1462
  • j0nNyKa
    ha emlékeim nem csalnak, elkezdték, csak aztán bezárták a projektet
    lehet rosszul emlékszem, lehet pletykára emlészem, mindenesetre engem megvettek volna kilóra, ha belefognak
    mintha... ez lenne az? vagy ez csak valami sc2 mod? nem tudom tényleg
  • HyperMonkey
    Tééényleg bazz Starcraft MMO...

Hát az garantált skier lenne, még a nagy keleti piacon is. Az RTS-nek is nagy a rajongótábora keleten. Van benne technika, mágia, érvényesülhetne akár a klasszikus tank / healer / melee / ranged DPS szerep is. Na hát ezt kár lenne kihagyni. A licensz meg a Blizzard / Activision-nél van, készítsék el / adják ki ők. Pure Win lenne az egész.
  • j0nNyKa
    bizony, illetve erről juteszembe: starcraft mmo
    lehetőség bőven van, nem tudom, mi lehet a baj, feltételezem, hogy olyan drága lehet a licensz ezekhez, hogy nem éri meg elkezdeni sem
  • HyperMonkey
    Na igen, egy Fallout MMO-ért csípnék, rúgnék, harapnék. Érdekes hogy ezt még senki nem vállalta be. Bár ha jól tévedek, volt már valami ezzel kapcsolatban, de valahogy feledésbe merült.

De egy igényesen kidolgozott Stargate MMO sem lenne rossz. Bár a sorozat nekem annyira nem jött be mint az alap film, ettől eltekintve van potenciál abban a világban.
  • Sevear
    Nekem szimpatikus az hogy végre valaki nem veszi halál komolyan magát/játékát, felüdülés lesz ez a játék a sok komoly, viszont unalmas játék után. A grafikáról meg annyit, hogy nem véletlenül lettek népszerűek ezek a rajzfilmszerű grafikájú játékok, mint pl. a WoW és a LoL, ez is akkora durranás lesz szerintem.
  • j0nNyKa
    igen azokban a világokban nagyon királyos lenne már egy jó kis mmo - vagy akár egy shadowrun, fallout, elder scrolls (tudom ez készül) világot nagyon megnéznék
    tény, hogy pl. az én ízlésemhez is közelebb állna.
  • HyperMonkey
    Igen, egyetértek. Kell a pénz, kell az a piac ahonnan a legtöbb bevétel várható. Megértem én, erről szól a történet. De ez engem nem vígasztal, mert nem külön szerveren lesznek ezek a keleti stílusú karakterek, hanem ott fognak ugrálni mellettem. Minden MMO készítő erősen épít a keleti piacra, és eskü hogy meg is értem. De annyi keleti MMO van, kb. tízszer annyi amiről tudunk, és kár hogy a nyugati fejlesztők is kénytelenek ebbe az irányba is lépni. Sosem szerettem a keleti stílust. Nem feltétlenül a keleti épületekre gondolok, hanem a mangásabb stílusra. Kislány, óriás szemekkel és 4 méteres fegyverekkel. Az AION is ilyen, és ez nekem nem tetszik. De ez van, nem én vagyok a célközönség. De ott van még az Alien világa, a W40K, a Terminator..és ezek még csak a filmekre épülő világok. Ott van még ezer könyv, és egy esetleges kitalált világ amit direkt a játékhoz építenének fel.
  • Probatbicol
    A 'mesenyuszi' nem feltétlen a vicc miatt van benne, hanem Ázsia megnyerése miatt, ők meg vannak pár milliárdan és egyre több a pénzük.
    Nem véletlen, hogy a wow és az aoc is távol-keleti hangulatú kiegészítővel jött ki.
  • HyperMonkey
    Maga a koncepició és a tartalom nem lenne rossz (40 fős raidek, housing rendszer stb), nagyon sokunk vár ilyesmira a vanilla wow óta. Nekem kizárólag a megvalósítással vannak gondjaim. Egye kutya, legyen rajzfilmesebb a grafika, csak a karakterek ne lennének ilyenek mint a mesenyuszi, rókalány meg a vigyorgó, szivarozó katona. A Tera-ban sem tetszettek sem a macikák, sem a 12 éves kislányok (elin talán?). Igazából egyéni ízlés dolga, de nekem a darkos megvalósítás jön be. Pl a GW2-ben sem Harathi Hinterlands jött be, hanem Orr szigete. Félelmetesen hangulatos. Ugyanígy nem jött be Nagrand, de bejött pl Duskwood. Várom a South Park játékot is, de nem tudnék ennek egy MMO verziójával játszani. Én szeretem magam beleélni a karakterembe, a világba és annak történéseibe. És mebbe nem fogom tudni. A GW2-ben pl simán bele tudtam magam élni, hogy egy ős-sárkányok által rettegésben tartott világban élek, ezek ellen harcolok. A Rift-ben detto. De itt ezt nem fogom érezni, hiába lenne olyan map pl ami darkos, beugrálna mellém egy kis rókalány és oda a hangulat...

Lényeg a lényeg, nem akaram én megsérteni senkit akinek tetszik ez, csak (személy szerint) sajnálom hogy egy ilyen jó fejlesztőkből álló csapat vicces játékot készít.
  • j0nNyKa
    látok rációt abban, amit mondasz de a base játékos közönség maximum fele annyi idős, mint amennyi pl. te lehetsz
    sajnos valószínűleg a "köz" igénye nagyban eltér pl. a tiedtől, vagy akár az enyémtől - szerintem ezért vágtak bele abba a készítők, amibe
    nekem egyébként teljesen átjött a hangulat, pedig nem vagyok már mai borjú, fel sem merült bennem, hogy hülye irányba haladnak a fejlesztéssel
  • HyperMonkey
    Lehet, de a karakterek is elég idétlenek. Mesenyuszi óriás karddal stb.
  • s0n1c
    Valószínűleg azért fektetik ebbe az energiájukat, mert ilyen mmo még nincs, plusz nyílván nekik ez tetszik. Az meg, hogy mennyire komoly megint csak szubjektív, pl. a borderlands fps-be is vannak igen jó poénok, ugyanakkor szerintem elég brutális. Én is csak azt tudom mondani, amit devilking, ingame talán ha egyszer röhögtem.
  • devlking
    A videókból nem kell feltétlen rossz következtetéseket levonni, hogy a játékban is hemzsegnek az ilyen vicces/idióta dolgok (lvl 12-ig én egy darab questen röhögtem el igazán magam).
  • HyperMonkey
    Van igazság abban amit írsz, de…
    A habzó száj részemről nem egy troll-process, hanem értetlenül állok a dolog előtt. Egy olyan fejlesztői gárda, akiknek megvan a szakértelem és az eszköz is, miért ilyen projectbe fektetik mindezt, amikor ott állnak halomra a kiaknázatlan lehetőségek. Ha már ilyen sci-fi cuccra utaznak, sokkal jobb lett volna egy komolyabb hangvitelű játék, aminek nem az a célja hogy végigröhögj egy raidet. Persze jók a vicces dolgok ideig-óráig, de egy több évre szánt játékban nem hiszem hogy ennek a vonalnak kéne dominálnia. Persze biztosan meglesz a közössége ennek is, de a sci-fiben annyi lehetőség van hogy elképesztő, nem értem miért voksoltak egy komolytalan dologra. Olyasmi ez, hogy az Űrgolyhók egy remek kis film, de az emberek inkább a Star Wars-ra emlékeznek / nézik stb. Vagy pl egy Irigy Hónaljmirigy is érdekes (volt, már nem az), de az ember nem azért megy koncertre hogy röhögjön.
  • j0nNyKa
    értem én, hogy te csak információhiányban szenvedsz, ezt jelzi az elakadásjelzó, meg a lenyitható hozzászólásod is.

elmondok neked egy mesét: sanyika fogja magát, és habzó szájjal bemegy egy fodrász szalonba, hogy "ti mi az anyátokért vágatjátok itt a hajatokat? ilyen hajvágást utoljára belgiumban láttam 15 éve egy borbélynál. ez egy szar, mindenki hülye, aki hajat vágat. főleg akik itt."
    erre a sok hülye mit csinál? fogják magukat, és nem fogják érteni, hogy mit akar ott sanyika, mert pontosan 0 hasznossága van a jelenlétének, plusz valami érthetetlen okból kifolyólag még jól ki is nézik maguk közül sanyikát

én ezzel a nagyszerű történettel be is fejeztem, a jövőre nézve pedig megkérlek rá, hogy gondolkozz el azon, hogyan tudsz ennél hasznosabb tagja lenni a topicnak. én meghagyom neked a lehetőséget. még.
  • HyperMonkey
    Milyen normálisabb stílusra gondolsz? Tényleg próbáltam normálisan kérdezni, nem szaroztam, nem hulladékoztam le. Csak számomra egyszerűen felfoghatatlan hogy ebben mi tetszik sokaknak. Erre kerestem választ, mert tényleg nem értem.

A wownak még bejött ez a rajzfilm stílus, bár ez még rajzfilmesebb, plusz ezek a vicces dolgok meg karakterek nekem elég furák. Ezért próbáltam kitalálni a rajongás okát.
  • j0nNyKa
    huh sorry man, máskor privit írj
    mind1, írtam
  • obsidon
    Esetleg ma 10-ig játszhatnék az accal?
  • obsidon
    Jonny nem tudod mi a helyzet a bétával? elvileg mára ígérték :D
  • j0nNyKa
    bent hagyom, de csak a normális válasz miatt, meg mert #27 -hez képest előrelépés
    de jelzem, hogy tudnék még mindig elképzelni normálisabb stílust.
  • s0n1c
    Nekem pl. bejön a grafika és az egész világ megjelenítése. Mivel tetszik maga a stílus. A keleti vonásokat én nem vettem észre. De olyan dologról szeretnél vitatkozni, ami abszolút szubjektív.
  • HyperMonkey
    Jó akkor trollkodás nélkül...

Mondja már el valaki mi tetszik neki ebben a játékban? A wow szintű grafika idejét múlt, az idétlen koreai karakterek meg ...
  • obsidon
    nem tudom mi a pinna van
  • aknakukac96
    Nem ma lesz stresszteszt?
  • Anthrax
  • s0n1c
    El akarod mondani, hogy mi bánt ennyire?
  • LaliK
    /pat
  • Sevear
    Én se kaptam :(
  • Anthrax
    Szintén semmi
  • devlking
    Kiküldtek 30k meghívót csüt/péntek stress tesztre. Tessék csekkolni emaileket.
    /nemkapottmármegint/
  • Anthrax
    Psycho mókusok !! :P
  • j0nNyKa
    2 új faj revealed
  • j0nNyKa
    imádok mindenkit aki nem priviben jelentkezett <3
    na mind1, írtam mindenkinek, beírtam mindenkit, többé kevésbé végig ki van osztva, hajrá
  • j0nNyKa
    priviben jelentkezzetek plz, lehetőleg még ma, holnaptól off vagyok
  • Sevear
    Új DevSpeak videó, nagyon jó lett :)

• Sevear
    Szombaton vinném ha lehet, délután/este jó lenne ahogy bejelöltem. Köszi
  • obsidon
    Üdv! Vasárnap estét szívesen bevállalnám 17-21 óráig! Ami időpontokat bejelöltem, azok közül, ez lenne a legjobb nekem!
    Köszönettel: obsidon
  • j0nNyKa
    délután 5-6 fele lesz szerver, onnantól lehet kérni az időpontokat
    jó lenne, ha a mai nap megtöltenénk hétfőig minden időpontot, hétvégén nem vagyok
  • j0nNyKa
    sorry srácok, 11.-éig off a szerver, órára pontosan még nem tudni
    Realm message: NEXUS: The server is currently down. We'll be back up on Thursday, July 11th. See you back on Nexus soon!
  • j0nNyKa
    pörög a stream, játszok már kicsit én is :)
    akik írtak mostanság, azokat beírtam, holnap estére van egy lyuk, meg keddtől vannak még időpontok folyamatosan