1462

-
van, munkaidőben ráérsz? mert most egyelőre mindenki este / hétvégén tudja tolni, aztán perpill munkaidőben áll az acc 1 helyben
sonic: lent lesz mostanság? mert akkor privátban adom is -
Nekem jövőhéten hétfő-péntek között lenne jó valamikor, úgyhogy ha lehet akkor én valamikor akkor szeretném kölcsön kérni az accot, már amennyiben van erre lehetőség. -
Most értem haza, de már töltöm :) -
na stream off, a játék gecijó :)
valakinek sikerült letölteni? mert akkor adnék is accot -
megpróbálok streamelni, kiderül, bírja-e a net
semmi előtudásom nincs a játékkal kapcsolatban, úgyhogy sorry ha nem írok semmi újdonságot, abszolút fogalmatlanul nyomkodom
így hirtelen:
- perpill van egy csúnya kékhalálos bug a játékban, -dx9 kapcsolóval indítva megoldódik (ezt majd leírom pontosan azoknak, akiknek adom az accot)
- mindkét frakció választható (valami piros meg valami kék ikonosak), 3-3 faj van bennük
- én a piros ikonos frakcióba kreáltam karit, itt volt ilyen robot-szerű faj, a Mechari, egy fél robot fél szörny akármi, a Draken, és egy humanoid, a Cassian
- hirtelen nem találtam arra utaló jelet, hogy lennének race ability-k
- nem minden class érthető el minden race-nél, mindenesetre összesen 4 közül lehet most választani: warrior (baszottnagy lapát karddal kezd :D), esper (ez ilyen illúzionista, egy 3 ágú bumeráng-szerű fegyverrel kezd), stalker (2 dagger, rouge-type), spellslinger (piszolyos - varázslós, fegyver nélkül kezd [én ezt indítok])
- további 2 classnak látok placeholdert
- kinézet nagyon gazdagon állítható, csúszkás rendszer
- 4 player path van, fogalmam nincs, mik ezek: soldier, settler, scientist, explorer
-
addig is aki nagyon éhes az információra, annak adok béta fórum hozzáférést, ez eltér a játékon belülitől, úgyhogy ne is próbáljátok
https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php
user: vkgeri
pass:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!456a0de1fdaa77e -
Na ha már béta kulcsom nem is de kliensem legalább van örök hála
-
írtatok páran (nem válaszoltam senkinek, sorry), ígérem kitalálom napokon belül, hogy hogyan legyen a megosztósdi
addig is ha gondoljátok, töltsétek le a klienst: kliens -
Ofkorz, review-t csinálhatod :) Engem érdekel. -
Bármiféle infónak örülnénk szerintem.
Illetve nekem még nincs béta accom, viszont szívesen kipróbálnám úgyhogy én örülnék neki ha "közkézre adnád" ^^. -
én ma kaptam olyan levelet, hogy az összes eddigi stress testerből teljes körű closed beta testert csináltak, gondolom ezt tekinthetjük előrelépésnek
majd este ránézek, hogy milyen állapotban van a cucc, aztán írok egy rövidebb véleményt, ha érdekel
nem mellékesen pedig ha érdekel több embert itt a topicban, és nem nagyon kaptatok béta hozzáférést (nem vágom mennyire bőkezűek), akkor "közkézre adom" az accot (ala' diablo3), mert melóból amúgysem tudok vele játszani -
Attól függ hány CBT-t terveznek, utána már csak open béta (ami maximum 2 hónap) és megjelenés. Tehát elképzelhető az évvégi release. -
Szerintetek megjelenik ebben az évben ? Én kétlem, de ha igen akkor a karácsonyi akciókor -
remélem mostmár letudtom tölteni a klienst..:-p -
CBT3 és egy kis pachnote CBT3 és egy kis pach note -
Elég lesz már a videókból. Ide a játékot! -
lehet vótmá, 25 perces esper game, közbe csaj beszél
-
"Finally, a devplay with a succesful tree climbing" :D -
korean press presentation - 1:24 perc
-
wildstar uplink analysis money sinks -
Meg ugye ott van az is, hogy lesz vagy 30-40 spellje egy-egy classnak, és amint a nagy matek zsenik kiszámítják melyik 7 spell kell pve/pvp-re, az összes többi spell gyakorlatilag kuka. -
pont attól lesz változatos a pvp mert lövésed sincs - jó esetben és balance esetén - hogy mit használhat az ellenfél mivel nagy a variációs lehetőség. -
De hiába lehet cserélgetni, harc közben az nem fog működni (valószínűleg. Ha meg igen az meg elég debil gameplay). -
Telegraph rendszer miatt, eléggé változatos lesz az. -
na még egyszer mert látom nem esett le :
"nem olyan rossz az a 7 ha lehet cserélgetni az abilitykat" -
A wow féle skill set szerintem is jó, bár ott meg már átestek a ló túloldalára, nagyon sok felesleges és értelmetlen plusz skill van, nem véletlen a sok macro. -
Annak ellenére, hogy nekem sem tetszik, ez inkább tényleg játék függő. GW2-ben pl. szarul lett megcsinálva, de DCUO-ban, ahol azt hiszem még kevesebb skill volt élvezetes volt a pvp. De, én is jobban örülnék a több skill használatnak, meglátjuk. -
Nagyon hamar unalmas, és kiszámítható lesz a pvp, ha minden szituációra csak ugyanúgy tudsz válaszolni.
Wow-ban ezt nagyon eltalálták, és szinte tökéletes is lenne egy mmo-hoz ez. Csak ugye ott állandóan bejátszik a balance pve miatt. -
szerintem a pvp komolysága nem azon múlik mennyi billentyűt kell nyomkodnod. :) -
Komolyabb pvpre kell az a 30 (meg több is), ami még mondjuk pont megoldható, hogy minden kézre essen. -
nem olyan rossz az a 7 ha lehet cserélgetni az abilitykat. nem vagyok én polip hogy 30 között bogarásszak :D -
A 9 az valójában 7 :)
Originally posted by Jeremy Gaffney (Source)
It’s only 7 “class” abilities in the current build, not 7 total abilities. Some abilities come from things other than your class. Paths, etc.
The philosophy is to have the maximum number of abilities available that a highly skilled player can comfortably use without custom (macro keyboard etc) hardware.
And of course we respond to player feedback. -
Alap koncepció pedig az, sajnos ez az egy dolog nekem sem tetszik, bár ezt nagyon sokan nehezményezik, úgyhogy gondolkodnak a bővítésén a devek. -
Az a 9 hely spelleknek remélem csak valami rossz vicc.
#55 Mondom hogy mindig a rossz embereket hívják be betakra.
-
hat, ez se tetszik:P
es cb-re se tudtam megint letolteni aklienst.. kezdem azt hinni ezek baljos elojelek.. -
-
egy kis zene -
Ezt egyébként sose értettem, hogy miért nem tudnak egy olyan embert odaültetni ilyen demo felvételkor, aki már látott életében legalább 1 videojátékot :D -
Ezek a videók vazzeg. :D
A kommentek jól összefoglalják:
You're....really bad at this. Thanks for the video and all the hard work, don't get me wrong. But...yeesh. i swear I had an anuerism watching you play
Has the guy testing this game every played an MMO? It's frustrating watching someone with little knowledge about the game. -
ja igen , mondjuk a dev diaryk alapján bőven lesz mit csinálni aztán kérdés hogy ez az egész mennyire tartós.