42876
-
#212 Csak poenkodik:)
A 3-as BMW mar teljesen jo. Nekem csak ezzel az 1-es sedan kinezetu coupe-val volt gondom, ertelmetlennek tartottam, de ha valakinek tetszik, apuci megveszi a fianak eretsegire, akkor hagyszoljon, neki is el kell valamire kolteni a penzet;D
Igazabol nekem tetszik jonehany BMW/Merci/Audi, de sajnos annyira ellenszenves ezek felhasznaloinak a legnagyobb tabora, hogy csakazertsem vennek ilyeneket;) -
#211 Magyarorazágon minden kicsit másképp müxik. Pl az emberek, tényleg azért vesznek kurvadrága telefont esetleg cserélik le az előző kurva drágát egy másik kurva dárgábbra mert az ujban 5mhz-vel gyorsabb a proci. Otthon sajnos sok ember nem tud az autójával kitűnni (ár) ezért a telefonjával próbál, vagy a ruhájával.
Ennek ellenére én azt mondom, hogy ha valaki kihasználja, nagyon sok mindenre jó egy "okos" teló. Pl: Meló helyen beírom a naptárba a másnapi teendőt. Ez azonnal bekerül a google mapsba is ami a gépem asztalán is látható. Mire hazaérek és bekapcsolom a gépem, ottvan minden amit beírtam a telóba. Szerintem ez kurv@ jó dolog. Persze lehet mondani, hogy okso teló a hülyéknek kell meg ilyen olyan poénokat, de én nagyon sok mindenre tudom hasznosítani amit tud. Ahogy a világ egyre gyorsul egyre nagyobb szükség van ilyen eszközökre. Más kérdés, hogy én annak örülnék ha a világ lassulna, de ez meg innen már kezd politikai téma lenni ami miatt már több regemet banoltak így nem is mennék bele :D
-
#210 Igen az, de abból pénzből már "versenyautót" vennék :)))
Meg bömös, merci, óódi olyan cigánymárka, mindenkinek kell, meg menő, meg szép , pedig ugye azért ez nem így van :))) X5 milyen csúf meg szar autó, mégis mindenki liheg ha meglát egyet :))) -
paj01 #209 Taníts mester! -
#208 Mi a baj azzal? Nem vagyok ugyan bmw fan, de szerintem gyönyörű szép autó -
#207 Kösz, Emese! :) m3 az meg végképp olyan kategoria, hogy beszélni sem érdemes róla :)
De ha annyi lenne rá, akkor se jutna eszembe szaros M3-ast venni :DDDD
-
paj01 #206 Hat tenyleg kicsit kurta ez a bömös de sztem papa kedvence ifju suhancoknak ideális csapatni...:)de valami jó nőt is eltudok benne képzelni:)afféle M3 mini. Azert ne huzzuk mar le a bmw-t,azt hiszem megtehetik, hogy elkérik az árát az autóiknak. El is kell...direkt ugy van kitalalva hogy ne mindenki engedhesse meg maganak, ez is a lenyege. Amugy meg pl egy m3-asra sztem senki nem mondana nemet, főleg ha már probalta is. -
#205 Én mindig röhögök rajta ,hogy egy csúcs laptop árát elköltik egy vacakra :)))) -
#204 Ja, az sem rossz, es van, aki mar mind a negyet megvette ennyiert;DDD
Talan 15-16 eve van telefonom, eddig osszesen 21E Ft-ot koltottem ra;)))) Az elsot 16E-ert vettem, aztan volt egy gagyi ceges, a mostanit 5 evesen vettem 5E-ert:))))) Tobbet nem er a dolog (legalabbis szamomra, aranyaban);) -
#203 Mobiltelefon 250 000-ért? :DDDD -
#202 Igazabol, legalabbis nalunk, forditva mukodik a dolog. Elsosorban nem az igeny es kihasznaltsag miatt vesznek ilyen autokat, hanem azert, mert aranytalanul sokat keresnek, politikusok vagy bunozok;) Tisztelet a kivetelnek. Sokszor azok, akik becsuletesen keresnek sokat (minimalis), orokoltek, nyertek stb., azok kerulik ezeket a tipusokat, farokhosszabbitokent mindenkeppen, igy inkabb mas felsokategorias autokat hasznalnak, ami igazabol ugyan olyan jo, es arra is el lehet tapsolni 20-30 millat;)
Talan BMW reklam volt, amikor ugy hirdettek, hogy: "Az igenyes ember valasztasa". Erre csak annyit mondtam, hogy "A jo budos &%$@& &$@7 &@$!!!! Nem az igenyes, hanem a k*b*sz*tt penzes ember valasztasa, te ^%$#^#" :DDDD Be kellett volna perelni oket a retekbe... -
#201 Nem Anglia-Magyar alapján ítélek meg egy városi autót. Azt akartam mondani, hogy van olyan igény ami megköveteli az audi-bmw-merci szintet, és aki kihasználja az kénytelen érte fizetni. Persze lehet venni Mondeót is, csak az hangosabb, nagyobb a szélzaj és a többi...
Én pl úgy veszek dolgokat, hogy amit sokat használok abból megveszem a prémiumot amit keveset, abból meg a közepest, gagyit meg sosem. Ebből adódóan pl a munkára vásárolt ruháim drágábbak mint az utcára vásároltak, pl:
Munkára hordott hátizsák: Wenger (Swiss Gear), cipő: Dr Martens (kötelező a fekete bőrcipő) Eközben utcára sima nike szintet veszek mindenből ami jóval olcsóbb a fentieknél. (angliában élek, szóval a nike az itt kb a suzuki szint autóban, míg az első kettő egyel vagy többel magasabb kategória)
Tehát ha sokat utaznék autóval mondjuk heti egy angol-magyar akkor vennék mercit, audit, bmw-t és úgy gondolom megérné. -
#200 Tipikus audis:) Anglia-Magyarország út alapján ítélsz meg egy városi autót... -
#199 Hát azért van különbség egy suzuki meg egy merci között. Hosszú utakra nem kérdés mit választanék a kettő közül. 2x vezettem le anglia-magyar viszonylatot oda vissza audival, most vettem helyette helyi használatra egy ignist, ezzel neki sem állnék anglia-magyarországnak. -
#198 Egy BMW/Merci/Audi arabol mindig lehet venni ket "normalis" autot;) De ezek szandekosan vannak tularazva, ilyen is kell, mert sokan vannak, akiknek tul konnyen jon, tul sok penz, igy azoknak is el kell tapsolni valamire, le kell toluk huzni valamire;)
Meg ha nyernek is a Lotton, elvbol meg akkor sem vennek ezek kozul semmit sem;) -
#197 Hogy úgy mondjam, bármely BMW-ről is van szó, azért pénzért, mindig találok szebbet jobbat :) -
#196 Te jó ég ez valami eszméletlen élethű! -
#195 Nekem tetszik ez a bímer, oké, nem egy szépség:D de szvsz
iszonyatosan élvezetes lehet vele túraautózni, kanyarogni, rallizni..
Kisebb kanyargósabb pályára sokkal jobb választás
lehet mint pl. egy 5-ös.
Viszont jöhetne egy NSX, GT-R vagy valami más japán csoda is. :D
-
#194 Azert a BMW-k nagyresze eleg jo, de ez valoban szarul nez ki:D Nem is ertem, kiad egy ilyenert 8-15M forintot?!?! Annak k*rv*sok felesleges penze van:) Ha mar valaki BMW-re veri, akkor ennyiert vegyen egy 3-as coupe-t vagy egy olcsobb 5-os sedan-t. Annak tobb ertelme van. Bar aki ennyi penzt ad egy autoert, az valszeg nem normalis/atlagos berbol-fizetesbol el, igy hozza is csaphat meg nehany millat;)
Termeszetesen mindenki magabol indul ki, igy en is;) Mivel en 2.5M (ket es fel) hitelt vettem fel a lakasra, 30 (harminc) evre, igy szamomra erthetetlenek ezek az arak egy szaros autoert:DDDDDDDD -
#193 az csúcsfény, oldalsó oszlopnál meg a felni tetején is olyan. mondjuk nekem teljesen rendben van, leszámítva hogy csúf ez az autó, mint a legtöbb bmw :)))) -
#192 Az nem biztos, hogy elsimitasi problema. Lehet hogy kulon van modellezve a lokharito a tores miatt (jo lenne) vagy csak a bump-map vs. csucsfeny adja ki szerencsetlenul a dolgot. -
#191 Hátsó lökhárító teteje a lámpa előtt, csomagtartótető oldala. Nincs ezzel gond, minden játékban vannak ilyenek, csak a reklámképeken nem szoktak szerepelni. Az biztos, hogy ez a kép eddig a legcsúnyább amit kiadtak. -
#190 A mai fiataloknak kifinomult a latasa, kifejezetten elsimitas erzekeny:) A legtobbszor, az elso velemenyek egyike egy jatekrol, a "rece" :)
De azoknak, akik 13/14"-os, monochrome zold monitoron es/vagy fekete-feher Junost TV-n kezdtek az ipart, 320x240-es felbontasban, 16 arnyalattal, tokeletesek ezek a kepek:) Igy nekem is:D -
#189 Mutasd már meg, hogy hol nem látsz te élsimítást. -
#188 Interjúból:
Arról van információd, hogy mekkora lesz a gépigénye a szoftvernek?
Egyelőre nincsen! Annyi biztos, hogy nem fogja támogatni a Windows XP-t, de nem törvényszerű, hogy DX11 videókártya kell a futtatásához… DX10-ben is működőképes lesz a szoftver, jelenleg ezen is dolgozunk. -
#187 Hát 0 élsímítás meg low-res textúra, szóval indokolatlan a csak DX11. -
paj01 #186 Hát ha belegondolsz már kint vannak a gyártók a 3. generációs dx11-es kártyáikkal, lehet, hogy ami már csak dx10et tud el se bírja ezt a jatekot. -
#185 Igazából nem tudom, de nagyon meglepne ha csak DX11-ben menne. Az eleve bukta, azért sokan használnak DX10-es kártyát . -
#184 Engem meg az izgatna a programmal kapcsolatban, hogy mintha ugy olvastam volna, hogy csak DX11 tamogatasa lesz, DX9/DX10 mar nem?! Errol tudni mar valamit?
Bar most egyaltalan nincs gepem, de talan egy alaplap cserevel kesobb meguszom (±10E Ft), de egy uj videokartya mar tuti nem fer bele. -
#183 Az auto valoban ronda;) Ez a sedan-nak kinezo coupe nagyon gazos:/ A regi 3 ajtos teljesen jo volt. -
#182 Mi a ronda a BMW-s képben ? :)
Leszámítva, hogy az a BMW eleve ronda és kissé fura színe van ... -
#181 Az utobbi 2-3 evben ujrairtak az egeszet, vagyis hozzanyult egy kicsit;) Elrontani talan nem fogja;) -
#180 Kunosnak ffb, fizika készen van. Ha a netkaréhoz hozzá sem ér akkor is üti a jelenleg piacon lévő szimeket ezen a téren. Sőt én annak örülnék ha nem is nagyon bántaná, mert még elrontja. Szóval ha felépít pár pályát autót már toppon van. -
#179 ez a bmw-s kép csöppet tényleg ocsmány lett. mármint a külsőnézetes. -
#178 Elvileg még 2012ben, de még egy videó sincs róla, csak ezek a képek. -
#177 Ezt mikor is adják ki ? Jó lenne már végre valami ütős szimulátor újdonság :) -
Szépen kidolgozott a belső
-
#175 Nem érdekel a BMW és az sem, hogy ki mennyit költ rá. -
#174 Meg veletlenul sem azt velemenyezed, hogy „nulla forintbol” liszenszeltek egy BMW-t:/ -
#173 0 élsímítás, low res textúrák:S:S