42876

banner
  • unrealnoise
    Nem tudom miről beszéltek, Kunosék már elmondták, hogy kábé 10 pálya lesz benne alapból. Be is baszna, ha csak ez a 7 lenne. Mondjuk nekem még a 10 is kevés egy mai szimulátorban...

Pláne hogy Kunosék nem fognak évről-évre új játékkal jelentkezni - még komolyabb tartalommal.
  • bardocz

Ez volt már?
  • cselt
    Igen a pályák száma és minősége nagyon fontos dolog, főleg egy új szim esetén. A látottak alapján pedig reménykedhetünk, hogy nem lesz belőlük hiány, a minőséggel meg szerintem nem lesz probléma :)
    Igazából már így ahogy van odaadhatnák egy pre-beta teszt keretén belül :P
  • bardocz
    És eleinte nem lesznek modok, szóval lehet nyílt szervereken versenyezni majd nyugodtan, nem kell pályákat, meg autókat keresgélni.
  • Alexease
    Igen, Nord eleg utos info, es nem csak azert, mert minden szimben varva-vart palya, foleg igy scannelve (bar Kunosek mobil-scant hasznalnak, de igazabol meg is lehet vasarolni a kesz scnanneket), hanem ha ez benne van, akkor lesz meg talan nehany a meglevo ismert palyak melle (Imola, Monza, Magione, Toscana, Nurburgring, Silverstone).

Igaz gorgetosavot nem lattam, igy nem lehet tudni mennyi palya volt meg Nord alatt;) Sot multi-layout palyara sem kattintott, igy azt sem latni, hogy milyen a nyomvonal kivalasztas, es melyik palyanal mennyi van benne.

A palyaktol "feltem", mert korabban "keveset" lattunk, es az a legmacerasabb osszerakni, bar az auto sem egyszeru, ha korrekt adatok alapjan, normalis fizikara epitik ra. Latsd iR, ahol 1–1.5 evig is csinalnak egy-egy autot, es nem (csak) azert mert lassan modelleznek vagy a rendszer/sorozatok korlatozzak oket, hanem mert a korrekt adatok begyujtesehez ido (es penz) kell.

Ha csak annyi palya lesz, amit a videoban lattunk, de mindegyikhez meglesz az osszes nyomvonal, akkor az mar legalabb 15 palya-nyomvonal. Az kezdesnek eleg jo.
  • cselt
    Na már csak ezért az infóért is megérte megnézni ezt a videót :D Most már mégjobban várós a cucc, hogy Nord is benne lesz.
    Ahogy néztem az is szépen meg van oldva, hogy melyik pályán hány versenyző fér el, így nem lesz olyan gond mint rF-ben, hogy nincs elég box, bár nem is fogunk 40-en versenyezni egyszerre. Alap pályákon legalábbis tuti nem.
  • lac coo
    No, ez a srác végre normálisan vezeti, jól látszik mennyire profi a fizika, semmi anomália, természetes minden ( már amennyire ez videon látszik ...)

• lac coo
    Jah, szerintem se, gyorsan ráparancsol hogy fel,fel :))
  • Alexease
    Bar ahogy a hatterzajbol kihallatszik, nem biztos hogy igy volt betervezve, hogy feljebb gorgetik a palyakat:)
  • Alexease
    Nord eleg utos tartalom!!!! Mar mint nekik, mint "kis" Kunos cegnek, es mint scanneles!
    Csodalkozom hogy ott hagytak, es nem tartogattak meglepetesnek a megjeleses elottre:) Bar Kunosek sose voltak azoka a parasztvakito stilusuak;)
  • lac coo
    Videó a menüről, egész szép .
    És látni ott azért pályákat ...!!! ;)

• lac coo
    Rallira is jó lenne :)))

• Alexease
    Eddig jo, ket normalis site is tesztelte. Talan lesz meg boven bemutato, igazabol majd csak holnaptol indul be a buli, jon a hetvege, tobben tudnak kimenni.
  • Alexease
    Szerintem ha lag-os lenne, mar irtak volna videohoz, a topicban vagy a blog-on. Ennek a nagyresze (vagy inkabb az osszes, leszamitva a minimalis termeszetes technikai lag-ot) a kamera/monitor/fps szamlajara irhato (mint a legtobb videoban).
    A normalis engine-nekben fix frekvencian fut a fizika/kontroller resz, ahhoz nagyon be kell lassulnia, hogy latvanyosan lag-zon;))))

• lac coo
    jókat írnak róla ....
  • precise
    Nálam akkor van ilyen (minden játékban) ha túl magasra van állítva a grafikai részletesség, a pc meg nem bírja. Vagy optimalizálják, vagy fejlesztenünk kell pc-t.
  • Alexease
    racedepartment-gamescom-assetto-corsa-hands-on
  • Fehercsoki
    Van, de érdekes mert másik videóban meg nem volt.
  • cselt
    Csak a kamera csal, vagy tényleg van egy kis input lag?
  • lac coo
  • Alexease
    Online beallitasoknal elvarhato a filterezes, nezetekre, kontrollerre, segitsegekre stb. Igy aki light-ban nyomja, be sem tud lepni. Felesleges agyon programozni, ugy sem lehet megoldani rendesen.
    Aki szimezni akar, az hasznalja rendesen, aki autozni, azt csinal amit akar;)
  • Alexease
    Csak most nezem a videot, a segitsegek tisztan latszanak a fomenuben (Gamer, Racer, Pro driver), kozvetlen eleressel, ebbol is latszik a szeles celcsoport.
  • GerY5
    Mondjuk az nem is baj, én is használok időnként gamepadot, ha nincs kedvem felszeretni a kormányt, meg a váltót.

Segítségekkel sincs bajom, bár én még gamepaddal se használok soha, de azt nem csípem, mikor előnyben van az, aki segítséggel megy. Én valami olyat tudnék elképzelni, hogy bekapcsolt segítségek számával egyenes arányban le lenne "fojtva" a járgány, hogy segítséggel, ha megszakad se tudjon jobbat menni, mint a profik mindenféle trükk nélkül.
  • Alexease
    Ezt most megprobaljak nagyobb peldanyban eladni, ha mar 3-4 evet dolgoztak rajta, igy lesz benne minden, hogy minnel jobban ertekesitheto legyen (tuti lesz mindenfele segitseg allitas, bill/gamepad/eger kompatibilitas is).
  • Alexease
    A szineket a monitoron vagy a videokartya driverben erdemes deszaturalni;) En sem szeretem, ha rajzfilemnesen szines.
    Bar ezek kameras felvetelek, tuti nem valodi szineket mutatnak, mert a screenshotokon nem ennyire szintelitett.
  • bardocz
    Ha a fizika megmarad kunososnak, akkor nincs vele gond, több embernek lehet eladni, mert biztos lesz, akit ez érdekel, tovább fog élni az egész, több licensz, csak jól járunk vele.
  • GerY5
    Az a kígyózó mozgás a monzai célegyenes elején sajnos ennek éppen az ellenkezőjéről árulkodik. Olyan, mintha ott lenne az AI-vonal eleje/vége, és nem pontosan találkozik a kettő.

#524:
    Csak engem zavar az a nyamvadt driftpontszámláló? Miért kell ezt a nyomorult driftelést már-már mindenbe hivatalosan betenni? A legeszementebb dolog, amit csak autóval művelni lehet (rossz értelemben)...
  • precise
    DE az jó, hogy nem egy vonalon megy az ai hanem mindegyik más íveket használ, de azért látszik, hogy bugos. A színek nekem nagyon élénkek.
  • lac coo
  • cselt
    Melegítik a gumit
  • Alexease
    A celegyenes elejen az AI-k csinalnak egy gyors kigyomozgast, gondolom meg nincs toppon minden resze:)
  • GerY5
    Hát ez nagyon csücskös lesz!
    És a karbon séder is szép.
  • Alexease
  • cselt
    Nem érzek akkora késztetést rá, hogy emiatt aztán ide nekem most a játékot, de jópofa dolog. Gondolom megcsinálják Androidra és iOS-re, kérdés mennyire fogják használni az emberek. Az elején biztos én is el fogok vele bohóckodni. De tényleg amit laccoo mondott, jó lenne ha az autó gombjai lennének ott, ennek látom talán a legtöbb értelmét. Esetleg egy kijelző, persze ha a laggot tudják minimalizálni.
  • lac coo
    Jó pofa ( bár engem sem érint ...), igazán zyivány az lenne, ha az autó gombjait is ki lehetne rakni rá: gyújtás, fékelosztás, pit, stb... Kijelzésre nem tudom jó-e, én egyszer próbáltam valamit így telefonnal tetemes laggal kommunikált a pc-vel .Mondjuk itt van rendesen, így sajnos fordulatszám mérésre, műszerfalra nem jó ...
  • Alexease
    Igen, az is lehet:)
  • GPx8
    Vagy Windows-os... ;)
  • Alexease
    A videobol nem lehet megallapitani (foleg hhogy rosszabb minosegu, lehet hogy szandekosan vagy csak telefonrol toltotte), de ha web-alapu, akkor barmin mukodhet:) Ha normal API, akkor is megcsinaljak valoszinuleg, bar a iOS azert macerasabb mint az Android, kicsit mas vilag;)
  • bardocz
    Szerintem megcsinálják iPhonera meg Androidra is. Ha már az egyikre megvan teljesen, nem hiszem, hogy a másikra túl nagy munka lenne, viszont több vásárlót kielégíthetnek vele.
  • Alexease
    Valszeg a lenti tablet-ek is Androidosok, igy gondolom telefonon is mukodni fog.
    Bar gozom sincs, de engem ez sem erint, nem hinnem hogy lesz tabletem vagy okostelefonom;DDDD
    De a YT hozzaszolasoknal mar mas is kerdezte, talan valaszolnak ra.