42876
-
#635 Assetto Corsa: Interview with Stefano Casillo -
#634 Akkor nem 3 lenne, hanem 300:) -
precise #633 látom három új post, már örültem, hogy kint van a a tech demó... :( -
#632 -
GPx8 #631 Végre valami jó hír! :) -
#630 -
#629 Továbbra sincs semmi hír? Újra végignéztem a gamescomos videókat és már nem bírom a várakozást. -
#628 #390 -
#627 Mar az is csoda, ha ebben az evben megjelenik;)
Nehany honapja meg a shadereket fejlesztgette. Talan 1 honapja irt a multi-render, multi-monitor es hasonlokrol. meg 1-2 hete is uj auto bejelntesek voltak (ami lehet mar korabban meg volt, de akkoris:P).
De erezhetoen nagy a csend a kiallitas ota, lehet hogy az ottani tapasztalatok, visszajelzesek alapjan nagyon bele kellett huzni.
A techdemo elott jo lett volna egy reszletes leiras es/vagy printscreen hegyek a mukodesrol, menukrol, lehetosegekrol: milyen beallitasi lehetosegek vannak, hol, mikor, hogyan; milyen az auto setup/garage; kontroller allitasok; pilota/nezetek/dinamika/poziciok/fov lehetosegek; online lehetosegek, korlatozasok (nezetek, segitsegek); stb.
Igy a fejlesztesi idoben, sokkal konnyebben tudtak volna osszhangba hozni az igenyekkel, keresekkel, mint a techdemo utan, amikor foleg a bog-okkal, kompatibilitaso gondokkal lesznek elfoglalva. -
#626 Én is így emlékszem, hogy szeptember-október volt, de én örülök neki, ha október-október lesz belőle és nem csúszik sokat :P -
#625 Szeptember-októbert mondtak. -
GPx8 #624 Októbert mondtak a tesztre. -
#623 Azóta semmi hír?:D Gondolom szeptemberben akkor már nem jön. -
#622 Az utolso hir: szeptember–oktober, tech-demo (nem rendes demo, inkabb csak benchmark, gep tesztelo cucc), ingyenes, de valszeg csak a meglevo nKP tulajoknak. De lesz utana rendes demo is. -
#621 van mar valami hir hogy kb mikor jon ki valami szamunkra is kiprobalhato verzio es hogy kb mennyibe fog kerulni ? -
precise #620 A London Hilton előtt napok óta parkol egy X-Bow. Sajnos lefényképezni nem tudtam magam vele, mert csak buszvezetés közben látom, meló után meg lusta vagyok bemenni a városba.
A lényeg, hogy elég jól néz ki élőben, mindig álltak körülötte fényképezkedő turisták, ahányszor csak arra jártam. -
#618 Jajj, nem hegyi felfutást írt, szörnyű! -
#617 Lesz, sőt sziklamászó és rafting-pálya is. -
#616 Egy hillclimb autó nekem nagyon jó hír. Talán lesz benne valami fasza hegymászó pálya is? -
#615 Ugy nez ki, lesz benne auto boven;)
http://www.tatuus.it/pdf/TatuusPY012-press.pdf
A palyakrol nincs hir, de ha a videoban csak a Nordig engedtek legorgetni, talan lesz meg „az alatt” is valami;)))
-
precise #614 Pagani Zonda R is érkezik.
http://youtu.be/YPd0ATqvoJM -
#613 Jol hallottad;) -
#612 Jól hallottam hogy szeptember-október körül jön a benchmark?:D -
dashed_ #611 -
#610 "We're terribly sorry to announce that the development of Assetto Corsa will be delayed because of the implementation of the turbo and the Lotus 98T... The dev team is very busy, setting lap times, crashing hard everywhere and generally having a great time. Sorry guys, we're working hard to make it perfect. :P"
Marhák :D -
#609 Sztem nincs bántás Norbiékra nézve, mivel csak a vak nem látja, hogy a valóságban is helyt állnak.
Ellenben tudok én is szimes arcról (ki tudja már hol van), aki hátulról tologatós nézetben játszott (LFS liga), méghozzá nagyon eredményesen.
Norbiék azért voltak gyorsak a különböző szimekben, mert ügyesebbek voltak, és ez fizet nekik most is,..nem a setup, meg a kockulás...egyszerűen jobban csinálják, nehéz ezt megmagyarázni. Volt hogy én is mérce voltam itt-ott, aztán jött valaki és gyorsabb volt, és ilyenkor keresi az elvert hogy mi lehet a titok, én is kerestem,...de nem találtam, szal ők 'csak' gyorsabbak és kész.
Lehetett volna másképpen fogalmazni ezt a cikket, de nagy, konkrét bekóstolást nem láttam.
Kicsit megvalósíthatatlannak tünik amit kitűztek, ennyi. :) -
Nyilas Lehel #607 nyugi csak irigyek a szimulátorosokra, mert a ők need for shitből átülve még egy kört sem tudnak normálisan megtenni (vagyis gondolom).
nem kell a hülyékkel foglalkozni! -
precise #606 ide is
off:
A racingzone.hu olvasókkal szembeni politikájáról szeretnék szót ejteni. Akik esetleg nem tudnák kik ők: (önmaguk szerint) "A RacingZone Hungary az ország legnagyobb versenyautós- és autós játékokkal foglalkozó hírportálja."
Miután szerintem súlyos sértéseket fogalmaztak meg pl Kiss és Michelisz Norbert, Wéber Gábor, Tim Gábor és a velük hasonló tehetséggel megáldott "ufókkal" szemben, én aránylag normális hangnemben (az egyetlen csúnya szó az "undorító" volt) próbáltam ez ellen felemelni a szavam az adott cikk hozzászólásában, ennek hatására indoklás nélkül törölték a regisztrációmat. Nem mintha érdekelne a reg, hisz eddig kb 2x szóltam hozzá ott bármihez is, inkább a bánás mód ami zavar.
A többit spoilerben, mert nem akarok, nagyon nagy (fél)off hozzászólást.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tehát íme a cikk (Klikk ide)
A főoldalukról azóta törölték, ezért lehet, hogy a teljes cikket is törölni fogják, ezért képet is linkelek. (Kép link, klikk)
Itt pedig a hozzászólásom amiért törölték az accom, ez gondolom ban-t jelent:
"...akik agyonverik a népet, a valóságban pedig még az udvarról sem bírnak kiállni egy utcai autóval...
-Ez sokak számára bántó lehet, ráadásul alaptalan, előítéletes mondat. A legjobb szó erre a mondatra az "undorító".
...az olyan pilótákat eleve kiszűrjük majd, akik két-három versenyzőt kivéve másodpercekkel elveri a mezőnyt puszta felvágás végett...
- Ez már viccnek is rossz. Első 5 ember 2 másodperccel gyorsabb a 6. nál. Ezért "ki lesznek szűrve". De mi van akkor ha a maradék tehát mondjuk a 6.-9. megint csak 2-3 másodperccel gyorsabb a 10.-nél. Mivel ugye ki lett szűrve az első 5 így már a 6.-9. az első, azaz ők vernek a mezőnyre 2-3 másodpercet biztos "felvágás" miatt és nem azért mert olyan tempóra képesek. Akkor tehát az eredetileg 6.-9. is ki lesz "szűrve" mert felvágnak?
ki lesz a referencia? Úgy értem kinek az ideje lesz a mérvadó ami már nem felvágás ezért ő már nem lesz "kiszűrve"? Nem tévedek nagyot ha az egyik főszervező lesz a kiválasztott.
Ki találta ki ezt a bődületes f*szsságot?"
Szóval, ahogy ők mondják:
"légy része a Racingzone jelenségnek!"
bocs az offért -
#605 -
#604 Szigorúan külső nézetből? :D -
Ha megjelenik a játék, szerintem egy ilyen bajnoksággal kéne kezdenünk :D -
Debilon #602 ha a játék támogatja a Tv által használt 3D technologiát akkor igen, vagy a TV az szgép jelét is át tudja konvertálni 3D-re akkor is
ha nem, akkor olyan lesz mintha a gépen játszanál -
precise #601 Vettem egy 3d tv-t, szerintetek lehet majd játszani 3d-be? (active szemüveges tv-m van) -
#600 Az auto valasztek nekem is eleg, de nem is ezert irtam. Nekik nem mindegy mennyi es milyen auto van a jatekban, mert egy-egy marka eros huzoero lehet az eladasoknal. A Lotus nem sok embert izgat, a Fiat sem, de szerencsere van BMW. A Ferrari sem azert kellene, mert az alap vagy kotelezo (en jobban el lennek egy Corvette-tel, Mustang-gal, MX5-tel stb), hanem mert sokan arra izgulnak;)
Barmennyire is Kunos, meg sim es hasonlok, az eladas nekik is fontos, foleg ha ennyi energiat beleoltek.
De jo tudni, az elozo idezet alapjan, hogy meg kesz sincs a program, de legalabb mar liszenszeltek valahova, mukodik, talan van onnan fix beveteluk, ismeretseguk, kapcsolataik. -
#599 „Before to complete our journey coming back from Cologne, we spent some hours at Evotek Engineering, an innovative company specialized in Automotive Design & Research near Maranello. Evotek has developed an innovative motion simulator, powered since 2011 by a prototyped version of Assetto Corsa. We visited our partners, who showed us some upgrades of their system and the new pedal set that will equip the cockpit.
We really like their attention for minimum details, we definitely like how it the cockpit is designed around the driver, really ergonomic and comfortable, really close to the real ones. This motion platform features Assetto Corsa at its best, it worths a chance. Last but not least, we spent a couple of hours at Pasticcino’s restaurant, definetely our first absolute choice near Maranello...” -
#598 Maranello közelében egy másik cég miatt voltak, akik motion cockpiteket csinálnak, nem biztos, hogy a Ferrarihoz mentek. -
unrealnoise #597 úgy is lesz benn ezer fasza és millió gyenge mod, ha jól lehet dolgozni a háttérben. pályák kellenek. magas minőségben, többit pont leszarnám, már a mostani autófelhozatal se rossz... -
#596 De ha mar Ferrari, akkor Fiat, az is van benne;) Es ha Fiat, akkor ennyi erovel lehetne meg Alfa, Crysler, Dodge, Maserati stb. ;) -
#595 A Ferrarival volt kapcsolatuk, valamelyik nap a Twitteren is volt „Ferraris” tweet, talan nehany Ferka meg beleferne;) Mondjuk az uj 458-as, egy F1-es es talan egy 250GTO :) -
GPx8 #594 BMW vagy Lotus licencen kívül nem nagyon lesz más. Szvsz. hajlandóság sincs rá az autógyáraktól. (Mondjuk egy Volvó licenc annyira nem is lenne izgalmas...) :)