont nem értek egyet,kicsit zavaros -
Austin Bailey #2282 szerintem logikus, végülis egy gyári játék technikai problémáival mindenki szíveskedjen a gyártóhoz fordulni -
Austin Bailey #2281 LeWyTyvel mi lett? Ő is akart hg lenni. (Meg Coolfire is, de akkor ezek szerint ő nyirog javára visszalépett) -
Austin Bailey #2280 annyira nagylelkű vagy. Azért összegezzük egy kicsit a dolgokat. Te napi szinten azzal foglalkozol a sims warez részlegben, hogy a megjelenés napján feltörd a store cuccokat, illetve már megjelenés előtt megszerezd az új kiegeket a kínaiaktól, erre te csinálsz belőle öntudati (vagy nem tudom mi bajod van)) kérdést, hogy mivel a sims alapot szinte nem lehet megkapni, ezért el mertem kérni az amúgy ingyenesen letölthető világteremtő eszközt. Nekem ez fura. Annyiban viszont igazad van, hogy szemmel láthatóan lehet kapni a sims alapot például ezen a mysims oldalon, szóval akkor probléma megoldva, erre több szót ne is vesztegessünk. Köszi szépen