11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Coolfire #2359 Nekem 9500,mert 990 a futár.:)Biztosabb lett volna az 576,mert az van nálunk,de úgy 1500-el drágább.Viszont azt le tudom csekkolni.:) -
#2358 9K
Mondjuk relativ. 12K-t énsem szivesen adnék érte. -
Coolfire #2357 Én is csak az ilyeneket veszem meg,aminek kell az online része is,vagy csak úgy hajlandó futni.Az SC meg nekem is bejön,igaz elég drágácska.:) -
Coolfire #2356 Az originnel nincs gond,mert a .par filet kellett módosítani,el is indult tegnap a kliens nélkül.Viszont az adatok,és a szerverek hibádznak.Ergo,ahogy Dzsini mondja ez nem lesz könnyű.Esetleg ha a teljes játék tartalmazni fog néhány adatot,egy nagyon kiherélt offlinet lehet,hogy tudnak csinálni(Anno 2070),de semmi több szerintem.:) -
Newfronter #2355 Még a Crysis 3-hoz sincs crack. Itt meg szerver oldalon fog futni valami, ez még jobban nehezíti a dolgot.
Amúgy egy ilyen játékot megéri megvenni, nem tucattermék, sőt talán ez az egyetlen normális városépítős szimulátor. Bár elment kicsit arcade irányban az új rész, viszont elég élvezetes. -
#2354 Aha, valószínűleg írnak szerveremulációt 24 órán belül -.- -
Since #2353 Nemhiszem hogy lesz, de ki tudja. -
#2352 Ó, akkor már 5-én lesz warez, ki lehet próbálni :D -
BYpsilon #2351 Megjelenési dátumok:
Japán March 7, 2013
Észak Amerika March 5, 2013
Európa March 7/8, 2013 - ide esünk mi
Ausztrália March 7, 2013 -
drmilo #2350 Csak magyarországon jelenik meg március 8-án? Mert mindenhol március 5-öt mondanak? -
capa07 #2349 -
capa07 #2348
-
#2347 jó hát , amúgy is félkész volt, még ötletelek rajta h alap tudásommal miket tudok megcsinálni benne és akkor azt is ki-be kapcsolhatóra teszem (köszi a helpet), de majd csak holnap :P -
Ironman2 #2346 http://ironman1972.ingyenweb.hu/switch4.js
igy kell megcsinálni
a téma karbantartásához meg ezeket kell beirni:
<script type="text/javascript" src="http://..tárhelyed......./switch.js"></script>
<a href="javascript:style_switcher.switchTo(0);">Design ON</a>
<span> </span>
<a href="javascript:style_switcher.switchTo(false);">Design OFF</a> -
Ironman2 #2345 ja igen,kell hozzá a switch.js is,bocs.fel kell azt tölteni egy külső tárhelyre,és belerakni hogy milyen scripteket töltsön be,ha valaki bekapcsolja a designt.lehet css-t,és js-t is belerakni -
Ironman2 #2344
asszem tartozik hozzá egy külső .js is -
Coolfire #2343 Ennyike az egész?Ez biztos? -
Ironman2 #2342 <a href="javascript:style_switcher.switchTo(0);">Design ON</a>
<span> </span>
<a href="javascript:style_switcher.switchTo(false);">Design OFF</a> -
#2341 Szuper. Hozzátok át ide. -
Ironman2 #2340 Nekem van olyan scriptem.A topikomban müködik rendesen -
#2339 Figy. Csináld meg ki-be kapcsolhatóra.
Mert az egy dolog, hogy nekem nem tetszik, de lehet, hogy másnak igen.
Szóval akinek nem jön be az csak kikapcsolja. Ennyi. -
#2338 levettem -
capa07 #2337 Using SimCity to diagnose my home town's traffic problem -
#2336 OCSMÁNY A DESIGN!!!!! HOL LEHET KIKAPCSOLNI? -
#2335 ugyan, ez még szar se, még csak próbálgatom h mi az amit me gtudok csinálni és mi az amit nem :D -
#2334 ez volt az eredeti, gondolkodtam én is rajta h kivegyem e, kell???? szerintem felesleges -
#2333 rendben, rajta leszek :) -
Ironman2 #2332 "2013-ban érkezik a SimCity sorozat legújabb része, SimCity néven."
you dont say?? -
#2331 A felső fórum / Játékosok... rész nagyon nehezen olvasható, annak majd rakd helyre a színét a fejléc betűivel együtt.
Egyébként kellemes. -
Ironman2 #2330 ide a fehér szövegmezőbe is lehet képet rakni mondjuk,vagy csináld meg úgy hogy eltünjön,és csak a keret maradjon meg -
Ironman2 #2329 Nagyon jó lett! -
#2328 és lewyty fekete-fehérért nem azért nem használtam mert most hú sajátot akartam, hanem úgy gondoltam h mivel a közepe úgy is sötétítve lesz akkor értelmetlen elvenni a színt az oldalakról. De mondom ha nagyon tré ez így nektek akkor megcsinálom majd úgy :) -
#2327 ez így jó nektek, vagy legyen fekete-fehér a háttér? Menük még kidolgozás alatt vannak, meg a banner is, illetve a coolfire által mutatott FAQ, amit utolag is köszönök neki, tetszik, letisztult, egyszerű, így majd azt tervezem berakni :)
ja és úgy voltam vele, h minek a háttérre a játék címe mikor a bannerban úgy is ott van/lesz, esetleg még annyit tudok majd ügyeskedni h a sötét részhez igazítom a hozzászólások világoskék színét, de a szürke hátterüket hagynám, mert jól látszik rajta minden, ha meg fekete lenne és fehérrel lenne írva akkor olyan vibráló lenne szerintem. De majd megmpndjátok h mit gondoltok :) -
capa07 #2326 Getting into the SimCity Zone -
#2325 Én mondjuk eredetileg rád voksoltam volna (magamra nyilván nem), de mikor kiírtam akkor nem válaszoltál, ezért úgy gondoltam (meg már utaltál is rá korábban) hogy annyira azért nem szeretnél HG lenni. Amúgy köszönöm mindenkinek, igyekszem a héten összedobni egyetemi szabadidőmben majd a topikot, saját topikomban már kísérletezgetek :) És természetesen, igyekszem majd mindig itt lenni. -
Austin Bailey #2324 az ilyesmire jobb rákérdezni, hogy ne legyen belőle sértődés -
Austin Bailey #2323 csak kérdeztem, már nyirog lett úgyis. -
#2322 Én visszalépek!!... nehogy megszavazzatok.. nincs annyi szabadidőm. -
#2321 Találtam két jó videót.
Az első bemutat minden szűrőt, elég jópofák, van egy csomó fajta:
Ez pedig bemutatja mennyire működőképes a progi low beállításoknál egy régi gépen:
-
laca95 #2320 szívesen