42876

banner
  • Fehercsoki
    Ezen a képen az a szép kis moddoló eszköz ami igazán érdekes nem a rusnya BMW-k:D Jelenleg egyébként én is csak az AC-t várom, de azért még szurkolok a pCars-nak is.(bár amiket eddig mondtak AC-ról azzal biztosan nem lesz képes felérni)
  • pajti
    nice
  • Alexease
    Azert ez sem rossz, hhogy Kunos a garazsban kodolgat;)))
  • Alexease

Nah, ez mar pofasabb BMW;)
  • cselt
    ?
  • lac coo
    LOL ! :)
  • lac coo
  • precise
    A busz kormányát lassan kell tekerni és jó benne a szervó. :D
  • Alexease
    Adat-halaszat :)
  • Fehercsoki
    Valamit nagyon tesztelnek most, remélem a demo-t:D
  • Alexease
    A buszt sportkormannyal tolja, bukosisakban;)
  • Nyilas Lehel
    és a busznak nem nagy a kormánya? vagy ott is a g25 kormányát használod? :)
  • cselt
    Na ja, öregedéssel nincs mit tenni :D
  • precise
    Ha így van attól még nekem nagy, öreg vagyok én már a valósághoz. :D
  • cselt
    Ha jól emlékszem, akkor ez pont akkora mint amekkorát talán a wtcc-s bmw-kbe raknak. Sőt asszem még kompatibilis is vele. Mintha lett volna egy videó, hogy leveszi a kormányt és beteszi a kocsiba.
  • precise
    Én egy kicsit nagynak találom a kerületét. G25-é pont jó nekem.
  • cselt
    Ez a bömös kormány eléggé tetszetős, F1-es nem kéne, de ez eléggé fasza, csak hát sajna az ára is olyan.
  • Alexease
    Kormanyok, pedalok, valtok. A monitorok, gepek nincsnek benne;)
  • Nyilas Lehel
    én csak 2 képet látok
    és mi a fél millió?
  • precise
    Az alábbi három képen félmillió forint látható. :D
  • santibi
    Sziasztok Srácok!

Akit érdekel szívesen várjuk július 8-án.

iRacers nyílt nap.
  • precise
    itt a cikk is:
    http://totalcar.hu/magazin/hirek/2012/06/24/jon_a_legorultebb_fiat/#
  • precise
    féloff:

Fiat 500, Ferrari 458-as motorjával. 550paci. Ha kunos nem rakja be AC-ba, remélem egy modder kijavítja majd ezt a hibát. :D

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2012/06/24/jon_a_legorultebb_fiat/#gallery_3072288|3072288
  • precise
    Csak nehogy elkú*ja Kunos a fizikát mert akkor szivepilepsziát kapok.
  • cselt
    Tetszetős :) Tessék csak mondani kellett, hogy nagy a csendesség és jöttek a képek :)
  • Alexease
    Nah, ez szep adag, 4 Lotus! Egyet vartam, annak is orultem volna (jo auto, jo liszensz), de igy meg jobb! Es mukodik az AI;P
  • Fehercsoki
    Pedig nem rég hangzott el többször is a demo kifejezés, igazán kiadhatnának valamit.
  • cselt
    Tényleg jó lenne már valami friss infó, mert most nagyon csöndben vannak. Demót szerintem egyelőre nem adnak ki, de egy videó vagy pár kép jó lenne, esetleg egy megjelenési dátum...
  • precise
    Demót a népnek! Ha kell fizetek érte. Tényleg, miértnem csinálja kunos is azt amit az isi, eladja a bétát jó drágán. Ránézésre már jobb állapotban van az AC mint az rF2.
  • tszd
    akkor némi ON:

bármit csináltak is az elmúlt hetekben a srácok, igazán beszámolhatnának valami történésről.
    Új képekről - sőt - videóról már álmodni is alig merek...
  • precise
    végülis igazad van.
  • Alexease
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Magyarorszag: 200 eve?! Itt azota gond van, amiota idetoltuk az arcunkat:DDD

Afrikai gyerekek: az allatok sorsat nagyreszt a termeszet iranyitja, az ottani gyerekeket az emberek es a gazdasag...

Kozel-Kelet: es nem mindegy neked hogy kiirtjak egymast?! Felnott emberek, azt csinalnak amit akarnak. Ott sose lesz rend sem igazsag.
    A tortenelmet NEM 50-100 evekben kell nezni, hanem 1000-2000 evekben. Akkor mar megvan ott is az egyensuly;)
    Itt a forumon hiaba bannoltatod magad, semmi ertelme, ettol senkinek nem lesz jobb. Ha ennyire sziveden viseled az ugyuket, akkor fogd a vagyonodat, koltozz ki hozzajuk, es tegyel valamit hogy jobb legyen;DDDDD
    Nah, akkor elmondhato, hogy foglakozol a temaval, de forumokba gepelni teljeseggel hasztalan:)
  • precise
    off:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

10 év alatt veszek 7-8 lakást abból már megélek, azaz nyugdíj. 43 évesen nyugdíjért haza megyek, itt dolgozhatnák 65-70 éves koromig, ráadásul london egy állatkert.

Afrikai gyerekek:
    A madarak, ha kevés a rovar kevesebb tojást tojnak, a róka kevesebbet kis-rókát szül ha kevés a táplálék, pedig ők állatok...

Magyarország:
    Az a föld 1000-szer jobb adottságokkal rendelkezik, mit pl anglia, csak annyit kéne tenni, hogy egy valóban magyar kormányt választani magunknak, ez 200 éven keresztül nem sikerült.

Közel-Kelet:
    Engem zavar, hogy úgy irtják ki a palesztinokat mint anno az indiánokat, pedig azóta elvileg már fejlettebb az emberiség meg van ugye ENSZ is.

• Alexease
    off:

Egreszt semmi ertelme, masreszt kiaf*sz*m*t erdekli a kozel-kelet?!:) Ha mar rohadtul raernek es nem a sajat bajukkal akarnak foglalkozni, akkor inkabb azzzal foglalkoznanak, hogy mit lehetne tenni, hogy ne pusztuljanak ehen 100-ezrevel a gyerekek Afrikaban...

Amugy meg ne gyere haza!:)
    Ez az oraszag egy foss, el kellene arverezni Europanak, ledozerolni, megtolteni vizzel, es lenne a kornyezo orszagoknak, a Karpat-medence kozepen egy baszott nagy aqua-parkja:DDDDDD

on:)

• precise
    off:

Közel-keleti konfliktusok topicban szokot lenni a móka. Amúgy az új tervem, hogy 10 év múlva hazamegyek.
  • lac coo
    Off.: én azt nem értem, ha kimentél, ott is akarsz maradni ,mert rakás szar idehaza,akkor mi a lófütty közöd van még a mi dolgainkhoz??? :)))
  • precise
    off:
    Igen, de van másik reg. Sajnos a magyarok sajátossága, hogy a politika miatt ölni is képesek, ha kell családon belül viszálykodnak mert egyik ennek a másik annak drukkol. Na, sajnos a modik is bele esnek ebbe a hibába néha. Ha nem veszed komolyan, még jól is szórakozol rajtuk.
  • Alexease
    Voltak itt-ott, vannak tapasztalatok a palyakrol, talan vannak uj liszenszek, talalkoztak SimBin-nel, esetleg uj otletek, muszaki megoldasok is vannak, es meg mitudomen;)

De nagyon valoszinu, hogy dolgoznak, nyaralnak, pihennek, atalakitanak, beepitenek;)
  • Alexease
    Mar megint kipolitizaltad magad az GS-rol?!:)
  • tszd
    semmi???