42876

banner
  • cifcuk
  • lac coo
    Jahm lehet.De imádom, alig várom, hogy kanyar jöjjön, olyan jó érzés .))))
  • cifcuk
    gondolom a próbaút előtt gyors feltöltötték gázzal ami mostanra elszivárgott...
  • lac coo
    Na visszajött a netem ( miután második napon eszembe jutott, hogy talán hasznos lenne resetelni a modemet ...).
    Megvan a kisautó , nagyon állat, bár szétbasz az ideg, hogy a kereskedőnél kipróbáltam a légkondit, ment , ma este meg az istenért sem akar hűteni :))))

De a kormányzás futómű az valami hihetetlen jó, mint valami gokart, nulla dőlés, azzonal reagál..... Tetszik .
  • sanzik
    Mikor a régi '96-os mitsu lancerem volt gyorsultam egy ilyen citroen-el
    pont ugyan úgy ment mit az 1,6-os 113Le-s lancer,szóval jó kis méregzsák,mert a régi lancer is az volt
  • lac coo
    Tényleg hihetlen fun!!! Nem sokat mentem vele próba úton, de élményben ehhez sehol nincs egy "mezei" BMW ...Meg most "olcsó" is, ugye kis autót nagyobb motorral csak az ilyen hülyék veszik mint én :)))

De tényleg! Vezettem már baromi drága S mercit, nyilván luxus, meg komfort hegyek, de semmi extra, unalmas , papáknak való :))))
  • lac coo
    Háááát...bár a fickó igen jól tolja, de azért nem egy nem olajkályha is félrekussolt előlük a kanyargós részeken :)))
  • paj01
    Hát nem csak ez a két valasztas van. De ennél már tényleg csak egy 30éves széthajtott 2tonas merci/bmw szarabb:D:D Ilyen szempontból jó választás:D
  • Alexease
    Inkabb ilyennel jarjon, mint valami foss, 2 tonnas, ezereves, pocshosszabbito, oljakalyha BMW/Merci-vel:DDDD
  • Alexease
    Jofajta cucc;)
    Kozben megneztem, es ez sokkal jobb mint a C3:) A C3 egy osszeeroltetett varosi auto, ez a C2 (foleg hogy az izmos VTS) egy igazi fun;)
  • lac coo
    Ez kilora megy vagy méterre ? :DDDD Mert akkor inkább IFA-t veszek :D
  • paj01
    Jó kis mérges hangja van:) Poen lehet vezetni de akkor is csak egy matchbox:)
  • lac coo

Bevásárlókocsi :))))
  • paj01
    bocs...78as Civic volt:D:D
    http://www.youtube.com/watch?v=phHZ2HOkn8s
  • paj01
    Jah megvan a praktikuma vegul is. De ezek már tényleg a bevásárlókocsihoz állnak közelebb:D Mindig eszembe jut errol a rendőrakadémia mikor a 2 meteres neger rendor kiszedte az első ülést asszem egy miniből és hatsoulesrol vezetett:D:D
  • lac coo
    Igen ez is igaz,.

ez hangos mint az állat, 7200-at pörög 4000-től érzi jól magát, úgy döcög hogy a nyelved elharapod, úgy fordul mint egy gokart, kaszni nullát billen, rövid áttételek, stb... Én ezért szerettem bele. Hihetetlen élmény vezetni !Pihe-puha ,melegeknek való nagy BMW kinek kell :))))

amúgy meg kicsi-nem kicsi női nem női, én a 187 centimmel lazán elférek elől ! :)
  • Alexease
    Nincs a kis autoval semmi gond, en is elfogadnek egyet;) Ha nem kell (vagy van arra masik auto) gyerekeket fuvarozni, nagyobb csomagokat vinni, egyedul vagy, akkor boven jo egy kisauto, felesleges nagyobb, foleg varosban.
  • lac coo
    Hát én mentem vele pár karikát, ha mennél vele akkor már értenéd ;
  • paj01
    Hát én sem értem:)c2/matiz ez még hot hatchbacknek se illő. Kis miniatur "női" kocsi. Akkor már inkább egy DS3:) az viszont eleg penge gepnek tunik. Mondjuk sajna ez árban is jelentkezik.
  • Alexease
    Akkor jol emlekeztem Picasso-ra, mert egyszer mar emlitetted, hogy valaki valamit osszetort:)
  • lac coo
    Van egy szakadt matiz azt használom én, meg picasso azt az asszony a gyerekekkel .Meg leszarom milyen, egyszer az életben legyen egy ilyen sportos kisautóm :DDDD szakadt melós vagyok, de én is csak egyszer élek ;)
  • Alexease
    Matiz?! Neked valami mas volt, nem?:)
    A C2-es nem tudom milyen, de a C3-as a motorjat leszamitva, eleg szar:) Legalabbis az elektronika folyamatosan doglodott, az ulespozicio kenyelmetlen, a valtot meg ugy kellett befeszegetni a helyere;) Igaz, leharcolt tipus volt;)
  • Fehercsoki
    Nem gondoltam volna, hogy még van akinek egy kisautó a nagy álma:) Én még erről nem is hallottam, rákerestem, elég ritka, de tetszetős autó, és nem csak a külső, hanem a belső is elég jó.
  • lac coo
    Hát ez az eladó elég vékony és haja is van ! :))) az már jó, nem , :)))
  • lac coo
    Nagy álom teljesül ( mármint nekem nagy álom ...) egy Citroen C2 VTS-t veszek , Daewoo Matiz helyett. :)
  • Alexease
    Ha elkerulsz bizonyos tipusu embereket, az mar 80% siker;)
  • Fehercsoki
    Milyen autót veszel?:) És mi volt eddig?
  • lac coo
    Akkor jó :)

Bocs csak engem a frász kerülget autó vásárláskor, mindig parázok hogy átvágnak. No nem mintha fél évenként vennék autót :DDDDDD
  • Alexease
    Ja, azt hittem, az elso betunel van 2-3 elteresnyi;) Ennyi lazan belefer keruletenkent, varosonkent, megyenkent.
  • lac coo
    FORGALMI SZERINT MAGYARORSZÁGBAN HELYEZTÉK ÜZEMBE, ELSŐ TULAJ, GYÁRTÁSI ÉVBEN VETTE...csak öregebb egy kicsivel mint a mostani -kic rendszámú, ennek meg kye a rendszáma.

valami halvány emlékem van, hogy a kis forgalmú okmány irodákban fogy olyan gyorsan a rendszám ... De nem tudom .
  • Alexease
    Soban mennek (gondolom), de ha forgalomba helyeznek egy autot, akkor az abban a pillanatban talalhato rendszamok kozul valogatnak, nincs tartalekban a korabbi 5-10 evbol, hogy az auto evjaratahoz igazitsak a rendszamot;)

Ha kulfoldrol hoztak, ideiglenesen kivontak a forgalombol, vagy 10 evet allt a szalonban rendszam nelkul (:DDD), akkor elofordulhat (eleg sok ilyen van).

Ilyenkor azert erdemes jobban utana jarni, miert az a rendszam ami (ha kulfoldrol van, tuti rendbe legyenek a papirok).
  • lac coo
    off kérdés:
    autót vennék, létezik az, hogy egy öregebb autó rendszáma betürend szerint későbbi, mint a mostani fiatalabb autómé ? Forgalmi szerint 2006 januárban gyártották, és áprilisban helyezték forgalomba magyarországon .. vagy ezek a rendszámok nem egészen sorban mennek, hanem épp amit találnak okmányirodában ? :))
  • Alexease
    Mindenkinek jo lenne, ha osszedolgoznanak valamilyen szinten (amire azert nem sok eselyt latok:P). Kunos-nal a "natur" fizikai megvalositasok jok, SimBin pedig a csicsakban, animaciokban, AI-ban, online-szolgaltatasban mar eleg tapasztalt;)
  • Fehercsoki
    Ennyi a lényege, kár lenne lefordítani azt, ahogy egymást dicsérgetik.
  • Nyilas Lehel
    hát ez egy jó részletes fordítás volt de azért köszi
  • Alexease
    A SimBin meglatogatta Kunos-ekat, jokat beszelgettek a szim-fejlesztesrol, mutogattak egymasnak dolgokat, es most mindenki orul, es koszoni szepen a lehetoseget;)
  • Nyilas Lehel
    most ezt magyarul! :)
  • Alexease
  • cifcuk
    SimBim megnézte az AC-t a 24 órás nordon:

Kunos:

What a great surprise! The Simbin team on tour at the 24 hours of nurburgring paid us a visit and had a go on Assetto Corsa. They also showed us some of their impressive future work, very high quality.

The most important thing? Being able to talk face to face with fellow developers that share the same passion for simracing. Happy faces everywhere and totally relaxed atmosphere.

Thank you for visiting us guys and looking forward for the next "duel" either virtual or real, cheers!

SimBim:

Visiting Kunos.

We heard that we were not the only ones present at the Nurburgring, showing our new games to people, while we were showing behind very closed doors, Kunos was showing to everyone that wanted to have a go (and had access to the VIP Lounges). Luckily we had access and with knowing Aris from the good old days we reckoned we try our luck and pay their lounge a visit.

And we got double lucky, Glickenhaus was celebrating their awesome race result and Marco and Aris were very happy we came to visit them.

After some long talks and discussions about our philosophy, approaches and many other subjects of live we of course had a go in the simulator. We also used their simulator to give them a taste of sounds engine, Marco started waving his hands and speaking like a true italian, so I guess we have his approval!

Kudos to Kunos, we thoroughly enjoyed our test drive! They are making good progress with their project and we cant wait to give it a go once it has been released!

Kunos, thanks for your hospitality and thanks for the healthy, interesting and friendly discussion! As discussed next time we shall have a battle to find out who is fastest, either in real life or on a simulator...We shall meet again!

• lac coo
    Most látom az ABS is villog, úgy meg azért egyszerűbb a dolog :))