1462
-
#250 5 fős insta gameplay -
#249 Én biztosan, nem olyan drága az a havidíj. -
#248 Személy szerint engem a havidíj nem zavar ha a játék szórakoztató.
Megvenni mindenképp megveszem a többi meg majd utána kiderül meddig állja meg a helyét. :] -
#247 Nem tudom mi vágot jobban mellbe, a 2014 vagy a havidíj.
Ha játékbeli munkával akarom előteremteni a havidíjat, az gondolom ilyen napi 10+ időt igényel majd. -
aknakukac96 #246 Ha havidíjas marad a játék, lesz, aki előfizet majd rá? -
#245 van egy évük rá -
#244 A szintezéssel semmi bajom a gépigényével már annál inkább szóval remélem kikalapálják a motor hiányosságait a megjelenésig. -
#243 Te épp felmutattál valamit amit még nem láttunk itt és nem tetszel. Ne haragudj, hogy tetszik a játék, máskor előtte megkérdezem a véleményedet. -
#242 Ilyen ez a fránya ízlés, valakinek tetszik, valakinek nem. Jé. -
#241 Nem ertem miert van ugy oda mindenki ezert a jatekert, semmi olyan hude nagyot nem mutatott meg fel, amit elotte nem lattunk volna mar valahol. -
#240 Az eltolás addig nem gáz, amíg javítják az ótvar szar szintezést. -
#239 Infók magyarul:
wildstar-online.hu
"...a CREDD (Certificate of Research, Exploration, Desctruction and Development). Ez a virtuális tárgy egy 1 hónapra szóló játékidő, ami €16.99-ba kerül, tehát drágább, mint ha előfizetnénk egy hónapra. Ezt eladhatjuk (nem ajándékozhatjuk oda másnak) a Commodities Exchange-ben – egy amolyan aukciós házban. Ez a “piac” annyiban különleges, hogy az adott tárgyat a vevő csak és kizárólag a legalacsonyabb áron tudja megvenni, anélkül, hogy tudná, kitől vásárol. Gyakorlatilag, ha rendelkezünk elég játékbeli vagyonnal, akkor soha többé nem kell fizetnünk a játékért, illetve azok is jól járnak, akik könnyen és biztonságosan szeretnének játékbeli pénzhez jutni: megveszik a főoldalon a CREDD-et, majd eladják a Commodities Exchange-ben."
Megjelenés meg eltolva 2014-re :( -
#238 Elo is teremtheted ingame "meloval" a havidijadat, es akkor nem kell fizetned erte. -
#237 havi díjas lesz nekem addig felejtős,sajnálom de én már nem fizetek mmo-ért havi díjat(eso-ért igen) -
#236 Nagyon nagy a csend mostanában a játék körül sajnos... :(
Lehet túl hamar kezdték el hypeolni az egészet? -
#235 WildStar-Revenue-Model-Revealed
:] -
#234 I5-2500K, GTX460, 8GB mem. -
#233 A jelenlegi infók alapján ami felkeltette a figyelmemet az a WildStar és az EQ Next esetleg még az Arche Age amit ide sorolok. A TESO bennem egyelőre valamiért nem kelti a játszani akarok vele érzést. :/ -
zikkmester #232 Én is megvettem GW2-t jó kis játék de nekem hiányzik a Tank,healer, dps felálás. Most vettem új gépet és tökéletesen fut max grafon de valamiért hamar meguntam akárcsak WOWot remélem Wildstaral másként lessz bár TESO is elég jól néz ki. -
#231 GW2-t megjelenés után közel fél évvel vettem meg és használhatatlan:) -
#230 én remélem neked van igazad, de sajnos láttunk már példát arra, hogy "ja hát szarul fut, majd mire kijön, jó lesz", aztán lestünk megjelenésnél nagyokat... :)
nem akarok konkrét címet írni, aki ott volt, úgyis tudja, ebbe a topicba azt a játékot nem szeretném behozni -
aknakukac96 #229 Amire ez nem lesz béta, már nagyjából optimalizálva lesz, ne aggódj.Az ilyen MMO-kat direkt úgy csinálják, hogy ne legyen túl szép a grafika és fusson sok gépen :) -
#228 Amúgy ez a gépigény dolog érdekes jelenség mert van akinél meg totál normálisan megy hasonló gépen 50+ FPS-el szóval valami optimalizálás hiba van vagy valami bekever :/.
Mint ahogy írtam is nálam is max 40%-ban hajtja ki a hardvereket szóval valami nem kerek és így vannak a low FPS értékek ha csak durván saccolunk és optimalizálják a dologot akkor azért igencsak 50+ FPS környékén kellene teljesítenie a játéknak ha kihasználja a hardvereket 100%-ban.
Csak ha ezt a startig nem tudják megoldani igencsak nagy bajok lesznek :S -
#227 Na még 1 MMO amivel a gépigény miatt nem tudok játszani:D Nem baj ott a jó öreg WoW:D -
#226 Csatlakoznék én is egy kis élménybeszámolóval.
Először is az egyetlen negatívum amiről baromi sokat olvasta beta fórumon is és nem igazán találtam rá megoldást az a gépigény. Az aláírásomban látható gépen néhol játszhatatlan 10FPS körüli értékeket alkotott de átlagban se nagyon érte el 30FPS környékét. Felbontás 1920x1080 minden kimaxolva. Ami érdekes jelenség, hogy ha szinte teljesen lebutítottam a grafikai beállítást akkor sem volt érdemleges javulás, a látótávolság drasztikus csökkentése is csap "pár" FPS-t hozott viszont eléggé rombolta az élményt így nem éri meg..
Semmilyen más játékkal nincs FPS problémám szóval nem hinném hogy nálam van a hiba. Kimonitoroztam a dolgokat és a CPU-t 25-30%-ban terheli maximum 40% a GPU-t szintén 30% környékén terheli max 40% szóval vannak itt még bajok remélem nem ezen fog elcsúszni az egész :/ egyelőre betudom a beta betegségének.
És akkor a pozitívumok.
A látvány véleményem szerint rendben van nekem tetszik ez a stílus. A karakter mozgások nagyon jól le vannak animálva a futás kicsit érdekes de passzol ebbe a kicsit viccesen komoly világba :)
A Housing rendszer zseniális, lesz mivel elszöszöljön az ember ha épp nincs kedve semmi komoly dologhoz. Az nekem kifejezetten tetszik, hogy ész nélkül nem lehet rohanni benne legalábbis az elején nem az van hogy össze húzok mindent a térképen és egy helyben ledarálom őket. Itt már 2 mob esetén is trükközni kell néha szóval van kihívás már az elején. Sajnos ezen tuti, hogy változtatni fognak szerintem mivel sokaknak nem fog tetszeni.
Túlságosan nem akartam belemerülni a béta rejtelmeibe bár eléggé beszippantott a játék de nem akartam lelőni magamnak egy csomó dolgot így erőt vettem magamon, hogy túlzottan nem spoilerezzek. :)
Az már most látszik a játékon, hogy foglalkoznak vele rendesen és, hogy elég jól össze vannak rakva a dolgok sok jó ötlet belekerült és úgy néz ki jó lesz a recept mert eddig igencsak "ehetőre" sikerült :)
Megjelenési dátumra kíváncsi leszek de szerintem idén nem biztos. Elég gyanús, hogy még preorder sincs és az előfizetési modellről sem nagyon van infó a tippeken kívül. A beta meghívókat sem két kézzel szórják szóval fene sem tudja mit terveznek a háttérben :)
Annyi biztos, hogy tuti vétel amint lesz preorder már megy is :) -
#225 Milyen géped van és hogy fut? -
#224 Sziasztok!
j0nNyKa-nak hála van szerencsém kipróbálni a bétát és írnék pár szót.
A karakterkreálás hozza a megszokott szintet, viszonylag részletesen be lehet állítani. Bár mivel még csak béta, így gondolom kerülnek még be új dolgok, pl. az Aurinnek más hajszín, mert jelenleg csak lila van, illetve neki az arca sem állítható részletesen. Gondolom a fajokhoz választható kasztlista sem végleges.
A grafika igaz rajzfilmes, de szép, viszont nem megy valami jól. A karakterek tökéletesen illenek a világba, végre a női karakterek mellmérete (fontos! ) is megfelelő, nem egy deszka és nem is két dinnye. A mozgásuk tetszik, viszont a futás nem a legjobb, de szódával elmegy.
A harcrendszer egész jó, bár nincs auto attack (vagyis én nem jöttem rá), így nyomkodni kell a skillet. Mindenkit sebzünk magunk előtt nem csak a targetet, nekem kicsit olyan Tera+hagyományos (WoW).
Az ellenfelek szerintem nehezen halnak, túl sok az életük és nem is érdemes többet behúzni, mert könnyen ott hagyhatjuk a fogunk.
A menüt végig nézve alapból van Dungeon, Battle Ground finder, szerintem ez el is várt manapság. Én személy szerint nem a chaten akarok lfgézni, hanem játszani. Persze a "nagy" wowosok azt mondják az lfg megölte a játékot. De szerintem sokkal szórakoztatóbb a dungeonben zúzni, mint a chatet bújni, de hát kinek mi...
Az UI nem személyre szabható és mozgatható. Ami kimondottan zavart, hogy az actionbar első helyén egy "X"-re bindelt spell van és sehogy sem tudtam elrakni onnan. Ez miatt el van csúszva az egész actionbar számozása. x 1 2 3 4 stb.
Hülyén hangzik, de számomra nagyon zavaró, mert mindig az 1 helyett 2, 2 helyett 3 akarok nyomni. Remélem azt ki lehet onnan valahogy szedni, ha nem akkor meg majd megszokom.
Még mielőtt el nem felejtem a zene nagyon passzol a játékhoz, háttérben most is a menü zenéje szól és teljesen jó.
Amitől kicsit tartok a videók alapján, hogy túl kopárak a területek. A kezdőhely egyáltalán nem az, a többit még nem láttam.
Hát röviden ennyi pár óra játék után, eddigiek alapján teljesen versenyképes lehet a piacon. Majd biztos jönnek a haterek, hogy WoW klón, de ha az is lenne én nem bánom, legalább nem kell újra tanulni mindent. -
#223 van most ~3 bétázóm: tőletek azt kérném, hogy vagy 2-3 napig most pihizzetek, egy jó cimborámnak kölcsönzöm az accot
köszi -
eXequtoR #222 Helló. A jelenlegi 20/40-es raid fix, vagy van remény egy 8/10es verzióra is? -
lajgut #221 Csak a Tera és Riftből kiindulva is :D -
#220 Jelenlegi piactrendet tekintve f2p lesz. Ha a nagyobb címek nem engedhetik meg a havidíjat, akkor szerintem a Wildstar se. -
aknakukac96 #219 Egyelőre csak találgatni lehet.Senki sem tudja biztosan. -
lajgut #218 Sziasztok, szeretnék kérdezni, tudom sokan kérdezték rajtam kivül is de van rá valami esély hogy f2p lesz? -
#217 szerintem azt hite ezzel nagyot mond,kíváncsi vagyok ö milyet készítene,
egyébként meg menjen a sim3 fórumba az zavaró -
#216 Akkor valami baj van a szemeddel sajnos =/ -
#215 koszonjuk Emese, a magadfajtak miatt eri meg idot es energiat fektetni a dologba! -
#214 off: fossá folyik a szemem ettől a topictól, nagy grat hozzá...
on: mikor lesz már valami open beta, ha lesz egyáltalán -
#213 Lesz Fallout MMO. Nem veletlenul volt a licenszert akkora harc, majd a vegen fizetett erte a Bethesda egy komolyabb osszeget az Interplaynek, megelozve/kikerulve a hosszu birosagi szakaszt (ami szinten a Bethnek kedvezett volna, de azzal buktak volna 2-3 evet, igy inkabb fizettek). Meg ebben az evtizedben lesz Fallout MMO. -
#212 ami nekem újdonság volt, és kifjezetten kellemes wildstarban, az a "path" vagy micsoda rendszer: karakter generálásnál választasz pathok közül (soldier, explorer, stb.), és ettől függően kapsz ilyen path questeket, pl. mássz meg egy nagy hegyet, és rakj le egy radart (ala gw2 poik), vagy csak simán rádereszt több wave-nyi ellenfelet, és bánj el velük (ala rift riftek), ilyesmik
ez nagyon kellemes plusz, és fejlődsz ebben a path rendszerben is külön, a karakter szintedtől függetlenül
van még sok ilyen jó ötlet itt, amik feldobják, de ezt kifejezetten jó szívvel emelem ki, jól sikerült tényleg -
HyperMonkey #211 Passz, bár nekem is rémlik hogy belekezdtek. Aztán néma csend. Sokszor a kiadók faszkodásán bukik el 1-1 ígéretesnek induló project. Az igazság az, hogy már kéne valami olyan MMO ami összeszedi a jelen MMO-k legjobb részeit, pattintanának hozzá egy élő, izgalmas világot. Az sem érdekelne ha lenyúlással vádolnák őket. Sok MMO-ban vannak remek ötletek, csak sajna nem egy helyen. A TESO-ban azért bízom, bár tartok tőle hogy csak egy x-edik fantasy MMO lesz. Szeretném ha lenne benne pl companion rendszer (bár erről nem hallottam). A True Combat Action nekem már a Tera-ban is bejött. Majd meglátjuk.
Na de sry, sok volt az OFF. Talén erre a Wildstarra is ránézek. Nem valószínű hogy ez lesz számomra az álom MMO, de hátha ad valamit, amit most még nem látok.