1462
-
krisz073 #412 kiirtás = kiírás -
krisz073 #411 Na, ekkora kiirtás csak észrevesznek már :D -
#410 kérlek olvasd el a bannert, innentől aki nem képes erre, élből törlöm, mert így elveszik a hasznos infó
köszi -
#409 PST időzónában laksz? -
#408 A péntek délután 5-9-ig az mi? -
#407 Igen oda van írva, hogy mikor, mi nem érthető? :) -
#406 De én kaptam egy emailt azért mondtam ezt.
Abban ezt irták :
The Dates/Times for the Event (subject to change):
Friday, December 6th, 5PM PST - 9PM PST
Saturday, December 7th, 11AM PST - 3PM PST
-
#405 1. Most karbantartás van 18:00-ig
2. A Stressz tesztesek csak holnap hajnal 2-től tudnak játszani magyar idő szerint. (Lásd banner) -
#404 Stressz teszt = Ülj le, egyes! :)
Network error: Unable to Connect ;)
-
#403 Azok a repedések a földön amiket "use.okható" az lehet lyuk de van amikor buffot adó gépezetet találsz változó. -
#402 olyanok vannak a bányászás nélkül is, csak simán ilyen "use-olható" lyukak, amikbe le lehet mászni
de persze lehet hogy a bányászással több ilyen van, nem tudom -
#401 Elég jól megcsinálták a gyűjtögető szakmákat is.
PL mining: ha bányászol lehetséges hogy az egy bogár vagy kukac feje és kijön a földből:D Meg pl bányásztam és beszakadt a föld alattam és olyan helyre estem ami tele volt bányával. Ez időlimites és x időd van arra hogy minél többet bányássz pl 50 iron ore össze jött.
A többinél is vannak turpisságok de abba nem ástam bele magam. Így i 4 napja játszom és van egy 12-es és egy 7-es karim. Atom sokat lehet szöszölni ebben a játékban :D -
#400 -
krisz073 #399 -
#398 Köszönöm :) -
#397 értem, tehát nem raktam ki a bannerba, hogy a hülye is megtalálja. -
#396 Ehh ehh, kaptál emailt, hogy mikor lesz, de nem sikerült átváltanod vagy kiszámolnod akkor ott fent a bannerba bele van írva,hogy holnap 2kor kezdődik -
#395 Csak azért kérdeztem mert itt irtatok péntek 9orátol és egyáltalán nincs szerver:(! -
#394 sajnos nem beszéltük meg 20 hszen át, és aztán nem raktam ki bannerba, hogy a hülye is megtalálja :( -
#393 Sziasztok mikor kezdődik ez a teszt mi időnk szerint?:) -
#392 húhúhú srácok már többen is írtatok, az első kapta, a többieknek sorry :)
csak az elsőnek válaszoltam priviben, ezért szintén sorry -
#391 kaptam én is egy plusz stress test keyt, most vagy eladom 20 dodóér ownedcore-on, vagy az innen az első ember aki rámír priviben, megkapja :) -
krisz073 #390 Upsssszz most jött meg a béta key :D -
cateran #389 Tudtam..mondtam is, hogy mar a neved is olyan verpistikes csengesu :D Amugy csatlakozom devlkinghez es KÉREK KULCSOT MOST! :D
Mondjuk nem tudom milyen lesz a jatek (nem, meg betazokent sem lehet pontosan tudni..FFXIV is jol indult, aztan a vegere tele lett gamebreaking bugokkal) de a videoik nagyon profi munkak...hihetetlenul hangulatosak es szorakoztatok. -
#388 priv -
#387 Igen. -
#386 igen, ez úgy működik, hogy email címből megmondják, hogy ki lesz pvpben healer, meg ki a "vérpistike" (ez a két véglet van amúgy, más nincs), és csak a "vérpistikének" küldenek meghívót
sőt jobbat mondok, én is "vérpistike" vagyok, mert nincs healing spellem, bugot sem találtam, nem teszteltem lófaszt sem, meg úgy overall a kurva anyámat :D
wat -
#385 Látom sok a healer :D
Vagy jól gondolom, hogy a healer emberek nem kapnak kulcsot, csak a vérpistikék? Hogy lesz így letesztelve? KÉREK KULCSOT MOST! -
#384 hm ez a pvp gecimód jól pörög (és plusz pont a készítőknek amiért első próbálkozásra nyertem a dps táblát magasan ) -
#383 Rengeteget számít egy jó muzsika játék közben, remélem mire megjelenik pakolnak alá. -
#382 oh hát az nagy kár mert elég unalmas tud úgy lenni,de mondjuk így ha feldobod külső zenékkel nemrossz:) -
#381 hát így nem nagyon vannak ingame zenék :) -
#380 kár hogy ilyen drága,én is tolnám:)) -
#379 mikor épp áltál előbb.amúgy nemrosszak a zenék,megy a játékhoz szerintem.bár meghallgatnám az ingame zenéket is,:) -
#378 hehe.poén ahogy robotok tánciznak a zenére xd -
#377 zenéről nem tudok nyilatkozni, a soundcloud keveri nekem :)
a játék meg egyre jobban tetszik, ahogy haladok előre, durva -
#376 ne értsd félre akkor:P -
#375 Nembaj, félreérthető . :P -
#374 ki mondta hogy a játék zenéje?."jók ezek a zenék játék közben" ezt írtam ^^ -
#373 Ez nem a játék zenéje...