42876

banner
  • Alexease
    Allitolag igen, meg 2012-ben ki akarjak adni, gondolom nem szeretnek sokaig huzni. De mivel nem tudtak rendesen teszteltetni - ezert kell a TechDemo -, igy meg barmi megtortenhet. Ha sok lesz a bug vagy sokan lazadnak valami miatt, elcsuszhat boven jovo tavaszig. De akkor is, ha beesik valami fontosabb liszensz (auto vagy palya), amivel erdemes lenne megvarni a veglegest, mert az utolag hozzatolni (ingyen vagy plusz penzert) mar nem az igazi.
  • lac coo
    Még az idén ? az jó !
  • precise
    idén
  • lac coo
    Mikóleszkész ? :)

Tényleg mikor is tervezik kiadni a "véglegest" ?
  • Alexease
    Majd ha kesz lesz:)))
  • lac coo
    Mikólesz ? :)
  • Alexease
    Igen, beta-szeruseg lesz, extra minimal tartalommmal, igazabol csak engine teszt. Mivel kevesen vannak, nem art megnezni tobb gepen is, hogy an mukodik:)
  • GPx8
    Ha jól olvasom, akkor a netKarPro vásárlók részére teszik elérhetővé a tech demo-t, utána pedig lesz egy publikus demo. Gondolom, az előbbi egy demo "béta" lesz.
  • Fehercsoki
    Már elolvastam, szerintem nem gáz.
  • Fehercsoki
    Miért mi van a techdemoval?
  • Alexease
    Majd ha bejelentik, mert ez egyelore csak 1 Twitter alapjan keszult talalgatas;)

A TechDemo elerese vicces lesz, sokan tuti lazadni fognak:D
  • Fehercsoki
    Hú ennek azért örülök:)
  • Alexease
    assetto-corsa-ferraris-coming-up-next(?!)
  • Fehercsoki
    Nem.
  • lac coo
    Egyébként törést lehetett látni valami videón ?
  • lac coo
    És ha pont úgy ér kanyarba , hogy közepes fordulatnál kell visszaváltani ? :)
  • GerY5
    Ha ésszel van megcsinálva a váltás animációja, akkor tökéletesen megoldható. Erre kivételesen nagyon jó példa a TDU.

Ott úgy oldották meg, hogy mikor már váltáshoz közeli tartományban pörög a motor, vagy már-már túl alacsonyan forog, akkor a fickó/csaj automatikusan a váltóbotra teszi a kezét. Így mikor váltasz, nincs semmi késlekedés, azonnal kapcsol. Nekem az nagyon bejött. :)
  • lac coo
    Én inkább spórolásra tippelek, csak a közeli dolgokra pakolódik rá az az árnyék... De nem tudom igazából, tényleg mindenhol látni .
  • GPx8
    Látom, itt is u.a. az árnyék bug van a korláton, mint nálam a Cars-ban. Ezek szerint ez valami DirectX "feature" lehet...
  • lac coo
  • lac coo
    Ez nálam már ufo stílus ... :DDD
  • lac coo
    Moddolásról lehet már tudni valamit ?
  • Alexease
    Amugy lehet, hogy egyszeruen ki fog maradi a valtas;)
    Egyreszt sokan eleve kikapcsolgatjak a kezet, sokan meg a kormanyt is.
    Plusz a valtas mindig maceras animacio, mert lehetetlen szinkronba hozni a valodi valtassal. A pillango meg OK, de egy H-Patter mar eleg maceras.
  • lac coo
    Kormányt sem tekeri még 100 %-osan: egy darabig jó , aztán mikor már tényleges animáció jönne mert átfog, akkor a kéz marad egy helyben, a kormány forog alatta .
  • lac coo
    Az ok, de mivel ez nekem nagyon nem jön be, ott is levettem egész kicsire, pedig hangulatos az mikor döcög az egész, csak mint írtam nekem ez teljesen vicces alig látható mértékben használtam. De ez legyen a legkisebb baj ! :))
  • GPx8
    Persze értem én, csak furcsa, hogy már van pilóta, tekergeti a kormányt, viszont nem vált. Azt gondolnám, hogy a pilóta animáció az egyben van.
  • Alexease
    Az nKP-ben is lehetett allitani a pilota mozgasokat minden iranyba, valszeg majd itt is lehet.

Szivesen megneznek mar egy teljes menu videot, beallitasok, garazs stb.
  • GPx8
    Ez a Fanatec kormány nagyon tetszik. Az ára egy kissé meredek... :)
  • Alexease
    A masik Lotus-ra gondolt;)
    De igazabol mindegy, mert valszeg az osszes auto meg erosen alpha/beta allapotu. Az is csoda, hogy mar ennyire mukodnek, alig nehany hete es/vagy 1-2 honapja meg csak bejelentesek voltak, drotvazas modellek stb.
  • lac coo
    Jól néz ki, engem kicsit zavar a G erők megoldása: mindig utáltam mikor 20 centiket pattogok az ülésből , jobb szeretem ha " körülöttem a pálya ugrál" és én maradok a helyemen az ülésben . Bár ez személyes szocprobléma ! :)))
  • precise
    ja ez nem erre jött, bocs, korán van még :)
  • precise
    "Car is still in development, it doesn't feature yet the interactive display, physics and graphics modeling haven't been completed yet, sound samples are placeholders."
  • lac coo
    Sok minden hiányzik még itt ! :)
    Majd lesz az is ...Lenti videóban pl nem működik a kormány kijelzője sem .
  • GPx8
    Hiányzik a váltás animáció a Lotus-ból.
  • precise
    André Böttcher is one of the top world sim.racers, competing in iRacing' F1 world series. He was kind to visit our stand at Gamescom, we have been glad to show him after hours an alpha version of Lotus Exos 125. Car is still in development, it doesn't feature yet the interactive display, physics and graphics modeling haven't been completed yet, sound samples are placeholders. Anyway, a good base setup has allowed André to run some laps on a F1 track. This video shows André in action with Assetto Corsa, featuring the D-Box motion system. This was his first test using Fanatec control devices and this motion platform. And, of course, he never tested this car before. Enjoy it..
  • precise
  • GerY5
    Reméljük, hogy az illetékesek is olvasták... ;)
  • precise
    Megmondták, hogy rengeteg dlc-t terveznek pályákkal autókkal. Nyílván annak függvényében, hogy mennyien veszik meg. rf2 ben lesz kb 5-6 pálya, a többit rábizzák a modderekre. Egyedül iR-ben van sok pálya, de annak meg is kell fizetni az árát.

A többi meg amiben sok pálya van max, szimnek van nevezve de nem az.
  • bardocz
    FB:
    "Assetto Corsa
    Well, after 3 days at GMC and hundreds of people driving ten hours/day, our stats tell us that only 5% of users DON'T use a cockpit camera.. ;-)"
  • cselt
    Szerintem minden egyes pályának nagyon kell majd örülni ami belekerül a játékba. Nekem már 10 pálya több vonalvezetéssel bőven elég lenne kezdetnek :)