42876
-
precise #512 vajon fog ez mukodni okosteloval is? htc one-x (androidos) -
#511 Ez jo otlet, hogy gyailag lesz hozza ilyen lehetoseg, mert az aki valoban komolyan tolja (cockpit) vagy valami rendezvenyen vannak, a gep, bill, eger mindig utban van, elerhetetlen, illuzio rombolo;) -
#510 Szamomra, teljesen mindegy hol van:)))))
Londonban az Eurogamer Expo lesz, talan szeptemberben. De oda valszeg nem mennek Kunosek:D -
#509 -
precise #508 f*szé nem londonban van gamescom -
#507 -
santibi #506 -
#505 Felőlem még NETKAR fantázia pályák is jöhetnének, tetszettek nekem. Bár nem lesz, kicsit sóher megoldásnak tűnne :))) -
precise #504 "elvileg dpk új"
elvileg sok új -
precise #503 Magione is benne van (netKar alatt kipróbálható a vonalvezetés). Most a GamesCom-on elvileg dpk új bejelentés lesz.
Nekem úgy rémlik ,hog aug vége szept elején jön valami tech demó 1 pálya 1 autóval. -
#502 Talan lesz Fiorano, Mugello es Nurburgring is, azokat mar scanneltek az FVA-hoz, valszeg at kerul(het)nek ebbe is;) -
#501 Nekem elég az a 3 pálya, egyelőre :))) -
#500 Valamelyik képen volt egy negyedik pálya is, ha jól emlékszem, és valószínű használható állapotban, mert a kedvencek között volt. -
#499 Az eddig lattottak alapjan meg a december vege is eleg szoros;) Bar valszeg nem lathattunk mindent;) Autokkal nincs gond, abbol mar van 10-12 (eleg vegyesen), de palyakbol meg nem sokat lattunk, ha jol emlekszem, egyelore csak Monza, Imola, Silverstone.
Talan hetvegen mar tobbet fogunk tudni. -
#498 Mondjuk én abban reménykedtem, hogy ősszel kiadja ... :( -
#497 Es ilyenkor labrazasod lesz, kiver a viz, nem tudsz aludni, esetleg kiujul a lumbagod? -
Nyilas Lehel #496 megint nagyon off -
#495 Nem fontos adat nincs ! Ami a birtokomban van az mind fontos ami meg nem az, az eleve minek kellene ? :) -
#494 Ha fontos adatod van, akkor arról úgyis csinálsz pár biztonsági másolatot, minden másra ott a pendrive. -
#493 Hát pendrive-ra ne nagyon bízz fontos adatot ! :))
Nekem van hibás lemezem nem egy, kb feldughatom magamnak, nincs hová menni vagy töltögetni :)))Mondjuk új játékoknál biztos más a helyzet, de régieknél sokszor egy évvel a megjelenés után már a cég sem létezik aki forgalmazta idehaza:) -
#492 Szerintem is, a lemezek ideje mar lejart, ugy ahogy a Floppy mar nincs szinte egy gepbe sem ugy fognak eltunni a lemezek is, egy pendrive pl. sokkal hasznosabb vagy az online tarhelyek (akinek nincs netje ugyse fog ilyen online jatekokat vasarolni:D ) -
#491 Akkor is letöltheted, ha boltban vetted.(persze nem biztos hogy a kiadótól) -
#490 Online tölthetőnél nincs jobb, igazi öröm mikor beszarik a gyári lemez ! :))) -
Nyilas Lehel #489 "környezetbarát" az a legfontosabb
(ki nem szarja le?) -
#488 Nekem sem kell doboz, jobb az online-os: gyorsabb, egyszerubb, nem doglik be, tobbet keresnek vele es/vagy nekem olcsobb, es kornyezetbarat:) -
#487 Én elfogadom karácsonyra netes verzióban is, nem kell ahhoz doboz :P -
#486 Szerintem nem lesz dobozos verzio, a jatek sem az a stilus igy a celcsoport sem, igy lenyegtelen a Karacsony vagy barmilyen unnephez (vasarlasi lazhoz:P) kotheto megjelenes;) -
#485 Szerintem jobban megérné karácsony előtt kiadni nekik, de persze lehetséges. -
Nyilas Lehel #484 Az assettocorsa.net-en a timeline-on van egy dec 29.-ei dátum az jelen valamit? esetleg az lenne a tervezett megjelenés?
-
precise #483 A KTM oldalán volt az adat, az meg, hogy sok-e nem tudom, de nekem megfelelne. -
#482 700 kg? Az elég sok a 300 lóerőhöz képest:S -
#481 Amúgy engem érdekel, hogy milyen váltón gondolkodsz és hogy szeretnéd kivitelezni. (Persze a saját topikjában szívesebben olvasnám :P) -
#480 Sajnáltassa magát a sok kétbalkezes, jobb szeretem ha irigyelnek ! ;) -
#479 Oda beleférne, sőt sztem ott a helye, de itt jobban esik neki tépni a száját és sajnáltatni magát :) -
precise #478 -
precise #477 -
precise #476 Szerintem szimkokpit topicba beleférne -
#475 No most tologatós váltót építek, de már nem is merek tanácsot kérni, nehogy az is off legyen aztán elfenekelnek megint:)))Inkább nyitok egy "tologatós váltó építése" topikot ! :))) -
#474 Piától meg a drogtól ? Attól mentsen is, hála neki nem élek ilyenekkel ;)
Amúgy nyugodtan pattanhatsz rólam, mert kb annyira nem érdekelsz mint egy légypiszok ! -
santibi #473 attól mentsen meg téged a jó isten.