42876

banner
  • lac coo
    Amennyit értek így a fordítóban, sokkal összetettebbek lesznek a fizikai számítások mint Netkar Pro-ban, a beton sem lesz sima, és ami még érdekes a HUD szabadon formálható, egérrel lehet a kívánt helyre húzni vagy ki-be kapcsolni az egyes egységeket...
  • lac coo
    Zsivány :
  • precise
    Első átfogó teszt (IT)
  • lac coo
    Hát jah. Ez ahhoz képest habszi-dőzsi ! :)

Régi alap hangokra emlékszel még ? :DDD
  • Alexease
    Az nKP a megjelenesenel kicsit barkacs felulettel rendelkezett, nulla liszenszel, minimalis es homogen tartalommal (csak "ismeretlen" openwheel), sok buggal, nulla AI-val, maceras online-nal, semmi modolassal:)

Az AC ezen mar most messze tul tett, legalabbis tartalomban, liszenszekben, latvanyban, beigert AI-ban es modolasi lehetosegben.

Ha csak annyi tartalom lenne benne, amit eddig lattunk, es csak annyit tudna fizikara mint az nKP/FVA, mar akkor megeri 40-50$-t, csak autozni, online es AI nelkul:)))))))
  • cselt
    Jó lesz ez, csak nehogy a netkarPro sorsára jusson és alig legyenek akik megveszik, mert ahogy írták is, az eladásoktól is függ, hogy mennyire fejlesztik tovább. Én egyre jobban bizakodom és várom :)
  • lac coo
    Az jó hír, hogy a moddolást is komolyan gondolják.
    Az meg külön tetszett, hogy mindenki akar esőt, felhőt éjszakát, aztán a végén meg mindenki nappal és szárazon versenyez :))))
    És hogy a játék védjegye a tökéletes szimuláció :)
  • precise
    lesz dinamikus tapadas es idojarasos felszarados moka
  • Alexease
    2012-ben egy elsosorban online programhoz minek?!
    Nem varhato el toluk, hogy negyed annyi bevetellel ertekesitsek a programot mint online lehetseges.
    Persze, nehany millios multiplatform eladas eseten beleferne, de nehany (tiz)ezernel?!
    Vagy legyen dobozos gyujtoknek, megszallottaknak, 3x annyiert:)))
  • Alexease
  • GerY5
    Tessék:

• Fehercsoki
    Jó de akkor is szeretnék dobozt=/
  • Alexease
    De azt 7 ev utan, valamelyik ceg, promo kereteben adja ki, 1db orszagban - ha jol emlekszem;)
    Raadasul ha dobozos, komolyabb vedelem is kell ra, mert azonnal ellopjak;) Ahogy Kunos irta korabban: Ok honapokat (es igy penzt) fektetnenek a vedelem fejlesztesebe, amit a userek 2 nap alatt feltornek;) Nem eri meg;)

Ennek a celcsoportjanak boven jo az online kiadas, valami komolyabb, normalisabb aron (~50EUR).
  • Fehercsoki
    netKar Pro-ból is lesz dobozos, viszont komoly eladások nem nagyon.
  • Alexease
    Nem hinnem hogy lesz dobozos, az eleg nagy koltseg (50-75%-at visszi el az arnak), ahhoz komolyabb eladasok kellenek.
  • Fehercsoki
    Gépigényen meg a grafikán látszik is a 10 éves engine, de a fizika az eddigi legjobb, és nekem ez elég, aztán majd AC vagy meggyőz arról, hogy érdemes váltani, vagy nem, de az biztos, hogy lesz helye az rF2 mellett. Kérdés, hogy mennyi modder fogja otthagyni az rFactor-t az AC-ért, mert azért az is fontos lenne hogy legyen sok jó mod.(rF2-höz most elkészült pár igazán minőségi pálya és autó)Egyébként lesz dobozos kiadás, vagy ezt is csak netről lehet majd beszerezni? (bár ha tényleg el akarják adni, akkor érdemes lenne dobozos kiadást is a piacra dobniuk)
  • Alexease
    Bizom Kunosban, biztos tuti lesz;)
    Raadasul az rF2-ben 10 eve ugyanaz a fizika van, csak azota folyamatosan drotozzak (az utolso drotozas jol sikerult:P).
    Az AC-t elvileg nullarol ujrairtak, 3 eve csinaljak folyamatosan. Plusz, szrintem az AC csak 50%-ban szeretne eladhato jatek lenni, a tobbi az nKP-hez hasonlo szimulator termes, pilotakepzos es egyeb promo felhasznalas:)
  • Fehercsoki
    Technology preview-ra kíváncsi vagyok, a fizikáról nem sok info van eddig.(persze csalódás biztosan nem lesz netKar Pro után, de az rFactor 2 most nagyon tetszik, kíváncsi vagyok mennyivel lesz jobb, ha jobb lesz egyáltalán, rF2-ben több feature van, AC-nek a fizikával kell megfognia)
  • Alexease
    Ezek korrektek, normalis, sok info, nincs mellebeszeles, kamuzas, kodosites, parasztvakitas!
  • bardocz
    Ha lesz a megjelenésig új gépem, akkor nem csak 1 évet fogok csúszni egyetemen
  • precise
    tartják az idei megjelenést, lesz technology prewiew osszes lotuszra van licenszuk etc...
  • Alexease
  • GPx8
    Helyes! :)
  • Alexease
    Kunosek is modellezgetnek
  • pajti
  • b-type
    bizonyos pályákon gyorsabb az Atom, de valójában az egy igazi öszvér, ezért aztán se pályán, se a közutakon nem a legjobb.
    Nagyon szokatlan élmény, iszonyat gyorsul a súly/Lóerő aránya miatt, és ez tényleg nagyon üt.
    De nem túl kifinomult, és szvsz nem is lehet az, öszvérautó.
    Veyron-ról meg inkább...ehh Hummer kategória, eszetlen pazarló cucc.
  • Fehercsoki
    Atom V8 is rendelkezik ilyen arányokkal, mondjuk az se volt olcsó.(egyébként pályán gyorsabb mint a Veyron SS)
  • lac coo
    Gazdagoknak készülő móka, 25 db-ot gyártottak belőle, 650 kg 650 LE és 300 millió HUF :)))) Majdnem F1 :)))
  • Alexease
  • Alexease
    Ez egy Lotus Formula cucc, ott van a neve is: Lotus EXOS 125 (gondolom nem 125ccm:DDDD).
  • lac coo
    Ez F1 vagy valami más ?
  • Alexease
  • Alexease
    Utoljara olyan info volt, hogy idojaras egyelore nem lesz benne. De valszeg tervezik, kesobb tuti lesz benne;) De egyelore legyen meg az uj engine (graf/fizika) es a tartalom.

Hogy mennnyire lesz moderbarat, azt nem tudom, de az nKP szar volt;) Ha ugyanolyan kulsoablakos, vegtelen frame-es, kattintgatos lesz, akkor bukta:/ Bar nKP-hez is keszult (konvertalodott:P) boven palya, vannak megszallott emberek:))))

Nincs semmi gond az rF2 modolassal, ugyanaz mint az rF1, van ami sokkal jobb, csak egyelore meg nincs kesz, bugos, folyamatosan valtozik stb.
  • lac coo
    Ha két jó autó lesz benne mint NKP Fiat vagy 1600 formula és 5 jó pálya, nekem már akkor főnyeremény ! :)

NKP fizika , FFB számomra etalon, szóval nem kérdés ...:)))
  • Fehercsoki
    Tényleg időjárásról még nem esett szó, nekem ez fel sem tűnt, de most hogy megemlítetted...Nagy hátrányba kerülnének, ha nem lenne benne időjárás, de mivel a NetKar Pro-ban is volt, nem hiszem hogy ebből kihagynák. Szerintem az AC az rF1 helyét veheti át, mivel nagyon modder-barát lesz. rF2-ről többen írták, hogy nem lehet annyira moddolni, ha ez igaz akkor már könyvelhetik is a bukást...
  • Alexease
    De a legnagyobb kerdes az AC-val kapcsolatban az uzletimodell, eladhatosag, nepszeruseg (ami bevetelt is hoz).

Mostanra 3-4 nagy reszre bomlott az autosok/szimesek tabora, nem tudom melyik be fog beferni.

A GT/Forza-sok leszutykozzak, mert nem lesz benne latvany, karrier, millio tartalom, tunning stb.
    Az iR-eseknek a rengeteg liszensz es profin szervezett es szolgaltatott online resz fog hianyozni.
    A CARS irany ismet a tartalomrol (autok/palyak), extra latvanyrol es dinamizmusrol (napszkok, idojaras) szol (plusz konzolosodas).
    A stabil, regi bajnoksagoknak sorozatok kellenek autokkal, palyakkal (GTR2, RACE).
    Az rF1-nel a rengeteg sorozat-mod szamit (a bajnoksagok miatt), a sok Forma-1, a warez es a barkacs.
    Az rF2-t meg passzolom, de (termeszetesen) a jo fizika, gumi, ffb mellett, az idojaras lehet a meghatarozo (amirol nincs hir es/vagy nem lesz egyelore az AC-en).

Persze folyamatosan jelentik be az uj dolgokat az AC-ban, igy lehet meg jonehany meglepetes a megjelenesig, de azert komplett sorozatok, tomeges bejelentesek nem varhatok:) Ahhoz penz kell es ember.
    Ha a modolasa jol sikerul, az sokat segithet.
  • Alexease
    Az nKP sokaig csak openwheel volt, most meg szinte csak dobozos;)
    Nem tudom mennyien dolgoznak rajta ("ismeretlen szamu kulsossel"), de jo lenne ha lenne meg kapacitasuk a tartalomra, kellene meg palya, nehany rovidebb, nKP-s klasszikus, es a regi formulaknak is orulnek.
  • lac coo
    Ezek tuti jók lesznek , hogy hiányoltuk az ilyen erősebb kasztnis autókat nkp-ből ...
  • Fehercsoki
    +1
  • pajti