42876

banner
  • precise
    vajon fog ez mukodni okosteloval is? htc one-x (androidos)
  • Alexease
    Ez jo otlet, hogy gyailag lesz hozza ilyen lehetoseg, mert az aki valoban komolyan tolja (cockpit) vagy valami rendezvenyen vannak, a gep, bill, eger mindig utban van, elerhetetlen, illuzio rombolo;)
  • Alexease
    Szamomra, teljesen mindegy hol van:)))))
    Londonban az Eurogamer Expo lesz, talan szeptemberben. De oda valszeg nem mennek Kunosek:D
  • cselt
  • precise
    f*szé nem londonban van gamescom
  • Alexease
  • santibi
  • lac coo
    Felőlem még NETKAR fantázia pályák is jöhetnének, tetszettek nekem. Bár nem lesz, kicsit sóher megoldásnak tűnne :)))
  • precise
    "elvileg dpk új"

elvileg sok új
  • precise
    Magione is benne van (netKar alatt kipróbálható a vonalvezetés). Most a GamesCom-on elvileg dpk új bejelentés lesz.

Nekem úgy rémlik ,hog aug vége szept elején jön valami tech demó 1 pálya 1 autóval.
  • Alexease
    Talan lesz Fiorano, Mugello es Nurburgring is, azokat mar scanneltek az FVA-hoz, valszeg at kerul(het)nek ebbe is;)
  • lac coo
    Nekem elég az a 3 pálya, egyelőre :)))
  • bardocz
    Valamelyik képen volt egy negyedik pálya is, ha jól emlékszem, és valószínű használható állapotban, mert a kedvencek között volt.
  • Alexease
    Az eddig lattottak alapjan meg a december vege is eleg szoros;) Bar valszeg nem lathattunk mindent;) Autokkal nincs gond, abbol mar van 10-12 (eleg vegyesen), de palyakbol meg nem sokat lattunk, ha jol emlekszem, egyelore csak Monza, Imola, Silverstone.
    Talan hetvegen mar tobbet fogunk tudni.
  • lac coo
    Mondjuk én abban reménykedtem, hogy ősszel kiadja ... :(
  • Alexease
    Es ilyenkor labrazasod lesz, kiver a viz, nem tudsz aludni, esetleg kiujul a lumbagod?
  • Nyilas Lehel
    megint nagyon off
  • lac coo
    Nem fontos adat nincs ! Ami a birtokomban van az mind fontos ami meg nem az, az eleve minek kellene ? :)
  • Fehercsoki
    Ha fontos adatod van, akkor arról úgyis csinálsz pár biztonsági másolatot, minden másra ott a pendrive.
  • lac coo
    Hát pendrive-ra ne nagyon bízz fontos adatot ! :))

Nekem van hibás lemezem nem egy, kb feldughatom magamnak, nincs hová menni vagy töltögetni :)))Mondjuk új játékoknál biztos más a helyzet, de régieknél sokszor egy évvel a megjelenés után már a cég sem létezik aki forgalmazta idehaza:)
  • SirAlo
    Szerintem is, a lemezek ideje mar lejart, ugy ahogy a Floppy mar nincs szinte egy gepbe sem ugy fognak eltunni a lemezek is, egy pendrive pl. sokkal hasznosabb vagy az online tarhelyek (akinek nincs netje ugyse fog ilyen online jatekokat vasarolni:D )
  • Fehercsoki
    Akkor is letöltheted, ha boltban vetted.(persze nem biztos hogy a kiadótól)
  • lac coo
    Online tölthetőnél nincs jobb, igazi öröm mikor beszarik a gyári lemez ! :)))
  • Nyilas Lehel
    "környezetbarát" az a legfontosabb
    (ki nem szarja le?)
  • Alexease
    Nekem sem kell doboz, jobb az online-os: gyorsabb, egyszerubb, nem doglik be, tobbet keresnek vele es/vagy nekem olcsobb, es kornyezetbarat:)
  • cselt
    Én elfogadom karácsonyra netes verzióban is, nem kell ahhoz doboz :P
  • Alexease
    Szerintem nem lesz dobozos verzio, a jatek sem az a stilus igy a celcsoport sem, igy lenyegtelen a Karacsony vagy barmilyen unnephez (vasarlasi lazhoz:P) kotheto megjelenes;)
  • Fehercsoki
    Szerintem jobban megérné karácsony előtt kiadni nekik, de persze lehetséges.
  • Nyilas Lehel
    Az assettocorsa.net-en a timeline-on van egy dec 29.-ei dátum az jelen valamit? esetleg az lenne a tervezett megjelenés?
  • precise
    A KTM oldalán volt az adat, az meg, hogy sok-e nem tudom, de nekem megfelelne.
  • Fehercsoki
    700 kg? Az elég sok a 300 lóerőhöz képest:S
  • cselt
    Amúgy engem érdekel, hogy milyen váltón gondolkodsz és hogy szeretnéd kivitelezni. (Persze a saját topikjában szívesebben olvasnám :P)
  • lac coo
    Sajnáltassa magát a sok kétbalkezes, jobb szeretem ha irigyelnek ! ;)
  • cselt
    Oda beleférne, sőt sztem ott a helye, de itt jobban esik neki tépni a száját és sajnáltatni magát :)
  • precise
  • precise
  • precise
    Szerintem szimkokpit topicba beleférne
  • lac coo
    No most tologatós váltót építek, de már nem is merek tanácsot kérni, nehogy az is off legyen aztán elfenekelnek megint:)))Inkább nyitok egy "tologatós váltó építése" topikot ! :)))
  • lac coo
    Piától meg a drogtól ? Attól mentsen is, hála neki nem élek ilyenekkel ;)

Amúgy nyugodtan pattanhatsz rólam, mert kb annyira nem érdekelsz mint egy légypiszok !
  • santibi
    attól mentsen meg téged a jó isten.