1462
  • Myselor
    jók ezek a zenék játék közben.meg am hangulatos a játék nagyon,szép színes:) tetszik
  • Myselor
    köszi ^^
  • j0nNyKa
    jaj sorry visszanyomtam :)
    nem tudom miért állt le
  • zikkmester
    Nemrég lett offline én tudtam nézni 10-20 percet.
  • Myselor
    és offline xd
  • Myselor
    köszi meglesem ^^
  • j0nNyKa
    megy a stream, link aláírásomban
  • Myselor
    okés várjuk ^^
  • BoneDragon
    Olyan mintha wow lenne kicsit élesebb textúrákkal. Nekem tetszik. :)
  • j0nNyKa
    egy teszter nagyon szépen összeszedte, hogy szerinte milyen kisebb-nagyobb gondok vannak / lehetnek a játékkal
    toltam róla egy screenshotot, akit érdekel, erre tessék
  • j0nNyKa
    egyszerű a képlet (bár erről a készítők nem tudnak)
    bannolnak ilyesmiért, leszarom a játékot, nem veszem meg, nem fizetek havidíjat, és meg*****ják kb. :)
    egyébként van ilyen watermark removal tool, csak a tegnapi peccs óta nem működik, várni kell pár napot
  • Braikingboss
    Nem bannolják az accod ha ezt így kirakod vagy nem is érdekel?:D
    Vagyis nem hiszem hogy az sg-t nézik na de mégis hátha XD
  • j0nNyKa
    explorer path szépségei
  • j0nNyKa
    elvileg 17:00-tól 18:30-ig lesz tervezett karbantartás, utána streamelni fogok
  • Myselor
    nekem jó:)
  • j0nNyKa
    munkaidő után jó? mittomén 6tól mondjuk
  • Myselor
    engem érdekelne a stream:)
  • j0nNyKa
    na én is kipróbáltam már az accomat
    #103 -ban már leírtam a véleményem, az annyit változott mostanra, hogy minden mégjobb, mint eddig
    hangulat iszonyat ottvan ebben a játékban, a világ meg szimplán perfekt
    performance-on tényleg érzem hogy alaposan javítaniuk kell, bár -lekopogom- nálam rendben van

stream érdekelne valakit?
  • Kazagor
    Hehe, pedig már a szabit is kivettem péntekre. Mindegy, legalább kialszom magam.
  • j0nNyKa
    :DDD baszod nem néztem a konkrét időpontodat, csak a magyarázatot
    jók vagyunk na
  • Kazagor
    Jonnyka ezt jól benéztük. Igazatok van én tévedtem, elnézést.
  • jazzy
    Az a fura, hogy jól írod, a mi időnkből levonni kell 8 órát valóban, ergo az amcsihoz hozzá kell adni, hogy megkapd a miénket, erre te levontad az amcsiból, hogy megkapd a miénket.

fuck logic

http://www.worldtimebuddy.com/pst-to-cet-converter

Itt tökéletesen beállítható mindkét időpont de #343 leírta.
  • j0nNyKa
    kartács én imádlak téged, de a kolléga jól beszél :)
  • Kazagor
    Szerintem inkább neked kellene, mivel ez amerikai időzóna, vagyis a 8 órát nem hozzáadni kell a mi időnkhöz, hanem levonni, mivel amerika tőlőnk nyugatra van és nem keletre.:)

A PST pedig 8 óra különbség amikor nálunk téli időszámitás van, nyári időszámitásnál 9 óra.
  • Braikingboss
    Hát nem akarok beleszólni de nem jól írtad nézz utána neten hogy is vannak az időzónák :D 343-as hsz-ben leírtam hogy is lesz.
  • BoneDragon
    Semmi, csak a hülyéknek el lehet adni pénzért.
  • Kazagor
    Ez a stessz teszt időpont.

Friday, December 6th, 5PM PST - 9PM PST
    Saturday, December 7th, 11AM PST - 3PM PST

Vagyis magyar idő szerint.

Péntek 9.00-13.00
    Szombat 3.00-7.00 (hajnal)
  • drop
    köszi
  • Braikingboss
    Ha a stress tesztre gondolsz az:
    szombat 2am - 6am
    szombat 8pm - 12pm
  • drop
    mikor kezd9dik a beta magyar idő szerint?
  • Jockey
    oo, biztos tudatlan vagyok, de miert is eri meg a beta hogy penzt is fizessenk erte az emberek? valaki felvilagotsitana, hogy van valami eztra elony is a korai jatekon kivul?
  • zikkmester
    Jól megcsinálták XD Csóró fosztogató egy sört nem ihat meg nyugodtan. XD
  • nomiss
    elnézést előre is de ha valaki meg tud hívni betara , komoly összeggel honorálnám !

prvibibe jöhet

köszi
  • BoneDragon
  • kemotox
    Sziasztok!
    Kaptam kulcsot de szerencsére pont pótZHzok péntek-szombaton... Kinek mennyit ér? :P
  • Omlás
    Pont az ellenkezőjét tudom mondani éppen hogy nem monoton a harcrendszer mivel effektíve folyamatosan mozgásra "kényszerít" a játék. Sokan a spelleket keveslik de most őszintén miért lenne jobb egy 3 baros egyszerre kipakolok 30 spellt megoldás amiből ugyanúgy effektíve 5-6 spellt használsz nem többet. Kombaton kívül a meglévő spelleket szabadon variálhatod szóval menet közben elég gyorsan lehet variálgatni próbálgatni ha ha "unja" magát az ember. Ha megnézzük az újjonan érkező mmo-kat mindenhol ezt a tendenciát kezdik követni felesleges a három tucat spell ami kitakarja a fél képernyőt :) úgy se fogod mindet nyomogatni egy idő után kitalálja az ember hogy mi az amit érdemes rotálni.

Amúgy sanszos hogy lesznek nagyobb létszámbehívással stressz tesztek esetleg open beta bár erről nincs infó de a megjelenés is odébb van még.
  • Kazagor
    Ez hatalmas.:)
  • jazzy
    A béta egyébként nem arra van, hogy eldönthesd jó-e a játék és megveszed-e, ezt el kéne felejteni.

1-2 hónapig biztosan jó lesz, ha másra nem is. 10k forintot elköltök valamire és 2 hónapig szórakoztat azzal már meg vagyok elégedve. A többi csak bónusz.

Másik megoldás, hogy megvárod a trialt, release után 2 hónapig csak videókat nézel és streameket, utána döntesz.
  • zikkmester
    Igazad van csak jó lenne kipróbálni, nehogy megvegyem és rossz legyen sajnos sok ember kap bétát akiket egyáltalán nem érdekli a játék és eladják 20-30ezer forintért. Gameplay videók meg nem sokat mutatnak, ha gameplay alapján kéne dönteni a harcrendszer miatt elvérezne a játék. A kevés egyszerre hasznáható skill miatt hamar monotonná válhat a játék bár biztos kitalálnak valamit ha havidíjas, mert lesz riválisa bőven TESO, Bless, és Kingdom Under Fire 2 mellett lesz elvárás hogy ne bukják be a havidíjas rendszert.
  • j0nNyKa
    srácok ha nem haragszotok, megkérnélek hogy ne menjen át kunyera topicba ez is, köszi
    ~150 dollár körül mennek a keyek a megfelelő fórumokon.