HyperMonkey#202
Maga a koncepició és a tartalom nem lenne rossz (40 fős raidek, housing rendszer stb), nagyon sokunk vár ilyesmira a vanilla wow óta. Nekem kizárólag a megvalósítással vannak gondjaim. Egye kutya, legyen rajzfilmesebb a grafika, csak a karakterek ne lennének ilyenek mint a mesenyuszi, rókalány meg a vigyorgó, szivarozó katona. A Tera-ban sem tetszettek sem a macikák, sem a 12 éves kislányok (elin talán?). Igazából egyéni ízlés dolga, de nekem a darkos megvalósítás jön be. Pl a GW2-ben sem Harathi Hinterlands jött be, hanem Orr szigete. Félelmetesen hangulatos. Ugyanígy nem jött be Nagrand, de bejött pl Duskwood. Várom a South Park játékot is, de nem tudnék ennek egy MMO verziójával játszani. Én szeretem magam beleélni a karakterembe, a világba és annak történéseibe. És mebbe nem fogom tudni. A GW2-ben pl simán bele tudtam magam élni, hogy egy ős-sárkányok által rettegésben tartott világban élek, ezek ellen harcolok. A Rift-ben detto. De itt ezt nem fogom érezni, hiába lenne olyan map pl ami darkos, beugrálna mellém egy kis rókalány és oda a hangulat...
Lényeg a lényeg, nem akaram én megsérteni senkit akinek tetszik ez, csak (személy szerint) sajnálom hogy egy ilyen jó fejlesztőkből álló csapat vicces játékot készít.