42876

banner
  • Alexease
    A vicc az, hogy mar most 1,5x annyi OFF hozzaszolas erkezett, hogy mennyire OFF megbeszelni itt, egy mar regen befejezett autotuningolos OFF hozzaszolast

Laccoo autotuning: 12
    Santibi+ OFFenziva: 18
  • GerY5
    A hallgatás nem mindig beleegyezés.
  • precise
    Kb 5 ember szokott rendszeresen ide írni (azt nem tudom mennyien plvassák), de mi 5en má többször beszéltünk itt (meg nkp, meg cars topicban is) meg totál off tèmákat, eddig nem zavart senkit. De az igaz, hogy egy off vagy spoilerbe jobban mutatott volna.
  • cselt
    Fúúú nagyon köszi, olyan rendi vagy ;)
  • lac coo
    Nekem írtad be, és nem vagyok az ismerősöd ! :))) FAIL !

De ok, vettem, majd nem beszélek meg itt ilyeneket ! ;)

• cselt
    Nem a haverom, abszolút nem ismerem és el is határolódok az ilyen stílustól.
    De akkor én kérek elnézést, hogy én beírtam az ismerőseimnek, hogy nekem nem tetszik, hogy itt beszélgeted ki az apró cseprő dolgaidat, úgy hogy egy nyamvadt off-ba se vagy hajlandó beletenni.
  • lac coo
    Úgy van, van neki . Viszont van itt néhány jó ismerős akiktől megkérdeztem !!!Arról szó sincs ,hogy ez neked tetszik-e vagy nem, akkor már rég jajgattál volna, csak a félőrült haverodat próbálod menteni!

Szóval ez van, én nem akarok erről többet beszélni !!!
  • Attila8805
    Akkor beszélgessünk a hüvelygombáról!
  • Fehercsoki
    Hát engem például nem zavart, mivel az AC-ről úgysem ír senki, legalább a megjelenésig elfér az ilyesmi is.
  • cselt
    Én itteni közönség vagyok, mert folyamatosan olvasom a fórumot és szépen megkérlek, hogy ne itt tárgyald ki az autótuningolásodat, biztos van neki topikja itt az sg-n.
  • lac coo
    Gondolom belefér. Hangszóró is belefér, autós video is belefér, de ha nem akkor szólni fog az itteni közönség .De mivel beszélgetéshez több ember kell, gondolom semmi kifogás nem volt amiatt a pár hsz miatt !
  • cselt
    Azért abban van valami amit mond, hogy nem itt kéne kibeszélni az autótuningolási ötleteidet, vagy legalább off-ba raktad volna...
  • lac coo
    Mivel (fogadni mernék rá ...) szombati buli után írta, némi alkoholos hatás alatt, gondolom mindenki eltekint attól, hogy komolyan vegye! :)
    Mindenkivel előfordul ! :DDD
  • GerY5
    Érik az a permaban. Csak így tovább! ;)
  • lac coo
    Kevesebb ital vagy drog kéne a szombati bulin , és akkor nem égetnéd magad halálba !
  • santibi
    rendezzel nekem egy bannert pls ha tudsz Lasszó. Hallottam, h ugy is szereted felszopni az adminok farkat.

En az osszes normalis tag helyebe alairasnak ezt tennem ki.

Soha ne valaszolj Lackoo uzenetere. Csak a nep neveben.
  • santibi
    vegre alakul egy topik kezd celba erni te meg megint leoffolod. Szegyeld magad lasszo.
    Remelem van annyi bor a pofadon, h kussba legyel. Ha nem szivesen eldumalok veled eloben Lasszo.
  • santibi
    Nekem van egy szellozom neked elado. Annyi a problem vele, h kizarolag belgazt fuj az orrodba. Ha erdekel kamatra megkaphatod gyokmo. Ekezeteket toljal ra paszul, nekem nincs.
  • Debilon
    beépíteni nem nagy cucc, kivágod motorháztetőt alakra, lekezeled, beépíted ahogy kell és kész

csak ugye ott van, hogy van-e eszközöd kivágni ahol kell?
  • lac coo
    Még terméket találok, más nem ebay-en, csak a beépítéssel vannak kérdéseim ...
    mondjuk 50 000.ért inkább csákánnyal csinálok két szép szellőzőt !!! :)
  • Alexease
    A legbeomlokben van valami speci racs/szuro (rendszer), ami csak a levegot engedi at. Bar tuti van valami extrem korulmeny korlatjuk;)
    Lehet kapni kulon felszerelhetoket (mindenfele forma, meret, stilus), 10-50000 HUF;)

Nem tudom hol, nem volt/lesz ra szuksegem, de ha rakeresel szerintem az "auto tuning motorhazteto legbeomlo"-re tuti kiad valamit;) Persze nem imitacios szar legyen amit csak fel kell ragasztani;DDDD

De tuti, hogy van trukkos is, ami vizgyujtos/elvezetos (belso konyokos, vizcsapdas stb.), szerintem egy tuning ceg biztos tud mondani valamit. Elmesz, erdeklodsz, megnezed, bevizsgalod, utana otthon megcsinalod magadnak:))))))
  • lac coo
    Valami ilyesmi...

• Fehercsoki
    Ékszíjnak sem jó ha vizes lesz, mert akkor elkezd csúszni és rossz a hangja. Biztosan úgy vannak ezek kialakítva hogy nem ázhat be a motortér. Egyébként a szellőzőt te készítenéd vagy vennél egyet és azt szerelnéd be? Valami képet tehetnél be ha van konkrét elképzelésed.
  • lac coo
    Az, a feketére festett lámpa a halálom ! :DD Meg a V12 hiper turbo race sport feliratok :DDDD
  • lac coo
    Nem, igazi szellőző kell, irgalmatlan hőt tud termelni a motor ha 7000 környékén járatom :)

A kamu dolgokat én sem szeretem, szebb nem lesz tőle, sőt ...!
    Csak ugye bal oldalt az akku+elektromos dolgok vannak, oda szerintem nem jó rakni, másik oldalt ékszíj meg ilyenek annak nem hiszem hogy árt pár csepp víz, középen meg a motor a gyújtás résszel .... De sajnos azt sem tudom mennyi vizet enged be egy ilyen szellőző(nem beömlő, hanem amin keresztül a motorház felett áramló levegő szippantja ki a benti levegőt ), semmi irodalmat nem találtam ...
  • bardocz
    Az ott bal oldalt táblagépekhez, és okostelefonokhoz remote controll, gondolom arról is lehet majd pötyögni. Itt úgytűnik ők megcsinálják előre, nem kell más hobbifejlesztőkre várni, mint iR-nél pl.
  • Alexease
    Erosen ketlem, hogy kamu szellozo kellene neki:) Az es a hasonlo gagyik (otvar sotetites, fake sopilerek, szinezett fenyszorok, kamu GPS-capauszony stb.) csak bizonyos szint alatt divatosak;)
  • Fehercsoki
    Amúgy szellőzni kell a szellőző vagy csak mert szép? Ha csak a kinézet miatt, akkor vegyél netről kamuszellőzőt, egész jól néznek ki, és bárhova rakhatod, ragasztós.(de elég tartós)
  • Fehercsoki
    Ha van olyan változata amin alapból van szellőző, akkor oda ahol az eredetin van.
  • lac coo
    Ááá az drága. Beépítem én nem egy ördöngösség... Csak jó lenne tudni hová, a beázás téma aggaszt egy kicsit .
  • precise
    Legegyszerubb komplet motorhazteto csere, olyanra amin van szellozo. Ebayen mintha lattam volna komplett body kitett is, nem csak motorhaztetot.
  • lac coo
    Off.: valami autó tuningolással foglalkozó oldalt, fórumot tudtok ajánlani ?
    Szellőzőt szeretnék beépíteni a motorháztetőbe, de semmit nem tudok róla, hová kell, beázásra kell-e figyelni stb ... THX !
  • precise
    Csináltam egy facebook csoportot az ige terjesztése érdekében
  • lac coo
    Jah, ez lemaradt ...:)
    Mit dob rá? Nézd meg újra a BMW-s driftelgetős, csúsztatós videót ;)
  • lac coo
    Nekem már az álom lenne, ha csak szimplán lenne olyan a fizika, hogy értelme legyen apróbb egyenetlenségeket modellezni a betonra ... :)

rF2 jó, élvezetes, de minap kipróbáltam rallisan vezetni...háááát, amikor csúszik akkor azért már felhúzza a szemöldökét az ember néha ;)
    Persze nem is arra való, meg tényleg jó menni vele .
  • precise
    facebook:
    "Gamescom, hi-res screens, new cars, AI, driver animations, and so on"
  • Alexease
    Onnan tuti erkeznek videok, kameras biztos, de talan lesz mar hivatalos is;)
  • Ben92
    Na Kunosék kint lesznek a Gamescom-on. Asszem akkor ott nagyon új dolog fog kiderülni.

• Alexease
    Szamoltatni semmi ertelme nem lenne (domborzat vs. esoviz), baromira eroforrasigenyes. De „egyszeruen” meg lehetne oldani modellezessel, scripttel, shaderrel.
  • precise
    Ez a betonos dolgog érdekes, bár nem tudom mire érti. Ha viszont arra amire én gondolok akkor lehet idővel megvalósul az 5 éve emlegetett álmom. Azaz, hogy csinálja meg valaki jól a pocsolyákat, Kunos ugyan megcsinálta nagyon jól nkP-ben de én arra vágyom ,hogy olyan legyen mint amikor a Brazil nagydíjon az első kanyarkombináció alján összegyűlik a víz és essünk keljünk. Tehát a domborzat is befolyásolja, a víz nagyságát.

rF2 nagyon jó most fizikára, kíváncsi leszek Kunos mit dob rá.