1462
-
#331 1 vicces ember és 1 spambot, rögtön nem adjátok meg az email címeteket csak úgy :/ -
krisz073 #330 Ha lenne még valakinél felesleges kulcs, megköszönném. [email protected] -
zikkmester #329 Ha netán valakinek lenne fölös bétakulcsa megköszönném. [email protected] az e-mail címem. -
#328 Én elfogadnám nagyon szívesen! Jó lenne kipróbálni megjelenés előtt... -
#327 Nekem küldött haverom béta kulcsot szal ha átruházható a stress testes béta kulcs amit kaptam szívesen odaadom valakinek. -
zikkmester #326 Nem hiszem el, megint nem kaptam béta kulcsot. Remélem lesz még béta megjelenés előtt mert látatlanban biztos nem fogom megvenni. -
#325 én is kaptam kár hogy csak hétvégére de kezdetnek jó -
Kazagor #324 The WildStar Beta Wants YOU!
Friday, December 6th, 5PM PST - 9PM PST
Saturday, December 7th, 11AM PST - 3PM PST
Péntekre szabit kell kivennnem a reggeli tesztre.:) -
#323 Nálam megy, szerintem nincs karbantartás lehet, hogy csak valami update vagy hotfix volt. -
darkling #322 Semmi gond, akartam is kérni.
-
#321 Nálam jók. -
#320 töröltem ha nem haragszol -
darkling #319 Hm, másnál sem látszanak a videók vagy csak nálam?
Medic
Classes
-
#317 Megint nem kaptam kulcsot. Nem lesz ez így jó... -
#316 az utolsó topic ami ezzel foglalkozik:
The current schedule for Winter Beta is:
Tuesday, 9AM PST through
Sunday, 11:59PM PST -
#315 Aki bent van bétában tényleg csütörtökig van karbantartás? Ha igen minden héten így van? 4 nap karbantartás 3 nap game? -
#314 Kivéve ha kapok béta kulcsot mert akkor magamnak fogom kikockulni :P ^^ -
#313 Amúgy ezeket majd winter béta alatt lehet elérni illetve winter beta start után kell kikockulni de szerintem nem lesz vele probléma :D :D -
#312 Sci-fi fantasy + nem tudom behatárolni a témája a játékban szóval van itt mezei kard meg lézerágyú is simán elfér a légdeszka xD és amúgy nagy fun vele közlekedni lvl 10-en megkapja az ember aztán lehet vele csapatni :) -
#311 Az a Back to the Future deszka hát ööö.... -
#310 Nem elég, hogy bekerülnek a betaba, még külön ajándékokat is kapnak. Gusztustalan. -
#309 oh elnézést, tényleg
klikk ide akkor, így elvileg már ok -
#308 Ezt a szimpla halandók nem látják. -
#307 awesome cuccokat kapnak indulásnál a bétázók (omlás remélem ezeket összekapkodod nekem :D) -
#306 Bár ahogy elnézem kicsit régebbi bejegyzés. -
#305 Twitteren:
"@Just_Apolo Winter Beta is still closed beta. :) You should expect open beta around a month before we launch!" -
#304 -
Axorod #303 Azt azert nem mondanam hogy BF4 lofaszt sem er. De hidd el lesz olyan ember, akivel lehet beszelni egy csererol. :) (Magyarok nagyobbik resze nem szivesen ad el-vesz cuccokat kulfoldiektol, tapasztalat..) -
#302 én már 5 hozzászólással lentebb is elgondolkoztam ezen, de a wildstar béta ér kb forintba átszámolva 15-20ezret, a bf4 meg ér körülbelül forintba átszámolva lófaszt :) -
Axorod #301 BF4 accountot adok Wildstar beta kulcsert... -
#300 lvl 20-tól van az első insta ha jól rémlik. Kis szinteken még ha partyban is mész effektíve nincs szükség heal-re. Amennyire szükség van az meg kb megoldható "potiból" ha para van.
Az, hogy mindegyik kaszt egyforma? Hmm
Ezzel azért vitatkoznék, hogy az egyiket ismered akkor ismered az összeset.
Spellslinger pl dps téren amolyan singletarget nuke dps pl sokkal kisebb területen és nagyobb távolságban sebez mint mondjuk az esper.
Melee kariknál a warri kontra stalker szintén max annyiban hasonlít, hogy mindkettő melee kaszt aztán ennyi. Az Enginer ranged sebzéssel nehéz páncélzattal szintén teljesen más mint a fent említett két ranged kaszt.
Minden kasztnak van assault ága amivel fejlődni lehet ennek okán pl a medic-el is simán lehet haladni egyedül is hiába healer kaszt. Magasabb szinten meg ha a helyzet úgy kívánja és a partyba healer kell combaton kívül kb 1.5 perc átállítani a képességeket és már is healer vagy.
Kasztonként lesz több mint 30 képesség + path képességek fejleszthetőek a képességek tier szintekkel + apm rendszerrel megint csak tovább lehet finomítani a dolgokat. Ezek alapján szerintem mindent lehet mondani csak azt nem, hogy nem változatosak a kasztok. Tény hogy nem 40 képesség van kint a baron hanem jobban megvan kötve kicsit az ember keze de nekem ez a rendszer kifejezetten tetszik.
Kis szinten alig vannak képességek ergo persze, hogy nem látsz jóformán különbséget :)
Szóval én special nem tapasztaltam az általad írt egyformaságot. -
#299 szived joga.. -
#298 Írok nekik levelet hogy ki se adják -
#297 no, tesztelgettem kicsit, a karikat, igaz nem sokaig, lvl5-6ig, de egy biztos, ha egy karaktert ismersz, ismered az osszest
Mindegyik karakter legyen az healer, engi vagy spellsinger ugyanazon elv alapjan mukodik, max annyi kulonbseg, hogy 1-2nel allva castol, azaz kevesbe mobilis, meg annyi, hogy a sebzes mondjuk nem egy teglalao hanem trapez alaku.
hat, van meg mit csiszolni rajta, kicsit lehetnenek egyedibbek
azt sem ertem, hogy a healer miert csak lvl9tol kap healt elsonek, mondjuk igaz nem tudom mennyi a max szint, de addig szinte mind1 mivel jatszol ugyanaz az elmeny szinte.. -
Axorod #296 BF4 accountot adok Wildstar beta kulcsert... -
#295 Might and magic heroes online alpha keyt adok wildstar betaért! -
#294 Én a látottak alapján egyelőre a tartalomhiánytól nem félek a hangulat nekem személy szerint nagyon átjött és iszonyat szórakoztató. Lesz itt nem kevés dolog amivel el lehet szöszölni. A házikóval való szöszölés konkrétan engem beszippantott az előző bétában is úgy hogy alig mentem ki szintezni csak annyira, hogy ezt azt meg tudjak venni dekorációnak :D
A zónákban is lehet annyit bóklászni, hogy észre sem vettem, hogy nem a küldetéssel foglalkozok hanem csak bolyongok össze vissza :D
Egyedül a technikai gondok aggasztanak és mivel ez már a második béta amiben ugyan az a problémám így kezdek kicsit tartani tőle, hogy ez a probléma fennáll továbbra is.
Egyszerűen nem használja a hardvereker procinál egy magot hajt alig alig a vga alig kúszik fel 40-45%-os kihasználtságig. Emellé társul a 30 körüli FPS érték ami inkább csökken mintsem javulna :/ A hiba nem csak nálam van többen panaszkodnak a fórumon. Nem márkafüggő ugyanúgy van jelenség Intel, AMD, NV hardverek esetén is.
Az fps problémák ellenére is iszonyat szórakoztató számomra viszont egy idő után ez eléggé kedvét veszi az embernek. -
#293 Mikor lesz az amikor random osztogatják a meghívókat nem ilyen hívd meg a barátaidat dolog?
Ha lesz valakinek fölös ide is jöhet egy:D -
zikkmester #292 Annyi különféle véleményt hallok olvasok hogy félelmetes, de kezdek félni hogy erősen befogják bukni ezt az előfizetéses modelt, ha nem updatelik vagy bővítik a tartalmat fél évente. Remélem kapok Bétát mert kegyetlen kritikát fogok írni ha megveszem látatlanba a játékot és elszúrják. -
#291 omlással boltoljatok :)