43022
  • lac coo
    Mondjuk én abban reménykedtem, hogy ősszel kiadja ... :(
  • Alexease
    Es ilyenkor labrazasod lesz, kiver a viz, nem tudsz aludni, esetleg kiujul a lumbagod?
  • Nyilas Lehel
    megint nagyon off
  • lac coo
    Nem fontos adat nincs ! Ami a birtokomban van az mind fontos ami meg nem az, az eleve minek kellene ? :)
  • Fehercsoki
    Ha fontos adatod van, akkor arról úgyis csinálsz pár biztonsági másolatot, minden másra ott a pendrive.
  • lac coo
    Hát pendrive-ra ne nagyon bízz fontos adatot ! :))

Nekem van hibás lemezem nem egy, kb feldughatom magamnak, nincs hová menni vagy töltögetni :)))Mondjuk új játékoknál biztos más a helyzet, de régieknél sokszor egy évvel a megjelenés után már a cég sem létezik aki forgalmazta idehaza:)
  • SirAlo
    Szerintem is, a lemezek ideje mar lejart, ugy ahogy a Floppy mar nincs szinte egy gepbe sem ugy fognak eltunni a lemezek is, egy pendrive pl. sokkal hasznosabb vagy az online tarhelyek (akinek nincs netje ugyse fog ilyen online jatekokat vasarolni:D )
  • Fehercsoki
    Akkor is letöltheted, ha boltban vetted.(persze nem biztos hogy a kiadótól)
  • lac coo
    Online tölthetőnél nincs jobb, igazi öröm mikor beszarik a gyári lemez ! :)))
  • Nyilas Lehel
    "környezetbarát" az a legfontosabb
    (ki nem szarja le?)
  • Alexease
    Nekem sem kell doboz, jobb az online-os: gyorsabb, egyszerubb, nem doglik be, tobbet keresnek vele es/vagy nekem olcsobb, es kornyezetbarat:)
  • cselt
    Én elfogadom karácsonyra netes verzióban is, nem kell ahhoz doboz :P
  • Alexease
    Szerintem nem lesz dobozos verzio, a jatek sem az a stilus igy a celcsoport sem, igy lenyegtelen a Karacsony vagy barmilyen unnephez (vasarlasi lazhoz:P) kotheto megjelenes;)
  • Fehercsoki
    Szerintem jobban megérné karácsony előtt kiadni nekik, de persze lehetséges.
  • Nyilas Lehel
    Az assettocorsa.net-en a timeline-on van egy dec 29.-ei dátum az jelen valamit? esetleg az lenne a tervezett megjelenés?
  • precise
    A KTM oldalán volt az adat, az meg, hogy sok-e nem tudom, de nekem megfelelne.
  • Fehercsoki
    700 kg? Az elég sok a 300 lóerőhöz képest:S
  • cselt
    Amúgy engem érdekel, hogy milyen váltón gondolkodsz és hogy szeretnéd kivitelezni. (Persze a saját topikjában szívesebben olvasnám :P)
  • lac coo
    Sajnáltassa magát a sok kétbalkezes, jobb szeretem ha irigyelnek ! ;)
  • cselt
    Oda beleférne, sőt sztem ott a helye, de itt jobban esik neki tépni a száját és sajnáltatni magát :)
  • precise
  • precise
  • precise
    Szerintem szimkokpit topicba beleférne
  • lac coo
    No most tologatós váltót építek, de már nem is merek tanácsot kérni, nehogy az is off legyen aztán elfenekelnek megint:)))Inkább nyitok egy "tologatós váltó építése" topikot ! :)))
  • lac coo
    Piától meg a drogtól ? Attól mentsen is, hála neki nem élek ilyenekkel ;)

Amúgy nyugodtan pattanhatsz rólam, mert kb annyira nem érdekelsz mint egy légypiszok !
  • santibi
    attól mentsen meg téged a jó isten.
  • Alexease
    A vicc az, hogy mar most 1,5x annyi OFF hozzaszolas erkezett, hogy mennyire OFF megbeszelni itt, egy mar regen befejezett autotuningolos OFF hozzaszolast

Laccoo autotuning: 12
    Santibi+ OFFenziva: 18
  • GerY5
    A hallgatás nem mindig beleegyezés.
  • precise
    Kb 5 ember szokott rendszeresen ide írni (azt nem tudom mennyien plvassák), de mi 5en má többször beszéltünk itt (meg nkp, meg cars topicban is) meg totál off tèmákat, eddig nem zavart senkit. De az igaz, hogy egy off vagy spoilerbe jobban mutatott volna.
  • cselt
    Fúúú nagyon köszi, olyan rendi vagy ;)
  • lac coo
    Nekem írtad be, és nem vagyok az ismerősöd ! :))) FAIL !

De ok, vettem, majd nem beszélek meg itt ilyeneket ! ;)

• cselt
    Nem a haverom, abszolút nem ismerem és el is határolódok az ilyen stílustól.
    De akkor én kérek elnézést, hogy én beírtam az ismerőseimnek, hogy nekem nem tetszik, hogy itt beszélgeted ki az apró cseprő dolgaidat, úgy hogy egy nyamvadt off-ba se vagy hajlandó beletenni.
  • lac coo
    Úgy van, van neki . Viszont van itt néhány jó ismerős akiktől megkérdeztem !!!Arról szó sincs ,hogy ez neked tetszik-e vagy nem, akkor már rég jajgattál volna, csak a félőrült haverodat próbálod menteni!

Szóval ez van, én nem akarok erről többet beszélni !!!
  • Attila8805
    Akkor beszélgessünk a hüvelygombáról!
  • Fehercsoki
    Hát engem például nem zavart, mivel az AC-ről úgysem ír senki, legalább a megjelenésig elfér az ilyesmi is.
  • cselt
    Én itteni közönség vagyok, mert folyamatosan olvasom a fórumot és szépen megkérlek, hogy ne itt tárgyald ki az autótuningolásodat, biztos van neki topikja itt az sg-n.
  • lac coo
    Gondolom belefér. Hangszóró is belefér, autós video is belefér, de ha nem akkor szólni fog az itteni közönség .De mivel beszélgetéshez több ember kell, gondolom semmi kifogás nem volt amiatt a pár hsz miatt !
  • cselt
    Azért abban van valami amit mond, hogy nem itt kéne kibeszélni az autótuningolási ötleteidet, vagy legalább off-ba raktad volna...
  • lac coo
    Mivel (fogadni mernék rá ...) szombati buli után írta, némi alkoholos hatás alatt, gondolom mindenki eltekint attól, hogy komolyan vegye! :)
    Mindenkivel előfordul ! :DDD
  • GerY5
    Érik az a permaban. Csak így tovább! ;)