1462
  • j0nNyKa
    van, munkaidőben ráérsz? mert most egyelőre mindenki este / hétvégén tudja tolni, aztán perpill munkaidőben áll az acc 1 helyben
    sonic: lent lesz mostanság? mert akkor privátban adom is
  • Atreuslol
    Nekem jövőhéten hétfő-péntek között lenne jó valamikor, úgyhogy ha lehet akkor én valamikor akkor szeretném kölcsön kérni az accot, már amennyiben van erre lehetőség.
  • s0n1c
    Most értem haza, de már töltöm :)
  • j0nNyKa
    na stream off, a játék gecijó :)
    valakinek sikerült letölteni? mert akkor adnék is accot
  • j0nNyKa
    megpróbálok streamelni, kiderül, bírja-e a net

semmi előtudásom nincs a játékkal kapcsolatban, úgyhogy sorry ha nem írok semmi újdonságot, abszolút fogalmatlanul nyomkodom

így hirtelen:
    - perpill van egy csúnya kékhalálos bug a játékban, -dx9 kapcsolóval indítva megoldódik (ezt majd leírom pontosan azoknak, akiknek adom az accot)
    - mindkét frakció választható (valami piros meg valami kék ikonosak), 3-3 faj van bennük
    - én a piros ikonos frakcióba kreáltam karit, itt volt ilyen robot-szerű faj, a Mechari, egy fél robot fél szörny akármi, a Draken, és egy humanoid, a Cassian
    - hirtelen nem találtam arra utaló jelet, hogy lennének race ability-k
    - nem minden class érthető el minden race-nél, mindenesetre összesen 4 közül lehet most választani: warrior (baszottnagy lapát karddal kezd :D), esper (ez ilyen illúzionista, egy 3 ágú bumeráng-szerű fegyverrel kezd), stalker (2 dagger, rouge-type), spellslinger (piszolyos - varázslós, fegyver nélkül kezd [én ezt indítok])
    - további 2 classnak látok placeholdert
    - kinézet nagyon gazdagon állítható, csúszkás rendszer
    - 4 player path van, fogalmam nincs, mik ezek: soldier, settler, scientist, explorer
  • j0nNyKa
    addig is aki nagyon éhes az információra, annak adok béta fórum hozzáférést, ez eltér a játékon belülitől, úgyhogy ne is próbáljátok
    https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php
    user: vkgeri
    pass:
  • Atreuslol
    Na ha már béta kulcsom nem is de kliensem legalább van örök hála
  • j0nNyKa
    írtatok páran (nem válaszoltam senkinek, sorry), ígérem kitalálom napokon belül, hogy hogyan legyen a megosztósdi
    addig is ha gondoljátok, töltsétek le a klienst: kliens
  • s0n1c
    Ofkorz, review-t csinálhatod :) Engem érdekel.
  • Atreuslol
    Bármiféle infónak örülnénk szerintem.

Illetve nekem még nincs béta accom, viszont szívesen kipróbálnám úgyhogy én örülnék neki ha "közkézre adnád" ^^.
  • j0nNyKa
    én ma kaptam olyan levelet, hogy az összes eddigi stress testerből teljes körű closed beta testert csináltak, gondolom ezt tekinthetjük előrelépésnek
    majd este ránézek, hogy milyen állapotban van a cucc, aztán írok egy rövidebb véleményt, ha érdekel
    nem mellékesen pedig ha érdekel több embert itt a topicban, és nem nagyon kaptatok béta hozzáférést (nem vágom mennyire bőkezűek), akkor "közkézre adom" az accot (ala' diablo3), mert melóból amúgysem tudok vele játszani
  • s0n1c
    Attól függ hány CBT-t terveznek, utána már csak open béta (ami maximum 2 hónap) és megjelenés. Tehát elképzelhető az évvégi release.
  • Anthrax
    Szerintetek megjelenik ebben az évben ? Én kétlem, de ha igen akkor a karácsonyi akciókor
  • Jockey
    remélem mostmár letudtom tölteni a klienst..:-p
  • Atreuslol
    CBT3 és egy kis pachnote CBT3 és egy kis pach note
  • devlking
    Elég lesz már a videókból. Ide a játékot!
  • s0n1c
    lehet vótmá, 25 perces esper game, közbe csaj beszél

• s0n1c
    "Finally, a devplay with a succesful tree climbing" :D
  • s0n1c
    korean press presentation - 1:24 perc

• s0n1c
    wildstar uplink analysis money sinks
  • devlking
    Meg ugye ott van az is, hogy lesz vagy 30-40 spellje egy-egy classnak, és amint a nagy matek zsenik kiszámítják melyik 7 spell kell pve/pvp-re, az összes többi spell gyakorlatilag kuka.
  • Torzonborz
    pont attól lesz változatos a pvp mert lövésed sincs - jó esetben és balance esetén - hogy mit használhat az ellenfél mivel nagy a variációs lehetőség.
  • devlking
    De hiába lehet cserélgetni, harc közben az nem fog működni (valószínűleg. Ha meg igen az meg elég debil gameplay).
  • Panzeradler #66
    Telegraph rendszer miatt, eléggé változatos lesz az.
  • Torzonborz
    na még egyszer mert látom nem esett le :
    "nem olyan rossz az a 7 ha lehet cserélgetni az abilitykat"
  • s0n1c
    A wow féle skill set szerintem is jó, bár ott meg már átestek a ló túloldalára, nagyon sok felesleges és értelmetlen plusz skill van, nem véletlen a sok macro.
  • s0n1c
    Annak ellenére, hogy nekem sem tetszik, ez inkább tényleg játék függő. GW2-ben pl. szarul lett megcsinálva, de DCUO-ban, ahol azt hiszem még kevesebb skill volt élvezetes volt a pvp. De, én is jobban örülnék a több skill használatnak, meglátjuk.
  • devlking
    Nagyon hamar unalmas, és kiszámítható lesz a pvp, ha minden szituációra csak ugyanúgy tudsz válaszolni.
    Wow-ban ezt nagyon eltalálták, és szinte tökéletes is lenne egy mmo-hoz ez. Csak ugye ott állandóan bejátszik a balance pve miatt.
  • Torzonborz
    szerintem a pvp komolysága nem azon múlik mennyi billentyűt kell nyomkodnod. :)
  • devlking
    Komolyabb pvpre kell az a 30 (meg több is), ami még mondjuk pont megoldható, hogy minden kézre essen.
  • Torzonborz
    nem olyan rossz az a 7 ha lehet cserélgetni az abilitykat. nem vagyok én polip hogy 30 között bogarásszak :D
  • s0n1c
    A 9 az valójában 7 :)

Originally posted by Jeremy Gaffney (Source)

It’s only 7 “class” abilities in the current build, not 7 total abilities. Some abilities come from things other than your class. Paths, etc.
    The philosophy is to have the maximum number of abilities available that a highly skilled player can comfortably use without custom (macro keyboard etc) hardware.

And of course we respond to player feedback.
  • s0n1c
    Alap koncepció pedig az, sajnos ez az egy dolog nekem sem tetszik, bár ezt nagyon sokan nehezményezik, úgyhogy gondolkodnak a bővítésén a devek.
  • devlking
    Az a 9 hely spelleknek remélem csak valami rossz vicc.

#55 Mondom hogy mindig a rossz embereket hívják be betakra.
  • Jockey
    hat, ez se tetszik:P
    es cb-re se tudtam megint letolteni aklienst.. kezdem azt hinni ezek baljos elojelek..
  • s0n1c
  • s0n1c
    egy kis zene
  • s0n1c
    Ezt egyébként sose értettem, hogy miért nem tudnak egy olyan embert odaültetni ilyen demo felvételkor, aki már látott életében legalább 1 videojátékot :D
  • devlking
    Ezek a videók vazzeg. :D
    A kommentek jól összefoglalják:
    You're....really bad at this. Thanks for the video and all the hard work, don't get me wrong. But...yeesh. i swear I had an anuerism watching you play

Has the guy testing this game every played an MMO? It's frustrating watching someone with little knowledge about the game.
  • Torzonborz
    ja igen , mondjuk a dev diaryk alapján bőven lesz mit csinálni aztán kérdés hogy ez az egész mennyire tartós.